کلا ایرانسل چه ثابت چه همراه از غروب اینطوری شده .سایت هایی که سرور خارجی دارند باز نمیشه. حتی سایت های ایرانی مجاز مثل هم میهن .من و یکی از دوستام همین مشکل رو داریم
فقط ایرانسل نیست. دوستم مخابرات ADSL داره اونم دقیقا همین مشکل رو گفت داره.کلا ایرانسل چه ثابت چه همراه از غروب اینطوری شده .سایت هایی که سرور خارجی دارند باز نمیشه. حتی سایت های ایرانی مجاز مثل هم میهن .
تو پلی استیشن هم نمیشه sign in کنی .
گوگل باز نمیشه .
آقا من همین الان ساین این کردم اوکی بود و کد 2-استپ هم اومد برام. ای دی اس ال مخابراتم! کرکمونو نریزونید دیگه!فقط ایرانسل نیست. دوستم مخابرات ADSL داره اونم دقیقا همین مشکل رو گفت داره.
بخاطر اینه که ساعت 2-3 درست شد این قضیه! در ضمن شهر به شهر ممکنه فرق بکنه! در هر صورت فعلا اوضاع عادی شده حرفی که زدم هم مال دیشب بود نه امروز صبح.آقا من همین الان ساین این کردم اوکی بود و کد 2-استپ هم اومد برام. ای دی اس ال مخابراتم! کرکمونو نریزونید دیگه!![]()
خو شما که خراب شدنشو میگی درست شدنشم بگو!بخاطر اینه که ساعت 2-3 درست شد این قضیه! در ضمن شهر به شهر ممکنه فرق بکنه! در هر صورت فعلا اوضاع عادی شده حرفی که زدم هم مال دیشب بود نه امروز صبح.
من های وب دارم،برنامه du meter و networx هم روی کامپیوترم دارم ک نشون میده چقدر مصرف کردم از اینترنت،دقیقا هم همون چیزیه که مصرف کردم!ریز مصرفتونو توی پنل کاربری میتونید ببینید! du meter یا networx هم نصب کنید از این به بعد و مصرف گوشی هاتونم چک کنید! چک کنید ببینید آپدیت های ویندوزتون بازه یا نه،چون منم ی زمان فرت فرت ویندوزم آپدیت میکردسلام به همه دوستان
من از چهارشنبه هفته پیش اینترنت ADSL شرکت های-وب رو خریدم و فعال کردم.
برام تو مدت دو روز 24 گیگ مصرف زدن در حالی که مطمئنم نهایت بیشتر از یکی دو گیگ استفاده نکردم ( که با فرمول نسبت 1 به 4 ترافیک بین الملل خودشون حساب کنی نهایتش میشه 16 گیگ) چون اصلا نه چیزی دانلود کردم ونه تلگرام و اینستا وصل بود.
خواستم ببینم دوستای دیگه که اینجا های-وب دارن با همچین مشکلی رو به رو شدن تا حالا؟
من اینترنت 3 ماهه سرعت 2 مگ گرفتم با ترافیک ماهی 160 گیگ که میشه در حقیقت40 گیگ بین الملل.
خواستم بدونم اگه دزدن از الان به دانلود کردن فیلم و بازی دل نبندم.
سلام.اپدیت های ویندوز 10 رو از کجا و کدون قسمت میشه بست؟؟؟من های وب دارم،برنامه du meter و networx هم روی کامپیوترم دارم ک نشون میده چقدر مصرف کردم از اینترنت،دقیقا هم همون چیزیه که مصرف کردم!ریز مصرفتونو توی پنل کاربری میتونید ببینید! du meter یا networx هم نصب کنید از این به بعد و مصرف گوشی هاتونم چک کنید! چک کنید ببینید آپدیت های ویندوزتون بازه یا نه،چون منم ی زمان فرت فرت ویندوزم آپدیت میکرد
من های وب دارم،برنامه du meter و networx هم روی کامپیوترم دارم ک نشون میده چقدر مصرف کردم از اینترنت،دقیقا هم همون چیزیه که مصرف کردم!ریز مصرفتونو توی پنل کاربری میتونید ببینید! du meter یا networx هم نصب کنید از این به بعد و مصرف گوشی هاتونم چک کنید! چک کنید ببینید آپدیت های ویندوزتون بازه یا نه،چون منم ی زمان فرت فرت ویندوزم آپدیت میکرد
4 راه برای غیرفعال کردن آپدیت خودکار ویندوز 10سلام.اپدیت های ویندوز 10 رو از کجا و کدون قسمت میشه بست؟؟؟