خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
الان یه دست زدم قطعی و پکت لاس پارس انلاین ادامه داره.اگه دنبال بد بختی و گیم زدن افتضاح نیستید پارس انلاین نخرید
ربط به پارس آنلاین نداره،همه شرکتا اینجورین، واسه این اتفاقات اخیره:D
مال شورش نیست الان چند ماهه پینگ من خرابه.مقطعی خراب میشه.در ضمن تو اوج شورش ها اینترنت من مشکلی نداشت.اصلا کار با دوامی نداره.

• Like
Reactions: mahan.bs
دوستان برای شما شبانه ایرانسل هنوز سرعتش بالاست؟
چون من دیشب یه بسته گرفتم همه ش قطع میشد و هیچ کدوم از دانلودامو نتونستم بگیرم. اگه کلا مشکل داره دیگه الکی بسته نگیرم.

پارس آنلاین
های وب
صبانت
پیشگامان

گفتن فیبری نمیدیم شاتل ولی گفت میتونیم سرویس بدیم :D من دیگه نمیدوم چجوری میشه :D .
شاتل تست میکنم ببینم چطوری کلا ببینم خطم چقدر میکشه اگه خوب بود که میمونم نبود میریم سمته FTTH ایرانیان نت

پارس آنلاین
های وب
صبانت
پیشگامان

گفتن فیبری نمیدیم شاتل ولی گفت میتونیم سرویس بدیم :D من دیگه نمیدوم چجوری میشه :D .
شاتل تست میکنم ببینم چطوری کلا ببینم خطم چقدر میکشه اگه خوب بود که میمونم نبود میریم سمته FTTH ایرانیان نت
شاتل پینگ خوبی داره دوستانمم دارن سرعتم همونیه ک خریدن! حجم مناسبی هم واستون میده (350 گیگ) و با پرداخت پول شبانه رایگان داره : ))))))

با سلام

من بالاخره صبانت رو جمع آوری کردم رفتم فن آوا.

16 مگ گرفتم 80 تومن خودش 8 تومن مالیات و 20 تومن هم رانژه و حق مخابرات برای بار اول

خطم تا 13 مگ ساپورت میکرد ولی رو 11 بستنش تا SNR بالای 10 بمونه

الان 1000 گیگ بین المللی دارم با سرعت 1.2 مگ بر ثانیه هم دانلود میکنم

تو یک روز استفاده فقط 5 دقیقه قطعی داشتم اونم مهم نیست

شبانه اش رو فعلا نمیتونم تست کنم چون شبها همراه اول استفاده میکنم

الان هم 2 تا اینترنت مخابرات دارم منتظرم تموم شن اونا رو هم ببرم رو فن آوا

از تمام دوستانی هم که منو با فن آوا آشنا کردن صمیمانه تشکر میکنم

اینم عکس پانل فن آوا

شاتل پینگ خوبی داره دوستانمم دارن سرعتم همونیه ک خریدن! حجم مناسبی هم واستون میده (350 گیگ) و با پرداخت پول شبانه رایگان داره : ))))))
بنده از شاتل ، پارس آنلاین و پیشگامان در 2 سال اخیر سرویس داشتم
کمترین نوسان رو پیشگامان داره
من با اون دوتا شرکت تا پای شورای حل اختلاف تنظیم مقررات پیش رفتم
حالا یه نمونه پینگ برای دوستان از سرورهای اروپا و ...

Attachments

• ping.jpg
    ping.jpg
    264.4 KB · مشاهده: 69
من مخابرات رو تخلیه کردم. رفتم سمت فن اوا. سرویس 8 مگ گرفتم. هنوز بعد دو روز وصل نشده. وصل که شد تست میکنم و سرعت ها و پینگ و در کل کیفیتش رو همینجا اعلام میکنم.
بالاخره سرویس منم وصل شد.
حدود یک هفته میشه اقدام کردم.3 روز زمان برد مخابرات برام تخلیه کنه ( مثل اینکه داشتن برای تخلیه کردن لج بازی میکردن) چون قبلا ظرف کمتر از 48 ساعت خط رو تخلیه کرده بودم.
بعدش هم خوردیم به شلوغی ها و دوباره خط از طرف مخابرات رانژه نمیشد. تا که رسیدیم به روز شنبه.
شنبه که تماس گرفتم به فن اوا گفتن که وصل شدی ولی من لاین نداشتم. با تماس با پشتیبانی مشهد و تهران فرداش کارشناس فرستادن که سر خط رو تست کنه که اونم موفق به وصل نشد.
امروز هم که تماس گرفتن که وصل شده و چک کردم و درست بود منتها سرویس 8 مگ رو روی 4 مگ بسته بودن که بهشون گفتم هموجا که پشت خط بودم ظرف 20 ثانیه درستش کردن.
الان حدود 950 تا یک مگابایت دانلود دارم. فعلا چون تازه وصل شده نمیشه نظر قطعی در مورد کیفیتش داد. ولی بعد تست پینگ و استفاده بعد از چند روز نظرمو در مورد کیفیتشون بازم همینجا اعلام میکنم.
نکته خوبی که نسبت به مخابرات در فن اوا دیدم پشتیبانی خوبشون بود. بیشتر از اینکه من پیگیر باشم اونا به من زنگ میزدن و چک میکردن.
سرعت شبانه رو هم باید چک کنم ببینم چطوریاس. و همینطور سایت های رایگان و سایت های ترافیک داخلی.

حدود یک هفته میشه اقدام کردم.3 روز زمان برد مخابرات برام تخلیه کنه ( مثل اینکه داشتن برای تخلیه کردن لج بازی میکردن) چون قبلا ظرف کمتر از 48 ساعت خط رو تخلیه کرده بودم.
بعدش هم خوردیم به شلوغی ها و دوباره خط از طرف مخابرات رانژه نمیشد. تا که رسیدیم به روز شنبه.
شنبه که تماس گرفتم به فن اوا گفتن که وصل شدی ولی من لاین نداشتم. با تماس با پشتیبانی مشهد و تهران فرداش کارشناس فرستادن که سر خط رو تست کنه که اونم موفق به وصل نشد.
امروز هم که تماس گرفتن که وصل شده و چک کردم و درست بود منتها سرویس 8 مگ رو روی 4 مگ بسته بودن که بهشون گفتم هموجا که پشت خط بودم ظرف 20 ثانیه درستش کردن.
الان حدود 950 تا یک مگابایت دانلود دارم. فعلا چون تازه وصل شده نمیشه نظر قطعی در مورد کیفیتش داد. ولی بعد تست پینگ و استفاده بعد از چند روز نظرمو در مورد کیفیتشون بازم همینجا اعلام میکنم.
نکته خوبی که نسبت به مخابرات در فن اوا دیدم پشتیبانی خوبشون بود. بیشتر از اینکه من پیگیر باشم اونا به من زنگ میزدن و چک میکردن.
سرعت شبانه رو هم باید چک کنم ببینم چطوریاس. و همینطور سایت های رایگان و سایت های ترافیک داخلی.
خطتتون فیبر بوده یا مسی:-?

‌پینگش رو چک نکردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or