خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دوستان عزیز سلام ، ببینید اینکه گمان میکنید میتونن اینترنت رو محدود کنن و با بالا بردن هزینه ها کسی رو به کاری که میخوان مجبور کنن ، درست نیست !
تجربه نشون داده چنین چیزی فقط به خودشون آسیب میزنه و در کوتاه مدت مجبور به عقب نشینی میشن !
اگر قرار بود اونا بگن و همه اجرا کنن که چیزی به اسم اینترنت وجود نداشت .
اینم مثل برنامه های غیر کارشناسی ( یعنی کارشناس ندارن ) دیگه ـشون شکست میخوره و در نهایت رودخانه مسیر خودش رو باز میکنه :)

• Like
Reactions: Natural Killer
نه بابا،تو چقدر چیز بلدی.حتما همه لینکا رو واستون مستقیم کردن که حین دانلود هم نشکل نداشته باشین
خلاصه که خوش باشید
مشکل آدمای نادون بیشتر پافشاری بر اشتباه و نادونیه، نه خود نادونی.
دوستان عزیز سلام ، ببینید اینکه گمان میکنید میتونن اینترنت رو محدود کنن و با بالا بردن هزینه ها کسی رو به کاری که میخوان مجبور کنن ، درست نیست !
تجربه نشون داده چنین چیزی فقط به خودشون آسیب میزنه و در کوتاه مدت مجبور به عقب نشینی میشن !
اگر قرار بود اونا بگن و همه اجرا کنن که چیزی به اسم اینترنت وجود نداشت .
اینم مثل برنامه های غیر کارشناسی ( یعنی کارشناس ندارن ) دیگه ـشون شکست میخوره و در نهایت رودخانه مسیر خودش رو باز میکنه :)
تو این 39 سال دقیقاً از چه چیزی به واسطۀ فشار مردم عقب نشستن؟

دوستان سلام مجدد.

امروز مجددا ابلاغیه ها رو واسمون ارسال کردن و نوشته بودن جای اعتراض نداره و از مهرماه باید اجرایی بشه :دی (دیکتاتوری محض) و جالب اینجاست وقتی میخوای دلیل منطقی بیاری اصلا اجازه نمیدن صحبت کنی و میگن این سرویس ها توسط متخصصین و با بررسی های بسیار زیاد انجام شده و جای اعتراض نداره! :))

خلاصه که تسلیت عرض میکنم :دی

این موضوع امروز به طور رسمی به کل ISP ها ابلاغ شده. دلیل اینکه به شما میگن چیزی ابلاغ نشده اینه که از هرج و مرج جلوگیری کنن و من همین جا و در همین لحظه به شما اعلام میکنم که از اول مهرماه باید از این سرویس های داغون با قیمت های فضای استفاده کنید :دی

واسه این ۲۰ گیگ میدونی چقدر بایت وقت صرف کنیم؟یعنی ملت کار ندارن؟فقط میشینن پای تلفن و pc
نه بابا،تو چقدر چیز بلدی.حتما همه لینکا رو واستون مستقیم کردن که حین دانلود هم نشکل نداشته باشین
خلاصه که خوش باشید
دقیقا به تو چه ربطی داره؟شاید یکی بخواد کل 6-5 ساعت دانلود شبانه رو زل بزنه به monitor و وقتش رو تلف کنه.متوجه نمی شم به تو چه ربطی داره؟

دوستان سلام مجدد.

امروز مجددا ابلاغیه ها رو واسمون ارسال کردن و نوشته بودن جای اعتراض نداره و از مهرماه باید اجرایی بشه (دیکتاتوری محض) و جالب اینجاست وقتی میخوای دلیل منطقی بیاری اصلا اجازه نمیدن صحبت کنی و میگن این سرویس ها توسط متخصصین و با بررسی های بسیار زیاد انجام شده و جای اعتراض نداره!

خلاصه که تسلیت عرض میکنم

این موضوع امروز به طور رسمی به کل ISP ها ابلاغ شده. دلیل اینکه به شما میگن چیزی ابلاغ نشده اینه که از هرج و مرج جلوگیری کنن و من همین جا و در همین لحظه به شما اعلام میکنم که از اول مهرماه باید از این سرویس های داغون با قیمت های فضای استفاده کنید
الان بريم قرارداد يه ساله ببنديم اول مهر كنسل ميشه؟

• Like
Reactions: mobile1199
خلاصه که خوش باشید
نیازی نمیبینم جوابتو بدم چون دوستان جوابا رو گفتن.
درباره جمله اخرتونم بگم که تا کسایی امثال شما هستن و هرکاری دولت بکنه بیان ازش تعریف کنن، ما نمیتونیم خوش باشیم.
موفق باشی

اقا این سرویسی که الان دارم راضیم خدایی!
اینو برم یک ساله تمدید کنم این جدیدا بیاد اعمال میشه یا نه؟
الان بريم قرارداد يه ساله ببنديم اول مهر كنسل ميشه؟
خیر! اگه از الان یکساله تمدید کنید باید تا روز اخر سرویس به شما خدمات بدن. پارس انلاین و شاتل و اسیاتک از همین روز قبل وقتی دیدن هوا پسه کلی سرویس یکساله جشنواره ای گذاشتن که یه کاری کنن اکثر یوزرا قبل از اجزای این طرح حداقل یکسال دیگه سرویس فعلیشون رو تمدید کنن. پیشنهاد منم همینه. خودمم همین کارو کردم.

مشکل آدمای نادون بیشتر پافشاری بر اشتباه و نادونیه، نه خود نادونی.

تو این 39 سال دقیقاً از چه چیزی به واسطۀ فشار مردم عقب نشستن؟
ببین جناب با ادب,مشکل اینجاست که واسه بچه متولد نشده دارید دامن میدوزید.شما متاسفانه سواد دیداری و شنیداری هم ندارید تا کامنت ها رو بخونید و نظر بدید.یعنی همه رفتارتون تو این ۳۹ ساله همین بوده.
در ضمن بزرگترین دشمن دانایی،نادونی نیست بلکه توهم داناییه

بعضی از دوستان فازشون چیه اینترنت کشور های دیگه با ایران مقایسه میکنن ؟ فهمیدیم شما خارجید:-bd
و اون دوستی هم که میگه چرا هر شب دانلود میکنیدو ظرفیت ندارید ؟؟ عزیز من اگه ماهم نتمون مثل این دوستانی خارج از کشور بود نیازی به دانلود نداشتیم فیلم انلاین میدیدم - موزیک انلاین گوش میکردیم و ..... حرفات اصلا منطق نداره همیشه یکم فکر کن بعد حرفتو بزن:-c
جای این طرح مسخره بیان قیمت و سرعت اینترنت درست کنن الان 90 تومن بدی برای سرعت (512) 40 تا 60 کیلوبایت حالا شاید 90 تومن برای خیلیا چیزی نباشه ولی واقعا زیاده برای همچین سرعتی:-q

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or