خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
میتونن این کارو دائمی کنن؟ یعنی دیگه یوتیوب پر؟ :|
نمیتونن.
پورتهای وی پی ان با جیمیل یکی بود قطعی ایجاد شد شدید.
الان پورتهای udp رو بستن ولی vpn وصل هست
این اسیا تک جدا خجالت نمی کشه بدترین طرح رو داره من به زودی می رم اوراکل سابقم که الان فن اوا شده
تازه عوض کرد ،جدیدش رو دیدی از شاتل بهتر شده
خب بین این همه خبر خوب . یه خبر خوبم من شندیم. ( یا دیدم) من سرویس 4 مگ خریدم. یعنی سرعت دانلودم باید 512 کیلو باید باشه حدودا. ولی الان دارم با سرعت 1.5مگ دان میکنم خخخ. اسیا تک. گفتم الان که بازی نمیشه کرد. بریم یکم سریال دان کنیم.
یعنی سرعتو باز میزارن؟
با سرور خارجی هم تست کن و vpn
بسته نخریدی احیانا،از اینا که سرعتو زیاد میکنه.
قبلا سرعتو باز میزاشت تا خطت بکشه آسیاتک.جالبه.
البته هنوز رو سرویسهای قدیمیش بازه
اقا الان سایفون که کار نمیکنه. ما چه فلیتر شکنی بگیریم که کار کنه؟
اگه میخوای اکانت بگیری
از جایی بگیر که cisco داشته باشه

آخرین ویرایش:
حالا زیاد ناراحت نکن خودتو چیزی دود نشده.کلا نهایت بین 10 تا 20 روز شاید اینجور بمونه بعد به روال سابق برمیگرده تازه دو ماه دیگه هم اصلا یادت میره همچین جریانی پیش اومده
واقعا خیلی خوب آرامش میدی خدایی : )))))
من شیفتت شدم:D

درود به دوستان گلم

بله هات اسپات برای من هم کار نمیکنه، هم روی گوشی هم PC

عزیزان اینقدر خودتونو اذیت نکنید و اهمیت ندید به این اوضاع بزودی همه چیز درست میشه و برمیگرده به حالت قبل

الان داشتم فروشگاه استیم رو چک میکردم که بالا نمیاد و فعلا نت مشکل داره تا اوضاع مملکت درست شه ایشالله پس صبور باشید و از زندگیتون لذت ببرید :):>O:-)

واقعاً این شاتل دیگه دزدی رو به حد اعلا رسونده ! وقتی که خواستم سرویس جدید بگیرم اصلا بهم اجازه ندادن که عوض کنم گفتن حتما باید سرویس فعلی تموم بشه از اونورم دوره جدید هنوز شروع نشده بود! یعنی این چه پشتیبانی مرخرفیه که یه سرویسی که هنوز دوره شروع نشده نمیتونن تغییرش بدن؟! حالا دیروز میخواستم بیام سرویس جدید بگیرم دیدم سرویس ماهانه نداره زنگ زدم گفتم چرا نمیتونم سرویس ماهانه بگیرم، گفتن که مشترکین وایراس فقط سرویس سالانه میدن گفتم چرا میگن قانونه! یعنی الان یا باید سرویس سالانه بگیرم یا قطع کنم، ۲ سال دارم از شاتل اینترنت میگیرم آخرش عوض اینکه بیان خدمات بهتر بهم بدن حق انتخابو ازم میگیرن واقعا که باید شاشید به کل این سرویس دهنده های اینترنتی

واقعاً این شاتل دیگه دزدی رو به حد اعلا رسونده ! وقتی که خواستم سرویس جدید بگیرم اصلا بهم اجازه ندادن که عوض کنم گفتن حتما باید سرویس فعلی تموم بشه از اونورم دوره جدید هنوز شروع نشده بود! یعنی این چه پشتیبانی مرخرفیه که یه سرویسی که هنوز دوره شروع نشده نمیتونن تغییرش بدن؟! حالا دیروز میخواستم بیام سرویس جدید بگیرم دیدم سرویس ماهانه نداره زنگ زدم گفتم چرا نمیتونم سرویس ماهانه بگیرم، گفتن که مشترکین وایراس فقط سرویس سالانه میدن گفتم چرا میگن قانونه! یعنی الان یا باید سرویس سالانه بگیرم یا قطع کنم، ۲ سال دارم از شاتل اینترنت میگیرم آخرش عوض اینکه بیان خدمات بهتر بهم بدن حق انتخابو ازم میگیرن واقعا که باید شاشید به کل این سرویس دهنده های اینترنتی
ترکمنچای وقاحت.تخلیه کن

احتمالا اوكي ميشه اينا الان هرچي دم دستشون مياد انگولك ميكنن
نزديك ٥ صبح گوگل هم مشكل پيدا كرده بود هر چند دقيقه قطع ميشد
اگرم كلا ببندنم بازم ميشه دورش زد يه پروكسي با كيفيت ميخريد ميزنيد رو كنسول حل ميشه.
گوگل حدودا ساعت 8 صبح کاملا غیر قال دسترسی بود من مجبور شدم از بینگ استفاده کنم

درود به دوستان گلم

بله هات اسپات برای من هم کار نمیکنه، هم روی گوشی هم PC

عزیزان اینقدر خودتونو اذیت نکنید و اهمیت ندید به این اوضاع بزودی همه چیز درست میشه و برمیگرده به حالت قبل

الان داشتم فروشگاه استیم رو چک میکردم که بالا نمیاد و فعلا نت مشکل داره تا اوضاع مملکت درست شه ایشالله پس صبور باشید و از زندگیتون لذت ببرید :):>O:-)
من این طور مملکتو که تا صدای مردم در بیاد اینجا میشه کره شمالی رو دوست ندارم همون بهتر وضعیت نت همین باشه، من سختی می کشم ذلت نمی کشم. اگه روحانی واقعا ادعای وعده و کلید و این جور خزعبلات داره باید جهرمی رو عزل کنه این هم هشتادو هشت هم الان نشون داده چی کارس. در یک کلام دارن مردم رو سر جاشون خفه می کنن . مرگ خاموش و بی سر و صدا

طبق بند ۱۰ ماده ی ۱ مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات، ترافیک داخلی: برابر مفاد مصوبه ی شماره ی ۱ جلسه ی ۲۴۸ مورخ ۲۱\۹\۱۳۹۵، منظور از ترافیک داخلی، هر ترافیک با میزبانی در داخل کشور است.
با استناد به همین بند اگر می بینید isp هاتون خودشون واسه خودشون لیست دادن که نه فلان سایت فقط ترافیک داخلیه، لطف کنید به سامانه ی تعیین شده شکایت ارائه کنید. اگر همه این کار رو بکنیم از این بازی هم عقب می کشن، متاسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم که حق مون رو طلب کنیم. میشینیم تو خونه و انتظار داریم سعادت و راحتی و امکانات برامون تو سینی اورده بشه. نمیخوایم باور کنیم اگر بقیه دنیا امکاناتی هست برای اینه که مردمشون اولا یاد گرفتن و به این باور رسیدن که اونان که همه چیز رو تعیین می کنن، و در ثانی براش تلاش کردن و هزینه دادن.
در این مورد خاص که بالاتر ذکر کردم، ساده ترین کار همون گزارش و طرح شکایت از ارائه دهنده ی خاطی در سامانه ی مربوطه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or