خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
بهشون بگو سرویس گیمینگ رو برات فعال کنند ولی سرعتت نصف میشه هرچند سرعت خودش تعریفی نداره

افت سرعت تا چه حده؟

من هر بار با speedtest سرعتو میگیرم با اینکه 4Mb دارم گاهی اوقات تا 7 یا 8 هم نشون میده سرعتو. توی دانلود هم گاهی تا 1MB میرسه
البته همون موقع که میخواستم راه اندازی کنم خودشون هم گفتن که کیفیت خط چه توی پینگ و چه توی سرعت تاثییر داره.

من برای پینگ روی پیشگامان و شاتل هم تست گرفتم فرق چندانی با همین سرویس فعلیم نداشت در حالی که توی مخابرات پینگم حتی تو بدترین حالت هم به خود ایران بالای 25 نمیرفت.

با سلام

خواستم بپرسم بین پارس انلاین و شاتل در حال حاظر کدوم بهتره ؟ ( نت ام صبانت اشغال دزد بود جمع اوری زدم )

الان دیدم پارس انلاین حجماش بهتره 60 گیگ و 40 گیگ و ... با قیمت کم ولی از اونطرف شاتل شبانه داره و تعریف ازش خیلی بیشتره

منم بیشتر وب گردی, بازی آنلاین موبایل و دانلود انیمه انجام میدم حالا کدوم برام بهتره ؟ از لحاظ حجم, سرعتو کم نکنه و در مجموع بهتر باشه ... بعد اینا هردوشون نت شون تموم شه سرعتو روی 128 تقسیم بر 8 میبندن یا فقط صبانت اشغال اینطوری بود ؟
سلام‌. شاتل از پارس آنلاین بهتره ولی اگه سرعتِ بعد از مصرف منصفانه رو میخوای تنها شرکتی که در حال حاضر سرعت بعد از مصرف منصفانه تعیین کرده فن آوا هست. شاتل هم سرویس شبانه ش فک کنم پولیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Powerful King
با سلام

خواستم بپرسم بین پارس انلاین و شاتل در حال حاظر کدوم بهتره ؟ ( نت ام صبانت اشغال دزد بود جمع اوری زدم )

الان دیدم پارس انلاین حجماش بهتره 60 گیگ و 40 گیگ و ... با قیمت کم ولی از اونطرف شاتل شبانه داره و تعریف ازش خیلی بیشتره

منم بیشتر وب گردی, بازی آنلاین موبایل و دانلود انیمه انجام میدم حالا کدوم برام بهتره ؟ از لحاظ حجم, سرعتو کم نکنه و در مجموع بهتر باشه ... بعد اینا هردوشون نت شون تموم شه سرعتو روی 128 تقسیم بر 8 میبندن یا فقط صبانت اشغال اینطوری بود ؟

با سلام

این 40 گیگیا که میبینی پورتا رو 2 مگابیت قفله که سرعتت میشه 250 کیلوبایت تقریبا و زیاد سرعت خوبی واسه دانلود نداره، واسه این میگم که اکثرا اشتباه میکنن و فک میکنن مثل طرحای قدیمی میتونن 128 کیلوبیت بگیرن و پورتشون تا 8 مگ باز باشه میرن 2 مگ میگیرن بعد میفهمن چه اشتباهی کردن.

همه شرکتا بعد از تموم شدن سرویس سرعتشون میشه 128 کیلوبیت (یعنی تقریبا 16 کیلوبایت) فقط فن اوا تو لیستش زده با خرید سرعت بالاتر سرعت بعد از تموم شدن حجمشم زیاد میشه مثلا 8 مگابیتشو بگیری وقتی نت تموم بشه سرعتت 2 مگابیت میشه، یا 16 مگابیت بگیری حجمت تموم شه 3 مگابیت میشه سرعت.

شاتل خوبه اما حداقل باید 4 مگابیتشو بگیری چون قبلیاش خیلی حجمش کمه ارزش نداره و اینکه شبانه رایگانش هم پولیه و باید بخری.

در کل فن آوا و دیده بان نت شبانه رایگان دارن که از نظر حجم و قیمت هم بهترن.
دیده بان نت با پولی که واسه 60 گیگ پارس آنلاین میدی 250 گیگ میده که همشم بین المللی هست.

این خبر از های وب هست:

تغییرات در سرویس‌های غیر حجمی 8Mbps و 16Mbps:

کلیه مشترکین گرامی که از سرویس 8Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای 128Kbps، سرعت 256Kbps خواهد بود؛

مشترکینی که از سرویس 16Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای128Kbps، سرعت 512Kbps خواهد بود.

