خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
مقایسه
طرح ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان

آسیاتک: 300 گیگ (یا 150 گیگ برای بین الملل)
های‌وب: 120 گیگ (مصرف آزادانه)
شاتل: 180 گیگ (فقط 60 گیگ بین‌الملل)
مخابرات: 130 گیگ (فقط 65 گیگ بین‌الملل)

نه اینجور نیست!
"بنا بر مصوبه، در سقف مصرف منصفانه، ترافیک داخلی نصف ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. این بدان معناست که اگر کاربری صرفا از ترافیک بین المللی استفاده کند و سرویس ۱۶ مگابیت را خریداری کرده باشد،۱۵۰ گیگابایت ترافیک، و اگر صرفا از ترافیک داخلی استفاده کند، سقف مصرف وی ۳۰۰ گیگابایت خواهد بود. در صورت مصرف ترکیبی هم مطابق همین فرمول عمل خواهد شد."
این میگه تعرفه داخلی نیم بهاس که همه شرکت ها اینجورین مثل های وب
نگفته نصف برای بین الملل و نصف برای داخلی!
همینجوریه نصف بین الملل میده همین متنی که خودت فرستادیو دوباره بخون 300 گیگ نصفش میشه بین الملل نصف دیگش داخلی اگه کلا داخلی بخوای 300 گیگ حساب میکنه

با این اوصاف الان اسیاتک بیشترین حجم رو داره برای استفاده بین الملل با 150 گیگ برای 16 مگ. یعنی از های وب هم بیشتر. فعلا این بهترین گزینه هست به خصوص که اسیا دی ال هم داره.
فقط میمونه بحث پینگ. کسایی که سرویس اسیا دی ال دارن میشه بگن پینگش چه جوریاس؟

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

مقایسه
طرح ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان

آسیاتک: 300 گیگ (یا 150 گیگ برای بین الملل)
های‌وب: 120 گیگ (مصرف آزادانه)
شاتل: 180 گیگ (فقط 60 گیگ بین‌الملل)
مخابرات: 130 گیگ (فقط 65 گیگ بین‌الملل)
کی گفته مصرف آزاده؟
خود های وب تفکیک کرده.

eapvvjv4qtqp.png

• Like
Reactions: Poorya_2
تو اسیاتک مثل اینکه میتونیم ترافیک باقی مونده هر ماه رو به ماه بعد منتقل کنیم. اینطوری آستانه FUP افزایش پیدا میکنه تا وقتی که حجم تموم بشه.

""سرویس‌های فوق قابلیت انتقال ترافیک ( آستانه مصرف منصفانه= FUP) از یک ماه به ماه بعد وجود دارد. و با درنظر گرفتن منافع مشترکینFUP کل دوره خرید بصورت یکجا به مشترک اختصاص داده خواهد شد و در هر زمان از دوره سرویس پس از اتمام حجم تجمیعی، FUP اجرا خواهد شد.""

با این اوصاف الان اسیاتک بیشترین حجم رو داره برای استفاده بین الملل با 150 گیگ برای 16 مگ. یعنی از های وب هم بیشتر. فعلا این بهترین گزینه هست به خصوص که اسیا دی ال هم داره.
فقط میمونه بحث پینگ. کسایی که سرویس اسیا دی ال دارن میشه بگن پینگش چه جوریاس؟

نه بیشترین حجم دیده بان نت میده سرعت تا 16مگابیت - ترافیک : 240GB

نمایندگی هاش هم اینجا میشه دید

اسیا دی ال سرویس نیست یه وب سایته ؛ مگه اسیادی ال چقدر محتوا داره که بخواید ازش استفاده کنید ، یه سری نرمافزار و بازی هستن ؛ اونم تا ۹۶/۰۹/۳۰ فقط میشه رایگان ازش استفاده کرد

یه تغییری انگار توی عکس دادن و لینکش عوض شد :

درسته ، چند دقیقه بعدش پست رو آپدیت کردم

اسیا دی ال سرویس نیست یه وب سایته ؛ مگه اسیادی ال چقدر محتوا داره که بخواید ازش استفاده کنید ، یه سری نرمافزار و بازی هستن ؛ اونم تا ۹۶/۰۹/۳۰ فقط میشه رایگان ازش استفاده کرد
شما گویا خبر نداری چون گیمر نیستی!(به شخصه ماهی چندصد گیگ از اسیا دی ال دانلود میکنم!)
تمامی اپدیت ها و خوده بازی های ps4 رو واسه ما همون لحظه مجانی قرار میده چون نمایندش توی خوده سایتمون تاپیک داره و ما همیشه بهش لینک میدیدم سریع قرار میده
و راجب تاریخی هم که گفتین هر 3ماه 3 ماه هی اپدیت میشه فری بودنش!
بهار بودیم یهو تابستان فری شد؛تابستان یهو پاییز رو فری کردن و قطعا هم تا ماه اینده یهو تا اخر سال تمدید میشه

من که فقط مخابرات پشتیبانی میکنه الان نگاه کردم تعرفه هاش با حجم منصفانه ی ماهیانه ٢١۶ گیگ هست نه ٣٠٠ تا! برای سرعت ١۶mb
ویرایش: الان یعنی از این ٢١۶ تا نصفش ازاده یا همون ۶۵ تا که دوستان میگن؟

من که فقط مخابرات پشتیبانی میکنه الان نگاه کردم تعرفه هاش با حجم منصفانه ی ماهیانه ٢١۶ گیگ هست نه ٣٠٠ تا! برای سرعت ١۶mb
ویرایش: الان یعنی از این ٢١۶ تا نصفش ازاده یا همون ۶۵ تا که دوستان میگن؟
منم گیج شدم تو جدولشون دونوع حجم زدن و عنوان کردن مثلا سرویس 4 مگ ماهیانه 40 هزارتومن و حجم سالیانه و ماهانشون هم متفاوته.حالا اینا تفکیک شده هستن یا نه فقط حجم بین الملل رو زدن

• Like
Reactions: stanley
کی گفته مصرف آزاده؟
خود های وب تفکیک کرده.

eapvvjv4qtqp.png
نه اینجور نیست
ترافیک داخلی نصف بین الملل حساب میشه ک ایمجوری نوشته
شخصا خودم برای مطمئن شدن "2بار" زنگ زدم پشتیبانیشون گفت تفکیک نشده و مصرف آزادانس
شماهم میتونید زنگ بزنید 1565

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or