خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من از فن آوا سرویس گرفتم ولی متاسفانه سرعت سرویس ۸ مگ تا ۷۰۰ میکشه! زنگ زدم میگن مشکل از ما با منطقه مخابراتی شماست! من با پارس انلاین سرعتم تا ۱.۵ هم میرسید. اولش هم میگفت ۸ مگ سرعتش حداکثر ۸۰۰!! بهش میگم من از پارس انلاین تا ۱٫۵ میگرفنم بعد دیگه میگه مشکل از ماست!
به نظرم اصلا فن اوا رو انتخاب نکنید! پارس انلاین با اینکه حجمش به فن اوا نمیرسید اما شرف داره کیفیتش به این.
به ۱۹۵ میشه برا سرعت پایین تر شکایت کرد؟ واقعا نتیجه میده؟
معمولا بستگی به منطقه ای داره که خط شما هست. بعضی از مراکز مخابراتی میان یه سری از شرکت هارو محدود میکنن یا باهاشون توی ارائه سرویس همکاری نمیکنن. مثلا الان توی منطقه ای که من هستم اصلا شاتل یا های وب خوب جواب نمیده و قطعی داره در عوض الان همین فن آوا برای من خیلی خوب جواب میده.

جدیدا مخابرات خیلی داره سنگ جلوی پای شرکت های ارائه دهنده میذاره که دلیلش هم کاملا مشخصه..

معمولا بستگی به منطقه ای داره که خط شما هست. بعضی از مراکز مخابراتی میان یه سری از شرکت هارو محدود میکنن یا باهاشون توی ارائه سرویس همکاری نمیکنن. مثلا الان توی منطقه ای که من هستم اصلا شاتل یا های وب خوب جواب نمیده و قطعی داره در عوض الان همین فن آوا برای من خیلی خوب جواب میده.

جدیدا مخابرات خیلی داره سنگ جلوی پای شرکت های ارائه دهنده میذاره که دلیلش هم کاملا مشخصه..
خب اگه نمیتونن خدمات با کیفیت در منطقه ارائه بدن میتونن از همون اول اعلام کنن ما در منطقه شما سرویس نمیدیم. نه اینکه قرارداد ببندن بعدش بگن ما با اون منطقه مشکل داریم!

خب اگه نمیتونن خدمات با کیفیت در منطقه ارائه بدن میتونن از همون اول اعلام کنن ما در منطقه شما سرویس نمیدیم. نه اینکه قرارداد ببندن بعدش بگن ما با اون منطقه مشکل داریم!
خب شما خودت گفتی که همون اولش هم گفتن نهایت سرعت 800 هست. به نظرم نباید اقدام میکردی ولی اگه 1 ماهه گرفتی قراردادتو تمدید نکن و شرکت های دیگه رو از ماه بعد تست کن. اگه پارس آنلاین خوب جواب میده که همونو بگیر. بعضی شرکتا مثل آسیاتک هم سرعت رو تا جایی که خط بکشه باز میذارن اونم اگه تست کنی بد نیست حداقل از پارس آنلاین ارزشش بیشتره مخصوصا توی خدمات. پیشگامان هم بد نیست ولی تضمینی هم برای اینکه مثل همین سرویس فعلیت بشه نیست اما از نظر پینگ به نظرم خیلی از بقیه بهتره.

• Like
Reactions: RedShift
خب شما خودت گفتی که همون اولش هم گفتن نهایت سرعت 800 هست. به نظرم نباید اقدام میکردی ولی اگه 1 ماهه گرفتی قراردادتو تمدید نکن و شرکت های دیگه رو از ماه بعد تست کن. اگه پارس آنلاین خوب جواب میده که همونو بگیر. بعضی شرکتا مثل آسیاتک هم سرعت رو تا جایی که خط بکشه باز میذارن اونم اگه تست کنی بد نیست حداقل از پارس آنلاین ارزشش بیشتره مخصوصا توی خدمات. پیشگامان هم بد نیست ولی تضمینی هم برای اینکه مثل همین سرویس فعلیت بشه نیست اما از نظر پینگ به نظرم خیلی از بقیه بهتره.
بعد از اینکه وصل شد و خودم دانلود کردم گفتن سرعت نهایت ۸۰۰،
مشکل دیگش اینه که خیلی نوسان داره، به ۳۰۰ هم میرسه.
قول دادن درست کنن، اگه نشد هم که میرم جای دیگه.
ممنون

• Like
Reactions: Sam Drake
من مبینت td lte گرفتم تهران. به دلیل دوری از دکل نهایت تا 1600 کیلوبایت (عددی که تو idm نشون میده) و پینگ ۱۰۴ تو گول میگیرم. پینگمم تو بازی bf1 رو ۱۲۴ هست.

