خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شاتل اين طرح مسخره يك سوم رو پياده كرده وگرنه حتي تو سايت سازمان تنظيم مقررات توضيح داده شده كه تا سقف ميزان مصرف عادلانه نبايد محدوديتي ايجاد بشه يعني اگه سقف ٢٠ گيگ باشه مشترك ميتونه تمام اين ٢٠ گيگ رو هم براي بين الملل استفاده كنه اگه مصرف داخلي نداره:|:|:|

دوستانی که های وب دارن میشه یه توضیحی بدن در مورد پینگ و قطعی نتشون. به کار گیم میاد یا نه فقط برای دانلوده

قطعی زیاد نداشتم (موردی که به سرویس دهنده ربط داشته باشه) به جز یکی دو مورد
اهل آنلاین نیستم تا در این باره نظر بدم ولی برای دانلود خوبه ، سرعتش خوب و راضی کننده ست
بهترین سرویس ها شم بسته های قرمز هست یعنی اگه بسته های قرمزش رو بردارن بنظرم هیچ برتری قابل ملاحظه ای براش نمی مونه در مقابل رقیب ها

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینم تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت مخابرات ایران با تفکیک داخلی و خارجی...
mzes_photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B1%DB%B1-%DB%B3%DB%B0_%DB%B1%DB%B2-%DB%B1%DB%B5-%DB%B2%DB%B9.jpg

• Like
Reactions: MO021
فعلا که قیمت اونایی که اومده هم ارزونتره هم به صرفه تر حالا اپراتور ها یکسری انگار صداشون دراومده مثل شاتل
چی ارزون شده،مگه کسی از این سرویسها میگرفت.همه تو جشنواره سرویس میگرفتن
با تمام تفاسیر قبلا همین شاتل 5 گیگ رو میداد 19800 الان 4 رو میده 12500
رو هر گیگی 800 کم شده
ولی قبلا از بس فروش نداشتن هر گیگ رو تو جشنواره هاشون که دائما در حال برگزاری بود به گیگی 1000 تا 1500 میرسوندن تا بخرن با هزار تا آیتم شبانه رایگان و روزانه رایگان و ....
این حجمهای اعلامی به ضرر کاربرای پر حجم هست برا کم حجمها هم سود خیلی کمی داره.اینم در نظر بگیر اگه اونا هم تو فامیلهاشون کسی داشتن که به جشنواره ها آگاه بود اونا هم ضرر کردن.
من از آسیاتک dslbox گرفتم 200 تومن 1 ساله با 120 گیگ حجم ،یه مودم 50 تومنی روش بود با یه فلش 15 تومنی با شبانه رایگان.
خط من تا 6 بیشتر کشش نداره
شبی راحت میشه از 4تا 10 صبح 17 گیگ دانلود کرد
الان چه سرویس میشه گرفت.
اگه حجمها رو یکی کنن .بالاخره قشر زیادی سود میبرن ،ما هم باید بریم تو فکر کم کردن مصرف
و گر نه با این اوضاع بالای %95 کاربرا ضرر میکنن

شاتل اين طرح مسخره يك سوم رو پياده كرده وگرنه حتي تو سايت سازمان تنظيم مقررات توضيح داده شده كه تا سقف ميزان مصرف عادلانه نبايد محدوديتي ايجاد بشه يعني اگه سقف ٢٠ گيگ باشه مشترك ميتونه تمام اين ٢٠ گيگ رو هم براي بين الملل استفاده كنه اگه مصرف داخلي نداره:|:|:|
مشکل سقف نیست مشکل کف هست
نیومدن حداقل حجم اعلام کنند گفتن ما سرعت اعلام میکنیم و قیمت
بشینن شرکتها رو حجم رقابت کنند
یعنی ریش و قیچی میزان حجمو دادن کامل دست isp ها
میشه یکی اصن شاتل لند رو واسه من توضیح بده؟:|
یه سایته ،توش بازی میزاشتن،اونایی که شاتل داشتن میرفتن دانلود میکردن ماهی 10 تومن میدادن از حجمشون کم نمیشد

• Like
Reactions: mahan.bs
چی ارزون شده،مگه کسی از این سرویسها میگرفت.همه تو جشنواره سرویس میگرفتن
با تمام تفاسیر قبلا همین شاتل 5 گیگ رو میداد 19800 الان 4 رو میده 12500
رو هر گیگی 800 کم شده
ولی قبلا از بس فروش نداشتن هر گیگ رو تو جشنواره هاشون که دائما در حال برگزاری بود به گیگی 1000 تا 1500 میرسوندن تا بخرن با هزار تا آیتم شبانه رایگان و روزانه رایگان و ....
این حجمهای اعلامی به ضرر کاربرای پر حجم هست برا کم حجمها هم سود خیلی کمی داره.اینم در نظر بگیر اگه اونا هم تو فامیلهاشون کسی داشتن که به جشنواره ها آگاه بود اونا هم ضرر کردن.
من از آسیاتک dslbox گرفتم 200 تومن 1 ساله با 120 گیگ حجم ،یه مودم 50 تومنی روش بود با یه فلش 15 تومنی با شبانه رایگان.
خط من تا 6 بیشتر کشش نداره
شبی راحت میشه از 4تا 10 صبح 17 گیگ دانلود کرد
الان چه سرویس میشه گرفت.
اگه حجمها رو یکی کنن .بالاخره قشر زیادی سود میبرن ،ما هم باید بریم تو فکر کم کردن مصرف
و گر نه با این اوضاع بالای %95 کاربرا ضرر میکنن

