خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من از های وب سرویس گرفتم.

asiadl برای بقیه ISP ها ترافیک ملی حساب میشه دیگه قاعدتا. درسته؟

یه سوال کلی: یعنی اگه از یه سایت که توی اون لیست اعلام شده اپراتور ها نیست. فایل دانلود کنی، حتی اگه سرورهاشون داخل ایران باشه. باز هم ترافیک بین الملل حساب میشه؟!
خیر. asiadl الزاما برای بقیه isp ها ترافیک داخلی حساب نمیشه. باید لیست سایتهایی که ترافیک داخل حساب میکنن رو از سایت اپراتورتون ببینین. مثلا فن آوا، asiadl و شاتل لند رو ترافیک داخل حساب نمیکنه.
اگه از سایتی که توی لیست اعلام شده اپراتورها نیست دانلود کنی چه سرورهاشون داخل باشه چه خارج باشه ترافیک بین الملل حساب میشه. متاسفانه...

• Like
Reactions: bazikhorpcpsp
کامل قطع قطع کردن psn کنسول پلی استیشن ۴ رو تمام بازیارو هیچ کدوم وصل نمیشه کنسول شده یه تیکه آجر بدرد نخور داره خاک میخوره این همه پول بازی دادیم پول پلاس دادیم پول اینترنت دادیم همش دود شد هوا لعنت بر باعثو بانیش لعنت ...... ~X(x-(

• Like
Reactions: IMANOKA
کامل قطع قطع کردن psn کنسول پلی استیشن ۴ رو تمام بازیارو هیچ کدوم وصل نمیشه کنسول شده یه تیکه آجر بدرد نخور داره خاک میخوره این همه پول بازی دادیم پول پلاس دادیم پول اینترنت دادیم همش دود شد هوا لعنت بر باعثو بانیش لعنت ...... ~X(x-(
حالا زیاد ناراحت نکن خودتو چیزی دود نشده.کلا نهایت بین 10 تا 20 روز شاید اینجور بمونه بعد به روال سابق برمیگرده تازه دو ماه دیگه هم اصلا یادت میره همچین جریانی پیش اومده

• Like
Reactions: voldmort
خب بین این همه خبر خوب . یه خبر خوبم من شندیم. ( یا دیدم) من سرویس 4 مگ خریدم. یعنی سرعت دانلودم باید 512 کیلو باید باشه حدودا. ولی الان دارم با سرعت 1.5مگ دان میکنم خخخ. اسیا تک. گفتم الان که بازی نمیشه کرد. بریم یکم سریال دان کنیم.

احتمالا اوكي ميشه اينا الان هرچي دم دستشون مياد انگولك ميكنن
نزديك ٥ صبح گوگل هم مشكل پيدا كرده بود هر چند دقيقه قطع ميشد
اگرم كلا ببندنم بازم ميشه دورش زد يه پروكسي با كيفيت ميخريد ميزنيد رو كنسول حل ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or