خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
آپدیت های بازی ها رو باید چیکار کردالان مثلا هیلو یا گیرز هر کدوم 50 گیگ آپدیت دارن,یه بازی بخوای آپدیت کنی کل حجمت رفته.فک کنم دوباره بشه مثل ده سال قبل که می رفتیم کافی نت
بايد xbone رو بدي نمكي بعدشم ps4 بخري با هارد اكسترنال در اينصورت هارد رو ميذاري زير بغلت ميري ديتا ميخري از مغازه دارها

باز هم چیزی به نفع ملت همیشه در صحنه نمیشه ! isp باز حجمش رو میفروشه چه تصویب بشه چه نشه !
به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم . این سی یاست همیشگیشون بوده در هر مورد و در هر حوزه ای .
طرح اینترنت ساعتی ایرانسل هم محدوده و تا 60 گیگ اجازه دانلود میده باز این isp های گشنه به اون هم اعتراض دارن . هرچند که همه جا نمیشه با سرعت بالا دانلود کرد تا بشه به سفق 60 گیگ رسید چه برسه که ازش رد بشیم .یکی از همکارا که زمینه کاری مشترکی هم با ما داره و تو سازمان مقررات هست چندماه قبل گفت که ما چند ماهه به ایرانسل و همراه اول ابلاغ کردیم . ایرانسل قول مساعد داده که تا عید این طرح رو جمع کنه . همراه اول هم که خودش اینکارست میدونه چطور جیب ما رو بزنه .

isp هایی نظیر دزدآنلاین و دزد وب که هم از آخور میخورن هم از توبره . هم حجم میفروشن هم ازش میدزدن . تو هر فرومی که صحبت راجع به اینترنت و این صحبت هاست همیشه بحث حجم دزدی این دو عزیز دل داغ داغِ . البته همراه اول ید طولایی در این مورد داره .

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:
ما محلمون ایرانسل 2g هم به زور ساپورت میکنه، حالا اگه مودم نسل ۴ و سیمکارت نسل ۴ خریداری کنیم و بخوایم استفاده کنیم از 4g استفاده میشه یا 2g؟
خواهشا جواب بدید خیلی وقته سوال شده واسم

دوستان یه سوال:
ما محلمون ایرانسل 2g هم به زور ساپورت میکنه، حالا اگه مودم نسل ۴ و سیمکارت نسل ۴ خریداری کنیم و بخوایم استفاده کنیم از 4g استفاده میشه یا 2g؟
خواهشا جواب بدید خیلی وقته سوال شده واسم
خیر نمیشه

• Like
Reactions: TeTration
تنها راهش اینه که بعد از اجرا شدن یه مدت کسی هیچ‌گونه اینترنتی نخره و تماس تلفنی برقرار نکنه. خاموشی مطلق. منتها چون ما خیلی مردم همبسته‌ای هستیم چنین حرکتی جواب نمیده.
مثل نیازهای اولیه‌مون که گرون شد، مثل خودرو که گرون شد، مثل مسکن که گرون شد، مثل نفس کشیدن که گرون شد و برای هیچ کدوم کاری نکردیم.

باز هم چیزی به نفع ملت همیشه در صحنه نمیشه ! isp باز جچمش رو میفروشه چه تصویب بشه چه نشه !
به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم . این سی یاست همیشگیشون بوده در هر مورد و در هر حوزه ای .
طرح اینترنت ساعتی ایرانسل هم محدوده و تا 60 گیگ اجازه دانلود میده باز این isp های گشنه به اون هم اعتراض دارن . هرچند که همه جا نمیشه با سرعت بالا دانلود کرد تا بشه به سفق 60 گیگ رسید چه برسه که ازش رد بشیم .یکی از همکارا که زمینه کاری مشترکی هم با ما داره و تو سازمان مقررات هست چندماه قبل گفت که ما چند ماهه به ایرانسل و همراه اول ابلاغ کردیم . ایرانسل قول مساعد داده که تا عید این طرح رو جمع کنه . همراه اول هم که خودش اینکارست میدونه چطور جیب ما رو بزنه .

isp هایی نظیر دزدآتلاین و دزد وب که هم از آخور میخورن هم از توبره . هم جچم میفروشن هم ازش میدزدن . تو هر فرومی که صحبت راجع به اینترنت و این صحبت هاست همیشه بحث حجم دزدی این دو عزیز دل داغ داغِ . البته همراه اول ید طولایی در این مورد داره .
دوست عزیز منظورتون حجم خوبی های وب و پارس انلاین هست ؟
والا من های وب دارم با برنامه حجم مصرفیمو چک میکنم تو این همه مدت مشکلی نبوده میشه توضیح بدین یخوره ؟

تنها راهش اینه که بعد از اجرا شدن یه مدت کسی هیچ‌گونه اینترنتی نخره و تماس تلفنی برقرار نکنه. خاموشی مطلق. منتها چون ما خیلی مردم همبسته‌ای هستیم چنین حرکتی جواب نمیده.
مثل نیازهای اولیه‌مون که گرون شد، مثل خودرو که گرون شد، مثل مسکن که گرون شد، مثل نفس کشیدن که گرون شد و برای هیچ کدوم کاری نکردیم.
اتفاقا این چیزیه که اونا میخوان ! تنها راه اعتراضمون همین اینترنته ! نمیشه اینو از خودمون بگیریم

