خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
مبین نت که کلا بیشترر از 4 مگ سرعت نداره : ))) تازه اونم بستگی به اوضاع نت داره یعنی ممکه یه دیقه 4 مگ باشه یه دیقه 512 ... درمورد قیمت ها که همونه هنوز .. مثلا 4 مگ سرعت 12 گیگ یه ماه چهل تومنه .. یا یه مگ سرعت پنجاه گیگ یه ماه شصت تومنه .. یا یه مگ سرعت پونزده گیگ یه ماه چهل تومنه .. یعنی قیمتش با همون 4 مگ سرعت یکیه ! :| من فکر میکردم دیگه قرار نیست اصلا حجم ذکر بشه ... الان چه فرقی کرد خب :| بازم باید پول حجمو بدیم که !
این طرحها برا adsl و vdsl هست پس شامل مبین نت نمیشه
بعد حجم که ذکر میشه ،تفاوتش اینه بعد اتمام حجم سرعتت میره رو 128 کیلو بیت،البته فن آوا سرعت رو بالاتر در نظر گرفته
یا مثلا آسیاتک سرعت اولیه تا قبل از اتمام حجم رو تا حدی باز گذاشته.
پول حجم روباید بدی،فرقش تو اینه که قیمتها اومده پایینتر برا عامه مردم.
برا یه سری دانلودر حجیم بد شده که میشه با سرویسهای شبانه مشکلشون رو تا حدی کنن
مشکلات رفع شده فیلترها بجز تلگرام هم برداشته تو کرج
کدوم شهری و نتت چیه.
یه شکایت کن به 195
دیگه نباید مشکل داشته باشه
فندق شکنها هم برگشتن کامل

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: The Rossoneri
دوستانی که مشکلشون سرعت پاییین بود. برین اسیاتک. چون سرعت رو فکر کنم باز گزاشته. برا من که حداقل بازه. 4 مگ خریدم یعنی باید 512 کیلو بده. ولی حول و حوش 1/5 مگ--1/2 میده

من و یکی از دوستام همین مشکل رو داریم
کلا ایرانسل چه ثابت چه همراه از غروب اینطوری شده .سایت هایی که سرور خارجی دارند باز نمیشه. حتی سایت های ایرانی مجاز مثل هم میهن .
تو پلی استیشن هم نمیشه sign in کنی .
گوگل باز نمیشه .

کلا ایرانسل چه ثابت چه همراه از غروب اینطوری شده .سایت هایی که سرور خارجی دارند باز نمیشه. حتی سایت های ایرانی مجاز مثل هم میهن .
تو پلی استیشن هم نمیشه sign in کنی .
گوگل باز نمیشه .
فقط ایرانسل نیست. دوستم مخابرات ADSL داره اونم دقیقا همین مشکل رو گفت داره.

• Like
Reactions: danielo
بله مشخص شد که کل خرابی ها مربوط بوده به نشست شورای امنیت در مورد نقض حقوق بشر طی این روزها در ایران. جلسه که تموم شد نت ها هم باز شدن. خدا لعنتش کنه.
حالا مثلا فکر کردن اونی که دنبال اخبار و نتیجه جلسه باشه فردا نمیتونه اخبارش رو ببینه؟

آقا من همین الان ساین این کردم اوکی بود و کد 2-استپ هم اومد برام. ای دی اس ال مخابراتم! کرکمونو نریزونید دیگه!:D
بخاطر اینه که ساعت 2-3 درست شد این قضیه! در ضمن شهر به شهر ممکنه فرق بکنه! در هر صورت فعلا اوضاع عادی شده حرفی که زدم هم مال دیشب بود نه امروز صبح.

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام به همه دوستان

من از چهارشنبه هفته پیش اینترنت ADSL شرکت های-وب رو خریدم و فعال کردم.
برام تو مدت دو روز 24 گیگ مصرف زدن در حالی که مطمئنم نهایت بیشتر از یکی دو گیگ استفاده نکردم ( که با فرمول نسبت 1 به 4 ترافیک بین الملل خودشون حساب کنی نهایتش میشه 16 گیگ) چون اصلا نه چیزی دانلود کردم ونه تلگرام و اینستا وصل بود.

خواستم ببینم دوستای دیگه که اینجا های-وب دارن با همچین مشکلی رو به رو شدن تا حالا؟

من اینترنت 3 ماهه سرعت 2 مگ گرفتم با ترافیک ماهی 160 گیگ که میشه در حقیقت40 گیگ بین الملل.

خواستم بدونم اگه دزدن از الان به دانلود کردن فیلم و بازی دل نبندم.

• Like
Reactions: sajadpacc7
سلام به همه دوستان

من از چهارشنبه هفته پیش اینترنت ADSL شرکت های-وب رو خریدم و فعال کردم.
برام تو مدت دو روز 24 گیگ مصرف زدن در حالی که مطمئنم نهایت بیشتر از یکی دو گیگ استفاده نکردم ( که با فرمول نسبت 1 به 4 ترافیک بین الملل خودشون حساب کنی نهایتش میشه 16 گیگ) چون اصلا نه چیزی دانلود کردم ونه تلگرام و اینستا وصل بود.

خواستم ببینم دوستای دیگه که اینجا های-وب دارن با همچین مشکلی رو به رو شدن تا حالا؟

من اینترنت 3 ماهه سرعت 2 مگ گرفتم با ترافیک ماهی 160 گیگ که میشه در حقیقت40 گیگ بین الملل.

خواستم بدونم اگه دزدن از الان به دانلود کردن فیلم و بازی دل نبندم.
من های وب دارم،برنامه du meter و networx هم روی کامپیوترم دارم ک نشون میده چقدر مصرف کردم از اینترنت،دقیقا هم همون چیزیه که مصرف کردم!ریز مصرفتونو توی پنل کاربری میتونید ببینید! du meter یا networx هم نصب کنید از این به بعد و مصرف گوشی هاتونم چک کنید! چک کنید ببینید آپدیت های ویندوزتون بازه یا نه،چون منم ی زمان فرت فرت ویندوزم آپدیت میکرد

• Like
Reactions: ps34
من های وب دارم،برنامه du meter و networx هم روی کامپیوترم دارم ک نشون میده چقدر مصرف کردم از اینترنت،دقیقا هم همون چیزیه که مصرف کردم!ریز مصرفتونو توی پنل کاربری میتونید ببینید! du meter یا networx هم نصب کنید از این به بعد و مصرف گوشی هاتونم چک کنید! چک کنید ببینید آپدیت های ویندوزتون بازه یا نه،چون منم ی زمان فرت فرت ویندوزم آپدیت میکرد
سلام.اپدیت های ویندوز 10 رو از کجا و کدون قسمت میشه بست؟؟؟

من آخه اصلا بهش لب تاپ وصل نکردم. فقط دوتا گوشی موبایل بهش وصل بود. و قبلا که از شاتل استفاده میکردم مصرف یه ماهم 6 گیگ بود تو سرویس اکو. الان تو دو روز 6 گیگ مصرف غیر ممکنه. من خودم تو شرکت رایتل تو پشتیبانی فنی (BoC) کار میکردم. مطمئنم که یا دزدیه یا باگ سیستمشون بوده. خواستم تجربه بقیه دوستان رو ببینم چیه.

پس به گفته شما ایشالا که باگ بوده و ازین به بعد این اتفاق نمی افته چون خیلی رو حجم دانلودش حساب کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or