خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
طبق بند ۱۰ ماده ی ۱ مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات، ترافیک داخلی: برابر مفاد مصوبه ی شماره ی ۱ جلسه ی ۲۴۸ مورخ ۲۱\۹\۱۳۹۵، منظور از ترافیک داخلی، هر ترافیک با میزبانی در داخل کشور است.
با استناد به همین بند اگر می بینید isp هاتون خودشون واسه خودشون لیست دادن که نه فلان سایت فقط ترافیک داخلیه، لطف کنید به سامانه ی تعیین شده شکایت ارائه کنید. اگر همه این کار رو بکنیم از این بازی هم عقب می کشن، متاسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم که حق مون رو طلب کنیم. میشینیم تو خونه و انتظار داریم سعادت و راحتی و امکانات برامون تو سینی اورده بشه. نمیخوایم باور کنیم اگر بقیه دنیا امکاناتی هست برای اینه که مردمشون اولا یاد گرفتن و به این باور رسیدن که اونان که همه چیز رو تعیین می کنن، و در ثانی براش تلاش کردن و هزینه دادن.
در این مورد خاص که بالاتر ذکر کردم، ساده ترین کار همون گزارش و طرح شکایت از ارائه دهنده ی خاطی در سامانه ی مربوطه است.
مسیله اینجاست که اگه تو انگلیس تظاهرات میشه، مردم میرن تو خیالون نیرو های امنیتی فقط صف می کشن جلوشون برای جلوگیری از خرابکاری.مثه اینجا نیستن با موتور و تفنگ بپرن وسط و دوشکا ببرن وسط خیابون روی مردم آتیش باز کنن. اینجا زنگ بزنی، میگن مشکل از شماست، شکایت بفرستی، اصن نمی خونن، صدات در بیاد، فیلتر میشی.

فكر كنم اسياتك حجم سرويساشو تغيير داده !

من هنوز زمان داشتم ولي بخاطر اتمام حجم خواستم تغيير بدم سرعت رو و كلا سرويس جديد بگيرم
تغيير سرويس رو كه ميزدم ميگفت سرويس موجود نيست!
تمديد رو زدم ولي ميشد سرعت رو افزايش داد دقيقا نفهميدم قضيه چيه :|
با اتمام حجم نا محدود و اعمال سرعت 128 هم تو پنل كاربريش هم سرعت خيييلي پايين بود!

آخرین ویرایش:
دوستان میشه من و دوستم یک سرویس 16 مگ 1 ترابایتی بخریم و بین 2 خونه با فاصله 1.5-1 کیلومتر تقسیم کنیم ؟ یعنی برای هر نفر مثلا 6 مگ سرعت و 500 گیگ برسه ؟!
پینگ وضعش چطور میشه ؟!
تا جایی که فهمیدم ( یدونه مودم + 2 تا نانو استیشن loco + یک روتربرد میکروتیک+ یک روتر وای فای برای خودم +یک روتر وای فای برای دوستم )نیاز داریم . درسته ؟!

دوستان میشه من و دوستم یک سرویس 16 مگ 1 ترابایتی بخریم و بین 2 خونه با فاصله 1.5-1 کیلومتر تقسیم کنیم ؟ یعنی برای هر نفر مثلا 6 مگ سرعت و 500 گیگ برسه ؟!
پینگ وضعش چطور میشه ؟!
تا جایی که فهمیدم ( یدونه مودم + 2 تا نانو استیشن loco + یک روتربرد میکروتیک+ یک روتر وای فای برای خودم +یک روتر وای فای برای دوستم )نیاز داریم . درسته ؟!

وجدانی پول تجهیزاتی که میخواید بدید + سختیش و زمانبر بودن درست کردنش + احتمال وجود اختلال و نویز و پینگ بالا، از 80 تومن پول سرویس بیشتر میشه!

پینگ وضعش چطور میشه ؟!
راست میگه دوستمون،نفری یه 8مگ بخرید!

• Like
Reactions: sajadpacc7
وجدانی پول تجهیزاتی که میخواید بدید + سختیش و زمانبر بودن درست کردنش + احتمال وجود اختلال و نویز و پینگ بالا، از 80 تومن پول سرویس بیشتر میشه!
تجهیزات که فقط 2 تا نانواستیشن و یک روتربرد ناقص داریم که میشه حدود 500 تومن دست دوم تمیز پیدا کرد
ولی خب این همیشگی میشه و الان با 50 تومن 8 مگ فقط 200 گیگ میدن اون وقت با 40 تومن میشه 500 گیگ گرفت !
اما تو بحث پینگ و توانایی استریم کردن تو این حالت شک دارم و نمیدونم چجوری میشه :-?

تجهیزات که فقط 2 تا نانواستیشن و یک روتربرد ناقص داریم که میشه حدود 500 تومن دست دوم تمیز پیدا کرد
ولی خب این همیشگی میشه و الان با 50 تومن 8 مگ فقط 200 گیگ میدن اون وقت با 40 تومن میشه 500 گیگ گرفت !
اما تو بحث پینگ و توانایی استریم کردن تو این حالت شک دارم و نمیدونم چجوری میشه :-?

همین تجهیزاتی که داری میگی 500 تومنه تازه اگر درست باشن و بشه ازشون کار کشید و بعد 2 ماه خراب نشن (چون میگی ناقصه). اونجوری دوباره یه 1 میلیونه دیگه افتادی.

خوب برو پیشگامان بگیر با 80 تومن 3 ترا بهت میده. 1 تراش بین المللی.

مطمئن هم باش که هم نویز پیدا میکنی، هم پینگت بالا میره.

• Like
Reactions: sajadpacc7
دوست عزیز، این طرح شما خیلی طرح داغونیه بهتره بیخیالش بشی!

اخرین برزورسانی جدول مقایسه شرکت ها
eund_photo_2018-01-03_22-41-08.jpg

همین تجهیزاتی که داری میگی 500 تومنه تازه اگر درست باشن و بشه ازشون کار کشید و بعد 2 ماه خراب نشن (چون میگی ناقصه). اونجوری دوباره یه 1 میلیونه دیگه افتادی.

خوب برو پیشگامان بگیر با 80 تومن 3 ترا بهت میده. 1 تراش بین المللی.

مطمئن هم باش که هم نویز پیدا میکنی، هم پینگت بالا میره.
نه منظورم این نه نبود که روتربرد ناقص و خراب داریم !
کلا 3 تا وسیله رو کم داریم که 500 تومن هزینه اش میشه (دست دوم ) و فکر نکنم تو 2 ماه خراب بشه چون خیلی ادارات و دانشگاه ها از همین اکانتینگ میکروتیک استفاده میکنن
ولی نویز و پینگ رو مطمئن هستی؟ البته پینگ برای بازی نمیخوام ولی تک کانکشن و استریم و ip-tv برام مهمه
یک حسن دیگه که اینکار برای من داره من خطم بیشتر از 10 مگ نمیکشه یعنی به خاطر حجم بیشتر باید 16 مگ بخرم ولی از سرعتش نمیتونم استفاده کنم
در حالی که دوستم خط فوق العاده ای داره
qsz9_1.jpg

(انگار روی مرکز مخابراتی نشسته:D ) و اگه این طرح عملی بشه تو چند ماه اول هزینه تجهیزات جبران میشه :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or