خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
الان با توجه به راهنمایی دوستان رفتم سایت مخابرات تمدید یه ساله کنم سرویس فعلیمو ( با اینکه مستاجریم و ممکنه سر آبان اینا بگن پاشید :| ) با این وجود حاضر بودم تمدید کنم دیگه خودمونو شانسمون , ولی به شکل عجیبی تمام آدرس های در ارتباط با بخش خرید شارژ و حجم و تمدید و کلا خدمات مشتریان بخش adsl ارور میده لینکاش ! :|

خدا خودش به دادمون برسه !!

فقط اونا که از این وضعیت تعریف میکنن :)))) گلاشون گل ـه هـــا :دی

پیش به سوی کره شمالی
هر موقع میگن ارزونی،من تنم میلرزه یه هفته پیش تو خبر 20 و 30 گفتن ،گفتم بازم داره گرون میشه برادرم گفت میگه ارزون میشه گفتم اینا معنی ارزونی و گرونی رو نمیدونن
احتمالا مثل هر بار isp ها راه در رو پیدا میکنن با اسامی مختلف ولی این زمان میبره.
خود آسیاتک هم که زنگ زدم گفتن این ابلاغیه اومده ولی گفتن نمیدونیم به چه صورته،شایدم میدونستن و نمیخواستن بگن

• Like
Reactions: D_grayman
هر طوری حساب کنیم باز هم این طرح نشدنیه. اخه فقط استفاده خونگی نیست. طرف به خاطر کارش به هزار دلیل مجبور هر روز ویدئو کال طولانی کنه نمیدونم استریم و یا اپلود/دانلود های حجیم. در واقع همون داستان اینترانت که با یک شکل دیگه مطرح کردن . رسما همه مجبور میشن سرور هاشونو بیارن داخل. یعنی اگر استفاده از اینترنت بین الملل (یعنی حالم از این دست اصطلاحات احمقانه اینا به هم میخوره) تو رنج قیمتی متوسط رو 10 گیگ بچرخه یعنی زندگی تو این کشور به معنای واقعی عوض میشه ! به طرز شدیدی از دنیا تو یک سری از عادات/سرگرمی/شغل ها عقب میفتیم. خیلی وضعمون خوب بود الان دیگه رسما حکم بمب اتم پیدا کرده !

نمیدونم چرا اما یه حسی بهم میگه این داستان به این شکل ادامه پیدا نمیکنه. یعنی نمیتونه ادامه پیدا کنه . اینا یه چیزیو تو این 30/40 سال خوب یاد گرفتند . اونم ترسوندن مردم تا حد بدبختی که بعدش بتونند به راحتی این مردم رو بازی بدند. فکر کنم ما الان تو مرحله ترس و بدبختی هستیم. یعنی میخوان کار به جایی بکشه که اگر اپدیت جدیدی برای این طرح اومد و 50% بهتر شد ملت فکر کنند تو بهشت زندگی میکنند و اداره کنندگان این بهشت هم فرشته اند !

هر طوری حساب کنیم باز هم این طرح نشدنیه. اخه فقط استفاده خونگی نیست. طرف به خاطر کارش به هزار دلیل مجبور هر روز ویدئو کال طولانی کنه نمیدونم استریم و یا اپلود/دانلود های حجیم. در واقع همون داستان اینترانت که با یک شکل دیگه مطرح کردن . رسما همه مجبور میشن سرور هاشونو بیارن داخل. یعنی اگر استفاده از اینترنت بین الملل (یعنی حالم از این دست اصطلاحات احمقانه اینا به هم میخوره) تو رنج قیمتی متوسط رو 10 گیگ بچرخه یعنی زندگی تو این کشور به معنای واقعی عوض میشه ! به طرز شدیدی از دنیا تو یک سری از عادات/سرگرمی/شغل ها عقب میفتیم. خیلی وضعمون خوب بود الان دیگه رسما حکم بمب اتم پیدا کرده !

نمیدونم چرا اما یه حسی بهم میگه این داستان به این شکل ادامه پیدا نمیکنه. یعنی نمیتونه ادامه پیدا کنه . اینا یه چیزیو تو این 30/40 سال خوب یاد گرفتند . اونم ترسوندن مردم تا حد بدبختی که بعدش بتونند به راحتی این مردم رو بازی بدند. فکر کنم ما الان تو مرحله ترس و بدبختی هستیم. یعنی میخوان کار به جایی بکشه که اگر اپدیت جدیدی برای این طرح اومد و 50% بهتر شد ملت فکر کنند تو بهشت زندگی میکنند و اداره کنندگان این بهشت هم فرشته اند !
واقعا نمیشه پیش بینی کرد چکار میخوان بکنن.زمان بندی مشکوکه
شاید هدفشون قهرمان سازی باشه نزدیک معرفی وزیر جدیده اگه بیاد و این طرح رو کنسل کنه میشه قهرمان مردم:دی
یا شاید خود ریس جمهور:دی
یا واقعا اجرا میشه و همین الان ملت وزیر رو مقصر میدونن اونم چند روز دیگه میره و بعدی میاد میگه مقصر قبلی بوده و فقط یه کم بهترش میکنه:دی
ولی احتمال اینا هم کمه چون الان چهار سال دوم شروع میشه و دیگه دنبال حمایت ملت نیستن و خوب میدونیم اتفاق خوبی قرار نیست بی افته باید منتظر طرح های بدتر هم باشیم:دی

الان با توجه به راهنمایی دوستان رفتم سایت مخابرات تمدید یه ساله کنم سرویس فعلیمو ( با اینکه مستاجریم و ممکنه سر آبان اینا بگن پاشید :| ) با این وجود حاضر بودم تمدید کنم دیگه خودمونو شانسمون , ولی به شکل عجیبی تمام آدرس های در ارتباط با بخش خرید شارژ و حجم و تمدید و کلا خدمات مشتریان بخش adsl ارور میده لینکاش ! :|

خدا خودش به دادمون برسه !!

فقط اونا که از این وضعیت تعریف میکنن :)))) گلاشون گل ـه هـــا :D
شاتم چت آنلاین با بخش فروش رو کلا آفلاین کرده=))
ولی درک نمیکنم:|خب وقتی همه بخوان تمدید کنن در واقع 1میلیارد تومن یهویی اینا درآمد دارن چرا نمیکنن پس:|

این پست رو بخونید تا بدونید چقدر بدبختیم
مقایسه طرح جدید اینترنت در ایران با برخی کشورهای دنیا - زومیت
انگلیس با درامد سرانه 43771 دلار اینتر با سرعت 17 مگابیت نامحدود رو میده 99 هزار اونوقت ایران با درامد سرانه 4877 دلار اینترنت 6 مگابیت با حجم 10 گیگ رو میده 50 هزار

به کشورهای اروپایی کار ندارم ولی مقایسه اش با ترکیه واقعا چیزی جز تاسف برام نداشت

به شکل وحشتناکی از کشورهای منطقه عقب افتادیم

اينجا سرعت فيبر ١٠٠ مگابيت ، نامحدود قيمتش ٣٩.٩٩ دلار ماهيانه قبل از ماليات هستش ولي يه مشكلي كه داره اين هستش كه به علت اينكه از دو خط تلفن وارد ميشه در مودم پينگ يه مقدار بالاتر ميره و الان پينگ بنده شده در كالاف شده حدوداي ٢٠ درصورتي كه قبلا زير ١٠ بود

اينجا سرعت فيبر ١٠٠ مگابيت ، نامحدود قيمتش ٣٩.٩٩ دلار ماهيانه قبل از ماليات هستش ولي يه مشكلي كه داره اين هستش كه به علت اينكه از دو خط تلفن وارد ميشه در مودم پينگ يه مقدار بالاتر ميره و الان پينگ بنده شده در كالاف شده حدوداي ٢٠ درصورتي كه قبلا زير ١٠ بود

پینگ بالایی دارین شما واقعا چقدر ناراحت کننده.. داداش اینجا بجه ها با پینگ 150 به بالا شادن .. و جالب اینجاس با همین پینگای فضایی تو هر بازی جز بهترینان ..فک کنم هدفت فخر فروختن بود :دی
بعد عزیز شما ناراحتیت تو نیویورک اینه پینگ از 10 شده 20
در کل هر چی سرمون میاد شاید حقمونه ..چون یه ترسی تو وجودمونه هر چی میگن ما هم راضی میشیم و شاید دو تا اعتراض تو نت کنیم اما تهش هیچی نیس
مگر اینکه اتفاق جدیدی بیوفته بین این مردم ..که بعید میدونم

• Like
Reactions: voldmort
ولی احتمال اینا هم کمه چون الان چهار سال دوم شروع میشه و دیگه دنبال حمایت ملت نیستن

همه جای دنیا وقتی رییس جمهوری دور دومش انتخاب میشه با مخالفش سخت تر برخورد میکنه چون میدونه دیگه نمیخواد دنبال رای جمع کردن باشه
اینجا وقتی دور دوم انتخاب میشن شروع میکنن به زدن تو سر طرفداران خودشون :|

• Like
Reactions: voldmort
پینگ بالایی دارین شما واقعا چقدر ناراحت کننده.. داداش اینجا بجه ها با پینگ 150 به بالا شادن .. و جالب اینجاس با همین پینگای فضایی تو هر بازی جز بهترینان ..فک کنم هدفت فخر فروختن بود :D
بعد عزیز شما ناراحتیت تو نیویورک اینه پینگ از 10 شده 20
در کل هر چی سرمون میاد شاید حقمونه ..چون یه ترسی تو وجودمونه هر چی میگن ما هم راضی میشیم و شاید دو تا اعتراض تو نت کنیم اما تهش هیچی نیس
مگر اینکه اتفاق جدیدی بیوفته بین این مردم ..که بعید میدونم

دوست عزیز شما منظور من رو درست متوجه نشدید
منظور من این بود که در اینجا هم قیمت اینترنت گرون هستش و مشکلات پینگ همچنان وجود داره دوست عزیز

منظور من این بود که در اینجا هم قیمت اینترنت گرون هستش و مشکلات پینگ همچنان وجود داره دوست عزیز
بابا تفاوت 20میلی‌ثانیه و 10میلی‌ثانیه رو اصلاً چشم و مغز آدم ادراک نمی‌کنه.
بعد الان قیمت نت 100مگابیت فایبر (احتمالاً شامل خط تلفن و کانالهای تلویزیونی هم میشه) رو با نت 6 مگابیت ایران مقایسه میکنی و میگی گرونه؟

• Like
Reactions: gamer1998y
دوست عزیز کاملا از سخنانت و هم از امضات معلومه اومدی داغ دل مارو بیشتر کنی:((
اخه برادر من پینگ 200 کجا پینگ 20 کجا؟8->
از نظر من تنها راه واسه ما جوونای ایرانی مهاجرته چه قانونی چه غیر قانونی
چون اینترنت نامحدود (محدود) تنها یکی از مشکلات شروع نشده ی ماهاست

سلام.
نمیدونم این چیزی که میگم به تغییراتی که قراره اعمال بشه ربطی داره یا نه؟؟؟
اما چند روزه که وضعیت نتم به کل داغون شده.امروز دیگه اوجش بود.بیش از بیست مرتبه تا الان قطع و وصلی داشتم.دانلود شبانه هم که به بدبختی میتونم 5-6 گیگ دانلود کنم.
نمیدونم بقیه هم همچین مشکلی رو دارن یا نه؟؟؟
از شاتل هم سرویس میگیرم...
جالبه همه جای دنیا اعتراض میکنن که وضعیتشون بهتر از قبل بشه ما باید خودمون رو بکشیم که سر همون وضعیت آشغال قبلی بمونیم و دیگه بد تر از این نشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or