خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اقا کسی میدونه تکلیف اینترنتی که الان داریم چی میشه ؟ من از مخابرات دارم و راضیم شبی 20 گیگ دان میشه ماهی 30 تومن تقریبا در میاد همش تو اینترنت بچرخم .
نامحدود من نمیخوام :|
یعنی سرویسای قبلی قطع میشه یا چی ؟

اقا کسی میدونه تکلیف اینترنتی که الان داریم چی میشه ؟ من از مخابرات دارم و راضیم شبی 20 گیگ دان میشه ماهی 30 تومن تقریبا در میاد همش تو اینترنت بچرخم .
نامحدود من نمیخوام :|
یعنی سرویسای قبلی قطع میشه یا چی ؟
شبی ۲۰ گیگ رو چی دانلود میکنی آخه؟یعنی ملت هر شب تا صبح میشینن پای pc و از آخرین جرعه نت رایگان استفاده میکنن؟؟
کلا عادت کردیم به همه چیز اعتراض کنیم و از عمل خبری نیست.
تو مصرف گاز و بنزین نفر اولیم
تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
تو تعداد کامنتهای اینستاگرام نفر اولیم
فکر کنم تو مصرف نت هم رتبمون تک رقمی باشه
یه نفر نمیاد اینجا حساب کتاب کنه که یه فرد در طول روز چقدر مصرف اینترنت داره و مدام میگید دیگه نمیتونیم ترابایتی دانلود کنیم
اینا رو کلی گفتم

• Like
Reactions: crash000
دوستان نت های وب دارم از آذربایجان شرقی !
از دیروز دسترسی به تلگرام قطع شده ! امروز هم عکس های انستا لود نمیشه ! با این قضیه طرح های جدید مثل اینکه واقعا میخوان ارتباط رو با دنیا قطع کنن !
روحانی مچکریم :)
منم بوشهر های وب دارم همین وضعیت بوجود اومده :|

شبی ۲۰ گیگ رو چی دانلود میکنی آخه؟یعنی ملت هر شب تا صبح میشینن پای pc و از آخرین جرعه نت رایگان استفاده میکنن؟؟
تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
یه نفر نمیاد اینجا حساب کتاب کنه که یه فرد در طول روز چقدر مصرف اینترنت داره و مدام میگید دیگه نمیتونیم ترابایتی دانلود کنیم
اینا رو کلی گفتم

عزیز هم دانلود منیجر تایمر داره هم بیت تورنت تا ساعت 2 نصف شب کسی بیدار نمیمونه خودش 2 شروع میکنه 6 تموم میکنه کامپیوتر هم خاموش میکنه . من همین الان یه بازی اویل ویتین گرفتم با دی ال سی هاش 60 گیگه من هر روز دانلود نمیکنم ولی وقتی نیاز باشه باید چکار کنیم ؟ اتفاقا من وقتی نتم ضعیف بود خوره تر بودم الان دیگه سیر شدم ولی بازم بعضی وقتا نیازه . من سوالم چیز دیگه بود شما یه چیز دیگه گفتی . گفتم همین نتم رو راضیم حالا باید جواب پس بدیم ؟

تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
اینا رو کلی گفتم
داداش 20 گیگ توی 24 ساعت به نظرم چیز خاصی نیس ، طرف توی اون سر دنیا میشینه استریم میکنه یا استریم میبینه خیلی بیشتر از این 20 گیگ استفاده میکنه یا بازی چیزی دانلود میکنه.
اینترنت ما چون کیلوبایتیه دلیل نمیشه فک کنیم 20 گیگ در روز خیلیه و حتما باید بریم تلگرام و روزی 200 مگ استفاده کنیم!

تو مصرف برق نفر اولیم
تو مصرف آب باز نفر اولیم
اینا رو کلی گفتم
دوست عزیز تمام امار هایی که دادی اشتباه هست!!
شاید تو مصرف روغن پالم و پارازیت و فراورده های پروتئینی الوده و... اول باشیم.
ولی تو مصرف اب و گاز و بنزین و اینترنت به هیچ وجه جز رتبه های اول نیستیم!

