خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
تا وقتی از پشت سیستم اعتراض خودمونو بیان میکنیم از پشت کیبور و مانیتور میخوایم یه سیستمه از ریشه فاسد رو تصمیم گیریاشو تغییر بدیم همینه که هست و تازه این روزای خوبمونه .

چرا باید از کامنت منو شما تو پیج اینستا بترسن یا به جاییشون بر بخوره ؟ اونم سر همچین مسئله کوچیکی از نظر اونا , بدتر از اینا سرمون اوردن هیچ نگفتیمو یادمون رفته همیشه !!

تا وقتی همدل و یکصدا با یه نظم خاص نریم تو خیابون جلو وزارت کشوری جایی اعتراض کنیم حضوری ، فایده نداره (نمیگم آشوب به پا کنیم یا چیزی ) اگه هم میخوایم بگیم مگه فلان جاس اینجا بری تو خیابون راهپیمایی کارت نداشته باشن و فلان , پس اگه هم میترسیم همون بهتر صدامون در نیاد بیشتر از این سوارمون بشن . 3 هزار نفر که اینجوری تو پیج ریختن همه قشنگ پاشیم بریم بیرون چی میتونن همرو به رگبار ببندن ؟

فوقش دو نفر مصدوم هم بدیم ، از یه جایی باید شروع کرد ، بسه دیگه ترس

ماها کلا بلد هستیم اه و ناله کنیم اینجا اه فلانه اخ فلانه...
2 سال پیش یه پستی دادم جذف شد، میدونم الانم بگم حذف میشه

اما اگر قصد اعتراض دارید، از اینا اینترنت نگیرید 1 ماه، برید از نت همراه اول و غیره استفاده کنید... بعد ببینید کی میاد دنبال شما گدایی. البته چون ملت اینکارم نمیکنن بی فایدس... اما همه اگر اینکارو کنن نتیجه میده. این فهرست رو خارج از کشور برای یک نفر بگید ازتون تست الکل میگیرن + مثلا بگی ما ایرانسل داریم اینترنت 1 روزه 15 مگ 500 تومن درجا میبرنت تیمارستان.

متاسفانه سطح فکر ملت دیگه این شده مثلا چه کار کنیم از این بدتر نشه! به جهان سوم خوش آمدید....

جاش اینجا نیست ولی امروز پارس آنلاین این بسته ها رو گذاشته که به نظرم عالیه

ماهانه 30 تومن میدی دیگه بدون کم شدن ترافیک آنلاین بازی میکنی(هر کی لیست بازی ها رو نوشته نوب بوده )
با اون بسته 2 ساعتش هم میشه 10 گیگ دانلود کرد
10 تومن واسه 100 گیگ ترافیک داخلی هم اگه بخوای بازی رو از سایتای ایرانی بگیری خیلی به کار میاد

جاش اینجا نیست ولی امروز پارس آنلاین این بسته ها رو گذاشته که به نظرم عالیه
ماهانه 30 تومن میدی دیگه بدون کم شدن ترافیک آنلاین بازی میکنی(هر کی لیست بازی ها رو نوشته نوب بوده )
با اون بسته 2 ساعتش هم میشه 10 گیگ دانلود کرد
10 تومن واسه 100 گیگ ترافیک داخلی هم اگه بخوای بازی رو از سایتای ایرانی بگیری خیلی به کار میاد
اتفاقا واس منم جالب بود خیلی خوبن . مشکل اینه که این طرح جدید بیاد چ ه بلایی سر این یا فشفشه های وب میاد ؟

اتفاقا واس منم جالب بود خیلی خوبن . مشکل اینه که این طرح جدید بیاد چ ه بلایی سر این یا فشفشه های وب میاد ؟
به نظر من که این بسته ها یه جور دهن کجی به طرح جدیده شما فکر کن با این بسته ی گیمینگش بتونی نامحدود یه بازی ترفیک خور مثل تایتان فال 2 رو بازی کنی من که به شخصه اصلا از اینستا و تلگرام استفاده نمیکنم ولی این طرح های نامحدودش رسما داره فلسفه ی تفکیک ترافیک رو میبره زیر سوال
امروز زنگ زدم پشتیبانی گفت هر بسته ای که دارید باقی میمونه سرویس تمدید هم اگه بخرید مثل قبل محاسبه میشه منم یه کله 6 ماه تمدید کردم سرویسو فعلا که تا عید خیالم از بابت دانلود شبانه راحته

