خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
خداییش مرده شور اینا رو ببرن با این برنامه نویسی هاشون بخدا قسم با 34 سال از روز اولی که سال 79 80 کارت اینترنتی امیدان میخردم با تلفن با بدبختی میرفتم تو گوگل با 64KBاینترنت تا الان~X( ندیدم اینا یه کاری به نفع ما بکنن تا رسید سال 86 که با بدبختی هزار تا نامه اداری عکس و کوفت و درد به خونه اینترنت 128 یا 256 میدادن اونم با هزار بدبختی تا الان رسید سال 88 که بعد از انتخابات کلا تمام تمرکزشون رو گذاشتن روی محدود کردن اینترنت و ضعیف کردن یوزرهای نت و ISP هیچوقت یادم نمیره با چه بدبختی دقیقا 45 دقیقه تا 1 ساعت توی منوی COD MW 3 می شستیم پای Attemp to connect با بچه های همین بازی سنتر واسه بازی کردن آنلاین می شنستیم تا اجازه بده یکدست بازی کنیم...!!!:((:((:((:((چون یه مشت الا....... یه سری پورتها رو که اصلا ربطی به بازی نداشت رو بسته بودن و کلا بازی به فففففف رفته بود :(:(:(بخدا فقط و فقط اینوسط گیمرها بدبخت میشن و ضرر میکنن..!!!!!نتیجه اون میشه فیلتر شدن COD یا The last of us که دقیق یادمه با چه بدبختی و عذابی با شیر کردن آنتی شیلتر یه دست بازی میکردم...!!!یعنی گریه میکردم:((:(( و بازی میکردم اونم با پینگ 250 300 که طرف قبل از اینکه Respawn بشم تو بیس خودم منو زده بود و رفته بود...!!!تا کی باید بدبختی بکشیم.؟؟؟؟تا کی حسرت یه نت برای بازی داشته باشیم..!!!بخدا قسم ما با سیاست کاری نداریم ما گیمر هستیم و عشقمون اینه شب که از سر کار میام خونه یه دست COD ای هر بازی آنلاین دیگه رو بازی کنیم...!!!ما با هیچی کار نداریم اینو بفهمید..!!!اینوسط گیمر بدبخت میشه میسوزه برای هیچی..!!!ا:(:(از عمر من که گذشت خدا کنه برای نسل بعد آرزو نشه اینو هم سنهای من خوب میفهمن که با چه بدبختی ما اون دوران رو گذروندیم و حسرت خیلی چیزا موند به دلمون..!!!بخدا قسم تو همین COD یا Fifa یا wow یا LOL من با چشم خودم دیدم که چه استعداهای بخاطر نداشتن نت خوب برای بازی آنلاین اینوسط از بین رفتن..!!بخدا خارجی ها پلیر نیستن در برابر گیمرهای ایرانی اونم با این وضع مزخرف نت..!!اونا فقط نون اینترنت عالی و فضایی شون رو میخورن...!!!!!خدا میدونه چقدر حرف سر دلم مونده که نگفتم..!!
حرف دلم رو زدی
من چندبار سر پینگ اونقدر اعصابم خراب شده که به گریه افتادم با 24 سال سن
مخصوصا تو دوتا که پینگ بالا باشه عملا بازنده ای

دوستان کسی هست جواب منو بتونه بده؟ من این خبرو خوندم اما متوجه نشدم !
به‌عنوان مثال مشترکان می‌توانند با پرداخت هزینه‌ی ماهانه حداقل ۱۰ هزار تومان، از سرعت بالای اینترنت بدون محاسبه‌ی حجم مصرفی استفاده کنند؛ البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.

خب این که نشد.الان هر isp واسه خودش ۱۰۰ جور طرح داره و خیلی متنوع هستش ولی اینی که گذاشتین خیلی خیلی محدوده.اصلا نمیتونم به این عکس اعتماد کنم.از خود مخابرات برداشتین؟منبع دارین؟
دوست عزیز فازت چیه هی میخوای همه چیز رو خوش وخرم نشون بدی!!!انگار تو این مملکت زندگی نمیکنی واز هیچ چیز خبر نداری!!!

• Like
Reactions: ps34 and TeTration
دوستان کسی هست جواب منو بتونه بده؟ من این خبرو خوندم اما متوجه نشدم !
به‌عنوان مثال مشترکان می‌توانند با پرداخت هزینه‌ی ماهانه حداقل ۱۰ هزار تومان، از سرعت بالای اینترنت بدون محاسبه‌ی حجم مصرفی استفاده کنند؛ البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.
بى تعارف داره ميگه مشتركين گرامى گوش هايشان دراز است.

• Like
Reactions: sherlock1854
یعنی با این وضع نتی که پیش روعه 75% بچه های بازیسنتر معتاد میشیم، فیلم که نیس سریال که نیس بازی که نیس تفریحات بیرونم :-hکه همون نیس:D

آقا یه حرکتی کمپینی بنری یه چیز دل خوش کنکی واسه خودمون بزنید حداقل~X(:((

به نظر میرسه که جدی جدی داریم زندانی میشیم:-bd

مشکل از این وزیر و اون رییس نیست. وقتی در مملکتی که مردمش برای رای دادن هجوم میبرن و فک میکنن میتونن تغییری ایجاد کنن، بایدم این داستانا پیش بیاد. هنوز بعد از اندی سال این ایرانی متوجه نشده:

رایی که میده، نظرش و افکارش و چیزی که میخواد پشیزی برای مسعولین این کشور ارزش نداره و همه اون خواستهاشون از قبل سرکوب شده. فعلا روزای خوبمون هست.

