hunter76
کاربر سایت
نه آقا اشتباه نکن 1 گیگ بین الملل 2 تومن 1 گیگ داخلی هزار تومن.
2 تومن شامل قانون یک سوم نمیشه
اینجا ننوشته از پشتیبانی بپرسید. حتی سرویس های نامحدود شبانه رو هم پشتیبانی فعال میکنه تو سایت نیسکجا نوشته همچین چیزی رو؟
قیمت سرویسها و تجهیزات | اینترنت پرسرعت شاتل
اینجا که من همچین نوشته ای نمی بینم
مشخص نشده که برای خرید حجم برای سرویس هایی که الان داریم باید چه هزینه ای پرداخت بشه!! 2 تومن جدید یا 3 سابق!! همین طور مشخص نشده که اون حجم خریداری شده چون سابق تفکیک حجم روی سرویس اعمال نمیشده همونطور مثل سابقه یا نه!!!اینجا ننوشته از پشتیبانی بپرسید. حتی سرویس های نامحدود شبانه رو هم پشتیبانی فعال میکنه تو سایت نیس
فقط یک سوم حجم های درج شده ترافیک بین الملل هست. برای مثال در صورت خرید طرح 12 گیگابایت، شما فقط 4 گیگ برای اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، یوتیوب و ... حجم مصرفی دارید. 8 گیگ باقی مونده مربوط به ترافیک داخلی خواهد بود که البته مشخص نیست چه محتوایی در اینترنت داخلی داریم که نیاز به این میزان ترافیک باشه در صورتی که استفاده اصلی تمام کاربران، مربوط به ترافیک خارجی هست
نکته امیدوارکننده اینه که سقف سرعت برای تمام سرویس ها تا میزان کشش خط باز خواهد بود. یعنی شما اگر طرح 512 کیلوبایت رو هم خریداری کنید، سقف سرعت تا جایی که خط شما کشش داشته باشه خواهد بود
از تاریخ 10 آذر، ترافیک خارجی گیگی 2 هزار تومان، و ترافیک داخلی گیگی هزار تومان فروخته میشه
ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به صورت پله ای به 128k کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، مجبور به خرید حجم خواهید بود
اینم توضیحات سرویس غیر حجمی شاتل.
اگه بخواید برای سرویس قبلیتون حجم بگیرید گیگی 2 تومن حساب میکنهمشخص نشده که برای خرید حجم برای سرویس هایی که الان داریم باید چه هزینه ای پرداخت بشه!! 2 تومن جدید یا 3 سابق!! همین طور مشخص نشده که اون حجم خریداری شده چون سابق تفکیک حجم روی سرویس اعمال نمیشده همونطور مثل سابقه یا نه!!!
کلا هیچی مشخص نشده بعدش تاریخ اجرا زدن واسه ادم×!!!
پارس هم فکر میکنم 24 ساعت دیگه اعلام کنه چون فعلا جشنوارش فروش حجمش تا 1 روز دیگه معتبره!
مثل اینکه اسیاتک هم تعرفه های جدید رو ارائه داد
رهایی از محدودیت ترافیک! نحوه قیمت گذاری سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت آسیاتک تغییر می کند
![]()
شاتل لند رو هم حذف کرده. من تا آخر هفته دیگه عوض میکنم اگه همین روال باشه. پینگش هم که افتضاح شده جدیدا.شاتل تا اینجا بدترین تعرفه رو داشته
آسیا تک داره 16 مگ رو با 150 گیگ ترافیک میده
شاتل همونو با 60 گیگ میده
آسیاتک هم داخلی رو نیم بها حساب می کنه، حجم هایی که گفته بین الملل هست، با تعرفه هاشم ترکوند
در نتیجه دزد اعظم همون شاتل اه
آسیاتک در طرح خودش ترافیک داخل و خارج رو تفکیک خواهد کرد و تنها یک دوم از عددهای ثبت شده در جدول برای ترافیک بین الملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) خواهد بود.مثل اینکه اسیاتک هم تعرفه های جدید رو ارائه داد
رهایی از محدودیت ترافیک! نحوه قیمت گذاری سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت آسیاتک تغییر می کند
![]()
نه مثل اینکه آسیاتک تفکیک نکرده
من متن خبر رو خوندم نوشته بود ترافیک داخلی نیم بها حساب میشه!
پس اگه اینجوریه ، خیلی آسیاتک بصرفس !
ایول آسیاتککک)