خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
مگه پارس آنلاین با های وب ادغام نشد و سهامشو نفروخت :|:|:|
این حرف شما درسته، ولی پارس آنلاین بازم فعالیت میکنه، اینترنت ارائه میده اونم جداگانه از های وب مثل قبل
همه چیز هاش مثل قبل هست و همونجوری ادامه داده میشه فقط شرکتش دست های وب هست فرق چندانی نکرده!
برای مطمئن شدن اینستا پارس آنلاین هم چک کنید

photofacefun_com_1512064609.jpg

تنها دلیل منطقی برای اومدن به شاتل، برداشته شد
تا الان بهترین انتخاب همین های وب هست

• Like
Reactions: MO021
سیاست‌های تشویقی در سایت‌های شاتل‌لند و نماوا همچنان ادامه خواهد داشت
۹ آذر ۱۳۹۶
بر این اساس خرسندیم به اطلاع برسانیم سیاست‌های تشویقی این شرکت برای استفاده از سایت‌های پرطرف‌دار شاتل‌لند و نماوا همچنان ادامه خواهد داشت. افزون بر این برای حمایت از تولید محتوای داخلی برخی از سایت‌های دیگر همچون فیلم‌نت، پلان، آی سیما، کاناپه و … که در روزهای اخیر به این مجموعه از سایت‌ها اضافه شده بود، مطابق روال گذشته همچنان در دست‌رس کاربران خواهند بود.
گفتنی‌ست با وجود معرفی سرویس‌های جدید، بسته‌های تشویقی خریداری شده از قبل همچون بسته تشویقی شبانه و بسته ترافیک ایران همچنان به اعتبار خود باقی خواهند ماند.
بی‌تردید شرکت شاتل تمام تلاش خود را برای تامین رضایت کاربران به کار خواهد گرفت.

منبع: http://www.shatel.ir/news/سیاست‌های-تشویقی-همچنان-ادامه-خواهد-د/

قرار بود تا 10 آذر همه شرکت ها تعرفه هاشون رو آماده کنند !
کلی از شرکت ها تعرفه هاشونو ارایه نداند! منجمله پارس آنلاین که موکول کرده به هفته بعد...

• Like
Reactions: mahan.bs
وزیر ارتباطات: تعرفه‌های اعلام‌شده در صورت گرانی مردود خواهند شد

محمدجواد آذری جهرمی معتقد است که یکی از اهداف مدل تعرفه‌ی جدید، ایجاد رقابت بین شرکت‌ها به‌منظور ارائه‌ی خدمات مناسب‌تر و با قیمتی رقابتی‌تر به مشترکان نهایی بوده است.
وزیر ارتباطات اعلام کرده است:

اگر تعرفه‌های ارائه‌شده توسط شرکتی بخواهد هزینه‌های مشترک نهایی را افزایش دهد؛ موضوع توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری و اصلاح خواهد شد.

وی در توییتر نوشت:

اگر جداول منتشرشده باعث گران‌ شدن سرویس‌های ثابت شده باشد، از طرف سازمان تنظیم مقررات مردود شناخته خواهد شد. جداول منتشرشده در حال بررسی است و تا صبح یکشنبه موارد مردودی احتمالی اعلام خواهد شد.

• Like
Reactions: mahan.bs
قرار بود تا 10 آذر همه شرکت ها تعرفه هاشون رو آماده کنند !
کلی از شرکت ها تعرفه هاشونو ارایه نداند! منجمله پارس آنلاین که موکول کرده به هفته بعد...
پس الان منی که اینترنتم تموم شده و منتظرم آسیاتک و پارس آنلاین لیست تعرفه بدن چی؟
مجبورم از همین های وب بگیرم فعلا...!

سلام...دوستان من نتم فیبر نوری هست و فقط می تونم مخابرات بگیرم مثل اینکه...ولی مخابرات هنوز تعرفه ای ارایه نکرده...می خواستم ببینم که با این وضعیت جدید من می تونم از خدمات شرکتهای دیگه مثل های وب استفاده کنم؟یا بازم باید همین مخابرات رو بگیرم؟

سلام...دوستان من نتم فیبر نوری هست و فقط می تونم مخابرات بگیرم مثل اینکه...ولی مخابرات هنوز تعرفه ای ارایه نکرده...می خواستم ببینم که با این وضعیت جدید من می تونم از خدمات شرکتهای دیگه مثل های وب استفاده کنم؟یا بازم باید همین مخابرات رو بگیرم؟
نه فکر نکنم شرکت های دیگه ساپرت کنن فعلا باید با مخابرات کار کنی... به درد هم نمی خوره اصلا

راضی نیستم زیاد...شرکت های سرویس دهنده دیگه ای در آیدنده ساپورت نمی کنن؟
اینده رو خدا می دونه باید ببینن پول هست توش یا نه. ممکنه همین های وب جوگیر شه ساپرت کنه ولی فعلا نمی دونم...
اگه برا بازی می خوای جواب میده ولی برا دانلود اصلا... البته منم پارس انلاین نامحدود دارم خیلی وضعم خوب نیست اصن نت نا محدود اشغاله

یعنی ته اقتداریم
از یه طرف ادعای مدیریت جهان رو داریم.
اونموقع مصوبه ابلاغ شده دو هفته قبل رو تنها 5 ارائه دهنده از 19 isp انجام دادن
یعنی 26%
ما تو انجام یه مصوبه موندیم اونموقع ادعای اینو داریم میتونیم اینترانتی راه بندازیم که کلیه نیازهای اینترنت رو جواب بده.
خدا،ماها چند چندیم

اینده رو خدا می دونه باید ببینن پول هست توش یا نه. ممکنه همین های وب جوگیر شه ساپرت کنه ولی فعلا نمی دونم...
اگه برا بازی می خوای جواب میده ولی برا دانلود اصلا... البته منم پارس انلاین نامحدود دارم خیلی وضعم خوب نیست اصن نت نا محدود اشغاله
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم...امیدوارم ساپورت بکنه در آینده...

• Like
Reactions: Focus Hazy
انحصار فیبر نوری رو چند روزه برداشتن، میتونین برین تو سایت ispها شماره‌تون چک کنید ببینید تحت پوشش شبکه‌شون هستین یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or