من همینطوری شد حتی اسم سایت رو که دانلود ها بود از خود پشتیبان فن آوا پرسیدم گفت اوکی داخلی حساب میشه بعد که دانلود کردم........
باید به 195 شکایت کنه چون تو لیستشون هستاین طرح های جدید برای مخابرات انگاری اصلا نیم بها و اینا حساب نمیکنه ها
دیشب گذاشتم دیتای بازی رو از شاتل لند که جزو اون 500 تا سایت هست دانلود کنم
صبح در کمال ناباوری دیدم که همون تعرفه بین الملل حساب کرده و دوبرار از حجمم کسر شده
زنگ زدم پشتیبانی میگه نباید اینطور بشه و شکایتت رو یادداشت کردم.میگم من بعدن چطور پیگیری کنم یه شناسه رهگیری ای شناسه شکایتی که ثبت کردی بده میگه نوشتم تو دفترم
خلاصه خیلی شیک و مجلسی یه 10 گیگ از حجمم کم شد و میدونم که هیچ کاری هم نمیکنن
آسیاتک حجم رو اگه مدت دار بگیریدوستان در آسیاتک اگه حجم اون ماه تمام شد، سرعت میشه ۱۲۸ کیلو یا از حجم ماه بعد کسر میشه؟
آره کلا حذف شده،چند صفحه قبل هم یه عکسی آپلود کردم لیست تمام شرکت هارو نوشته،مبین نت هم از همه آستانه مصرفش کمترهآقا ببخشید من دقیق پیگیر اخبار اینترنت و این چیزا نبودم و درست خبر ندارم، میخواستم بدونم الان اینترنت حجمی کلا حذف شده یا نه ؟! آخه من تعرفه های مبین نتُ نگاه میکنم هنوز مثل قدیمه.
الان شده اینجوری قیمتهاوالا من که نفهمیدم چی شد تعرفه ها همونه که دقیقا چیو تغییر دادن
الان شده اینجوری قیمتها
512 کیلو 12.5
1 مگ 20
2 مگ 25
3 مگ 35
4 مگ 40
8 مگ 50
16 مگ80 هزار تومان
بعد شرکتها اومدن رقابت میکنن سر میزان حجم
برا مثال
فن آوا و پیشگامان برا 16 مگ ترا بایتی میدن با دیده بان
بعد اسیاتک 400 گیگ و شاتل 375 و الاماشااالله
من و یکی از دوستام همین مشکل رو داریمنت برای من کلا سایت های خارجی رو باز نمیکنه. فقط سایت های داخلی من جمله ( khamenei.ir ) بازه. اونم نه همه سایت ها.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
لعنت خدا بر اینها. فکر نمیکنن یکی کل کار و سر مایه و زندگیش توی نت باشه؟
خدا میدونه اونایی که کار و شغل رو بر پایه خدمات اینترنتی ایجاد کردن این روزا چقدر دارن ضرر میدن.
مبین نت که کلا بیشترر از 4 مگ سرعت نداره : ))) تازه اونم بستگی به اوضاع نت داره یعنی ممکه یه دیقه 4 مگ باشه یه دیقه 512 ... درمورد قیمت ها که همونه هنوز .. مثلا 4 مگ سرعت 12 گیگ یه ماه چهل تومنه .. یا یه مگ سرعت پنجاه گیگ یه ماه شصت تومنه .. یا یه مگ سرعت پونزده گیگ یه ماه چهل تومنه .. یعنی قیمتش با همون 4 مگ سرعت یکیه ! من فکر میکردم دیگه قرار نیست اصلا حجم ذکر بشه ... الان چه فرقی کرد خب بازم باید پول حجمو بدیم که !
اینترنت ارزون تر شده در واقع سرعتا تقریبا همونن، حجما خیلی بیشتر شدن. و اینکه اگه حجمت تموم شد هنوز می تونه از اینترنت استفاده کنی، اما با سرعت 128. و اینکه سرعتا دیگه کمتر و بیشتر نیستن، 8 مگابیت گرفتی بهت 16 نمی دن دیگه، همون 8 رو می دن.والا من که نفهمیدم چی شد تعرفه ها همونه که دقیقا چیو تغییر دادن