عزیز هم دانلود منیجر تایمر داره هم بیت تورنت تا ساعت 2 نصف شب کسی بیدار نمیمونه خودش 2 شروع میکنه 6 تموم میکنه کامپیوتر هم خاموش میکنه . من همین الان یه بازی اویل ویتین گرفتم با دی ال سی هاش 60 گیگه من هر روز دانلود نمیکنم ولی وقتی نیاز باشه باید چکار کنیم ؟ اتفاقا من وقتی نتم ضعیف بود خوره تر بودم الان دیگه سیر شدم ولی بازم بعضی وقتا نیازه . من سوالم چیز دیگه بود شما یه چیز دیگه گفتی . گفتم همین نتم رو راضیم حالا باید جواب پس بدیم ؟
آخر حرفم نوشتم که کلی گفتم و منظورم کانت شخص شما نبود.

من نمیدونم چرا حجم اینترنت بین المللی تغییری نمیکنه
با این تعرفه هاشون
یعنی آدم بخواد از اینترنت بین الملی استفاده کنه که 95٪ حجمه من سره اینه به ازای هر گیگ 3 تومن برای 20 گیگ 60 تومن + 35 تومن اولیه میشه 30 گیگ 95 تومن
در حالی که من الان 92 تومن میدم 45 گیگ
76upyfjf2ciaro2g8dfb.jpg

داداش 20 گیگ توی 24 ساعت به نظرم چیز خاصی نیس ، طرف توی اون سر دنیا میشینه استریم میکنه یا استریم میبینه خیلی بیشتر از این 20 گیگ استفاده میکنه یا بازی چیزی دانلود میکنه.
اینترنت ما چون کیلوبایتیه دلیل نمیشه فک کنیم 20 گیگ در روز خیلیه و حتما باید بریم تلگرام و روزی 200 مگ استفاده کنیم!
واسه این ۲۰ گیگ میدونی چقدر بایت وقت صرف کنیم؟یعنی ملت کار ندارن؟فقط میشینن پای تلفن و pc
دوست عزیز تمام امار هایی که دادی اشتباه هست!!
شاید تو مصرف روغن پالم و پارازیت و فراورده های پروتئینی الوده و... اول باشیم.
ولی تو مصرف اب و گاز و بنزین و اینترنت به هیچ وجه جز رتبه های اول نیستیم!
نه عزیز این آمار رو ثبت جهانی کردن تو کتاب گینس و افتخارشم مال خودمونه فقط.ولی کسی که قدر آب و برق و بنزین رو نمیدونه حقشه روغن پالم و پارازیت مصرف کنه.از قدیم گفتن از ماست که بر ماست

نه عزیز این آمار رو ثبت جهانی کردن تو کتاب گینس و افتخارشم مال خودمونه فقط.ولی کسی که قدر آب و برق و بنزین رو نمیدونه حقشه روغن پالم و پارازیت مصرف کنه.از قدیم گفتن از ماست که بر ماست

مجبوری مگه هی گلواژه تلاوت کنی دوست عزیز؟
List of countries by oil consumption - Wikipedia
Water consumption by countries | Statista

تو کتاب گینس امار مصرف گاز و بنزین ایران رو ثبت کردن ؟! الان انتظار داری کسی اینو باور کنه ؟!
بماند که این امار مثلا اب که فقط 7-8 درصدش مصرف خانگی هست اصلا به من ربطی نداره ! روی 93 درصد مصرف کشاورزی و صنعتی (بعضی از نیروگاه های حرارتی فعال کشورمون تکنولوژی دهه 20-30 میلادی رو دارن و مصرف اب یک نیروگاه متوسط میتونه از مصرف اب یک شهر 200 هزارنفری بیشتر باشه ! )تاکید ندارن زوم کردن رو 7 درصد مصرف خانگی که اسراف نکنید و اب تموم میشه و بلا بلا بلا !!!

واسه این ۲۰ گیگ میدونی چقدر بایت وقت صرف کنیم؟یعنی ملت کار ندارن؟فقط میشینن پای تلفن و pc

خوب حالا شما بگو روزی چند مگ باید مصرف کنیم تا انسان فرهیخته ای به حساب بیایم و اسممون رو توی کتاب گینس به عنوان کمترین مصرف کننده اینترنت ثبت کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or