لازم به ذکر است این تغییرات برای مشترکینی که قبلاً هم این دو سرویس را خریداری کرده‌اند اعمال می‌شود.

سرویس‌های +ADSL2 غیرحجمی های‌وب؛ سرویس 16Mbps با حجم مصرف منصفانه ۱.۱۰۰ گیگ ۸۰ هزار تومان، اطلاعات بیشتر در مورد این سرویس‌ها:

اینترنت +ADSL2 های وب

@hiweb

Sent from my iPhone using Tapatalk

این خبر از های وب هست:

تغییرات در سرویس‌های غیر حجمی 8Mbps و 16Mbps:

کلیه مشترکین گرامی که از سرویس 8Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای 128Kbps، سرعت 256Kbps خواهد بود؛

مشترکینی که از سرویس 16Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای128Kbps، سرعت 512Kbps خواهد بود.

لازم به ذکر است این تغییرات برای مشترکینی که قبلاً هم این دو سرویس را خریداری کرده‌اند اعمال می‌شود.

سرویس‌های +ADSL2 غیرحجمی های‌وب؛ سرویس 16Mbps با حجم مصرف منصفانه ۱.۱۰۰ گیگ ۸۰ هزار تومان، اطلاعات بیشتر در مورد این سرویس‌ها:

اینترنت +ADSL2 های وب

@hiweb

Sent from my iPhone using Tapatalk
ورشکست نشه بعد از تموم شدن حجم اینقد سرعتا رو برده بالا!

• Like
Reactions: Ps42014
واقعا نمیدونم چرا این مخابرات .......... هیچ کدوم از حجم هاشو افزایش نمیده؟!
ما تو مرکز مخابرات بول شتمون(مرکز ابوذر) فقط انحصاری مخابراته هیچ شرکتی هم ارایه سرویس نداره
قشنگ دیکتاتوری

واقعا نمیدونم چرا این مخابرات .......... هیچ کدوم از حجم هاشو افزایش نمیده؟!
ما تو مرکز مخابرات بول شتمون(مرکز ابوذر) فقط انحصاری مخابراته هیچ شرکتی هم ارایه سرویس نداره
قشنگ دیکتاتوری
چرا افزایش داده 1 به 4 کرده =))=))

کسی هست مطلع باشه انحصار مخابرات برداشته شده یا نه؟
منکه هرجا زنگ میزنم میگن نمیتونیم سرویس بدیم سر همین بحث... با اینکه گفته بودن این انحصارو برداشتن ؟!؟

کسی هست مطلع باشه انحصار مخابرات برداشته شده یا نه؟
منکه هرجا زنگ میزنم میگن نمیتونیم سرویس بدیم سر همین بحث... با اینکه گفته بودن این انحصارو برداشتن ؟!؟
من پیگیری کردم حتی به 195 هم شکایت کردم بعد چند روز اعتراض و بگیر و ببند گفتن که طبق فلان مصوبه انحصار برداشته شده و سرویس دهنده های ADSL باید سرویس بدن ولی چون که سرویس دهنده ها سرمایه گذاری نمی کنن بخاطر همین روی فیبر نمی دن کلا عین قبل هیچ فرقی نکرده فقط وزیر یک چیزی پرو نده و خواسته بگه من یکاری کردم ولی هیچ غ.. نکرده حالا شما هم می خوای ببینه قضیه چیه از طریق سایت 195 شکایت کن ببین چی جواب می دن تنها راهش به نظر من اینه که فقط به 195 شکایت کرد وقتی ببینن تعداد شکایت ها زیاد شاید یکاری کردن

جریان این طرح جدید دیده بان نت چیه؟ واقعیه؟

به غیر از تمام این طرحایی که اعلام کردن یک طرح اضافی رو سایتش هست 8 مگابیت 1 ترا خالص بدون شبانه و داخلی 41 تومن :|
View attachment 83288
بله واقعیه، هفته پیش همین طرح رو دوستم گرفت

دوستان لیچری هست که سروراش داخلی باشه دانلودارو بریزیم توش ؟ :D
فاییده نداره فقط سایتای منتخب isp ها داخلیه.... کلا ترافیک داخلی به هیچ دردی نمیخوره
فقط واسه بعضی از isp ها aparat داخلیه اون فقط خوبه با asiadl و shatelland وگرنه بقیش چرته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or