آخرین ویرایش:
دوستان بنظرم شما خيلي ناشكري ميكنين و همش گله دارین

قیمتا که خیلی نسبت به دبی ارزون هست. بابا من تو دبی واسه 6 مگ سرعت دارم ماهی 360 درهم میدم که ب پول ایران میشه 350 تومن.. اونوقت این تعرفه ها رو که من دارم میبینم کف از سرم میپره. خیلی نسبت به اینجا ارزونتره دبی اتصالات خیلی گرونه نتش. خوشبحالتون. ولی باز ناشکرین و گله دارین نمیدونم دلیلش چیه

قیمتا که خیلی نسبت به دبی ارزون هست. بابا من تو دبی واسه 6 مگ سرعت دارم ماهی 360 درهم میدم که ب پول ایران میشه 350 تومن.. اونوقت این تعرفه ها رو که من دارم میبینم کف از سرم میپره. خیلی نسبت به اینجا ارزونتره دبی اتصالات خیلی گرونه نتش. خوشبحالتون. ولی باز ناشکرین و گله دارین نمیدونم دلیلش چیه
میشه جسارتا بپرسم شما تو دوبی درآمدتون چقدره؟
یه welfare state با جایی که بانکهاش پول مردم رو میبرن میگن فکر کنید دزد برده قابل مقایسه نیست
حالا بماند که اینجا اون 6 مگی که شما دارید رو عمرا نمیدن...

• Like
Reactions: Paradise Lost
من مشترک پارس آنلاینم، ولی این بسته ها اصلا تو صفحه خرید وجود نداره. اکثر مواقع اینا رو برای جلب نظر میذاره رو صفحه اصلی ولی بری برای خرید یک سری آپشن غیرمربوط داده.
اگه خودتم مشترکی چک کن، تو صفحه انتخاب سرویس وجود ندارن.
زنگ زدم گفت هفته دیگه میاد روی پروفایل الان چون جشنوارست فقط مشترکای جدید میتونن بخرن خداییش کدوم طرحش واسه جلب نظر بوده تو همین صفحه اولش تبلیغ کرده بود که اینترنت خوب مصرف منصفانه نداره و واقعاهم همینطور بود من هر شب 15 گیگ بدون کم شدن سرعت استفاده میکنم

وعده سر خرمن برای برداشتن اینترنت حجمی آن‌هم برای ترافیک داخلی نه خارجی!
فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - معاون سازمان تنظیم مقررات با اشاره به اینکه برای گذار از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور دو گام در نظر گرفته است، گفت: در گام دوم که ظرف چند ماه آینده اجرا می شود، عملا محدودیت در استفاده از ترافیک داخلی برداشته می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، در حالی این روزها از حذف اینترنت حجمی صحبت می‌شود که گویا مدیران آی تی کشور برای انجام آن قصد دارند شروط سخت‌گیرانه‌ای را تعریف کرده و اگر شروط از لحاظ فنی قابلیت اجرا پیدا کند، تازه از چند ماه آینده که معلوم نیست چه زمانی است، آن را فقط برای ترافیک داخلی لازم الاجرا کنند.

