دوستان
های وب برخلاف تعرفه های که توی وب سایتش زده، تعرفه های پنل کاربری اینترنت غیرحجمیش متفاوت و خیلی پایین تره
پشتیبانی هم چند روزه هی میگه درست میکنم و فیلان
اما خبری از اصلاح نیست!
من از پارس انلاین اینترنت میگیرممیشه بیشتر توضیح بدین؟ الان شما چه تعرفه ای خریدین و تو پنل کاربری واستون چی ثبت شده؟
اسیاتک در صفحه کاربرانش بزرگ موقع شارژ یا تمدید سرویس یا خرید ترافیک بزرگ نوشته ترافیک بین الملل دوبرابر حساب میشه
از هر دو میتونه باشه ، اگر ساختمانتون نوساز یا جدید نیست ، تعویض سیم کشی داخلی میتونه بهبود نسبی براتون داشته باشه ، میتونید مودم رو ببرید سر خط و تست کنید که SNR بهتر میشه یا نه.چجوری میشه مقدار snr رو افزایش داد
سیم کشی داخلی تاثیر داره یا از کابلای بیرونه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
منم میخوام از فن آوا بگیرم شما اطلاع دارید سرعت دان و پینگش چطوره برا بازی؟من از پارس انلاین اینترنت میگیرم
توی سایت های وب ثبت نام کردم و میشه بدون ثبت نام نهایی وارد پنل کاربری شد
خواستم یه تعرفه بخرم که چند روزی هست بسته های غیرحجمیشون با اون چیزی که توی سایت زدند متفاوته
الان چک کردم کلن هیچ بسته ای تو پنل نسیت!
پارس انلاین که تعرفه های فاجعه ای داره!
منتظر مشیم اینا اپ کنن یا از های وب بگیرم یا فن اوا
View attachment 82539
یکی از بچه های همین فروم فن اوا دارهمنم میخوام از فن آوا بگیرم شما اطلاع دارید سرعت دان و پینگش چطوره برا بازی؟
البته نسبت ترافیک بین المللش ۱/۴ هستهای وب تعرفه ها رو وارد پنل کاربری کرد.View attachment 82540
به خاطر حجمشون !واسه چی این تعرفههای ۸ مگ و ۱۶ مگ رو میفروشن وقتی خط ۹۵ درصد مردم کشش رو نداره واقعا! یک نفرو تو این تاپیک ندیدم خریده باشه و خطش کشش رو داشته باشه. منم دست نگه داشتم.
گرونتر درمیاد!حجم اضافه بخریم سنگینتره تا این اینجوری خرید کنیم
به خاطر حجمشون !
به شخصه خطم تا ۴ مگ بیشتر کشش نداره اما ۸ یا ۱۶ میگیرم