RED HOOD
کاربر سایت
مگه پارس آنلاین با های وب ادغام نشد و سهامشو نفروختپارس آنلاین چرا عقده ای بازی در اورده اعلام نمیکنه؟!

مگه پارس آنلاین با های وب ادغام نشد و سهامشو نفروختپارس آنلاین چرا عقده ای بازی در اورده اعلام نمیکنه؟!
این حرف شما درسته، ولی پارس آنلاین بازم فعالیت میکنه، اینترنت ارائه میده اونم جداگانه از های وب مثل قبلمگه پارس آنلاین با های وب ادغام نشد و سهامشو نفروخت![]()
باو اینا معلوم نیست با خودشون چند چندن همینجوری یه چیزی میگن که مثلا جواب داده باشن.![]()
تنها دلیل منطقی برای اومدن به شاتل، برداشته شد
تا الان بهترین انتخاب همین های وب هست
پس الان منی که اینترنتم تموم شده و منتظرم آسیاتک و پارس آنلاین لیست تعرفه بدن چی؟قرار بود تا 10 آذر همه شرکت ها تعرفه هاشون رو آماده کنند !
کلی از شرکت ها تعرفه هاشونو ارایه نداند! منجمله پارس آنلاین که موکول کرده به هفته بعد...
نه فکر نکنم شرکت های دیگه ساپرت کنن فعلا باید با مخابرات کار کنی... به درد هم نمی خوره اصلاسلام...دوستان من نتم فیبر نوری هست و فقط می تونم مخابرات بگیرم مثل اینکه...ولی مخابرات هنوز تعرفه ای ارایه نکرده...می خواستم ببینم که با این وضعیت جدید من می تونم از خدمات شرکتهای دیگه مثل های وب استفاده کنم؟یا بازم باید همین مخابرات رو بگیرم؟
راضی نیستم زیاد...شرکت های سرویس دهنده دیگه ای در آیدنده ساپورت نمی کنن؟نه فکر نکنم شرکت های دیگه ساپرت کنن فعلا باید با مخابرات کار کنی... به درد هم نمی خوره اصلا
اینده رو خدا می دونه باید ببینن پول هست توش یا نه. ممکنه همین های وب جوگیر شه ساپرت کنه ولی فعلا نمی دونم...راضی نیستم زیاد...شرکت های سرویس دهنده دیگه ای در آیدنده ساپورت نمی کنن؟
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم...امیدوارم ساپورت بکنه در آینده...اینده رو خدا می دونه باید ببینن پول هست توش یا نه. ممکنه همین های وب جوگیر شه ساپرت کنه ولی فعلا نمی دونم...
اگه برا بازی می خوای جواب میده ولی برا دانلود اصلا... البته منم پارس انلاین نامحدود دارم خیلی وضعم خوب نیست اصن نت نا محدود اشغاله
انحصار فیبر نوری رو چند روزه برداشتن، میتونین برین تو سایت ispها شمارهتون چک کنید ببینید تحت پوشش شبکهشون هستین یا نه.سلام...دوستان من نتم فیبر نوری هست و فقط می تونم مخابرات بگیرم مثل اینکه...ولی مخابرات هنوز تعرفه ای ارایه نکرده...می خواستم ببینم که با این وضعیت جدید من می تونم از خدمات شرکتهای دیگه مثل های وب استفاده کنم؟یا بازم باید همین مخابرات رو بگیرم؟