خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اقا کسی میدونه تکلیف اینترنتی که الان داریم چی میشه ؟ من از مخابرات دارم و راضیم شبی 20 گیگ دان میشه ماهی 30 تومن تقریبا در میاد همش تو اینترنت بچرخم .
نامحدود من نمیخوام :|
یعنی سرویسای قبلی قطع میشه یا چی ؟
قاعدتا تا پایان سرویست باید بهت خدمات بدن، اگر محدود شد زنگ بزن پشتیبانی درست می کنند، بعد اتمام سرویس چون دیگه سرویست حذف میشه (اگه تا اون موقع طرح های جدید اجرایی بشن) نمی تونی تمدید کنی
پ.ن: خیلی عجیبه که همه سایت ها از منابع معتبر خبر از اجرایی شدن طرح تا شهریور میدن ولی ISP ها ادعا می کنن هیچی نمی دونن و چیزی دریافت نکردن.
نمی دونم مشکل اینا با همه دنیا چیه؟ بابا تا نخ دندون رو وارد می کنند، مداد، مسواک و خیلی چیزایی که با دست میشه درست کرد رو وارد می کنن کشورهای دیگه نباشن نابود میشه بازار نمی فهمم چرا با ارتباط مردم با دنیا مشکل دارن وضعیت خوبی نیست بنظرم!

آخرین ویرایش:
واسه این ۲۰ گیگ میدونی چقدر بایت وقت صرف کنیم؟یعنی ملت کار ندارن؟فقط میشینن پای تلفن و pc
چون هیچ کس مثل جنابعالی نمی‌شینه دانلود رو نگاه کنه. از تایمر و دو هزارتا چیز دیگه میشه استفاده.
آدمی که توان فهمیدن نداره از دست کسی کاری بر نمیاد برای فهموندن بهش.
همین امثال تو اینا رو سر کار نگه می‌دارن.

واسه این ۲۰ گیگ میدونی چقدر بایت وقت صرف کنیم؟یعنی ملت کار ندارن؟فقط میشینن پای تلفن و pc
واسه دانلود نیاز نیس که زیر کیس ذغال بذاریم و هی فوتش کنیم که خاموش نشه، با ماکرو و صف دانلود منیجر و تنظیم بایوس میشه همه چیز رو اتوماتیک کرد :| الان یعنی کل کاربرای اینترنت کل دنیا بیکارن و وقتشونو بایت بایت و بیت بیت پای اینترنت میذارن؟

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
شبی ۲۰ گیگ رو چی دانلود میکنی آخه؟یعنی ملت هر شب تا صبح میشینن پای pc و از آخرین جرعه نت رایگان استفاده میکنن؟؟
کلا عادت کردیم به همه چیز اعتراض کنیم و از عمل خبری نیست.
تو مصرف گاز و بنزین نفر اولیم
تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
تو تعداد کامنتهای اینستاگرام نفر اولیم
فکر کنم تو مصرف نت هم رتبمون تک رقمی باشه
یه نفر نمیاد اینجا حساب کتاب کنه که یه فرد در طول روز چقدر مصرف اینترنت داره و مدام میگید دیگه نمیتونیم ترابایتی دانلود کنیم
اینا رو کلی گفتم
از کجا خط میگیری شما؟ الکی تاپیک رو منحرف نکن

• Like
Reactions: pbgame and ps34
دوستان بنظرم شما خيلي ناشكري ميكنين و همش گله دارین

قیمتا که خیلی نسبت به دبی ارزون هست. بابا من تو دبی واسه 6 مگ سرعت دارم ماهی 360 درهم میدم که ب پول ایران میشه 350 تومن.. اونوقت این تعرفه ها رو که من دارم میبینم کف از سرم میپره. خیلی نسبت به اینجا ارزونتره دبی اتصالات خیلی گرونه نتش. خوشبحالتون. ولی باز ناشکرین و گله دارین نمیدونم دلیلش چیه
images(3).jpg

در آمدم ماهی هشت و نیم به پول ایران هست

خداروشکر تو بازی انلاین مشکلی نداشتم و قطعی اصلا نبوده

در ضمن اینترنت دبی حجمی نیست یعنی قیمت ثابت رو که ماهی 360 درهم هست میدم همون سرعت 6 مگ در اختیارمه با حجم نامحدود سره ماه هم میرم پول قبضشو میدم
cereal-guy-cereal-guy-spitting-l.gif

درود
دنبال یه رادیواف ام هستم کسی سراغ نداره؟
میخوام خودمو عادت بدم که از این به بعد باهاش با اونور دنیا ارتباط برقرارکنم
smile3.gif

--
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم
مرحمت فرموده ما را مس کنید

اولا کیبورد من اون دمکه مذکور که به اصطلاح خودت بولد کردی رو نداره.!

دوما. شما انگار تو رویا زندگی میکنی! کمپین برنی؟! مثلا الان فک کردی اینجا آلمانه که آنگلا مرکل بیاد بگه از وای مامان ببین چقدر مخالف و بعد از سیساستشون عقب بشکن. تو روز روشن پول مردم و رو میخورن کسی نیس جواب بده، بعد دنبال کمپینی؟!! ولمون کنید خواهشان...
اولا شما کیبوردت سالمه
upload_2017-8-1_16-1-37.jpeg
دوماً هر کسی حق داره برای دفاع از منافع خودش هرکاری از دستش بر میاد انجام بده