مشکل از این وزیر و اون رییس نیست. وقتی در مملکتی که مردمش برای رای دادن هجوم میبرن و فک میکنن میتونن تغییری ایجاد کنن، بایدم این داستانا پیش بیاد. هنوز بعد از اندی سال این ایرانی متوجه نشده:

رایی که میده، نظرش و افکارش و چیزی که میخواد پشیزی برای مسعولین این کشور ارزش نداره و همه اون خواستهاشون از قبل سرکوب شده. فعلا روزای خوبمون هست.
همیشه بین بد و بدتر یکیو باید انتخاب کرد
موضوع اینترنت تا وقتی کمپینی براش تشکیل نشه و کسی جدی اعتراض نکنه همینه
بنده برای صدمین بار عرض می کنم که باید کمپین تشکیل بشه مثل یک پیج اعتراضی در اینستاگرام تا به گوش عواملش برسه
بنده امروز میرم تنظیم مقررات ببینم داستان چیه

همیشه بین بد و بدتر یکیو باید انتخاب کرد
موضوع اینترنت تا وقتی کمپینی براش تشکیل نشه و کسی جدی اعتراض نکنه همینه
بنده برای صدمین بار عرض می کنم که باید کمپین تشکیل بشه مثل یک پیج اعتراضی در اینستاگرام تا به گوش عواملش برسه
بنده امروز میرم تنظیم مقررات ببینم داستان چیه

اولا کیبورد من اون دمکه مذکور که به اصطلاح خودت بولد کردی رو نداره.!

دوما. شما انگار تو رویا زندگی میکنی! کمپین برنی؟! مثلا الان فک کردی اینجا آلمانه که آنگلا مرکل بیاد بگه از وای مامان ببین چقدر مخالف و بعد از سیساستشون عقب بشکن. تو روز روشن پول مردم و رو میخورن کسی نیس جواب بده، بعد دنبال کمپینی؟!! ولمون کنید خواهشان...

حالا یه کمپین راه بندازید ضرری نداره که
نهایتش اجراییش میکنن ولی ما تلاشمون رو کردیم اقلا
باید به اوناییم که در حد استفاده تلگرام نت میخرن هم اطلاع رسانی بشه

یه موقع میگفتن قیمت بنزین آزاد بشه تو ایران آخرالزمان میاد و زلزله ۱۲ ریشتری میاد. شد و آب از آب هم تکون نخورد. اینکه در برابر اون هیچی نیست!

اون سری که بازی کلش آف کلنز شیلتر شد باز مثل الان ملت حمله موشکی کردن و وزیرم واکنش نشون داد پس اینسری هم یا انشالله طرح کنسل میشه یا مثل بچه ادم سقف دانلود رو میکنن 100 گیگ.یا اینکه حجمی ها بمونه و این طرح های آشغالشون اضافه بشن هرکس دوست داشت بره بخره

ميخوان فضاي مجازي رو كنترل كنن بزنن telegram و اينستا رو فيل تر كنن ولي اين طرح احمقانه رو اجرا نكنن
بخوای حساب کنی این طرح خیلی خیلی بهتر از فیل تر کردن جواب میده. چون فیل تر هم کنن باز همه با فیل تر ش ک ن اینا رو میرن درست مثل توئیتر و فیس بوک که کلی کاربر ایرانی دارن
ولی نت که گرون باشه نه و طرف با این هزینه ها لاقل نصف ماه رو نمیره

پ.ن: تو خارج از تاپیک یادمه چند باری بحث شد که خارج بهشت نیست و این صحبتا و همین ایران خوبه زندگی کنید و... :) ماشالا پاشم که میوفته چند نفر ایرانی که اونور آبن میریزن میگن اینجا همه فلان و بهمان ان و اصلا خیلی مهاجرای داغون وجود ندارن و همینجا بسوزید و بسازید. هیچی میخواستم بگم این تاپیک خودش اصلا یکی از دلایل اینه که اینجا چرا خوبه:)
تو فیس بوک چند وقت پیش با یکی آشنا شدم اتفاقی تو کنیا، وضع نتش به مراتب بهتر از من بود:)

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
تازه داشتیم حال میکردیم این مخابرات طرح 20 گیگ هفت تومن 1 هفته ای اضافه کرده بود به طرح هاش
کلا انگار قرار نیس خوشحال از این دنیا بریم ...

دوستان نت های وب دارم از آذربایجان شرقی !
از دیروز دسترسی به تلگرام قطع شده ! امروز هم عکس های انستا لود نمیشه ! با این قضیه طرح های جدید مثل اینکه واقعا میخوان ارتباط رو با دنیا قطع کنن !
روحانی مچکریم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or