• Like
Reactions: TeTration
اتفاقا این چیزیه که اونا میخوان ! تنها راه اعتراضمون همین اینترنته ! نمیشه اینو از خودمون بگیریم
اینا فقط پول رو می‌فهمن.
جیبشون داشت خالی می‌شد (البته خالی به معنی کاهش تعداد وعده‌های خاویار و استیکی که در ماه می‌خوردن) به خاطر تحریم، حاضر شدن با شیطان بزرگ بشینن سر یه میز.
قدرت سرکوب سخت رو 8سال پیش نشون دادن حداکثره.
الان دارن وضع اینترنت رو بدتر می‌کنن، یکی اینجا میگه خوبه سرویسا، یکی میگه خوب نیست ولی من راضیم، یکی میاد به جاش کدوم یکی دیگه از محصولاتشون رو بخریم!
اتفاقاً اینا چون ملت غیور رو شناختن هر کاری دلشون می‌خواد می‌کنن، حداکثر اتفاقی هم که میفته چهار تا جوک و شوخمزگیه.
Clash of Clans فیل‌تر شد بعد چنتا نماینده به خاطر اینکه بچه‌هاشون بازی می‌کردن پیگیر شدن و رفع شد.
اگه به ضرر اونایی که ژن_خوب دارن بشه فقط قابل برگشته.

اینم از جزئیاتش پس لطفا کمتر خوشبین باش.:x
اگه بخوای 200 گیگابایت مصرف کنی باید 250 هزار پیاده شی.:))
View attachment 77892
خب این که نشد.الان هر isp واسه خودش ۱۰۰ جور طرح داره و خیلی متنوع هستش ولی اینی که گذاشتین خیلی خیلی محدوده.اصلا نمیتونم به این عکس اعتماد کنم.از خود مخابرات برداشتین؟منبع دارین؟

خب این که نشد.الان هر isp واسه خودش ۱۰۰ جور طرح داره و خیلی متنوع هستش ولی اینی که گذاشتین خیلی خیلی محدوده.اصلا نمیتونم به این عکس اعتماد کنم.از خود مخابرات برداشتین؟منبع دارین؟
از صبح 10 بار گذاشته شده این لیست ...

اینو تمام سایتهای معتبر تکنولوژی گذاشتن.زومیت/دیجیاتو.

بايد xbone رو بدي نمكي بعدشم ps4 بخري با هارد اكسترنال در اينصورت هارد رو ميذاري زير بغلت ميري ديتا ميخري از مغازه دارها
حالا چه ربطی به کنسول داره اکثر بازی ها رو همه پلتفرم این نسل آپدیت های حجم بالا دارن دیگه,فقط که x1 نیست که

خداییش مرده شور اینا رو ببرن با این برنامه نویسی هاشون بخدا قسم با 34 سال از روز اولی که سال 79 80 کارت اینترنتی امیدان میخردم با تلفن با بدبختی میرفتم تو گوگل با 64KBاینترنت تا الان~X( ندیدم اینا یه کاری به نفع ما بکنن تا رسید سال 86 که با بدبختی هزار تا نامه اداری عکس و کوفت و درد به خونه اینترنت 128 یا 256 میدادن اونم با هزار بدبختی تا الان رسید سال 88 که بعد از انتخابات کلا تمام تمرکزشون رو گذاشتن روی محدود کردن اینترنت و ضعیف کردن یوزرهای نت و ISP هیچوقت یادم نمیره با چه بدبختی دقیقا 45 دقیقه تا 1 ساعت توی منوی COD MW 3 می شستیم پای Attemp to connect با بچه های همین بازی سنتر واسه بازی کردن آنلاین می شنستیم تا اجازه بده یکدست بازی کنیم...!!!:((:((:((:((چون یه مشت الا....... یه سری پورتها رو که اصلا ربطی به بازی نداشت رو بسته بودن و کلا بازی به فففففف رفته بود :(:(:(بخدا فقط و فقط اینوسط گیمرها بدبخت میشن و ضرر میکنن..!!!!!نتیجه اون میشه فیلتر شدن COD یا The last of us که دقیق یادمه با چه بدبختی و عذابی با شیر کردن آنتی شیلتر یه دست بازی میکردم...!!!یعنی گریه میکردم:((:(( و بازی میکردم اونم با پینگ 250 300 که طرف قبل از اینکه Respawn بشم تو بیس خودم منو زده بود و رفته بود...!!!تا کی باید بدبختی بکشیم.؟؟؟؟تا کی حسرت یه نت برای بازی داشته باشیم..!!!بخدا قسم ما با سیاست کاری نداریم ما گیمر هستیم و عشقمون اینه شب که از سر کار میام خونه یه دست COD ای هر بازی آنلاین دیگه رو بازی کنیم...!!!ما با هیچی کار نداریم اینو بفهمید..!!!اینوسط گیمر بدبخت میشه میسوزه برای هیچی..!!!ا:(:(از عمر من که گذشت خدا کنه برای نسل بعد آرزو نشه اینو هم سنهای من خوب میفهمن که با چه بدبختی ما اون دوران رو گذروندیم و حسرت خیلی چیزا موند به دلمون..!!!بخدا قسم تو همین COD یا Fifa یا wow یا LOL من با چشم خودم دیدم که چه استعداهای بخاطر نداشتن نت خوب برای بازی آنلاین اینوسط از بین رفتن..!!بخدا خارجی ها پلیر نیستن در برابر گیمرهای ایرانی اونم با این وضع مزخرف نت..!!اونا فقط نون اینترنت عالی و فضایی شون رو میخورن...!!!!!خدا میدونه چقدر حرف سر دلم مونده که نگفتم..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or