در همین رابطه دیروز صادق عباسی درباره تعرفه های جدید اینترنت موسوم به تعرفه های اتصال محور که در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب رسیده است، گفت: "برای گذر از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور در بخش دسترسی ثابت دو گام در نظر گرفته شده است، تعرفه های اعلام شده قدم اول محسوب می شود. وی با اشاره به اینکه در همین گام، تعرفه های اعلام شده تا 30 درصد نسبت به تعرفه های فعلی کاهش دارد، افزود: این تعرفه ها همچنین حداقل سرعت را برای دسترسی به شبکه ملی اطلاعات تعریف کرده که افزایش کیفیت را نیز به دنبال دارد. عباسی با تاکید بر اینکه گام نهایی ظرف چندماه آینده با تنظیم تعرفه های انتقال داخلی و افزایش ظرفیت ها برداشته خواهد شد، اظهار کرد: در آن صورت ترافیک داخلی تا 10 برابر هم قابل افزایش است تا هم از نظر قیمت کاهش داشته باشیم و هم در دسترسی به ترافیک داخلی عملا محدودیت حجم برداشته شده باشد."

سازمان تنظیم مقررات، ضمن عدم تعریف یکسان برای دیتای ورودی و تقسیم بندی آن با تعریف جدیدی به نام «ترافیک داخلی»، از حذف حجم در بخش داخلی صحبت کرده و آن را از چند ماه آینده که معلوم نیست دقیقا چه زمانی خواهد بود، لازم الاجرا خواهد کرد.

بنابراین عملا راه برای ادامه کم فروشی به نفع اپراتورهای اینترنتی مهیا خواهد بود!

دوستان بنظرم شما خيلي ناشكري ميكنين و همش گله دارین

جسارتا شما در آمدتون اونجا چه قدره ؟ و اینکه کیفیت اینترنتتون هم با ایران مقایسه کردید ؟ قطعی و پینگ ؟
و اینکه حجم چه قدر در ختیارتون قرار میدن ! ؟؟؟ مهم ترین قضیه همین حجمه نه سرعت

من مشترک پارس آنلاینم، ولی این بسته ها اصلا تو صفحه خرید وجود نداره. اکثر مواقع اینا رو برای جلب نظر میذاره رو صفحه اصلی ولی بری برای خرید یک سری آپشن غیرمربوط داده.
اگه خودتم مشترکی چک کن، تو صفحه انتخاب سرویس وجود ندارن.
تا جایی که من میدونم این بسته ها در حال حاضر فقط برای مشترکین جدید قابل خرید هستن. برای مشترکین فعلی مثل اینکه از هفته دیگه قابل خرید میشن(اینو مطمئن نیستم)
شما همین الان با یه نت غیر از پارس آنلاین وارد سایت شو برات میاره بسته ها رو

جسارتا شما در آمدتون اونجا چه قدره ؟ و اینکه کیفیت اینترنتتون هم با ایران مقایسه کردید ؟ قطعی و پینگ ؟
و اینکه حجم چه قدر در ختیارتون قرار میدن ! ؟؟؟ مهم ترین قضیه همین حجمه نه سرعت

در آمدم ماهی هشت و نیم به پول ایران هست

خداروشکر تو بازی انلاین مشکلی نداشتم و قطعی اصلا نبوده

در ضمن اینترنت دبی حجمی نیست یعنی قیمت ثابت رو که ماهی 360 درهم هست میدم همون سرعت 6 مگ در اختیارمه با حجم نامحدود سره ماه هم میرم پول قبضشو میدم

در ضمن اینترنت دبی حجمی نیست یعنی قیمت ثابت رو که ماهی 360 درهم هست میدم همون سرعت 6 مگ در اختیارمه با حجم نامحدود سره ماه هم میرم پول قبضشو میدم
دوست عزیز ما نا شکر نیستیم شما زیادی جای خوبی هستین !
در آمد یه کارمند بانک تو ایران سه ملیونه (بهترین حالت)! این تعرفه ها هم که دیدین برای ماهی 10 گیگ هست ! شما اونجا حجم نامحدود دارین ! ما بخوایم 100 گیگ بخریم میشه 300 تومن !

خدا پدرتو بیامرزه، الان به نظر خودت واقعا باید بریم خدا رو شکر کنیم بابت این سرویسا؟
شما یه نسبت قیمت سرویس به متوسط درآمد تو ایران و دوبی بگیر همه چیز مشخص میشه
اون حجمی بودن اینترنت اینجا و نامحدود بودن اینترنت اونجا هم که هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or