خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
خواهش میکنم رفیق
کلا خوبه:D من راضی ام
من قدیم با Art 5 ماهی ۴۰ گیگ دانلود میکردم سرعتم افتضاح میشد! میشد یه چی تو مایه های dial-up :))
ولی الان همه چی میگیرم اتفاقا سرویسم ماهیانس ۸ مگ
ماه پیش با کلی دانلود آخرش ۵۰ گیگ ام اضافه موند
تعرفه ها روی p2p هشت مگ داره شانزده + ۲ تا Art قوی تر که شمارشون و یادم نمیاد ولی اونا به ترتیب ماهی ۲۰۰ . ۴۰۰ حدودا
پینگ عالی نیست ولی از قبل بهتر شده تقریبا همه چی رو به جز بازی های فایتینگ راحت آنلاین میزنم
می خواستم پی ام بدم که پی ام رو بستید و نتونستم پیام بدم

شبانه چطوره ؟ آیا سرعت 1 مگابایت رو از ساعت یک تا 8 بامداد بهتون میده یا کم می کنه سرعت رو ؟

می خواستم پی ام بدم که پی ام رو بستید و نتونستم پیام بدم

شبانه چطوره ؟ آیا سرعت 1 مگابایت رو از ساعت یک تا 8 بامداد بهتون میده یا کم می کنه سرعت رو ؟
حالا فیکس ۱ مگ نمیده :دی ۸۰۰ -۹۰۰ کم و زیاد میشه ولی برای من خوبه
الان باز کردمش

بچها بعد از این طرحا نتم قطعی زیاد داره شرکت پارس آنلاین.کسی همچین مشکلی داره؟

منم مخابراتم تقریبا هر نیم ساعت قطع و وصل میشه
من که اصفهان زندگی میکنم هم همین مشکل رو دارم. البته دو سه روزه. رسما گند زدن به اینترنت، مخصوصا بازی های انلاین. Warframe رو هم فقط باید با قندشکن آپدیت کرد یا توی PUBG بعضی مواقع لگ دارم.

• Like
Reactions: porfesor
سلام

9 شب به بعد به طرز عجيبي سرعت نتم افت ميكنه (از 1.2 مگابايت مياد روي 0.3 مگابايت )حدود 3-4 بار در هفته !

كشش خط من 8 مگ هست ولي سرويس 16 مگ گرفتم ، مشكلي داره؟

آخرین ویرایش:
یک سوال دارم. ما تازه جا به جا شدیم. خونه جدید خطش نت وصل هست و وقتی مودم رو وصل میکنم لاین داره. ولی نمیدونم از کدوم شرکت هست. راهی هست که بشه فهمید؟ فرضا یه هر شرکتی باشه که بخوام تخلیه هم بکنم بالاخره باید بدونم کدوم شرکته که زنگ بزنم برای تخلیه. پس باید راهی باشه که متوجه شد از کدوم شرکت نت داره.
دسترسی به ساکن قبلی ندارم.

یک سوال دارم. ما تازه جا به جا شدیم. خونه جدید خطش نت وصل هست و وقتی مودم رو وصل میکنم لاین داره. ولی نمیدونم از کدوم شرکت هست. راهی هست که بشه فهمید؟ فرضا یه هر شرکتی باشه که بخوام تخلیه هم بکنم بالاخره باید بدونم کدوم شرکته که زنگ بزنم برای تخلیه. پس باید راهی باشه که متوجه شد از کدوم شرکت نت داره.
دسترسی به ساکن قبلی ندارم.
www.speedtest.net

بزن پایین اپراتورت رو هم میزنه

مخابرات اخر کار خودشو کرد و قشنگ تمام تعرفه ها و زیر ساخت های شرکتای دیگه رو بهم زد

متن خبر جدید توی سایت مخابرات تهران که ابلاغ به کل سرویس دهنده های اینترنت هست:

"بر اساس دستورالعمل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نرخ سرعت فروخته شده باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در پنج درصد زمان حداکثر می تواند به میزان پنجاه درصد کاهش یابد .افزایش سرعت بیشتر از میزان فروخته شده از مصادیق برهم زدن فضای رقابتی بوده و ممنوع می باشد .

میزان حجم ترافیک آستانه مصرف منصفانه باید تعیین و بطور شفاف اعلام گردد به طوری که آستانه استفاده منصفانه ترافیک داخل حداقل دو برابر آستانه استفاده منصفانه ترافیک بین الملل باشد .
پس از عبور از آستانه ترافیک ماهانه ، سرویس دهنده می تواند نسبت به کاهش سرعت کاربر تا حداقل سرعت ۱۲۸kbps اقدام نماید و یا آنکه بر اساس اطلاع رسانی قبلی به کاربر و اخذ تاییدیه نسبت به فروش حجم اضافه ترافیک بین الملل و داخلی اقدام نماید. "

حجم های جدید خودشو هم اعلام کرده که همگی 1 به 4 هستن!

:expressionless::expressionless::expressionless:

Attachments

• lxek_1.jpg
    lxek_1.jpg
    117.7 KB · مشاهده: 81
  • Like
Reactions: Sarvior
مخابرات اخر کار خودشو کرد و قشنگ تمام تعرفه ها و زیر ساخت های شرکتای دیگه رو بهم زد

"بر اساس دستورالعمل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نرخ سرعت فروخته شده باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در پنج درصد زمان حداکثر می تواند به میزان پنجاه درصد کاهش یابد .افزایش سرعت بیشتر از میزان فروخته شده از مصادیق برهم زدن فضای رقابتی بوده و ممنوع می باشد .

میزان حجم ترافیک آستانه مصرف منصفانه باید تعیین و بطور شفاف اعلام گردد به طوری که آستانه استفاده منصفانه ترافیک داخل حداقل دو برابر آستانه استفاده منصفانه ترافیک بین الملل باشد .
پس از عبور از آستانه ترافیک ماهانه ، سرویس دهنده می تواند نسبت به کاهش سرعت کاربر تا حداقل سرعت ۱۲۸kbps اقدام نماید و یا آنکه بر اساس اطلاع رسانی قبلی به کاربر و اخذ تاییدیه نسبت به فروش حجم اضافه ترافیک بین الملل و داخلی اقدام نماید. "

خب این متن کجا تعرفه و زیر ساخت شرکت های دیگه رو به هم زده ؟! متن همون مصوبه 2 ماه پیش هست

• Like
Reactions: rahyarpaul

یعنی عملا در سرعت 16 مگ حجم استفاده برای سایتهای خارجی از این 720 گیگ 180 محاسبه میشه !!!!! و بقیه حجم برای سایتهای داخلی!!!

بر اساس دستورالعمل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نرخ سرعت فروخته شده باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در پنج درصد زمان حداکثر می تواند به میزان پنجاه درصد کاهش یابد

ايا اين قانون جديد ربطي به مشكل من كه صفحه پيش گفتم داره ؟
البته سرعت من حدود يك چهارم ميشه نه نصف
9 شب به بعد به طرز عجيبي سرعت نتم افت ميكنه (از 1.2 مگابايت مياد روي 0.3 مگابايت )حدود 3-4 بار در هفته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or