خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دوستم تو سوئد وقتی خونه هستش شبکه های تلوزیونی رو 24 ساعته داره از طریق اینترنت اونم HD تماشا میکنه و لب تاپش برای خودش همین طوری روشنه و شما این موضوع رو گسترش بدین به کل کشور سوئد و بعد دوستان میان میگن استفاده دانلود و این چیزا تو ایران بالاست !!! :lol:

بابا ما این جا گیمر هستیم و یه چیزایی حالیمونه ! اکثریت مردم همون اینستا و تلگرام هستن و دارن ........... دید میزنن و حالا در کنارش چهار تا سایت هم باز کنن !

من باشگاهی که میرم ورزش از هر 10 نفر باور کنین شاید یک نفرشون اصلا میدونن سرعت دانلود و پینگ و این چیزا اصلا چیه :lol: شما دوستان خودتون رو نگاه نکنین که دانلود میکنین و از این چیزا ! به خصوص این که دیگه تو کشوری مثل ایران بازی های کنسولی نسل هشتمی برای قشر متوسط جامعه هم سخت شده ( هر چند که اگه اصلا قشر متوسطی تو ایران مونده باشه و الان یا قشر خر پول داریم و یا قشر بدبخت فلک زده بیچاره که صبح تا شب دنبال یه لقمه نون هستن که زن و بچشون شب گشنه نخوابن ! اون قشر متوسط گذشته دیگه الان رفتن چسبیدن به قشر فقیر و قشر متوسط تو ایران شاید اقلیت رو تشکیل بده )

اوضاعمون خراب تر ای حرفاست بابا !!! .......... مصرف زیادمون کجا بود آخه :| خانه از پایبست ویران است .

وقتی اقتصاد آزاد و بازار آزادی نباشه و شرکت های خصوصی ایرانی به معنای حقیقی و خالص نباشن ( تمامی این شرکت ها در ایران با نام های مختلفی که دارن همگیشون شبه دولتی هستن و هر کاری میکنن باید از بالا دستی ها اجازه بگیرن ) و همین طور شرکت های اینترنتی خارجی اجازه نداشته باشن بیان ایران آخرش داستان همینی میشه که میبینید !

سلام
آقا من 16 مگ 80 تومنی مخابرات رو گرفتم ولی سرعت دانلود رو 250 و پینگ 80ــه واسه بقیه هم اینقدر سرعت دانلود پایینه؟؟ سرعت من تو دانلود منیجر از 1.4 مگ شروع میشه ولی سریع میاد رو 250 فیکس میشه

دوستمون آمار درآورده یه حربه ای میزنن اون حجم نت بین الملل هم ضریب 2 حساب میشه !
مثلا نت میگیری 100 گیگ - 50 گیگش داخلیه - 50 تای بین الملیش هم ضریب 2 مصرف میشه ! یعنی 25 گیگ نت بین الملل !

سلام
آقا من 16 مگ 80 تومنی مخابرات رو گرفتم ولی سرعت دانلود رو 250 و پینگ 80ــه واسه بقیه هم اینقدر سرعت دانلود پایینه؟؟ سرعت من تو دانلود منیجر از 1.4 مگ شروع میشه ولی سریع میاد رو 250 فیکس میشه
یکسری از این ip های پینگ پایین, سرعتش مزخرفه. مودم رو خاموش روشن کن تا ip جدید بگیره.
در ضمن کیفیت خط رو هم از تو مودم چک کن.

خاموش روشن کردم فرقی نکرد این عکس مودمه چجوری باید بفهمم کیفیت خط رو؟
خط شما تا 14.5 مگ کشش داره و الان با سرعت 12.6 مگ وصل شده. شما با idm و با حداقل 8 تا کانکشن دانلود کنید اگه سرعت از 1.5 مگابایت افت کرد, مودم رو چک کنید و ببینید که هنوز 12.6 مگ وصل مونده یا نه.

