خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من همینطوری شد حتی اسم سایت رو که دانلود ها بود از خود پشتیبان فن آوا پرسیدم گفت اوکی داخلی حساب میشه بعد که دانلود کردم........

لیست فن آوا این بوده
و اون .اپراتوره چیزی بارش نبوده
اگه مکالمه رو ضبط شده داری به 195 شکایت کن و گگر نه به قسمت شکایات خود فن آوا زنگ بزن ،ببین کاری میتونی بکنی
چون به 195 زنگ بزنی میگن تو لیستشون نبوده دانلودها
هر چند کهطبق قانون منتخب معنا نداره و باید شامل تمام سایتها با سرورهای داخلی بشه ولی اجرایی نمیشه
ولی
این طرح های جدید برای مخابرات انگاری اصلا نیم بها و اینا حساب نمیکنه ها
دیشب گذاشتم دیتای بازی رو از شاتل لند که جزو اون 500 تا سایت هست دانلود کنم
صبح در کمال ناباوری دیدم که همون تعرفه بین الملل حساب کرده و دوبرار از حجمم کسر شده:))
زنگ زدم پشتیبانی میگه نباید اینطور بشه و شکایتت رو یادداشت کردم.میگم من بعدن چطور پیگیری کنم یه شناسه رهگیری ای شناسه شکایتی که ثبت کردی بده میگه نوشتم تو دفترم :))
خلاصه خیلی شیک و مجلسی یه 10 گیگ از حجمم کم شد و میدونم که هیچ کاری هم نمیکنن
باید به 195 شکایت کنه چون تو لیستشون هست

• Like
Reactions: sajadpacc7
دوستان در آسیاتک اگه حجم اون ماه تمام شد، سرعت میشه ۱۲۸ کیلو یا از حجم ماه بعد کسر میشه؟
آسیاتک حجم رو اگه مدت دار بگیری
کل حجم رو یکجا منظور میکنه
در نتیجه حجم کسر میشه تا صفر بشه و بره رو 128
خوبیش اینه اگه یه ماه کم مصرف کنی حجمت حذف نمیشه

• Like
Reactions: sajadpacc7
نت برای من کلا سایت های خارجی رو باز نمیکنه. فقط سایت های داخلی من جمله ( khamenei.ir ) بازه. اونم نه همه سایت ها.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
لعنت خدا بر اینها. فکر نمیکنن یکی کل کار و سر مایه و زندگیش توی نت باشه؟
خدا میدونه اونایی که کار و شغل رو بر پایه خدمات اینترنتی ایجاد کردن این روزا چقدر دارن ضرر میدن.

آقا ببخشید من دقیق پیگیر اخبار اینترنت و این چیزا نبودم و درست خبر ندارم، میخواستم بدونم الان اینترنت حجمی کلا حذف شده یا نه ؟! آخه من تعرفه های مبین نتُ نگاه میکنم هنوز مثل قدیمه.

آقا ببخشید من دقیق پیگیر اخبار اینترنت و این چیزا نبودم و درست خبر ندارم، میخواستم بدونم الان اینترنت حجمی کلا حذف شده یا نه ؟! آخه من تعرفه های مبین نتُ نگاه میکنم هنوز مثل قدیمه.
آره کلا حذف شده،چند صفحه قبل هم یه عکسی آپلود کردم لیست تمام شرکت هارو نوشته،مبین نت هم از همه آستانه مصرفش کمتره
از یه حدی بیشتر مصرف کنی سرعت میشه 128، به اون میگن آستانه مصرف که تو سرعت های متفاوت ای اس پی ها حجماشون باهم متفاوته

• Like
Reactions: The Rossoneri
والا من که نفهمیدم چی شد :D تعرفه ها همونه که دقیقا چیو تغییر دادن :|
الان شده اینجوری قیمتها
512 کیلو 12.5
1 مگ 20
2 مگ 25
3 مگ 35
4 مگ 40
8 مگ 50
16 مگ80 هزار تومان
بعد شرکتها اومدن رقابت میکنن سر میزان حجم
برا مثال
فن آوا و پیشگامان برا 16 مگ ترا بایتی میدن با دیده بان
بعد اسیاتک 400 گیگ و شاتل 375 و الاماشااالله

