وقتی میگه سرعت بیشتر از حد ارائه شده ممنوع یعنی داره به شرکتایی مثل آسیاتک که سرعت رو باز میذارن اشاره میکنه و اینکه میگه سرعت رو به 128Kb برسونن هم به فن آوا اشاره کرده که سرعت بعد از مصرف منصفانه رو بخش بندی کرده.خب این متن کجا تعرفه و زیر ساخت شرکت های دیگه رو به هم زده ؟! متن همون مصوبه 2 ماه پیش هست
من مطمئن بودم مخابرات نمیذاره بقیه شرکتا به راحتی بتونن مشتری هاشو بگیرن و مطمئن باش هر کاری هم داره میکنه تاثیرش منفیه.
برای مخابرات چیزی به اسم اینترنت داخلی وجود نداره. همین الان هم 2/3 سایت های منتخب داخلی رو با حجم خارجی حساب میکنه. یکی از دوستام که به اجبار از مخابرات نت گرفته چند شب پیش نزدیک 60 گیگ از شاتل لند لینک توی صف دانلودش گذاشت. به 55 گیگ که رسید اینترنتش به کلی قطع شد. وارد پنلش شد دید حجمش صفر شده!یعنی عملا در سرعت 16 مگ حجم استفاده برای سایتهای خارجی از این 720 گیگ 180 محاسبه میشه !!!!! و بقیه حجم برای سایتهای داخلی!!!
اگه هنوز از سرویسای قدیمی (مثل طرح نامحدود قبلی مخابرات) استفاده میکنید که طبیعی هست چون بر اساس حرفه کاری که شرکتایی مثل مخابرات دارن این کارو میکنن که مشتری هاشون به سمت سرویس های جدید برن. ولی اگه سرویس های جدید هست که باید با سرویس دهنده تماس بگیرید و مشکلو مطرح کنید به احتمال زیاد رفع میشه.ايا اين قانون جديد ربطي به مشكل من كه صفحه پيش گفتم داره ؟
البته سرعت من حدود يك چهارم ميشه نه نصف
پس مخابرات داره تخلف میکنه که به شرکتای دیگه خط مشی میده یا اینکه میخواد گوش زد کنه که قانون اینجوریه و شرکتای دیگه باید از این قانون پیروی کنن.
راستی منکر این قضیه هم نشیم که حجم هاشو افزایش داده و برای سرعت 8Mb به جای 90 گیگ 100 گیگ ترافیک خارجی میده :tearsofjoy:
آخرین ویرایش: