خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
والا بنده با شما هیچ دعوایی ندارم، حوصله ی بحث ایجاد کردن هم ندارم به هیچ عنوان
تمامی مطالبی هم که گفتم نتیجه گیری منطقی از حرف های خودتون بود، به عنوان پست آخر در این باره چندتا نکته رو میگم و ادامه نمیدم ، قصد ناراحت ساختن شما رو هم ندارم:
۱-اینکه زیر ساخت های اونا بهتر از ماست که شکی نیست ، بر منکرش لعنت! (هر چند که زیر ساخت های ما هم میشد که خیلی بهتر باشه اگه اراده ای وجود داشت-که بماند)
۲-مثال ها رو برای این زدم که بگم مصرف اونا چقدره حتمن لازمه که سقف هاشون از 1 ترا به بالا نیاز میشه! شما ادعا کردی که ما چون قانون کپی رایت نداریم دانلود زیاد انجام می دیم (یعنی مصرف ما بیشتره تا اونایی که کپی رایت دارن) -قصد مقایسه زیر ساخت ها نبود
۳-تعمیم دادن یه عده ی بسیار کمی به کل ، کار اشتباهی هست حالا شاید شما چند نفر رو دیده باشید که همین طوری میرن فیلم 4k دانلود می کنن بدون اینکه حتی خوش‌ شون بیاد ولی به قول اون دوست مون نهایت استفاده ی بیشتر ایرانی ها از اینترنت اینستا و تلگرام هست، واقعیت هم همینه پس اینکه شما نتیجه بگیری پهنای باند کشور جواب نمیده بخاطر اقلیتی پر مصرف کاملن اشتباهه و هیچ سندی نداره
۴-و اینکه آیا گرون شدن هزینه برای افراد پر مصرف (و یا عادی ) به معنی بهتر شدن کیفیت هست؟ تجربه پاسخ داده خیر این وسط فقط کار برای کاربران (که مردم معمولی هم هستن -چون برای اونایی که ثروت خوبی دارن مشکلی نیست هر چقدر هم گرون بشه!) سخت تر میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
من از بحث دوست عزیز ناراحت نمیشم ولی در کل
این طرح اگه درست اجرا بشه برای کاربر کم مصرف خیلی بهتره
کاربر پر مصرف هم با برگردوندن شبانه میتونه کارشو انجام بده
شاید بهتر بود بجای مصرف بیشتر میگفتم مصرف بی نتیجه و عبث،اینو قبول دارم.
مصرف عبث مصرفیه که خودمون میبینیم طرف استفاده ای از فتوشاپ و خیلی از نرم افزارها نداره ولی هر روز با اومدن ورژن جدید ،میره سراغ نسخه بعدی.
و در انتها برا پرمصرفها با برگردوندن شبانه خیلی بهتر میشد ما برا 80 گیگ تو شرایط ویژه تو پارس 88 میدادیم
الان شده 150 گیگ 88 تومن
دعوا رو شوخی کردم و دلیل اینکه دوست ندارم اینها ادامه پیدا کنه بعضیا اگه طرف مخالف عقیدش باشن هر چی بد و بیراه دوست دارن به طرف میگن،که اینجا هم یکی دو نفر گفتن،برا همین علاقه به ادامه نداشتم .
در دراز مدت با اومدن طرحهای جدید و ایجاد تناسب تو حجم ارائه شده تو vdsl میشه امید به بهبود شرایط داشت.
تغییرات سخته ،وقتی ایرانسل اومد همه گفتن این چیه،ولی اگه اون نبود امروز هنوز اندر خم اینترنت 2g بودیم
این وزیرم یه کاری کرده در مجموع کارش مثبته،ولی نیاز به زمان داره تا خطاهاش رفع بشه و تو چند سال دیگه بشه نتیجشو دید.
اگه یه سری کوته فکر وارد نشن با اینترانت و این خزعبلات
موفق باشید
همون از طرز بیان شما مشهود هست که خوابی یا شاید هم از کاربرهای کم مصرف اینترنت هستی و احتمالا هم از اینترنت لگن مخابرات استفاده میکنی
عزیز اسیاتک در صفحه کاربرانش بزرگ موقع شارژ یا تمدید سرویس یا خرید ترافیک بزرگ نوشته ترافیک بین الملل دوبرابر حساب میشه
در ضمن مفاد قوانین جدید اینترنت غیرحجمی رو بخون توی اینترنت متوجه میشی یکی از ایراد های اینترنت غیر حجمی همین است
میگن دنیا رو اب ببره بعضی ها رو خواب مصادیقش اینجا پیدا میشن
موفق باشید
چکش کردیم
درست کم میکنه اگه سرویس قدیمی دارید
نه فقط من بلکه چند تا از کاربرای p30world هم چک کردن
ما سرویسامون قدیمی بود
شما هم چک کن .مودم رو خاموش کن یه فایل بزار تو idm دانلود کن بعد برو تو ریز مصرف ببین چقدر کم کرده

• Like
Reactions: Ps42014
دوستان
های وب برخلاف تعرفه های که توی وب سایتش زده، تعرفه های پنل کاربری اینترنت غیرحجمیش متفاوت و خیلی پایین تره
پشتیبانی هم چند روزه هی میگه درست میکنم و فیلان
اما خبری از اصلاح نیست!

