چرا نشه،من خودم ی زمان از های وب اینجوری میگرفتم!من رفتم فن اوا، گفتن خطت ۱۶ مگ نمیکشه. نمیشه من سرویس ۱۶ بگیرم بهشون بگم رو سرعت کمتر ببندن؟ این گفت نمیشه!
چرا نشه،من خودم ی زمان از های وب اینجوری میگرفتم!من رفتم فن اوا، گفتن خطت ۱۶ مگ نمیکشه. نمیشه من سرویس ۱۶ بگیرم بهشون بگم رو سرعت کمتر ببندن؟ این گفت نمیشه!
من که درخواست تخلیه دادم! به مخابرات دیگه امیدی نیست!دوستان مخابراتی فعلا صبر کنید
مخابرات تبریز به تازگی سرویس ها رو تغییر داده و برای 2 مگ 70 گیگ بین الملل و 1 مگ 40 گیگ بین الملل میده
احتمالا مخابرات کل کشور همینطوری بشه که در این صورت در سرعت 1 مگ و 2 مگ مخابرات بیشترین حجم رو داره
برای نهایتا 80 گیگ بهترین سرویس همون دیده بان هست ولی مزیت های خاصی نداره.آقا من یه مدتی هست در جریان قیمت ها و حجم ها نیستم. الآن مناسب ترین سرویس برای کسی که حداکثر 70،80 گیگ مصرف بین المللی (!) داشته باشه چیه؟ بازی هم زیاد نمیکنم، ولی اگه سرویس به درد بازی کردن بخوره که چه بهتر.
این دیده بان کیفیتش چطوره؟ راستش من تا چند وقت پیش اسمش رو هم نشنیده بودم، ولی توی این ایام دیدم طرح های خوبی ارائه داده.
کلاً پروسه خداحافظی با یه شرکت و رفتن به سمت یکی دیگه چقدر طول میکشه؟ آخرین بار که این کار رو کردم 3،4 سال پیش بود و خیلی سریع. یه سرویس سپنتای نامحدود داشتم که زدن محدودش کردن و منم سریع اومدم بیرون و رفتم مخابرات. اونجا هم اگه درست یادم باشه فقط چند ساعت طول کشید تا وصل شد.
بله دارهمگه حالت گیم هم داره پیشگامان ؟ پیشتیبانیش داخل شهرمون میگفت نداریم :neutral:
لیست تعرفهاخرین لیست مقایسه تعرفه ها رو که زومیت میذاشت کی داره؟
بذاره همینجا لطفا ممنون میشم
اگه یکی مثل من 1درصد امکان بود بگیره دیگه نمی گیره و تنها راه مقابله با اینها اینه که اولا به کسای که هنوز اینترنت مخابرات استفاده می کنن بگیم همین طرح قدیمی تو استفاده کن بعد که تموم شد اگه مسی هستی برو از جای دیگه سرویس بگیر اگه هم فیبری از اینترنت گوشی استفاده کن کاری که من الان دارم می کنم اینه که تو دوستان فامیل ها دارم بهشون می گم و کسای هم که مثل من فیبر هستن و هنوز طرح دارن از قبل استفاده کنن هر وقت تموم شد تخلیه و دیگه نگیرن برن از اینترنت گوشی استفاده کنن واقعا شورشو دیگه در آوردن اون ازین انحصارشون اونم ازین 1به4 شون واقعا چی فکر کردن مردم رو مثل خودشون خر فرض کردنمخابرات امروز رسما 4 به 1 کرد بین الملل و داخلی رو!
یکی نیست بگه اخه مخابرات گوسپند! در شرایطی که تو هیچ آپلود سنتر داخلی رو پشتیبانی نمیکنی و رسما فقط دیجیکالا و درگاه پرداخت بانک و سایت حضرت رو ترافکیش رو داخلی حساب میکنی ما این همه ترافیک داخلی رو لوله کنیم بکنمیش توی .... ؟؟؟
اینا از کدوم سیاره ای اومدن رو نمیدونم
مخابرات یک حالتی شده که فک میکنم چون هنوز انحصار فیبر نوریا دستشه هر غلطی دوس داره میکنه چون میدونه حداقل همینا هستن که ازش سرویس بگیرن.مخابرات امروز رسما 4 به 1 کرد بین الملل و داخلی رو!
یکی نیست بگه اخه مخابرات گوسپند! در شرایطی که تو هیچ آپلود سنتر داخلی رو پشتیبانی نمیکنی و رسما فقط دیجیکالا و درگاه پرداخت بانک و سایت حضرت رو ترافکیش رو داخلی حساب میکنی ما این همه ترافیک داخلی رو لوله کنیم بکنمیش توی .... ؟؟؟
اینا از کدوم سیاره ای اومدن رو نمیدونم
شما تلفنی درخواست دادید؟چون من زنگ زدم میگه باید خودتون برید مخابرات منطقتون حضوری درخواست بدیدامروز 2 تا خط فرستادم واسه جمع اوری، هر 2 تا هم از مخابرات سرویس داشتن
خانومه اول دعوا میکرد بعد که دید مصرم داشت گریه میکرد که نرو
میگفت بی تو هرگز
موقع گرفتن سرویس حضوری رفتمشما تلفنی درخواست دادید؟چون من زنگ زدم میگه باید خودتون برید مخابرات منطقتون حضوری درخواست بدید
سیستم مسخره ای داره این مخابرات
سرعت منم همینه آسیاتک تا 1.3 می رفت تو بدترین حالت اگه شبانه رو برگردونه من حتما بر می گردم آسیاتک.من از فن آوا سرویس گرفتم ولی متاسفانه سرعت سرویس ۸ مگ تا ۷۰۰ میکشه! زنگ زدم میگن مشکل از ما با منطقه مخابراتی شماست! من با پارس انلاین سرعتم تا ۱.۵ هم میرسید. اولش هم میگفت ۸ مگ سرعتش حداکثر ۸۰۰!! بهش میگم من از پارس انلاین تا ۱٫۵ میگرفنم بعد دیگه میگه مشکل از ماست!
به نظرم اصلا فن اوا رو انتخاب نکنید! پارس انلاین با اینکه حجمش به فن اوا نمیرسید اما شرف داره کیفیتش به این.
به ۱۹۵ میشه برا سرعت پایین تر شکایت کرد؟ واقعا نتیجه میده؟