• Like
الان شده اینجوری قیمتها
512 کیلو 12.5
1 مگ 20
2 مگ 25
3 مگ 35
4 مگ 40
8 مگ 50
16 مگ80 هزار تومان
بعد شرکتها اومدن رقابت میکنن سر میزان حجم
برا مثال
فن آوا و پیشگامان برا 16 مگ ترا بایتی میدن با دیده بان
بعد اسیاتک 400 گیگ و شاتل 375 و الاماشااالله

مبین نت که کلا بیشترر از 4 مگ سرعت نداره : ))) تازه اونم بستگی به اوضاع نت داره یعنی ممکه یه دیقه 4 مگ باشه یه دیقه 512 ... درمورد قیمت ها که همونه هنوز .. مثلا 4 مگ سرعت 12 گیگ یه ماه چهل تومنه .. یا یه مگ سرعت پنجاه گیگ یه ماه شصت تومنه .. یا یه مگ سرعت پونزده گیگ یه ماه چهل تومنه .. یعنی قیمتش با همون 4 مگ سرعت یکیه ! :| من فکر میکردم دیگه قرار نیست اصلا حجم ذکر بشه ... الان چه فرقی کرد خب :| بازم باید پول حجمو بدیم که !

• Like
Reactions: Ps42014
نت برای من کلا سایت های خارجی رو باز نمیکنه. فقط سایت های داخلی من جمله ( khamenei.ir ) بازه. اونم نه همه سایت ها.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
لعنت خدا بر اینها. فکر نمیکنن یکی کل کار و سر مایه و زندگیش توی نت باشه؟
خدا میدونه اونایی که کار و شغل رو بر پایه خدمات اینترنتی ایجاد کردن این روزا چقدر دارن ضرر میدن.
من و یکی از دوستام همین مشکل رو داریم

مبین نت که کلا بیشترر از 4 مگ سرعت نداره : ))) تازه اونم بستگی به اوضاع نت داره یعنی ممکه یه دیقه 4 مگ باشه یه دیقه 512 ... درمورد قیمت ها که همونه هنوز .. مثلا 4 مگ سرعت 12 گیگ یه ماه چهل تومنه .. یا یه مگ سرعت پنجاه گیگ یه ماه شصت تومنه .. یا یه مگ سرعت پونزده گیگ یه ماه چهل تومنه .. یعنی قیمتش با همون 4 مگ سرعت یکیه ! :| من فکر میکردم دیگه قرار نیست اصلا حجم ذکر بشه ... الان چه فرقی کرد خب :| بازم باید پول حجمو بدیم که !

دقیقن همین طوره در اصل حجم ها حذف نشده، پهنای باند 128 کیلوبیت بعد از اتمام حجم آستانه ی مصرف ، عملن امروزه با قطع شدن اینترنت (مثل سابق بعد از اتمام حجم) فرقی نداره! چون هیچ کاری نمیشه باهاش کرد، حالا الآن که همه چیز هم شیلتر شده و خود قند شکن کاهش سرعت میاره! حالا فکر کن با 128 کیلوبیت بخوای استفاده کنی ! شما مبنا رو بر همون سابق بذار و باتوجه به نیازت سرویسی که حجم مورد نظر رو داره بخر
تازه این نکته رو هم فراموش نکن که اگه خط تون بیشتر از سرعت سرویس تون بکشه ، باز نمی ذارن مثل سابق ، مثلن فرض کن خط شما 10 مگ میکشه، حتمن باید سرویس های 16 مگ‌ (از جایی که داره) بخری تا 10 مگ رو دریافت کنی

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
والا من که نفهمیدم چی شد :D تعرفه ها همونه که دقیقا چیو تغییر دادن :|
اینترنت ارزون تر شده در واقع:دی سرعتا تقریبا همونن، حجما خیلی بیشتر شدن. و اینکه اگه حجمت تموم شد هنوز می تونه از اینترنت استفاده کنی، اما با سرعت 128. و اینکه سرعتا دیگه کمتر و بیشتر نیستن، 8 مگابیت گرفتی بهت 16 نمی دن دیگه، همون 8 رو می دن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or