خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من ساکن کرج هستم و وقتی شمارمو با سایت شاتل چک میکنم همون ارور خط شما فیبر نوری هستش و این مضخرفات بهم میده هنوز !
با پشتیبانی های وب هم صحبت کردم و بهم گفتن که فعلا نمیتونن روی فیبر بهم سرویس بدن و چیزی بهشون ابلاغ نشده !!
انحصار فیبر قوی تر از گذشته هنوز پابرجاست !

• Like
Reactions: underal
کجا نوشته همچین چیزی رو؟
قیمت سرویس‌ها و تجهیزات | اینترنت پرسرعت شاتل

اینجا که من همچین نوشته ای نمی بینم
اینجا ننوشته از پشتیبانی بپرسید. حتی سرویس های نامحدود شبانه رو هم پشتیبانی فعال میکنه تو سایت نیس

فقط یک سوم حجم های درج شده ترافیک بین الملل هست. برای مثال در صورت خرید طرح 12 گیگابایت، شما فقط 4 گیگ برای اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، یوتیوب و ... حجم مصرفی دارید. 8 گیگ باقی مونده مربوط به ترافیک داخلی خواهد بود که البته مشخص نیست چه محتوایی در اینترنت داخلی داریم که نیاز به این میزان ترافیک باشه در صورتی که استفاده اصلی تمام کاربران، مربوط به ترافیک خارجی هست

نکته امیدوارکننده اینه که سقف سرعت برای تمام سرویس ها تا میزان کشش خط باز خواهد بود. یعنی شما اگر طرح 512 کیلوبایت رو هم خریداری کنید، سقف سرعت تا جایی که خط شما کشش داشته باشه خواهد بود

از تاریخ 10 آذر، ترافیک خارجی گیگی 2 هزار تومان، و ترافیک داخلی گیگی هزار تومان فروخته میشه

ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به صورت پله ای به 128k کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، مجبور به خرید حجم خواهید بود

اینم توضیحات سرویس غیر حجمی شاتل.

• Like
Reactions: mikammi
اینجا ننوشته از پشتیبانی بپرسید. حتی سرویس های نامحدود شبانه رو هم پشتیبانی فعال میکنه تو سایت نیس

فقط یک سوم حجم های درج شده ترافیک بین الملل هست. برای مثال در صورت خرید طرح 12 گیگابایت، شما فقط 4 گیگ برای اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، یوتیوب و ... حجم مصرفی دارید. 8 گیگ باقی مونده مربوط به ترافیک داخلی خواهد بود که البته مشخص نیست چه محتوایی در اینترنت داخلی داریم که نیاز به این میزان ترافیک باشه در صورتی که استفاده اصلی تمام کاربران، مربوط به ترافیک خارجی هست

نکته امیدوارکننده اینه که سقف سرعت برای تمام سرویس ها تا میزان کشش خط باز خواهد بود. یعنی شما اگر طرح 512 کیلوبایت رو هم خریداری کنید، سقف سرعت تا جایی که خط شما کشش داشته باشه خواهد بود

از تاریخ 10 آذر، ترافیک خارجی گیگی 2 هزار تومان، و ترافیک داخلی گیگی هزار تومان فروخته میشه

ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به صورت پله ای به 128k کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، مجبور به خرید حجم خواهید بود

اینم توضیحات سرویس غیر حجمی شاتل.
مشخص نشده که برای خرید حجم برای سرویس هایی که الان داریم باید چه هزینه ای پرداخت بشه!! 2 تومن جدید یا 3 سابق!! همین طور مشخص نشده که اون حجم خریداری شده چون سابق تفکیک حجم روی سرویس اعمال نمیشده همونطور مثل سابقه یا نه!!!
کلا هیچی مشخص نشده بعدش تاریخ اجرا زدن واسه ادم×!!!
پارس هم فکر میکنم 24 ساعت دیگه اعلام کنه چون فعلا جشنوارش فروش حجمش تا 1 روز دیگه معتبره!

• Like
Reactions: Abolfazl3007
مشخص نشده که برای خرید حجم برای سرویس هایی که الان داریم باید چه هزینه ای پرداخت بشه!! 2 تومن جدید یا 3 سابق!! همین طور مشخص نشده که اون حجم خریداری شده چون سابق تفکیک حجم روی سرویس اعمال نمیشده همونطور مثل سابقه یا نه!!!
کلا هیچی مشخص نشده بعدش تاریخ اجرا زدن واسه ادم×!!!
پارس هم فکر میکنم 24 ساعت دیگه اعلام کنه چون فعلا جشنوارش فروش حجمش تا 1 روز دیگه معتبره!
اگه بخواید برای سرویس قبلیتون حجم بگیرید گیگی 2 تومن حساب میکنه
حجم هایی که قبلا خریداری شدن تفکیک نمیشن و بین الملل حساب میکنه البته اگه بین الملل خرید کرده باشید و گرنه اگه بسته ایران خرید کنید داخلی حساب میکنه.

مثل اینکه اسیاتک هم تعرفه های جدید رو ارائه داد

رهایی از محدودیت ترافیک!

dkbk_friday,_december_1,_2017_16h29m08s_007_.jpg

آخرین ویرایش:

آسیاتک هم داخلی رو نیم بها حساب می کنه، حجم هایی که گفته دو برابر بین الملل هست، با تعرفه هاشم ترکوند :D

در نتیجه دزد اعظم همون شاتل اه

آخرین ویرایش:
آسیاتک هم داخلی رو نیم بها حساب می کنه، حجم هایی که گفته بین الملل هست، با تعرفه هاشم ترکوند :D

در نتیجه دزد اعظم همون شاتل اه

خودش توضیح داده :
اگر کاربری صرفا از اینترنت استفاده کند و سقف سرویس ۱۶ مگابیت ,۱۵۰ گیگ و اگر صرفا از ترافیک داخلی استفاده کند؛ سقف مصرف وی همان ۳۰۰ گیگ خواهد بود. در صورت مصرف مرکب هم مطابق همین فرمول عمل خواهد شد.

در حال حاضر بهترین تعرفه دیده بان نت میده که اونم پوشش شامل بعضی شهر ها میشه که میتونید اینجا ببینید

آسیاتک در طرح خودش ترافیک داخل و خارج رو تفکیک خواهد کرد و تنها یک دوم از عددهای ثبت شده در جدول برای ترافیک بین الملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) خواهد بود.

برای مثال در طرح 16مگابیت 300گیگ ماهانه، تنها 150گیگ برای ترافیک بین الملل قابل استفاده هستش (این رقم در شاتل 60 گیگ، مخابرات 65گیگ و های‌وب 120 گیگ هست). 150 گیگ باقی مونده فقط برای هاست‌های داخل ایران قابل استفاده هست.

با عبور از سقف منصفانه، ارتباط اینترنتی قطع نخواهد شد اما سرعت شما به سمت 128Kb کاهش پیدا خواهد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or