خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
میشه بگی وضعیت پینگ و سرعت دانلود های وب چطوره؟

سرعت دانلودش خوبه راضی کننده ست، حجم هایی هم که داده بد نیست جزو بهترین هاست از نظر میزان ترافیک -پیش از اینم که از بسته های قرمز استفاده میکردم
پینگ رو چون زیاد اهل آنلاین بازی کردن نیستم چک نکردم، ولی به گفته ی بیشتر کاربران های وب پینگ خوبی نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

مخابرات تهرانید شما؟ کدوم مرکز؟ بعد توی ناحیه کاربریتون تو خود سایت پشتیبانی مخابرات زیر سرویس پکیج توع طرح رو نوشته یا مثل واسه من خالیه؟ چون میترسم اینا کلا طرح رو واسه من فعال نکرده باشند.
آره واسه منم خالیه. ما سمت سیدخندانیم.

همین امروز اقدام کردم به خرید سرویس 16 مگ با حجم 210 گیگ مخابرات.همون اول دفه تست کردم پینگ و سرعتم تغییری نداشت و همون قبلیمه
یه فایل از سرور سونی رو گذاشتم 50 مگ دانلود شه ببینم چقد کم میکنه با کمال تعجب دیدم جای 50 مگ 160 مگ کم کرده سه برابر بیشتر!!!
هرچند گزارش شده بود ولی نمیدونم چرا سه برابر کم میشه درسته یا نه اینجوری باشه دوتا پیج رو ادم به ترس و به لرز باز میکنه.حدود 1 دقیقه هم برای تست شروع کردم به پیام دادن
داخل یکی از مسنجرها دیدم 20 مگ کم کرده!!!یعنی در این حد دزدی من قبلا کلی پیام میدادم 5-6 مگ کم میکرد حجم خوری هم نداشتم ولی انصافا این دزدی خالصه
با دقت هم همه چیو تست کردم اگه قرار دادتون مونده نرین سمت این سرویسا دلتون خوشه حجم بالاست اما انچنان سوبله چوبله ازتون کم میکنن که بازم حجم بخرین.

این طرح جدید برا یه سریا که شاتل و غیره مصرف میکردن به نظر میاد خوب باشه ولی برا من که طرح Up to 16 Mb مخابرات اصفهان رو استفاده مکنم ماهی 26 هزار تومن 20 گیاگابایت + ترافیک 99 درصد رایگان شبانه اصلا به صرفه نیست بدبختی هم اینجاست که نه راه پیش دارم نه پس ! گفتن که طرح تخلیه آنی مخابرات و جایگزنی شرکتای دیگه اجرایی شده که برا من همچین چیزی نبوده هرجا میخوام سرویس بگیرم میگه امکانش نیست الان باید برا سرعت 16 مگ 80 تومن پیاده بشم اونم بدون ترافیک شبانه ! لعنت بهشون :rage:

• Like
Reactions: IMANOKA
من امروز 16 مگ آسایتک با 300 گیگ خریدم ماهی 80 تومن که در اصل انگار 150 گیگ خریدم. خوبیش اینکه که اینطوری گیگی 590 تومن برای ترافیک خارجی می‌افته و داخلی هم که نصف می‌شه. مثلا شنیدم Downloadha و Aparat داخلیه که کار رو راه می‌‌ندازن. من قبلا با گیگ باکس گیگی 800 می‌خریدم که الان قطعا گیگی 300 تومن به نفعم شد. حواستون باشه که آسیاتک هرچی سرعت کمتری بخرید، قیمت گیگ بیشتر می‌شه. یعنی 512 هر گیگ 1250 تومن هست. 16 مگ گیگی 590

متاسفانه دزدی دیگه اشکار شده کلا ، من از فن آوا سفارش اینترنت دادم برای شرکت اولش خیلی قشنگ و خوش برخورد ثبت نام کردن و گفتن اینترنتی این مقدار پول رو بریزین و تا 3 روز دیگه هم وصل میشه براتون 3 روز شد یه هفته زنگ زدم میگن منطقه شما فیبره و ما نمیتونیم خدمات بدیم میگم چرا اول بهم نگفتین هم وقت منو تلف کردین هم پول گرفتین !!! کلی عذرخواهی و چرت و پرت که همین امروز فردا براتون واریز میکنیم شماره کارت گرفتن و الان نزدیک 8 روز که نریختن هر روز هم زنگ میزنم میگن در دست اقدامه حالا اصلا پول بخوره تو فرق کله ی پوکشون هیچ کس تو این شرکت به من جواب درست نداد که اقا شما که میدونستین این منطقه نمیتونین سرویس بدین چرا ثبت نام میکنین پس ؟ تنها جوابی که دادن این بود که اشکال سیستمیه !!!!

• Like
Reactions: Ps42014
متاسفانه دزدی دیگه اشکار شده کلا ، من از فن آوا سفارش اینترنت دادم برای شرکت اولش خیلی قشنگ و خوش برخورد ثبت نام کردن و گفتن اینترنتی این مقدار پول رو بریزین و تا 3 روز دیگه هم وصل میشه براتون 3 روز شد یه هفته زنگ زدم میگن منطقه شما فیبره و ما نمیتونیم خدمات بدیم میگم چرا اول بهم نگفتین هم وقت منو تلف کردین هم پول گرفتین !!! کلی عذرخواهی و چرت و پرت که همین امروز فردا براتون واریز میکنیم شماره کارت گرفتن و الان نزدیک 8 روز که نریختن هر روز هم زنگ میزنم میگن در دست اقدامه حالا اصلا پول بخوره تو فرق کله ی پوکشون هیچ کس تو این شرکت به من جواب درست نداد که اقا شما که میدونستین این منطقه نمیتونین سرویس بدین چرا ثبت نام میکنین پس ؟ تنها جوابی که دادن این بود که اشکال سیستمیه !!!!
فیبر یا pcm؟
pcm تا نرن برا نصب نمیفهمن.ولی فیبر رو میتونن بفهمن چون پیش شماره ها میگه،اما اگه اینترنتی ثبت نام کردی،سیستماشون نمیفهمه یعنی اینترنتی ثبت میشه.
ولی برا پرداخت پول یه شکایت بزن به 195.ir
تا سریعتر بریزن ،اگگه فیبری برو مخابرات.چون هنوز برنداشتن محدودیت رو.
من امروز 16 مگ آسایتک با 300 گیگ خریدم ماهی 80 تومن که در اصل انگار 150 گیگ خریدم. خوبیش اینکه که اینطوری گیگی 590 تومن برای ترافیک خارجی می‌افته و داخلی هم که نصف می‌شه. مثلا شنیدم Downloadha و Aparat داخلیه که کار رو راه می‌‌ندازن. من قبلا با گیگ باکس گیگی 800 می‌خریدم که الان قطعا گیگی 300 تومن به نفعم شد. حواستون باشه که آسیاتک هرچی سرعت کمتری بخرید، قیمت گیگ بیشتر می‌شه. یعنی 512 هر گیگ 1250 تومن هست. 16 مگ گیگی 590
لیست نیم بهای اسیاتک
http://www.asiatech.ir/cache/fck_files/file/96/100site.pdf
همین امروز اقدام کردم به خرید سرویس 16 مگ با حجم 210 گیگ مخابرات.همون اول دفه تست کردم پینگ و سرعتم تغییری نداشت و همون قبلیمه
یه فایل از سرور سونی رو گذاشتم 50 مگ دانلود شه ببینم چقد کم میکنه با کمال تعجب دیدم جای 50 مگ 160 مگ کم کرده سه برابر بیشتر!!!
هرچند گزارش شده بود ولی نمیدونم چرا سه برابر کم میشه درسته یا نه اینجوری باشه دوتا پیج رو ادم به ترس و به لرز باز میکنه.حدود 1 دقیقه هم برای تست شروع کردم به پیام دادن
داخل یکی از مسنجرها دیدم 20 مگ کم کرده!!!یعنی در این حد دزدی من قبلا کلی پیام میدادم 5-6 مگ کم میکرد حجم خوری هم نداشتم ولی انصافا این دزدی خالصه
با دقت هم همه چیو تست کردم اگه قرار دادتون مونده نرین سمت این سرویسا دلتون خوشه حجم بالاست اما انچنان سوبله چوبله ازتون کم میکنن که بازم حجم بخرین.
50 رو 100 حساب کردن درست بوده اما 160 اشتباهه
ولی چند تا نکته ،نرم افزارها آنتی ویروسها و ... با اینترنت تو ارتباطن و اگه قطع ارتباط نکنی خود اونا تبادل اطلاعات دارن ،یا با نرم افزارهایی مثل bwmeter همه رو ببند بعد تیت کن یا کامپیوتر رو خاموش و روشن کن تا دیتای انتقالی تو network ویندوز صفر بشه مودم هم خاموش و روشن کن تا اونم log اش رو بندازه و هیچ دستگاهی با مودم در ارتباط نباشه
یه فایل دان کن ببین چند مگ تو network ویندوز زده بعد مقایسه کن با حجم زده تو اکانتت
دو برابر بزنه درسته
چون برا شما حجم داخلی رو زده150 گیگ
در اصل 75 گیگ خارجیه