• Like
Reactions: arnino and Runzo
خیلی عجیبه که همه سایت ها از منابع معتبر خبر از اجرایی شدن طرح تا شهریور میدن ولی ISP ها ادعا می کنن هیچی نمی دونن و چیزی دریافت نکردن.
من مجدد امروز تماس گرفتم شاتل باز گفتن ابلاغ نکردن و هیچ خبری نیست.
نکته بعدی اینکه سایت باشگاه خبرنگاران yjc.ir معتبرترین و بروزترین سایتی هست که میشناسم برای پوشش اخبار داخلی و خارجی.اما هیچگونه اشاره ای به قیمت های جدید یا اجرایی شدن طرح جدید نداشته ! شاید هنوز به صورت قطعی و رسمی تصمیمشو وزارت ارتباطات نگرفته چون به محض اینکه وزارتی بیانیه رسمی بده سریع میزارتش yjc

• Like
Reactions: voldmort
تعرفه‌ های اینترنت اتصال محور در ماه‌های آینده تغییر خواهد کرد

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه‌ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ی طرح جدید عرضه‌ی اینترنت ثابت اتصال محور که به‌تازگی در کمسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب رسیده است، گفت:

برای گذر از سرویس‌های حجمی به سرویس‌های اتصال محور در بخش دسترسی ثابت، دو گام در نظر گرفته‌ شده است، تعرفه‌های اعلام‌شده قدم اول این طرح محسوب می‌شود.

به گفته‌ی عباسی شاهکوه، در گام نخست تعرفه‌هایی اعلام‌شده تا ۳۰ درصد نسبت به تعرفه‌های فعلی کاهش دارند؛ این تعرفه‌ها همچنین حداقل سرعت را برای دسترسی به شبکه‌ی ملی اطلاعات تعریف می‌کنند که افزایش کیفیت را نیز به دنبال دارد.

عباسی شاهکوه اعلام کرده است که گام دوم و نهایی این طرح ظرف چند ماه آینده با تنظیم تعرفه‌های انتقالِ داخلیِ افزایشِ ظرفیت‌ها برداشته خواهد شد و در آن صورت، ترافیک داخلی تا ۱۰ برابر هم قابل افزایش است و هزینه‌ها کاهش خواهد یافت و دسترسی به ترافیک داخلی، نامحدود خواهد شد.
منبع: زومیت

• Like
Reactions: s.j-rez
وجدانا من این عبارت "حجم اینترنت بین المللی" رو میبینم بچه ها میگن خندم میگیره و تا ته داستان رو میرم. میخوان محدودتر کنن اینترنتو روز به روز، اینم بخشیش هست این عملی نشه یه طرح دیگه عملی میشه که خیلی هم با این فرقی نداره اول تا اخرش اونا پیشروی میکنن تو کارشون.

خب توی ایسنتای جناب واعظی بسیاری از کامنت ها پاک شده خخخخ
مهم نیست پاک شده مهم اینه خوب همه رو خونده چه انتقادهای منطقی و چه فحش هایی که خورده خخخخ

دوست عزیز، البته این نظر من هست، ما نباید انتظار داشته باشیم با فحش و بی احترامی کاری جلو بره. وقتی یه فنر فحش بده، اون حق طبیعی داره که کامنتارو حذف کنه. لازم هم نیست اون اینکارو بکنه. میتونه یکیو بذاره تا قشنگ با حوصله تک تک نظرات رو حذف کنه.
اعتراض به این طرح حق همه ست. اما اینکه به ناموس طرف فحش بدن راهش نیست.

نخواستم نصیحت کنم اما انصافا قبول کنید فرهنگ بدی جا افتاده که هر دفعه که بعضی ها میخوان به چیزی اعتراض کنن، نمیتونن یا نمیخوان یا کلمات رو بلد نیستن تا مثل آدمیزاد اعتراضشون رو مطرح کنن.

الان دیدم چیزی پاک نشده ۳۰۰۰ تا کامنت هست
نه اقا جان حذف شده.شما تک تک رو که نخوندی ببینی کدوم هست کدوم نیست.برو کامنت هایی رو ببین که نوشتن حقیقت تلخه و چرا کانت من رو پاک کردید.چندین تا اینجوری میبینی
دوست عزیز، البته این نظر من هست، ما نباید انتظار داشته باشیم با فحش و بی احترامی کاری جلو بره. وقتی یه فنر فحش بده، اون حق طبیعی داره که کامنتارو حذف کنه. لازم هم نیست اون اینکارو بکنه. میتونه یکیو بذاره تا قشنگ با حوصله تک تک نظرات رو حذف کنه.
اعتراض به این طرح حق همه ست. اما اینکه به ناموس طرف فحش بدن راهش نیست.

نخواستم نصیحت کنم اما انصافا قبول کنید فرهنگ بدی جا افتاده که هر دفعه که بعضی ها میخوان به چیزی اعتراض کنن، نمیتونن یا نمیخوان یا کلمات رو بلد نیستن تا مثل آدمیزاد اعتراضشون رو مطرح کنن.
چی میگی مگر من گفتم برید فحش بدید که به من میگی با فحش کار جلو نمیره.من چند صفحه پیش از کاربرها خواستم برم صفحه واعظی با منطقی ترین شکل ممکن اعتراض و بعدش خواهش کردم ازشون هیچگونه ناسزایی ندن

در آمدم ماهی هشت و نیم به پول ایران هست

خداروشکر تو بازی انلاین مشکلی نداشتم و قطعی اصلا نبوده

در ضمن اینترنت دبی حجمی نیست یعنی قیمت ثابت رو که ماهی 360 درهم هست میدم همون سرعت 6 مگ در اختیارمه با حجم نامحدود سره ماه هم میرم پول قبضشو میدم
داداش شما چجوری رفتی اونجا؟
اونجا وضعیت کار و مسکن خوبه؟
چقدر هزینه داره یکی بخواد بیاد اونجا زندگی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or