خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
واالله من که یه کار بر با مصرف 30-40 گیگ در ماه هستم. این تعرفه جدیدا به نظر خیلی هم خوب میان. این همه وزیر بدبختو فوش کش کردیم XD

این FUP آسیاتک منظورش ترافیک خارجیه یا داخلی؟!
اگر داخلی باشه که باید نصف کنیم مقدارشو.
هر چند بازم طرحاش خوبه سرویس 40 تومنیش مخصوصا عالیه.
ویرایش:پستای بالاترو خوندم متوجه شدم:D
در کل به صرفه است به نظرم.
کاش که آسیا دی ال هم سرجاش بمونه!

آخرین ویرایش:
منم گیج شدم تو جدولشون دونوع حجم زدن و عنوان کردن مثلا سرویس 4 مگ ماهیانه 40 هزارتومن و حجم سالیانه و ماهانشون هم متفاوته.حالا اینا تفکیک شده هستن یا نه فقط حجم بین الملل رو زدن
دوستان زنگ زده بودن مخابرات. مثل اینکه ٧٢ گیگش برای بین المل هست. این برای ١۶تاست. احتمالا با یه نسبتی مخابرات تقسیم کرده که تقریبا ٣٠ به ٧٠ میشه. یحتمل بقیه سرعت ها هم همینطوری تقسیم کردن نه نصف نصف. فردا حالا زنگ بزنم ببینم چه خبره.

• Like
Reactions: sajadkh
شما گویا خبر نداری چون گیمر نیستی!(به شخصه ماهی چندصد گیگ از اسیا دی ال دانلود میکنم!)
تمامی اپدیت ها و خوده بازی های ps4 رو واسه ما همون لحظه مجانی قرار میده چون نمایندش توی خوده سایتمون تاپیک داره و ما همیشه بهش لینک میدیدم سریع قرار میده
و راجب تاریخی هم که گفتین هر 3ماه 3 ماه هی اپدیت میشه فری بودنش!
بهار بودیم یهو تابستان فری شد؛تابستان یهو پاییز رو فری کردن و قطعا هم تا ماه اینده یهو تا اخر سال تمدید میشه
داداش از کجا میشه فهمید تاریخ فری شدنشو؟؟لینکی چیزی داره؟

این FUP آسیاتک منظورش ترافیک خارجیه یا داخلی؟!
اگر داخلی باشه که باید نصف کنیم مقدارشو.
هر چند بازم طرحاش خوبه سرویس 40 تومنیش مخصوصا عالیه.
ویرایش:پستای بالاترو خوندم متوجه شدم:D
در کل به صرفه است به نظرم.
کاش که آسیا دی ال هم سرجاش بمونه!
آره دقیقا:D
این پارس آنلاین و پیشگامان لعنتی طرحاشونو بگن اگه خوب نباشه من بارم میبندم و میرم آسیاتک:D

داداش از کجا میشه فهمید تاریخ فری شدنشو؟؟لینکی چیزی داره؟
درود
آسیا دی ال - نخستین شبکه اجتماعی دانلود در ایران
وقتی وارد خود اسیا دی ال بشید همون پیج اصلیش زده
تو خود سایت اصلی هم توی خبرها معمولا همیشه میگه
Untitled.png

• Like
Reactions: |PREDATOR|
شما گویا خبر نداری چون گیمر نیستی!(به شخصه ماهی چندصد گیگ از اسیا دی ال دانلود میکنم!)
تمامی اپدیت ها و خوده بازی های ps4 رو واسه ما همون لحظه مجانی قرار میده چون نمایندش توی خوده سایتمون تاپیک داره و ما همیشه بهش لینک میدیدم سریع قرار میده
و راجب تاریخی هم که گفتین هر 3ماه 3 ماه هی اپدیت میشه فری بودنش!
بهار بودیم یهو تابستان فری شد؛تابستان یهو پاییز رو فری کردن و قطعا هم تا ماه اینده یهو تا اخر سال تمدید میشه

آها منطق جالبیه ، چون ps4 ندارم و از آسیا دی ال به اندازه شما دانلود نمیکنم گیمر نیستم

اصلا مسئله اصلی اینه که حرف من چیز دیگه ای بود ،منظور این بود که این وبسایت جوابگوی همه نیاز های کاربرا نیست

اون تاریخ هم اطلاع دارم که تمدید کردن این حرفت دقیقا مثل یکی از کاربرای همین فروم بود که با من بحث میکرد میگفت آسیاتک هیچ وقت شبانه رایگان حذف نمیکنه

اون تاریخ هم خواهیم دید که دوباره تمدید میکنه یا نه ، از الان آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی بکنه

آها منطق جالبیه ، چون ps4 ندارم و از آسیا دی ال به اندازه شما دانلود نمیکنم گیمر نیستم

اصلا مسئله اصلی اینه که حرف من چیز دیگه ای بود ،منظور این بود که این وبسایت جوابگوی همه نیاز های کاربرا نیست

