بهشون بگو سرویس گیمینگ رو برات فعال کنند ولی سرعتت نصف میشه هرچند سرعت خودش تعریفی نداره
افت سرعت تا چه حده؟
من هر بار با speedtest سرعتو میگیرم با اینکه 4Mb دارم گاهی اوقات تا 7 یا 8 هم نشون میده سرعتو. توی دانلود هم گاهی تا 1MB میرسه
البته همون موقع که میخواستم راه اندازی کنم خودشون هم گفتن که کیفیت خط چه توی پینگ و چه توی سرعت تاثییر داره.
من برای پینگ روی پیشگامان و شاتل هم تست گرفتم فرق چندانی با همین سرویس فعلیم نداشت در حالی که توی مخابرات پینگم حتی تو بدترین حالت هم به خود ایران بالای 25 نمیرفت.
سلام. شاتل از پارس آنلاین بهتره ولی اگه سرعتِ بعد از مصرف منصفانه رو میخوای تنها شرکتی که در حال حاضر سرعت بعد از مصرف منصفانه تعیین کرده فن آوا هست. شاتل هم سرویس شبانه ش فک کنم پولیه.با سلام
خواستم بپرسم بین پارس انلاین و شاتل در حال حاظر کدوم بهتره ؟ ( نت ام صبانت اشغال دزد بود جمع اوری زدم )
الان دیدم پارس انلاین حجماش بهتره 60 گیگ و 40 گیگ و ... با قیمت کم ولی از اونطرف شاتل شبانه داره و تعریف ازش خیلی بیشتره
منم بیشتر وب گردی, بازی آنلاین موبایل و دانلود انیمه انجام میدم حالا کدوم برام بهتره ؟ از لحاظ حجم, سرعتو کم نکنه و در مجموع بهتر باشه ... بعد اینا هردوشون نت شون تموم شه سرعتو روی 128 تقسیم بر 8 میبندن یا فقط صبانت اشغال اینطوری بود ؟
آخرین ویرایش: