خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام.
نمیدونم این چیزی که میگم به تغییراتی که قراره اعمال بشه ربطی داره یا نه؟؟؟
اما چند روزه که وضعیت نتم به کل داغون شده.امروز دیگه اوجش بود.بیش از بیست مرتبه تا الان قطع و وصلی داشتم.دانلود شبانه هم که به بدبختی میتونم 5-6 گیگ دانلود کنم.
نمیدونم بقیه هم همچین مشکلی رو دارن یا نه؟؟؟
از شاتل هم سرویس میگیرم...
جالبه همه جای دنیا اعتراض میکنن که وضعیتشون بهتر از قبل بشه ما باید خودمون رو بکشیم که سر همون وضعیت آشغال قبلی بمونیم و دیگه بد تر از این نشه...
سلام رفیق
منم از اسیاتک میگیرم الان دو روزه هم سرعت بازکردن پیج ها پایین اومده هم قطعیم بیشتر شده!

فاز اينايي توي خارج كشورن با هزار نوع عشق و حال اومدن توي topic رو نميفهمم اينجا ملت تفريحي ندارن مجبورن برن سمت game در غيراينصورت بايد يا برن سمت دود و دم ابكيجات دنبال حال با جنس مخالف هم كه بماند هنوز اشنا نشدي شارج ميخواد از صدقي سر telegram و اينستا هم با هزار و يكي در ارتباطه ولي اونور اب chi راحت با يكي دوست ميشي و غير اون هزار ويك تفريح هست درامدهم كه سربفلك ميزنه اينجا طرف فوق ليسانسه بيكاره بايد بره دنبال كار ازاد

اینم خبر امروز !
( طبق اظهارات عباسی شاهکوه، در طرح جدید اینترنت، اپراتورهای ارائه‌دهنده می‌توانند برای رقابت، حجم مصرفی اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر (۲۰۰گیگابایت) و اینترنت بین‌الملل را تا ۲ برابر (۲۰گیگابایت) ارائه دهند.)
بازم بده ! چه گیری به حجم داخلی دادن ای خدا.....

شما به اون سرعت و پینگ عالی میگی مشکل؟:|
دوست عزیز بنده از سرعت 50 مگابیت با پینگ زیر 10 که معمولا روی 7 بود در بازی call of duty black ops 3 ps4 سرویس خودم رو به 100 مگابیت افزایش دادم ولی متاسفانه از این خبر نداشتم که به جای یک خط تلفن دو خط تلفن وارد مودم میشه و همین مسئله باعث افزایش پینگ بنده به دو برابر شده و هم اکنون در بازی call of پینگ 17 شده و مثل قبل نمی توان call of duty بازی کرد و نفر اول شد
(مشکلات پینگ متاسفانه در همه جای دنیا وجود دارد)

دوست عزیز بنده از سرعت 50 مگابیت با پینگ زیر 10 که معمولا روی 7 بود در بازی call of duty black ops 3 ps4 سرویس خودم رو به 100 مگابیت افزایش دادم ولی متاسفانه از این خبر نداشتم که به جای یک خط تلفن دو خط تلفن وارد مودم میشه و همین مسئله باعث افزایش پینگ بنده به دو برابر شده و هم اکنون در بازی call of پینگ 17 شده و مثل قبل نمی توان call of duty بازی کرد و نفر اول شد
والا پینگ 7 بشه 17 زیاد مشکل به نظر نمیاد.
ما با پینگ 200-300 اینجا بازی میکنیم حاجی:))

41948.jpg

باشه باو فهمیدیم کانادا زندگی میکنی بکش بیرون از این تاپیک .

جمیعا پا میشیم میایم میزنیمتا :ar!:D اگه از وضع نت ناراضی هستین براتون کارشناس و فوق متخصص بفرستیم؟!
کلا 10 میلی ثانیه اونم زیره 20 میلی ثانیه اگه مشکله بزرگی واست حساب میشه با دیدن پینگ 150 تا 220 ماها اینجا اسید میخوری که!!!
------------------------------
تعرفه جدید اینترنت اعلام شد - زومیت

وی افزود: «ما از مدل دوم استفاده کردیم. بدین ترتیب که کاربران باید برای مصرف اضافه جداگانه حجم بخرند. البته مصرف متداول بیشتر از این نمی‌شود.
وطنم پاره ی تنم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or