خط شما تا 14.5 مگ کشش داره و الان با سرعت 12.6 مگ وصل شده. شما با idm و با حداقل 8 تا کانکشن دانلود کنید اگه سرعت از 1.5 مگابایت افت کرد, مودم رو چک کنید و ببینید که هنوز 12.6 مگ وصل مونده یا نه.
بله حتی 14 هم میشه موقع دانلود ولی سرعت idm همون 250ــه

بله حتی 14 هم میشه موقع دانلود ولی سرعت idm همون 250ــه
داداش هر چقدر فکر میکنم، میبینم تنها راهی میشه اینطوری کرد زیردست خودشونه! یعنی محدودت کردن!
دیگه کار بجایی رسوندن نمیشه به ارقام و شماره های داخل مودم هم اعتماد کرد:|

منم 16مگ 350 گیگ مخابرات گرفتم وصل شد میام نسبت به طرح قدیمی 4 مگ که داشتم یه مقایسته میکنم !~X( منتها فعلا نمیدونم خط 16 مگ میکشه یا نه :D !!!!!!!!!!! بیشتر نسبت به قیمت و حجم که میده وبصرف منه چون مصرفم بالاست ورداشتم!8->8->8->
نمیخواستم تغییر بدم طرحمو چون تازه طرح یساله خریدم اما امروز که خواستم 100 گیگ(حداقل مصرف ماهیانه من) مثل همیشه حجم اضافه بخرم دیدم گرون کردند x-(! طرح جدید حجم اضافه رو جایگزین طرح و قیمت حجم اضافه قبلی کرده بودند! بینشون 100 گیگ نبود دیگه اما 120 گیگ بود که قیمتش حوله حوش 167 تومن بود :|:|:|:|:|:|:|
جالبی قضیه اینجاست که 2020 زنگ زدم یکی دوتا از اپراتورها هنوز اطلاعات دقیق نداشتند از سرویس جدیدشون اما کی دوتاشون گفتند نسبت حجم سرویس انتخابی تو بین الملل 1/2 یعنی 1 گیگ = 2 گیگ ، اما وقتی به مخابرات شهرمون رفتم برای تغییر سرویس اونجا میگفت 1/3ه :|
فعلا که خود در گیری دارند!;;)

سرویس هرچی میخواد باشه باشه ، حداقل پینگم اندازه سرویس قبلی باشه راضیم (150)
پیرو حرفم سرویس جدید وصل شد به شدت بی کیفته 70 تا رفته رو پینگم منی که 4 مگ داشتم snr ام رو 25 بود هم up stream هم down stream و snr تو 4 مگ شده 17.5 + 6
سرویسم 16 مگ بود همونطور گفتم اما 16 نمکشید زنگ زدم اپراتور تستی تا 2 مگ اومد پایین 16-8-4-2 همه رو تست کردیم فقط 2 مگ جوابگو بگو در حالی که خط من باید تا 8 مگ رو براحتی بکشه که تو این سرویس حتی 4 مگی که چندساله داشتم رو هم حتی نمیکشه !

خلاصه اگر طرح چیزی از قدیم دارید فعلا نگه دارید

داداش هر چقدر فکر میکنم، میبینم تنها راهی میشه اینطوری کرد زیردست خودشونه! یعنی محدودت کردن!
دیگه کار بجایی رسوندن نمیشه به ارقام و شماره های داخل مودم هم اعتماد کرد:|
2020 هم زنگ زدم میگه مشکل شبکه داریم فعلا ؛ دزدی از این علنی تر ندیدم تا حالا

فاصله زمین تا زیرزمینی نیست
ولی اگه میخوندی چی نوشتم بحث رو ادامه نمیدادی
گفتم قیاس کن بستر ما رو با اونا
پهنای باند اونا چقدره،پهنای ما چقدره.
مصرف ما ممکنه کل پهنای باند کشور رو ببره تو مصرف.مصرف اونا زور بزنه نصف پهناشونو میبره تو بار