مشکل سقف نیست مشکل کف هست
نیومدن حداقل حجم اعلام کنند گفتن ما سرعت اعلام میکنیم و قیمت
بشینن شرکتها رو حجم رقابت کنند
یعنی ریش و قیچی میزان حجمو دادن کامل دست isp ها

یه سایته ،توش بازی میزاشتن،اونایی که شاتل داشتن میرفتن دانلود میکردن ماهی 10 تومن میدادن از حجمشون کم نمیشد
والا ما که با مبین نت وضعیت بدی داشتیم بسیار گران بود یکبار من خودم یک نامه تندی به مدیریتش نوشتم و اعتراض شدیدی کردم تعرفه ها رو یکم کشیدن پایین باز همینا خیلی بهتره

دوستان این شاتل که زده تمدید کنی رایگان شبانه ت تا یه سال میمونه...یعنی شبانه هر چی بگیری تفکیکی نداره دیگه؟
بعد اینو تا کی میتونیم تمدید کنیم؟ حتما باید تا قبل از امشب باشه یا تا پایان دوره میتونیم در موردش فکر کنیم؟
بساطی داریما...من خیلی روی حجم به مشکل بر میخورم
الان 120 گیگ اضافی دارم و فقط 10 روز فرصت استفاده هر کاریه م کنم تمام نمیشه...

دوستان این شاتل که زده تمدید کنی رایگان شبانه ت تا یه سال میمونه...یعنی شبانه هر چی بگیری تفکیکی نداره دیگه؟
بعد اینو تا کی میتونیم تمدید کنیم؟ حتما باید تا قبل از امشب باشه یا تا پایان دوره میتونیم در موردش فکر کنیم؟
شما برای اینکه بخوای نامحدودتو تمدید کنی باید سرویستو تمدید کنی مثلا اگه میخوای نامحدود شبانه برای 1 سال بمونه باید سرویستو 1 ساله بخری :|:|
یعنی نمیشه بگی برات 1 ساله نامحدود بزنن ولی سرویست 1 ماهه باشه نامحدود شبانه رو با مدت زمان سرویس میزنن مثلا الان 10 روز از سرویست مونده باشه فقط میتونی 10 روز نامحدود بگیری.

• Like
Reactions: pinklotus
والا ما که با مبین نت وضعیت بدی داشتیم بسیار گران بود یکبار من خودم یک نامه تندی به مدیریتش نوشتم و اعتراض شدیدی کردم تعرفه ها رو یکم کشیدن پایین باز همینا خیلی بهتره
شما یه امار میگرفتی از بچه ها ،سرویس خوب معرفی کردن
سایت p30world هر isp فروم داره اونجا میپرسیدی بهتر معرفی میکردن.
این سرویسها بده،توجه کن کشش خطوط مسی قدیمی خیلی کم پیش میاد که به 16 برسه
یه سری از این سرویسها برا تمام کردن حجم نیاز به دانلود 8-10 روزه دارند.
مشکل سرعت پاییین تو سرویسهای 512 و حتی 1 برای اپلیکیشنهای مسنجر ایجاد مشکل میکنه و دانلود رو روش سخت میکنه
میگم کاربرای موبایلی هم ضرر میکنن ،برا اینه

شما برای اینکه بخوای نامحدودتو تمدید کنی باید سرویستو تمدید کنی مثلا اگه میخوای نامحدود شبانه برای 1 سال بمونه باید سرویستو 1 ساله بخری :|:|
یعنی نمیشه بگی برات 1 ساله نامحدود بزنن ولی سرویست 1 ماهه باشه نامحدود شبانه رو با مدت زمان سرویس میزنن مثلا الان 10 روز از سرویست مونده باشه فقط میتونی 10 روز نامحدود بگیری.
درسته. متوجه این هستم که مجبورت دارن میکنن زورکی یه ساله بخری تا نگه داری رایگان شبانه ت رو~X(
ولی سوال من این بود که اگر به فرض من تمدید کنم، اون وقت تا یک سال میتونم مثل گذشته، هر چی خواستم شبانه بگیرم؟
(بازم هر چی فکر میکنم، های وب خیلی بهتره بدبختی من این همه حجم باقی مونده م از جشنواره های قبلشونه)

درسته. متوجه این هستم که مجبورت دارن میکنن زورکی یه ساله بخری تا نگه داری رایگان شبانه ت رو~X(
ولی سوال من این بود که اگر به فرض من تمدید کنم، اون وقت تا یک سال میتونم مثل گذشته، هر چی خواستم شبانه بگیرم؟
(بازم هر چی فکر میکنم، های وب خیلی بهتره بدبختی من این همه حجم باقی مونده م از جشنواره های قبلشونه)
بله اگه تمدید کنید تا 1 سال میتونید .
ولی اینو اضافه کنم به جشنواره شبانه نامحدود تعلق نمیگیره

• Like
قبلا اگر حجم اضاف می اوردی، این حجم ماه جدید اضاف میشد اما الان نمیدونم اضاف میشه یا نه ول احتمالا باید ماه جدید اضاف بشه
اگرم بخوای شبانه رایگان داشته باشی باید الان سرویست را برای 1 سال تمدید کنی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or