اون تاریخ هم اطلاع دارم که تمدید کردن این حرفت دقیقا مثل یکی از کاربرای همین فروم بود که با من بحث میکرد میگفت آسیاتک هیچ وقت شبانه رایگان حذف نمیکنه

اون تاریخ هم خواهیم دید که دوباره تمدید میکنه یا نه ، از الان آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی بکنه
من نگفتم فقط ps4 ؛گفتم برای من که ps4 دارم عالیه و در واقع برای هر کنسولی که وجود داره کافیه چه ایکس باکس چه pc فقط باید لینک بدین تا قرار بگیره!!!
واینکه گفتم گیمر چون ماها به صورت غیرعادی برای دیتای بازی ها و اپدیتشون گیگ مصرف میکنیم و همچین طرحی حتی اگر 1 روز باشه نهایت استفاده رو میبرم حالا اینکه یه ساله دارم مجانی استفاده میکنیم جای شکرش باقیه و امیدواریم به همین سیاست ادامه بده و حتی اگر از فری در بیاد از مابقی شرکت ها که همچین امکاناتی رو نداشتن (به غیر شاتل) یه سرگردن واسه ما بهتر بوده!
در نهایت حتی اگر فقط تا پایان پاییز طرح باقی بمونه بازم همش سوده و این به قول شما وب سایت واسه امثال من کلی کارایی داشته!

• Like
Reactions: Poorya_2
من نگفتم فقط ps4 ؛گفتم برای من که ps4 دارم عالیه و در واقع برای هر کنسولی که وجود داره کافیه چه ایکس باکس چه pc فقط باید لینک بدین تا قرار بگیره!!!
واینکه گفتم گیمر چون ماها به صورت غیرعادی برای دیتای بازی ها و اپدیتشون گیگ مصرف میکنیم و همچین طرحی حتی اگر 1 روز باشه نهایت استفاده رو میبرم حالا اینکه یه ساله دارم مجانی استفاده میکنیم جای شکرش باقیه و امیدواریم به همین سیاست ادامه بده و حتی اگر از فری در بیاد از مابقی شرکت ها که همچین امکاناتی رو نداشتن (به غیر شاتل) یه سرگردن واسه ما بهتر بوده!
در نهایت حتی اگر فقط تا پایان پاییز طرح باقی بمونه بازم همش سوده و این به قول شما وب سایت واسه امثال من کلی کارایی داشته!
شما که آسیا تک دارید پینگتون برای بازی تو Ps4 چطوره ارزش داره آسیا تک بگیرم؟

شما که آسیا تک دارید پینگتون برای بازی تو Ps4 چطوره ارزش داره آسیا تک بگیرم؟
عرضم به حضورت که پینگ ها مختلف بین 100 تا 250 توی بازی های مختلف بود
حقیقتش به غیر از فیفا توی هیچ بازی قطعی نداشتم
که گمان کنم مشکل از سرورهای فیفا بوده
توی بلاد و pvz2 که این ماه بازی کردم نهایتا یه قطعی در ساعت داشتم
فکر کنم لگ اوت بگن بهش که تو این زمینه خوب بوده
اما لگ درون بازی گاهی اوقات قشنگ احساسش میکردم اما نه همیشه
درکل طوری نبوده که با اپراتور راجب کاهش پینگ صحبت کنم
ولی شما قبلش حتما باهاشون صحبت کنید چون عوامل زیادی درش دخیل هست

• Like
Reactions: mahan.bs
"شرکت‌ها فردا شنبه در سازمان رگولاتوری جلسه بررسی جداول تعرفه‌ها را خواهند داشت و پس از آن سقف مصرف منصفانه و جداول آنها نهایی می‌شود.

بنابراین علی‌رغم اینکه گفته شده تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت نامحدود (غیرحجمی‌) از امروز اجرایی شده، اما به نظر می‌رسد عملا این تعرفه‌ها پس از روز یکشنبه 12 آذر اجرا خواهند شد."

• Like
Reactions: voldmort
عرضم به حضورت که پینگ ها مختلف بین 100 تا 250 توی بازی های مختلف بود
حقیقتش به غیر از فیفا توی هیچ بازی قطعی نداشتم
که گمان کنم مشکل از سرورهای فیفا بوده
توی بلاد و pvz2 که این ماه بازی کردم نهایتا یه قطعی در ساعت داشتم
فکر کنم لگ اوت بگن بهش که تو این زمینه خوب بوده
اما لگ درون بازی گاهی اوقات قشنگ احساسش میکردم اما نه همیشه
درکل طوری نبوده که با اپراتور راجب کاهش پینگ صحبت کنم
ولی شما قبلش حتما باهاشون صحبت کنید چون عوامل زیادی درش دخیل هست
من پسرخالم در فیفا همین مشکل داشت گفت در تنظمیات پیدا کردن حریف تغییر دادم و درست شده ( اما چی نمیدونم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or