mehdish
کاربر سایت
شبی ۲۰ گیگ رو چی دانلود میکنی آخه؟یعنی ملت هر شب تا صبح میشینن پای pc و از آخرین جرعه نت رایگان استفاده میکنن؟؟
کلا عادت کردیم به همه چیز اعتراض کنیم و از عمل خبری نیست.
تو مصرف گاز و بنزین نفر اولیم
تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
تو تعداد کامنتهای اینستاگرام نفر اولیم
فکر کنم تو مصرف نت هم رتبمون تک رقمی باشه
یه نفر نمیاد اینجا حساب کتاب کنه که یه فرد در طول روز چقدر مصرف اینترنت داره و مدام میگید دیگه نمیتونیم ترابایتی دانلود کنیم
اینا رو کلی گفتم
حکومت یه چرتی میگه شما باور نکن
ما فقط تو اع*دام اولیم
تو دنیا 17-20 تولید ناخالص رو داریم صدقه سر فروش نفت بعد تو سرانه درامد رتبه 134
ماشین میفروشن صدی 12 مصرفشه بعد میگن چرا مصرف بنزین زیاده
لوازم خانگی کولر یخچال و... پرمصرف میدن به ملت بعد میگن چرا مصرف برق زیاده
آب آشامیدنی با آب صنعتی یکیه سیستم کشاورزی برا عهد مس و مفرغ هست سیستم آب رسانیها فرسوده اس بعد میگن چرا مصرف آب زیاده
سیستم گرمایشی تو نسل اول بخاری مونده الان تو دنیا نسل پنجم بخاری هستن سیستم گرمایش مرکزی و فلان هس بعد میگن چرا مصرف گاز زیاده
چند وقت پیش آمار میدادن مصرف گاز ایران چند برابر اروپا بعد تو بیشتر اروپا گاز خونگی ندارن با برقه همه چی، حکومت یا برق هسته ای یا نیروگاه گازی یا ذغال سنگی تولید میکنه
حقوق کارمند یک بیستم متوسط جهانی هم نیست بعد ساعت کارش یک و نیم برابر متوسط جهانیه بعد میگن سرانه کار مفید پایینه
الان تو جهان یوتیوب ویدیو 4کی آپلود میکنن کی میبینه؟ فیلم و سریال رو روی شبکه های 4کی کی میبینه؟ بازیها رو دیجیتالی دانلود میکنن اینتزنت دنیا رو فرا گرفته بعد اینجا 10 گیگ مصرف ماهیانه جوکه جوک شما برو ببین سایت یوتیوب روزانه چقدر ویدیو آپ میشه ببین چه اشتغال زایی ایجاد کرده بعد تازه تو ایران با ک*شر نوشتن تو گیزمیز یا ک*ن انداختن بیرون تو اینستا طرف تبلیغ میگیره درآمد داره ببین اونی که استعدادی داره هنری داره چطور میتونه با اینترنت کاسبی جهانی بکنه.
------
نکته آخر درباره دانلود که گفتی الان یک فیلم با کیفیت بلوری 264 12 گیگه سریال 40 گیگه واقعا فکر میکنی شبی 20 گیگ برا مایی که تو کشور هیچ سرگرمی و تفریح سالم و ارزونی به جز گیم و فیلم و سریال نیست زیاده؟
یه پارک یا کافه بخوای بری 50-100 تومن خرجشه من با درآمد 1 تومن سالی یه بار مسافرت داخلی به زور میرم مسافرت خارجی رویاس برام بعد دلم خوشه با ماهی 45 تومن میشینم فیلم و سریال میبینم همون فیلمی که طرف تو خارج با دوست و خانواده آخر هفته رفته دیده 4 تا بلیطش یک سوم حقوق من شده
این عکسم میزارم برا انگلیسه اگه