خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام
من الان نت مخابرات رو دارم
میخواستم شاتل بگیرم ولی گفت فیبر نوریه و نمیتونید از شاتل بگرید
شرکتی به غیر مخابرات هست که برم بگیرم؟؟؟؟

من امروز متوجه شدم که اون ترافیک داخلی واقعا کاربرد زیادی داره lol میزان مصرف ماه گذشته من:

y9vh_01555.jpg

حالا اگر فقط ترافیک داخلی رو در نظر بگیریم :))

69us_012222.jpg

یکی دو تا شرکت هستن که واسه دانلود و این چیزها سایت مخصوص دارن ولی حداقل برای پارس آنلاین، ترافیک داخلی کوچکترین ارزشی نداره انگار :دی

من امروز متوجه شدم که اون ترافیک داخلی واقعا کاربرد زیادی داره lol میزان مصرف ماه گذشته من:

y9vh_01555.jpg

حالا اگر فقط ترافیک داخلی رو در نظر بگیریم :))

69us_012222.jpg

یکی دو تا شرکت هستن که واسه دانلود و این چیزها سایت مخصوص دارن ولی حداقل برای پارس آنلاین، ترافیک داخلی کوچکترین ارزشی نداره انگار :D
من اتفاقا نصف مصرفم داخلی بوده!:Dهمش تو آپارات گیم پلی یا فیلم سینمایی میدیدم بازی و چیزام از شاتل لند دانلود میکردم:D

سلام
من الان نت مخابرات رو دارم
میخواستم شاتل بگیرم ولی گفت فیبر نوریه و نمیتونید از شاتل بگرید
شرکتی به غیر مخابرات هست که برم بگیرم؟؟؟؟
منم عین شما هستم و به 195 شکایت کردم از طریق سایتش و کل کلام این بود که من گفتم نمی خوام از مخابرات بگیرم و عین دیکتاتوری و طرح های شون واقعا مزخرف و جوابی که بهم دادن این بود که انحصار برداشته شده و سرویس دهنده ها باید بهتون طبق مصوبه فلان خدمات بدن و گفت چون اونا سرمایه گذاری نمی کنن بخاطر همین سرویس به فیبر نوری ها نمی دن و مجبوریم از مخابرات دزد بگیریم حالا حرف من به شما اینه که شما هم به 195 از طریق سایتش شکایت کنید لااقل حرفمون رو زده باشیم

منم عین شما هستم و به 195 شکایت کردم از طریق سایتش و کل کلام این بود که من گفتم نمی خوام از مخابرات بگیرم و عین دیکتاتوری و طرح های شون واقعا مزخرف و جوابی که بهم دادن این بود که انحصار برداشته شده و سرویس دهنده ها باید بهتون طبق مصوبه فلان خدمات بدن و گفت چون اونا سرمایه گذاری نمی کنن بخاطر همین سرویس به فیبر نوری ها نمی دن و مجبوریم از مخابرات دزد بگیریم حالا حرف من به شما اینه که شما هم به 195 از طریق سایتش شکایت کنید لااقل حرفمون رو زده باشیم
باشه دیگه مملکت گل و بلبل همینه
من به احتمال زیاد کلا قطع کنم
یه سوال این حجم های مونده تو یه ماه میسوزه یا میره تو ماه بعد؟

باشه دیگه مملکت گل و بلبل همینه
من به احتمال زیاد کلا قطع کنم
یه سوال این حجم های مونده تو یه ماه میسوزه یا میره تو ماه بعد؟
همه شرکت ها حجمشون میسوزه. بجز اسیا تک فکر کنم که حجمش در سرویس های بلند مدت هم در ماه های قبل و بعد در دسترس هستن.

• Like
Reactions: sajadpacc7
امروز به دلیل قطع شدن سرویس قبلیم به ناچار رفتم مخابرات تغییر تعرفه دادم به 2 مگ 75 گیگ
کلا دیدم صرفه نداره اینجارو خالی کنم هزینه رانژه یه جای دیگه رو بدم دوباره، توی حجم/سرعت پایین هم تقریبا همه شرکتا در یه سطحن

از طرفیم دانلودامو با نت همراه انجام میدم نیازی به حجم زیاد ADSL ندارم (با ماهی 14 تومن نت شبانه همراه اول میتونم معادل حجمی که بعضی شرکتی با ماهی 88 تومن میدن دانلود کنم)

هر کسیم اومده بود تغییر تعرفه بده شاکی بود که الان مثلا کجاش ارزون شده؟ چه مزیتی داره نسبت به قبل؟
بله برای یه عده ای که +50 تومن ماهانه میخوان هزینه کنن خیلی خوب شده نسبت به قبل اما کسایی که به هر دلیلی دانلود زیاد ندارن و فقط یه نت پر سرعت برای کارای معمول میخوان کاملا گرون تر شده و اصن صرف نمیکنه

واقعا باید یه فکری به حال قیمت/حجم/سرعت تعرفه های پایین تر بشه

• Like
Reactions: mahdi-xbox
امروز به دلیل قطع شدن سرویس قبلیم به ناچار رفتم مخابرات تغییر تعرفه دادم به 2 مگ 75 گیگ
کلا دیدم صرفه نداره اینجارو خالی کنم هزینه رانژه یه جای دیگه رو بدم دوباره، توی حجم/سرعت پایین هم تقریبا همه شرکتا در یه سطحن

از طرفیم دانلودامو با نت همراه انجام میدم نیازی به حجم زیاد ADSL ندارم (با ماهی 14 تومن نت شبانه همراه اول میتونم معادل حجمی که بعضی شرکتی با ماهی 88 تومن میدن دانلود کنم)

هر کسیم اومده بود تغییر تعرفه بده شاکی بود که الان مثلا کجاش ارزون شده؟ چه مزیتی داره نسبت به قبل؟
بله برای یه عده ای که +50 تومن ماهانه میخوان هزینه کنن خیلی خوب شده نسبت به قبل اما کسایی که به هر دلیلی دانلود زیاد ندارن و فقط یه نت پر سرعت برای کارای معمول میخوان کاملا گرون تر شده و اصن صرف نمیکنه

واقعا باید یه فکری به حال قیمت/حجم/سرعت تعرفه های پایین تر بشه
شاتل این فکرو کرده! حجم نامحدود داخلی در صورت استفاده از ترافیک داخلی و 4 گیگ بین الملل 16 مگ 10000 تومن!
البته اگه درست گفته باشم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or