rahyarpaul
Gold User
من از بحث دوست عزیز ناراحت نمیشم ولی در کلوالا بنده با شما هیچ دعوایی ندارم، حوصله ی بحث ایجاد کردن هم ندارم به هیچ عنوان
تمامی مطالبی هم که گفتم نتیجه گیری منطقی از حرف های خودتون بود، به عنوان پست آخر در این باره چندتا نکته رو میگم و ادامه نمیدم ، قصد ناراحت ساختن شما رو هم ندارم:
۱-اینکه زیر ساخت های اونا بهتر از ماست که شکی نیست ، بر منکرش لعنت! (هر چند که زیر ساخت های ما هم میشد که خیلی بهتر باشه اگه اراده ای وجود داشت-که بماند)
۲-مثال ها رو برای این زدم که بگم مصرف اونا چقدره حتمن لازمه که سقف هاشون از 1 ترا به بالا نیاز میشه! شما ادعا کردی که ما چون قانون کپی رایت نداریم دانلود زیاد انجام می دیم (یعنی مصرف ما بیشتره تا اونایی که کپی رایت دارن) -قصد مقایسه زیر ساخت ها نبود
۳-تعمیم دادن یه عده ی بسیار کمی به کل ، کار اشتباهی هست حالا شاید شما چند نفر رو دیده باشید که همین طوری میرن فیلم 4k دانلود می کنن بدون اینکه حتی خوش شون بیاد ولی به قول اون دوست مون نهایت استفاده ی بیشتر ایرانی ها از اینترنت اینستا و تلگرام هست، واقعیت هم همینه پس اینکه شما نتیجه بگیری پهنای باند کشور جواب نمیده بخاطر اقلیتی پر مصرف کاملن اشتباهه و هیچ سندی نداره
۴-و اینکه آیا گرون شدن هزینه برای افراد پر مصرف (و یا عادی ) به معنی بهتر شدن کیفیت هست؟ تجربه پاسخ داده خیر این وسط فقط کار برای کاربران (که مردم معمولی هم هستن -چون برای اونایی که ثروت خوبی دارن مشکلی نیست هر چقدر هم گرون بشه!) سخت تر میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
این طرح اگه درست اجرا بشه برای کاربر کم مصرف خیلی بهتره
کاربر پر مصرف هم با برگردوندن شبانه میتونه کارشو انجام بده
شاید بهتر بود بجای مصرف بیشتر میگفتم مصرف بی نتیجه و عبث،اینو قبول دارم.
مصرف عبث مصرفیه که خودمون میبینیم طرف استفاده ای از فتوشاپ و خیلی از نرم افزارها نداره ولی هر روز با اومدن ورژن جدید ،میره سراغ نسخه بعدی.
و در انتها برا پرمصرفها با برگردوندن شبانه خیلی بهتر میشد ما برا 80 گیگ تو شرایط ویژه تو پارس 88 میدادیم
الان شده 150 گیگ 88 تومن
دعوا رو شوخی کردم و دلیل اینکه دوست ندارم اینها ادامه پیدا کنه بعضیا اگه طرف مخالف عقیدش باشن هر چی بد و بیراه دوست دارن به طرف میگن،که اینجا هم یکی دو نفر گفتن،برا همین علاقه به ادامه نداشتم .
در دراز مدت با اومدن طرحهای جدید و ایجاد تناسب تو حجم ارائه شده تو vdsl میشه امید به بهبود شرایط داشت.
تغییرات سخته ،وقتی ایرانسل اومد همه گفتن این چیه،ولی اگه اون نبود امروز هنوز اندر خم اینترنت 2g بودیم
این وزیرم یه کاری کرده در مجموع کارش مثبته،ولی نیاز به زمان داره تا خطاهاش رفع بشه و تو چند سال دیگه بشه نتیجشو دید.
اگه یه سری کوته فکر وارد نشن با اینترانت و این خزعبلات
موفق باشید
چکش کردیمهمون از طرز بیان شما مشهود هست که خوابی یا شاید هم از کاربرهای کم مصرف اینترنت هستی و احتمالا هم از اینترنت لگن مخابرات استفاده میکنی
عزیز اسیاتک در صفحه کاربرانش بزرگ موقع شارژ یا تمدید سرویس یا خرید ترافیک بزرگ نوشته ترافیک بین الملل دوبرابر حساب میشه
در ضمن مفاد قوانین جدید اینترنت غیرحجمی رو بخون توی اینترنت متوجه میشی یکی از ایراد های اینترنت غیر حجمی همین است
میگن دنیا رو اب ببره بعضی ها رو خواب مصادیقش اینجا پیدا میشن
موفق باشید
درست کم میکنه اگه سرویس قدیمی دارید
نه فقط من بلکه چند تا از کاربرای p30world هم چک کردن
ما سرویسامون قدیمی بود
شما هم چک کن .مودم رو خاموش کن یه فایل بزار تو idm دانلود کن بعد برو تو ریز مصرف ببین چقدر کم کرده