فکر نکنم برای اینترنت همراه (GPRS,LTE,TD-LTE) هم این قانونو عملی کنن. از یه طرفی هم تنها محبوبیت و بیشتر در آمد ایرانسل از بسته های اینترنتشه.این طرح حتی میخواد برای اینترنت همراه که اپراتور ها میدن اجرا میشه؟
اگه حداقل اون سه ساعت شبانه ایرانسل بمونه کار ما راه میفته تا حدودی.
من فقط تنها امیدم بسته های شبانه ایرانسل هستش
اگر اونها از بین برن دیگه واقعا بدبخت میشیم
جدی؟؟؟!!!خبر رسمیه یا در حد شایعه هستشبا اعتراض شدید isp ها به ارائه بسته های شبانه گویا ایرانسل با دستور وزارت ارتباطات مجبور به قطع این بسته ها از تاریخ نامعلومی شده !
منظور از نامحدود پول من و شماست که باید نامحدود صرف خرید بسته های جچمی بشه !
TD-LTE ایرانسل الان بهترین گزینه ست... البته خودم ندارم ولی میگن برای بازی بهتر از نت موبایله. این مشکلشم مرتفع شه و به درد بازی بخوره دیگه عالیهالان با این طرح هم مطمئن باشین اگه ایرانسل یکم زرنگ باشه خیلی از استفاده کننده های adsl یه مودم 4g میخرند و مشترک ایرانسل میشن!
بنظرم كه هيچ توجيهى نداره. الان متوجه شدم خيلى از كشورهاى ديگه نامحدود رو هم با سقف دانلود گذاشتند، با اين وجود كه ماهانه سقف دانلود ١٠٠ گيگ به بالاست و همينطور كه دوستان گفتن بعد از اتمام حجم سرعت كاهش پيدا ميكنه و اينترنت قطع نميشه. هيچ كجاى دنيا( تا اونجايى كه من فهميدم) اينترنت نامحدود به اين شكل نداره!اون اصطلاح نامحدود رو اینطور میشه ازش برداشت کرد که سرعت ثابتی نمیدن و در بازه تعریف شده سرعت نامحدوده و فقط به تجهیزات شرکت و خط و اینها بستگی داره.
میدونم حرف مزخرفیه و خودم هم قبول ندارم و نامحدود باید نامحدود باشه ولی فعلا تنها توجیهی که میتونن بکنن اینه.
درکل امیدوارم نظرشون عوض بشه و بعد از تموم شدن ترافیک قطع نشه من به یک هشتم راضیم.
من شاتلم و صبح با شاتل تماس گرفتم و اونا الکی گفتن ابلاغ به ما نشده.با اینکه پارس انلاین ندارم هم پاس انلاین تماس گرفتم هم های وب.جفتشون گفتن ابلاغ شده و همین 10 گیگ متاسفانه صحت داره ولی مدیرعامل ها قبول نکردن و برگشت زدن.از صبحم که صفحه واعظی از صبح تا الان تحت حملات موشکی هست.ایشالا از اونور مردم از اینورم ispها پشت هم اینجوری ادامه بدن طرحشون شروع نشده کنسل خواهد شد مگر اینکه همون نهاد قدرتمند به مدیرعامل ها بگه اگر از جونتون سیر شدید اجرا نکنیدسرعت اینترنت سقف مصرف اینترنت بینالملل
(گیگابایت) سقف مصرف اینترنت داخلی
(گیگابایت) قیمت ماهانه
(تومان)
۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت بر ثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۲۰ هزار تومان
۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت بر ثانیه
(کممصرفها) ۳ گیگابایت ۶ گیگابایت ۱۰ هزار تومان
۲ تا ۶ مگابیت بر ثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۳۵ هزار تومان
۶ تا ۲۰ مگابیت بر ثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۵۰ هزار تومان
بالای ۲۰ مگابیت بر ثانیه
(پرمصرف تجاری) تا سقف ۲۰۰ گیگابایت ۱۴۰۰ گیگابایت ۲۵۰ هزار تومان
۵۰ مگابیت بر ثانیه
(فیبر نوری) تا سقف ۲۰۰ گیگابایت ۱۴۰۰ گیگابایت ۳۰۰ هزار تومان