والا از نظر پینگ با خارج که تقریبا مثل مخابراته داخلیش نمدونم چرا اینقد خرابه سرورایی که قبلا با مخابرات خیلی جالب نبود این یکمی بهتر میداد تقریبا (البته یک بازی بود این برا بقیه تست نکردم) ولی مثلا مخاب با اسپید تست با سرورای تهران و مشهد پینگ 14-25 اینا بود این 70-80 ـه البته داخل زیاد مهم نیست ولی عجیبه کلا پیشگامان هم اتفاقا یکی از رفیقام الان در انتظار رانژه شدن هست یادآوری کن خبرشم میدم که چجوریه وضعیت پینگه اوناخه مساله همون پینگه. الان من هم فن آوا رو کاملا راضی هستم حتی کوچیک ترین قطعی هم نداره ولی پینگ خیلی اذیت میکنه. یه بار توی گیم با پلیر های آسیای شرقی به خصوص کره و چین بازی کنید ببینید در چه حدیه. واسه من که افتضاح هست و آبروم رو جلوی دوستای آسیاییم برده. تصمیم دارم ماه دیگه برم سراغ پیشگامان یا همین دیده بان ولی این که الان شما میگی پس یعنی دیده بان هم همونه.
خدا مخابرات رو بیامرزه خدایی هر بدی داشت ولی پینگش عالی بود
در کل خیلی تعریفی پینگش نداره، مخابراتم برا من اینجا زیاد جالب نبود معمولی بود، شاید باز اونجا بهتر باشه.
با چند تا سرور چینی و کره ای گرفتم 149-165 اینا بود، مخابراتم برا من بین 130-170 اینا بود.با speedtest به سرور های کره و چین و ژاپن پینگ بگیر ببین چجوریه. پیشگامان رو هم اگه این دوستتون تست کرد یه اطلاع رسانی کنید با اون هم مقایسه کنیم.
فقط PV ـتو باز کن چند روز بعد بهت خبر میدم.
آخرین ویرایش: