خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام. دوستانی که از فن آوا سرویس گرفتن پینگشون چطوره؟

من دیروز سرویسم فعال شد ولی پینگم نسبت به قبل که واسه مخابرات بود بالاتره. قبلا به خود ایران نهایتا تا 19 میرسید الان به نزدیک ترین نقطه هم پینگ میگیرم 45 تا 80 هست!

سلام
من الان نت مخابرات رو دارم
میخواستم شاتل بگیرم ولی گفت فیبر نوریه و نمیتونید از شاتل بگرید
شرکتی به غیر مخابرات هست که برم بگیرم؟؟؟؟
یه شرکتی هست به اسم یوزنت که واسه فیبر نوری هم سرویس میده.

حوزه فعالیت یوزنت در استان سمنان و گلستان
بله متاسفانه شرکتایی که اینجوری هستن محدودیت دارن. ولی چیزی که جالبه اینه واسه VDSL هم تعرفه های جداگانه داره میده و برای فیبر نوری هم واسه کاهش سرعت ها سرعت خاص تعیین کرده.

آخرین ویرایش:
سلام. دوستانی که از فن آوا سرویس گرفتن پینگشون چطوره؟

من دیروز سرویسم فعال شد ولی پینگم نسبت به قبل که واسه مخابرات بود بالاتره. قبلا به خود ایران نهایتا تا 19 میرسید الان به نزدیک ترین نقطه هم پینگ میگیرم 45 تا 80 هست!

یه شرکتی هست به اسم یوزنت که واسه فیبر نوری هم سرویس میده.

حوزه فعالیت یوزنت در استان سمنان و گلستان

سرویس 8 مگ فن اوا:
میانگین پینگ در بازی های مختلف نسبت به سرویس قبلی که از مخابرات داشتم حدودا 20 تا بیشتره.
(میانگین بازی ها 150< 170)
دانلود شبانه خوب بود. افتی ندیدم طی این چند شب. هرچند اونم محدود هست.
ولی جدا از پینگ که حدود 20 تا زیاد شده بازی ها به شدت لگ دارن و اصلا اصلا اصلا قابل بازی نیستن. راه میری یهو میبینی به دیوار گیر کردی. نمیدونم این مشکل الان سراسری هست یا اینکه فقط فن اوا این مشکل رو داره.
در ضمن پینگ با سرور های داخلی که همیشه با مخابرات برام حدود 20 تا 30 بود خیلی افزایش داشته.

آخرین ویرایش:
سرویس 8 مگ فن اوا:
میانگین پینگ در بازی های مختلف نسبت به سرویس قبلی که از مخابرات داشتم حدودا 20 تا بیشتره.
ولی جدا از پینگ که حدود 20 تا زیاد شده بازی ها به شدت لگ دارن و اصلا اصلا اصلا قابل بازی نیستن. راه میری یهو میبینی به دیوار گیر کردی. نمیدونم این مشکل الان سراسری هست یا اینکه فقط فن اوا این مشکل رو داره.
در ضمن پینگ با سرور های داخلی که همیشه با مخابرات برام حدود 20 تا 30 بود خیلی افزایش داشته.

منم فن آوا دارم از نظر سرعت خوبه ولی پینگ خیلی بالاست... نسبت به آسیاتک که 95 اینا بود این الان 170-180 هه که خوب نیست ماه بعد احتمال زیاد برم پیشگامان تا اونم یه تستی بکنیم...

دوستان آخرین لیست قیمتهای شرکتا رو دارید ببنم کدوم بهتره ؟! (مث اونی که همون اوایل زومیت درست کرده بود)

میخوام این نت داغون رو دیگه عوض کنم و از مخابرات برم خیلی رو مخه دیگه

سرویس 8 مگ فن اوا:

منم اول فک میکردم شاید خطم مشکل داره که پینگ بالاست ولی الان ظاهرا کلی هست. واسه لگ تو بازی ها اگه با PS4 بازی میکنی یه DNS بزار معمولا بهتر میشه. من تو Battlefield 1 خیلی لگ داشتم DNS گذاشتم که واسه ایرلند بود الان تقریبا لگ به صفر رسیده.

ولی به نظرم باید یه اطلاع رسانی کرد شاید مشکل پینگ رو رفع کنن چون از دیروز که سرویسم فعال شده هیچ مشکلی توی سرعت یا چیز دیگه نداشتم فقط پینگ روی اعصابه

دوستان آخرین لیست قیمتهای شرکتا رو دارید ببنم کدوم بهتره ؟! (مث اونی که همون اوایل زومیت درست کرده بود)

میخوام این نت داغون رو دیگه عوض کنم و از مخابرات برم خیلی رو مخه دیگه
اخرین اپدیت
25012631190002269187.jpg

من الان بررسی کردم دیدم از پیشگامان ، شاتل و پارس آنلاین میتونم سرویس بگیرم ، قبلا پاس آنلاین بودم که حجم دزدی داشت و واسه همین دیگه ازش نگرفتم ، هنوز هم همونه یا درست شدن ؟! اون دو تای دیگه حجم دزدی دارن ؟!

من الان بررسی کردم دیدم از پیشگامان ، شاتل و پارس آنلاین میتونم سرویس بگیرم ، قبلا پاس آنلاین بودم که حجم دزدی داشت و واسه همین دیگه ازش نگرفتم ، هنوز هم همونه یا درست شدن ؟! اون دو تای دیگه حجم دزدی دارن ؟!
هیچ شرکتی حجم دزدی نداره
تمام شرکت ها ریز مصرف رو بهت میگن
ممکن بوده کسی هکت کرده باشه یا آپدیت ویندوزت باز بوده باشه
خودتم میتونی dumeter و networx نصب کنی و مصرف موبایلاهم از تو تنظیماتشون با مصرف پی سیت جمع بزنی و ببینی ک هیچ شرکتی حجم دزدی نداره!
اگه میخواید بین این چند تا شرکت راهنماییتون کنم،سرعت مد نظرتون رو بگید و بگید واسه دانلود میخواید یا بازی،و آیا شبانه رایگانم میخواید یا نه:D

• Like
Reactions: yasu
هیچ شرکتی حجم دزدی نداره
تمام شرکت ها ریز مصرف رو بهت میگن
ممکن بوده کسی هکت کرده باشه یا آپدیت ویندوزت باز بوده باشه
خودتم میتونی dumeter و networx نصب کنی و مصرف موبایلاهم از تو تنظیماتشون با مصرف پی سیت جمع بزنی و ببینی ک هیچ شرکتی حجم دزدی نداره!
اگه میخواید بین این چند تا شرکت راهنماییتون کنم،سرعت مد نظرتون رو بگید و بگید واسه دانلود میخواید یا بازی،و آیا شبانه رایگانم میخواید یا نه:D

اون موقع من اصلا مودم وای فای نداشتم که بخوام هک بشم، ریز مصرف هم دیدم اما مشکل این بود که توی 3 روزی که من مسافرت بودم حدود 2 گیگ استفاده شده بود و اصلا هم زیر بار نمیرفتن

استفادم هم دانلوده هم یوتیوب ، خانواده هم که اینستاگرام و تلگرام ، خودم میخوام سرویس 8 مگ پنجاه تومنیشون رو بگیرم ، فقط میخوام بدونم کدومشون بهتره (کمتر قطعی داره ، افت سرعت کم و ...)

اون موقع من اصلا مودم وای فای نداشتم که بخوام هک بشم، ریز مصرف هم دیدم اما مشکل این بود که توی 3 روزی که من مسافرت بودم حدود 2 گیگ استفاده شده بود و اصلا هم زیر بار نمیرفتن

استفادم هم دانلوده هم یوتیوب ، خانواده هم که اینستاگرام و تلگرام ، خودم میخوام سرویس 8 مگ پنجاه تومنیشون رو بگیرم ، فقط میخوام بدونم کدومشون بهتره (کمتر قطعی داره ، افت سرعت کم و ...)
جدول مقایسه حجمشون رو بالا دوستان گذاشتن،شاتل بیشتر حجم میده و قطعی و افت سرعتم نداره(این معروفا جدیدا دیگه ندارن،اگه ی مشکلی هم پیش اومده باشه سریع زنگ میزنی پشتیبانی 3سوته درستش میکنن واست)
شاتل هم حجم بیشتر میده،هم شبانه رایگان داره،از نظر سرعت و پشتیبانی و اینام خوبه،پینگشم خوبه و سرویس گیم داره،سایت شاتل لند داره:)
اگه های وب بهتون میده بگو تا تو خصوصی یه نصیحت حکیمانه ازت کنم (با توجه به اینکه بیشتر استفادت از یوتیوبه اگه های وب بهت بده خیلی ب نفعته از نظری ک اینجا نمیتونم بگم:D)

جدول مقایسه حجمشون رو بالا دوستان گذاشتن،شاتل بیشتر حجم میده و قطعی و افت سرعتم نداره(این معروفا جدیدا دیگه ندارن،اگه ی مشکلی هم پیش اومده باشه سریع زنگ میزنی پشتیبانی 3سوته درستش میکنن واست)
شاتل هم حجم بیشتر میده،هم شبانه رایگان داره،از نظر سرعت و پشتیبانی و اینام خوبه،پینگشم خوبه و سرویس گیم داره،سایت شاتل لند داره:)
اگه های وب بهتون میده بگو تا تو خصوصی یه نصیحت حکیمانه ازت کنم (با توجه به اینکه بیشتر استفادت از یوتیوبه اگه های وب بهت بده خیلی ب نفعته از نظری ک اینجا نمیتونم بگم:D)
یوتیوب تو های وب هنوزم بدون ف ی ل ت ر ه؟(واسه من باز نمیکنه :/)

دوستان بین آسیاتک و این جدیده، دیده بان نت، کدوم رو پیشنهاد میدید؟ اگر کیفیت دومی تضمین شده باشه، بنظر دومی بهتر باشه.
ما چون خونمون آنتن دهیش بدـه، مجبورم از نت ADSL برای دانلود هام استفاده کنم. یه سرویس میخوام که افت سرعت و این مسخره بازیا نداشته باشه.

دوستان بین آسیاتک و این جدیده، دیده بان نت، کدوم رو پیشنهاد میدید؟ اگر کیفیت دومی تضمین شده باشه، بنظر دومی بهتر باشه.
ما چون خونمون آنتن دهیش بدـه، مجبورم از نت ADSL برای دانلود هام استفاده کنم. یه سرویس میخوام که افت سرعت و این مسخره بازیا نداشته باشه.
خب اگه میخواید راهنماییتون کنم به این سوالا جواب بدید
1-چ سرعتی میخواید بگیرید؟
2-فقط از دیده بان و آسیاتک میتونید بگیرید؟شرکتای دیگه نمیخواید؟
3-دانلودری یا گیمر بیشتر؟
4-پینگ مهمتره یا حجم؟
5-سرویس های اضافه مثل (فشفشه،نیترو،شبانه رایگان) میخواید بخرید یا نه؟
به این سوالا جواب بدید تا قشنگ راهنماییتون کنم

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or