دوستان
های وب برخلاف تعرفه های که توی وب سایتش زده، تعرفه های پنل کاربری اینترنت غیرحجمیش متفاوت و خیلی پایین تره
پشتیبانی هم چند روزه هی میگه درست میکنم و فیلان
اما خبری از اصلاح نیست!

اون غیر حجمی ها که شما میدیدی برای قبل این تغییرات بود که دو نوع سرویس داشت یکی همونا یکی بسته های قرمز
که الآن هر دوشون رفته و سایت شون در حال بروز رسانی هست گفتن فردا تعرفه های جدید میاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

میشه بیشتر توضیح بدین؟ الان شما چه تعرفه ای خریدین و تو پنل کاربری واستون چی ثبت شده؟
من از پارس انلاین اینترنت میگیرم
توی سایت های وب ثبت نام کردم و میشه بدون ثبت نام نهایی وارد پنل کاربری شد
خواستم یه تعرفه بخرم که چند روزی هست بسته های غیرحجمیشون با اون چیزی که توی سایت زدند متفاوته
الان چک کردم کلن هیچ بسته ای تو پنل نسیت!
پارس انلاین که تعرفه های فاجعه ای داره!
منتظر مشیم اینا اپ کنن یا از های وب بگیرم یا فن اوا
photo_2017-12-11_09-43-08.jpg

اسیاتک در صفحه کاربرانش بزرگ موقع شارژ یا تمدید سرویس یا خرید ترافیک بزرگ نوشته ترافیک بین الملل دوبرابر حساب میشه

این موضوع دو برابر بودن ترافیک خارجی فقط برای بسته های غیر حجمی ADSL هست؟
یعنی روی اینترنت همراه یا ثابت اپراتور های موبایل که اجرا نشده؟

چجوری میشه مقدار snr رو افزایش داد
سیم کشی داخلی تاثیر داره یا از کابلای بیرونه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
از هر دو میتونه باشه ، اگر ساختمانتون نوساز یا جدید نیست ، تعویض سیم کشی داخلی میتونه بهبود نسبی براتون داشته باشه ، میتونید مودم رو ببرید سر خط و تست کنید که SNR بهتر میشه یا نه.
الان من 2 تا خط دارم ، یکی که مسی هست و 1مگ با قطعی میداد بهم ، سیم کشی عوض کردم شد 3 مگ ولی همچنان هر 3-4 روز یبار DC میشم.
ولی خط دیگرم که فیبر نوری شده توسط مخابرات ، تا 24 مگ راحت کشش داره. اگر مشکل از سیم کشی خارجی باشه مخابرات 99% اوقات کاری نمیکنه و اگرم فیبر نوری کنه فقط خودش سرویس میده ( البته گفته میشه که این انحصار لغو شده چون طی برنامه ای که دارند قرار هست تا اخر این دوره این وزیر جدیده اکثر خط ها در کلانشهر ها فیبر بشه) .

• Like
Reactions: nobodyvb
من از پارس انلاین اینترنت میگیرم
توی سایت های وب ثبت نام کردم و میشه بدون ثبت نام نهایی وارد پنل کاربری شد
خواستم یه تعرفه بخرم که چند روزی هست بسته های غیرحجمیشون با اون چیزی که توی سایت زدند متفاوته
الان چک کردم کلن هیچ بسته ای تو پنل نسیت!
پارس انلاین که تعرفه های فاجعه ای داره!
منتظر مشیم اینا اپ کنن یا از های وب بگیرم یا فن اوا
View attachment 82539
منم میخوام از فن آوا بگیرم شما اطلاع دارید سرعت دان و پینگش چطوره برا بازی؟

منم میخوام از فن آوا بگیرم شما اطلاع دارید سرعت دان و پینگش چطوره برا بازی؟
یکی از بچه های همین فروم فن اوا داره
بتلفیلد1 بازی میکنیم اون اغلب پینگ عالی ای داره حتی 90
درصورتیکه من 200م!
حتی یکی دیگه از دوستان که فیبرنوری دارن هم این پینگ رو تو بازی ندارن!

*پینگت به شدت بستگی به شهر/مرکز مخابراتی/فاصله/ ISP و اینا داره ممکنه واسه من و شما بد باشه مثلن

واسه چی این تعرفه‌های ۸ مگ و ۱۶ مگ رو میفروشن وقتی خط ۹۵ درصد مردم کشش رو نداره واقعا! یک نفرو تو این تاپیک ندیدم خریده باشه و خطش کشش رو داشته باشه. منم دست نگه داشتم.

واسه چی این تعرفه‌های ۸ مگ و ۱۶ مگ رو میفروشن وقتی خط ۹۵ درصد مردم کشش رو نداره واقعا! یک نفرو تو این تاپیک ندیدم خریده باشه و خطش کشش رو داشته باشه. منم دست نگه داشتم.
به خاطر حجمشون !
به شخصه خطم تا ۴ مگ بیشتر کشش نداره اما ۸ یا ۱۶ میگیرم

• Like
Reactions: Ps42014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or