والا بنده با شما هیچ دعوایی ندارم، حوصله ی بحث ایجاد کردن هم ندارم به هیچ عنوان
تمامی مطالبی هم که گفتم نتیجه گیری منطقی از حرف های خودتون بود، به عنوان پست آخر در این باره چندتا نکته رو میگم و ادامه نمیدم ، قصد ناراحت ساختن شما رو هم ندارم:
۱-اینکه زیر ساخت های اونا بهتر از ماست که شکی نیست ، بر منکرش لعنت! (هر چند که زیر ساخت های ما هم میشد که خیلی بهتر باشه اگه اراده ای وجود داشت-که بماند)
۲-مثال ها رو برای این زدم که بگم مصرف اونا چقدره حتمن لازمه که سقف هاشون از 1 ترا به بالا نیاز میشه! شما ادعا کردی که ما چون قانون کپی رایت نداریم دانلود زیاد انجام می دیم (یعنی مصرف ما بیشتره تا اونایی که کپی رایت دارن) -قصد مقایسه زیر ساخت ها نبود
۳-تعمیم دادن یه عده ی بسیار کمی به کل ، کار اشتباهی هست حالا شاید شما چند نفر رو دیده باشید که همین طوری میرن فیلم 4k دانلود می کنن بدون اینکه حتی خوش‌ شون بیاد ولی به قول اون دوست مون نهایت استفاده ی بیشتر ایرانی ها از اینترنت اینستا و تلگرام هست، واقعیت هم همینه پس اینکه شما نتیجه بگیری پهنای باند کشور جواب نمیده بخاطر اقلیتی پر مصرف کاملن اشتباهه و هیچ سندی نداره
۴-و اینکه آیا گرون شدن هزینه برای افراد پر مصرف (و یا عادی ) به معنی بهتر شدن کیفیت هست؟ تجربه پاسخ داده خیر این وسط فقط کار برای کاربران (که مردم معمولی هم هستن -چون برای اونایی که ثروت خوبی دارن مشکلی نیست هر چقدر هم گرون بشه!) سخت تر میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستانی که نت فن آوا دارن میشه لطفا بگید پینگش چطوریه؟ کلا بدرد بازی آنلاین و دانلود میخوره یا نه؟ بعد اینکه مثل پارس آنلاین هدیه سرعت بالاتر داره؟ یعنی 3 مگ بخری تا 16 مگ بره؟ من چک کردم شماره خط ما سرویس میده. ممنون میشم دوستانی که دارن جواب بدن.

پس اینجور که معلومه عملا سرویسهای ۸ - ۱۶ بی معنین چ خط بکشه چ نکشه:D
دورود بر دایال اپ:D
من سرویس قبلیم 8 مگابیت بود و سرعت 8 مگابیت بهم میداد، الان هم که چند روزه سرویس جدید دارم استفاده می‌کنم همون 8 مگابیت داره بهم میده.
هر کی دچار افت سرعت و کیفیت شده باید به جای اینجا از طریق ISP پیگیری کنه و اگه مشکلش رفع نشد، درخواست تخلیه بده و بره یه شرکت دیگه.
۴-و اینکه آیا گرون شدن هزینه برای افراد پر مصرف (و یا معمولی) به معنی بهتر شدن کیفیت هست؟ تجربه پاسخ داده خیر این وسط فقط هزینه ها برای کاربران بیشتر میشه
اینکه برای افراد پرمصرف گرونتر شده رو من زیاد درک نمی‌کنم.
الان چنتا ISp هستن که مثلاً دارن 100گیگ یا 90 گیگ سقف مصرف بین الملل میدن به علاوۀ شبانۀ مجانی با قیمت حدوداً 60 تومن. تا همین یه هفته پیش سرویس 8 مگ مخابرات با 20 گیگ سقف مصرف در ماه 25 تومن بود و من که تو دو ماه اخیر مصرفم رو کم کرده بودم بازم 80-90 گیگ مصرف داشتم و تو اون دوماه چیزی مشابه همین سرویس 55 تومنی، پام دور و بر 150 تومن در میومد.
حالا یکی امکان اینکه از شرکت دیگه سرویس بگیره رو نداره ولی وقتی یکی امکان سرویس گرفتن از شرکتهای دیگه رو داره ولی از یه شرکتی سرویس میگیره که 1- کیفیت نداره 2-پینگش خوب نیست 3-شبانه نداره 4-حجم خوری داره 5-سقفش کمه، مشکل از خود اون آدم نیست؟
من از بالا تا پایین این سیستم بدم میاد، اوضاع اینترنتمون هم فاجعه‌ست ولی اینکه گفته میشه گرون شده رو قبول ندارم.
مثلاً اگه به جای اینکه ملت بیان اینجا و توئیتر و اینستاگرام به شاتل فحش بدن، برن یه شرکت دیگه آیا شاتل یه تکون به خودش نمیده؟ نمیشه که روی استفاده از یه چیز بد پافشاری کرد و بعد بگی اون چیز بده.

