دوستان شمام فیلتر شکنتون وصل نمیشه یا فقط من اینطوریم؟؟؟
یه برنامه چیدن که نت هر چند ثانیه ایی تایم اوت میشهواسه منم وصل نمیشه
واسه همین تا قندشکن بیاد کارشو انجام بده قطع میشه و این لوپ همینجور ادامه داره تا فرج...
دوستان شمام فیلتر شکنتون وصل نمیشه یا فقط من اینطوریم؟؟؟
یه برنامه چیدن که نت هر چند ثانیه ایی تایم اوت میشهواسه منم وصل نمیشه
خیر. asiadl الزاما برای بقیه isp ها ترافیک داخلی حساب نمیشه. باید لیست سایتهایی که ترافیک داخل حساب میکنن رو از سایت اپراتورتون ببینین. مثلا فن آوا، asiadl و شاتل لند رو ترافیک داخل حساب نمیکنه.من از های وب سرویس گرفتم.
asiadl برای بقیه ISP ها ترافیک ملی حساب میشه دیگه قاعدتا. درسته؟
یه سوال کلی: یعنی اگه از یه سایت که توی اون لیست اعلام شده اپراتور ها نیست. فایل دانلود کنی، حتی اگه سرورهاشون داخل ایران باشه. باز هم ترافیک بین الملل حساب میشه؟!
نه ولی دارن پورت اکثر سرویسای تغییر آیپی رو میبندن.اینترنت بین المللی کلا بستن که فیلتر شکنها وصل نمیشه؟؟
حالا زیاد ناراحت نکن خودتو چیزی دود نشده.کلا نهایت بین 10 تا 20 روز شاید اینجور بمونه بعد به روال سابق برمیگرده تازه دو ماه دیگه هم اصلا یادت میره همچین جریانی پیش اومدهکامل قطع قطع کردن psn کنسول پلی استیشن ۴ رو تمام بازیارو هیچ کدوم وصل نمیشه کنسول شده یه تیکه آجر بدرد نخور داره خاک میخوره این همه پول بازی دادیم پول پلاس دادیم پول اینترنت دادیم همش دود شد هوا لعنت بر باعثو بانیش لعنت ......
ترسیدن مثل سگ. گند هم زدن توی بازی کردن ما. الان میخواستم استور رو ببینم اصلا باز نمیشه.وقتی اینترنتو این شکلی کردن ینی واقعا از اوضاع ترسیدن !
احتمالا اوكي ميشه اينا الان هرچي دم دستشون مياد انگولك ميكننکامل قطع قطع کردن psn کنسول پلی استیشن ۴ رو تمام بازیارو هیچ کدوم وصل نمیشه کنسول شده یه تیکه آجر بدرد نخور داره خاک میخوره این همه پول بازی دادیم پول پلاس دادیم پول اینترنت دادیم همش دود شد هوا لعنت بر باعثو بانیش لعنت ......