ببخشید هیچ کدوم از این شرکت ها این تعرفه های جدید رو به صورت بی سیم و point to point ارائه نمی دهند آیا ؟
این تعرفه ها روی p2p هم هست
من شاتل دارم همین نوع سرویس و ۸ مگ استفاده میکنم کاملا هم خوبه و راضیم خیلی

• Like
Reactions: mahdysh
ممنون از جوابتون
شبانه هم استفاده کردید ؟ سرعتش رو محدود نمیکنند ؟
پینگش برای گیم چطوره ؟
آخه پیشگامان و آسیاتک این سرویس هاشون رو p2p نمی دهند.... تعرفه هاشون فرق داره

سلام
چندتا سوال داشتم ازتون
خودم یکم اطلاع دارم از p2p ولی خیلی کم خیلی.
اول اینکه این p2p چیه میشه یکم توضیح بدید و چجوری باید گرفت؟
دوم اینکه منی که منطقمون فیبر نوری و فقط باید از مخابرات خراب شده بگیرم می تونم ازین p2p استفاده کنم و هزینه ش چقدر و همون طرح های ADSL رو ارائه میدن.
ممنون میشم اگه کمک کنید:)

سلام
چندتا سوال داشتم ازتون
دوم اینکه منی که منطقمون فیبر نوری و فقط باید از مخابرات خراب شده بگیرم می تونم ازین p2p استفاده کنم و هزینه ش چقدر و همون طرح های ADSL رو ارائه میدن.

این p2p در واقع سرویس point to point هست
بالای پشت بام خانه شما یک آنتن نصب می شه و به صورت نقطه به نقطه با فرستنده ای که isp تون داره وصل می شوید
دیگه از شر نویز خط و فیبر نوری هم راحت می شوید
معایبش هم اینه که هزینه راه اندازی اولیه داره . مثلا هزینه آنتن و سیم کشی داخل ساختمونتون و هزینه خرید یک access point
از طرفی isp ها هم اکثرا سرویس های خوبی برای وایرلس ندارند. مثلا پیشگامان و آسیاتک سررویس های جدادارند و اصلا این سرویس های adsl فعلی رو به صورت p2p نمی دهند که اون سرویس ها گرون تره و حجم کمتری داره. شاتل هم فقط سرویس های 8 و 16 گیگ رو اون هم به صورت یکساله با این قیمت ارائه می ده ...

ممنون از جوابتون
شبانه هم استفاده کردید ؟ سرعتش رو محدود نمیکنند ؟
پینگش برای گیم چطوره ؟
آخه پیشگامان و آسیاتک این سرویس هاشون رو p2p نمی دهند.... تعرفه هاشون فرق داره
خواهش میکنم رفیق
کلا خوبه:دی من راضی ام
من قدیم با Art 5 ماهی ۴۰ گیگ دانلود میکردم سرعتم افتضاح میشد! میشد یه چی تو مایه های dial-up :))
ولی الان همه چی میگیرم اتفاقا سرویسم ماهیانس ۸ مگ
ماه پیش با کلی دانلود آخرش ۵۰ گیگ ام اضافه موند
تعرفه ها روی p2p هشت مگ داره شانزده + ۲ تا Art قوی تر که شمارشون و یادم نمیاد ولی اونا به ترتیب ماهی ۲۰۰ . ۴۰۰ حدودا
پینگ عالی نیست ولی از قبل بهتر شده تقریبا همه چی رو به جز بازی های فایتینگ راحت آنلاین میزنم

• Like
سلام
چندتا سوال داشتم ازتون
دوستمون زحمت کشید توضیحات کامل رو داد
منم مثل شما مشکل فیبر نوری رو دارم
یه مدت وایمکس داشتم که افتضاح بود واقعا
این خوبه فقط اولش یه ۶۰۰ ۷۰۰ تایی آب خورد :دی ۲ نوع دستگاه داره که گفتن یکیش قوی تره منم اون و گرفتم در آخر فهمیدم زیاد تفاوتی ندارن
ولی بعدش راحت میشید تقریبا
طرحاشم ماهی ۵۰ داره ۸۰ و ۲۰۰ و ۴۰۰ که برای من تا اینجا ۸ مگ ۵۰ تومنی خیلی خوب بوده

• Like
دوستمون زحمت کشید توضیحات کامل رو داد
منم مثل شما مشکل فیبر نوری رو دارم
یه مدت وایمکس داشتم که افتضاح بود واقعا
این خوبه فقط اولش یه ۶۰۰ ۷۰۰ تایی آب خورد :D ۲ نوع دستگاه داره که گفتن یکیش قوی تره منم اون و گرفتم در آخر فهمیدم زیاد تفاوتی ندارن
ولی بعدش راحت میشید تقریبا
طرحاشم ماهی ۵۰ داره ۸۰ و ۲۰۰ و ۴۰۰ که برای من تا اینجا ۸ مگ ۵۰ تومنی خیلی خوب بوده
ممنون

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or