• Like
Reactions: Ps42014
های وب از اینم بیشتر داره ولی بجای شبانه بسته هایی به اسم فشفشه داره
خواستی بگو بیشتر واست توضیح میدم
وضعیت نتش چطوره؟ من برام پینگ مهم نیست چون فقط برای دانلود کردن میخوام استفاده کنم.سرعتش تو شبانه که رایگان گذاشته چطوره و افت سرعت داره یا خیر؟

اگر سرویس دهنده بهتری میشناسید که مناسب دانلود کردن باشه لطفا مارو هم در جریان بزارید.ممنون میشم

بهترین برای اینکار همین های وب هست و بسته های قرمز
سرعتش هم خوبه
1- کیفیت نداره 2-پینگش خوب نیست 3-شبانه نداره 4-حجم خوری داره 5-سقفش کمه، مشکل از خود اون آدم نیست؟
من از بالا تا پایین این سیستم بدم میاد، اوضاع اینترنتمون هم فاجعه‌ست ولی اینکه گفته میشه گرون شده رو قبول ندارم.
مثلاً اگه به جای اینکه ملت بیان اینجا و توئیتر و اینستاگرام به شاتل فحش بدن، برن یه شرکت دیگه آیا شاتل یه تکون به خودش نمیده؟ نمیشه که روی استفاده از یه چیز بد پافشاری کرد و بعد بگی اون چیز بده.
نه نیست!
چون اصلن اینترنت بدون هیچ مشکلی نداریم !
بعدش نارضایتی ها فقط از شاتل نیست
پ ن:
دوستان همین چند دقیقه ی پیش بسته های قرمز های وب حذف شد!
و من پرسیدم گفتن فشفشه می مونه احتمالن ولی اینکه فشفشه ها چطوری حساب میشن معلوم نیست !
Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
بابا اینجوریم نیست که میگید ، بین الملل همونجور معمولی حساب میشه، یعنی 1 گیگ مصرف کنی 1 گیگ واست کم میکنن، ولی داخلی نصف حساب میشه یعنی 1 گیگ مصرف کنی 500 مگ حساب میکنن
وقتی نمیدونید نگید یا حداقل بپرسید، ی موقع کسی شاید گمراه بشه
همون از طرز بیان شما مشهود هست که خوابی یا شاید هم از کاربرهای کم مصرف اینترنت هستی و احتمالا هم از اینترنت لگن مخابرات استفاده میکنی
عزیز اسیاتک در صفحه کاربرانش موقع شارژ یا تمدید سرویس یا خرید ترافیک بزرگ نوشته ترافیک بین الملل دوبرابر حساب میشه
در ضمن مفاد قوانین جدید اینترنت غیرحجمی رو بخون توی اینترنت متوجه میشی یکی از ایراد های اینترنت غیر حجمی همین است
میگن دنیا رو اب ببره بعضی ها رو خواب مصادیقش اینجا پیدا میشن
موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34 and Ps42014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or