yasu
کاربر سایت
میتونن این کارو دائمی کنن؟ یعنی دیگه یوتیوب پر؟نه ولی دارن پورت اکثر سرویسای تغییر آیپی رو میبندن.
میتونن این کارو دائمی کنن؟ یعنی دیگه یوتیوب پر؟نه ولی دارن پورت اکثر سرویسای تغییر آیپی رو میبندن.
نه بابا دائمی نمیکنن نترسمیتونن این کارو دائمی کنن؟ یعنی دیگه یوتیوب پر؟
نمیتونن.میتونن این کارو دائمی کنن؟ یعنی دیگه یوتیوب پر؟
تازه عوض کرد ،جدیدش رو دیدی از شاتل بهتر شدهاین اسیا تک جدا خجالت نمی کشه بدترین طرح رو داره من به زودی می رم اوراکل سابقم که الان فن اوا شده
یعنی سرعتو باز میزارن؟خب بین این همه خبر خوب . یه خبر خوبم من شندیم. ( یا دیدم) من سرویس 4 مگ خریدم. یعنی سرعت دانلودم باید 512 کیلو باید باشه حدودا. ولی الان دارم با سرعت 1.5مگ دان میکنم خخخ. اسیا تک. گفتم الان که بازی نمیشه کرد. بریم یکم سریال دان کنیم.
اگه میخوای اکانت بگیریاقا الان سایفون که کار نمیکنه. ما چه فلیتر شکنی بگیریم که کار کنه؟
واقعا خیلی خوب آرامش میدی خدایی : )))))حالا زیاد ناراحت نکن خودتو چیزی دود نشده.کلا نهایت بین 10 تا 20 روز شاید اینجور بمونه بعد به روال سابق برمیگرده تازه دو ماه دیگه هم اصلا یادت میره همچین جریانی پیش اومده
همرو بستناقا الان سایفون که کار نمیکنه. ما چه فلیتر شکنی بگیریم که کار کنه؟
نه، بازیسنتر خودش خارجه سروراش. ولی کل فیلتر شکن ها رو از دم قطع کردن.اینترنت بین المللی کلا بستن که فیلتر شکنها وصل نمیشه؟؟
ترکمنچای وقاحت.تخلیه کنواقعاً این شاتل دیگه دزدی رو به حد اعلا رسونده ! وقتی که خواستم سرویس جدید بگیرم اصلا بهم اجازه ندادن که عوض کنم گفتن حتما باید سرویس فعلی تموم بشه از اونورم دوره جدید هنوز شروع نشده بود! یعنی این چه پشتیبانی مرخرفیه که یه سرویسی که هنوز دوره شروع نشده نمیتونن تغییرش بدن؟! حالا دیروز میخواستم بیام سرویس جدید بگیرم دیدم سرویس ماهانه نداره زنگ زدم گفتم چرا نمیتونم سرویس ماهانه بگیرم، گفتن که مشترکین وایراس فقط سرویس سالانه میدن گفتم چرا میگن قانونه! یعنی الان یا باید سرویس سالانه بگیرم یا قطع کنم، ۲ سال دارم از شاتل اینترنت میگیرم آخرش عوض اینکه بیان خدمات بهتر بهم بدن حق انتخابو ازم میگیرن واقعا که باید شاشید به کل این سرویس دهنده های اینترنتی
گوگل حدودا ساعت 8 صبح کاملا غیر قال دسترسی بود من مجبور شدم از بینگ استفاده کنماحتمالا اوكي ميشه اينا الان هرچي دم دستشون مياد انگولك ميكنن
نزديك ٥ صبح گوگل هم مشكل پيدا كرده بود هر چند دقيقه قطع ميشد
اگرم كلا ببندنم بازم ميشه دورش زد يه پروكسي با كيفيت ميخريد ميزنيد رو كنسول حل ميشه.
من این طور مملکتو که تا صدای مردم در بیاد اینجا میشه کره شمالی رو دوست ندارم همون بهتر وضعیت نت همین باشه، من سختی می کشم ذلت نمی کشم. اگه روحانی واقعا ادعای وعده و کلید و این جور خزعبلات داره باید جهرمی رو عزل کنه این هم هشتادو هشت هم الان نشون داده چی کارس. در یک کلام دارن مردم رو سر جاشون خفه می کنن . مرگ خاموش و بی سر و صدادرود به دوستان گلم
بله هات اسپات برای من هم کار نمیکنه، هم روی گوشی هم PC
عزیزان اینقدر خودتونو اذیت نکنید و اهمیت ندید به این اوضاع بزودی همه چیز درست میشه و برمیگرده به حالت قبل
الان داشتم فروشگاه استیم رو چک میکردم که بالا نمیاد و فعلا نت مشکل داره تا اوضاع مملکت درست شه ایشالله پس صبور باشید و از زندگیتون لذت ببرید