خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شما برای اینکه بخوای نامحدودتو تمدید کنی باید سرویستو تمدید کنی مثلا اگه میخوای نامحدود شبانه برای 1 سال بمونه باید سرویستو 1 ساله بخری :|:|
یعنی نمیشه بگی برات 1 ساله نامحدود بزنن ولی سرویست 1 ماهه باشه نامحدود شبانه رو با مدت زمان سرویس میزنن مثلا الان 10 روز از سرویست مونده باشه فقط میتونی 10 روز نامحدود بگیری.
میشه بگید چطور به چنین نتیجه ای رسیدید دقیقا؟

اقا من الان شاتل که میرم چک میکنم تو بخش پیش فاکتور نوشته هزینه بسته شبانه تا برج 8 سال بعد 116 تومن.حالا این واقعیه یا الکی نوشتن؟؟؟
از دوستانی که شاتل دارن چک کردن؟؟؟

آقا یکی زنگ بزنه پشتیبانی آسیاتک یا پارس آنلاین ببینیم کی تعرفه هاشونو میدن
راستی الان زنگ زدم های وب گفتن فشفشه هم بازم میفروشن با این طرح های جدید:D

اقا من الان شاتل که میرم چک میکنم تو بخش پیش فاکتور نوشته هزینه بسته شبانه تا برج 8 سال بعد 116 تومن.حالا این واقعیه یا الکی نوشتن؟؟؟
از دوستانی که شاتل دارن چک کردن؟؟؟
بله 10 دوره و 20 روز.
بسته ترافیک تشویقی شبانه از 1396/09/20 تا 1397/08/09 116 تومن

با احترام به اطلاع می‌رسانیم سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل (ADSL2+) از تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۹۶ به شیوه‌ی جدیدی به مشتریان ارایه خواهند شد.

بر این اساس با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس ‌های اکو(Eco)، تصمیم‌ گرفته‌ایم که مهلت اعتبار کلیه سرویس‌های خانواده اکو (Eco) را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما می‌توانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایین‌تری خریداری کنید که این موضوع هم می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.

بی‌تردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، می‌توانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویس‌های جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنی‌ست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویس‌های اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویس‌های غیرحجمی (Connection Based) تغییر می‌کند و سرویس‌های قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویس‌های جدید به زودی در وب‌سایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگ‌ترین افتخار ما باشد.

جدی؟:D
مطمعنید شما؟برای تمام isp ها اینطور هست یا فقط یسری اینکار رو کردن؟
چند روز پیش توییت کرد ولی اعتمادی نیست به حرفاشون چون حرف زیاد میزنن و اینکه فکر کنم منظورش این بود به زودی این مشکل حل میشه
بعیده الان اجرایی شده باشه برای همه جا
--------------
یعنی پولی که مخابرات با این کاراش این چند سال به جیب زد واقعا نشون میده چقدر کثیفن
بعد این همه سال تازه میخوان حلش کنن ... هیچیمون درست نیست واقعا

با احترام به اطلاع می‌رسانیم سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل (ADSL2+) از تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۹۶ به شیوه‌ی جدیدی به مشتریان ارایه خواهند شد.

بر این اساس با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس ‌های اکو(Eco)، تصمیم‌ گرفته‌ایم که مهلت اعتبار کلیه سرویس‌های خانواده اکو (Eco) را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما می‌توانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایین‌تری خریداری کنید که این موضوع هم می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.

بی‌تردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، می‌توانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویس‌های جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنی‌ست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویس‌های اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویس‌های غیرحجمی (Connection Based) تغییر می‌کند و سرویس‌های قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویس‌های جدید به زودی در وب‌سایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگ‌ترین افتخار ما باشد.

این مضخرف کاهش قیمت ترافیک رو این ISP ها از کجا در میارن من نمی دونم
اولا این که خیلی از ISP ها با قیمت بسیار پایین تری حجم می فروختن و هنوزم با طرح های جدید می فروشن

بعدم الان در مورد شاتل یک گیگابایتی که شما قبلا می خریدی واقعا یک گیگابایت بود، الان 341.3 مگ خارجی اه 682.6 مگ داخلی، در نتیجه شما دارید 341.3 مگ می خرید 2 تومن که در واقع می شه گیگی 6 تومن

مضخرف گویی هم حدی داره دیگه

آخرین ویرایش:
این مضخرف کاهش قیمت ترافیک رو این ISP ها از کجا در میارن من نمی دونم
اولا این که خیلی از ISP ها با قیمت بسیار پایین تری حجم می فروختن و هنوزم با طرح های جدید می فروشن

بعدم الان در مورد شاتل یک گیگابایتی که شما قبلا می خریدی واقعا یک گیگابایت بود، الان 341.3 مگ خارجی اه 682.6 مگ داخلی، در نتیجه شما دارید 341.3 مگ می خرید 2 تومن که در واقع می شه گیگی 6 تومن

مضخرف گویی هم حدی داره دیگه
نه آقا اشتباه نکن 1 گیگ بین الملل 2 تومن 1 گیگ داخلی هزار تومن.
2 تومن شامل قانون یک سوم نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or