آخرین ویرایش:
دارن فاز جدید فیل و اجرا میکنن
فعلا بازه دوباره بسته میشه نگران نباشید :D
نه آخه فقط همین یوتیوب بازه.بقیه سایتا بازم فیل ت ر ن.البته نت شاتل هم دارم که اونم هم باز نمیکنه.(فاز جدید باید تو کلیه شرکتا اجرا شه دیگه؟)

من که فکر می کنم از این به بعد هرچی دل شون بخواد از ترافیک کم کنن و اعتراض هم کنیم میگن از بین الملل استفاده کردی
برو سایت های داخلی استفاده کن دست مون هم به جایی بند نیست طبق معمول
اینکه میگید سرویس های قبلی رو نگهدارید حداقل برای های وب شدنی نیست چون فشفشه رو برای سرویس های قدیمی حذف کردن و نگهداشتن سرویس های قبلی برای کاربران خیلی هزینه بر میداره
نه آخه فقط همین یوتیوب بازه.بقیه سایتا بازم فیل ت ر ن.البته نت شاتل هم دارم که اونم هم باز نمیکنه.(فاز جدید باید تو کلیه شرکتا اجرا شه دیگه؟)

برای من هم همین طوری باز میشه ولی کامل نه، یعنی کاور ویدئوها، عکس پروفایل کاربرا نمیاد
ولی هر چی که هست قطعن و صد در صد موقتی هست
دل خوش نباش!

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
بچه ها خط ما فیبره
با مخابرات تماس گرفتم که 16 مگ ببنده برام
بعد دو ساعت زنگ زده میگه بیشتر از 2 مگ نمیکشه خطت
دقیقا عین همین حرفو به دوستم هم زدن تو تهران

ولی پسرخالم تو کرج چندبار تماس اینا گرفته بود که ببینه خطش کشش داره یا نه . هربار پشتیبانی بهشون گفته که نمیشه فهمید تا وقتی وصل نکنی
اخرسرم وصل کرده و الانم راضیه . دو مگ سرعت دانلودشه

بنظرتون پشتیبانی تهران دروغ نمیگه ؟؟؟ شاید نمیتونن سرویس بدن اینجوری میگن
به طرف میگم خط من فیبره چجوری نمیتونید بیشتر از 250 کی سرعت بدید ؟؟ الان سالهاست حتی تو روستاها ملت چند مگ سرعت دارن
میگه اگه فیبری vdsl بگیر :))
adsl نمیتونن بدن ولی vdsl میتونن :D

کسی تجربه مشابه داشته ؟ چه کنیم ؟؟ حجم و سرعت کمتر از این بدردم نمیخوره واقعا:-<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or