سلطان پیشرفت و رقابت مخابرات.. :sunglasses::tearsofjoy:
اولا پیشرفت نیست پسرفت دوما همه حجم ها رو 1به4 حساب کنسلطان پیشرفت و رقابت مخابرات.. :sunglasses::tearsofjoy:
واقعا ظلمه مثلا 16 مگ که 700 گیگ میده یعنی 175 تا بین الملل مصرف کنی تمامممماولا پیشرفت نیست پسرفت دوما همه حجم ها رو 1به4 حساب کن
خیر سرشون مثلا خواستن هدفمند کار کنن تا بر اساس نیاز مشتری باشه. سایتای منتخب هم که واسه مخابرات کلا الکیه فقط 1/3م رو داخلی حساب میکنه.واقعا ظلمه مثلا 16 مگ که 700 گیگ میده یعنی 175 تا بین الملل مصرف کنی تمامممم
مسخره میکنم. وگرنه حتی نمیخوام ریخت تعرفه هاشو ببینم :tearsofjoy:اولا پیشرفت نیست پسرفت دوما همه حجم ها رو 1به4 حساب کن
دیگه به مخابرات امیدی نیست. اگه فیبر نوریه یه سری از دوستان میگفتن شاتل سرویس دهی داره که اگه همینطور باشه برید سراغ شاتل خیلی بهتر از مخابراتِ.من پینگم با نت مخابرات خوب تو رنبو حدود 100
هرچند انحصاریه اینجا چون فیبر نمیتونم از شرکت دیگه بخرم
البته من قرارداد قبلی دارم تا ماه 6 سال دیگه قرارداد دارم شاید تا اون موقع فرجی بشه طرحاشون عوض کنند
من پینگم با نت مخابرات خوب تو رنبو حدود 100خیر سرشون مثلا خواستن هدفمند کار کنن تا بر اساس نیاز مشتری باشه. سایتای منتخب هم که واسه مخابرات کلا الکیه فقط 1/3م رو داخلی حساب میکنه.
یه جوری هفته قبل گفتن به زودی تغییر میدیم فک کردم میخوان حداقل 400 گیگ روی هر طرحشون پیاده کنن :tearsofjoy:
مسخره میکنم. وگرنه حتی نمیخوام ریخت تعرفه هاشو ببینم :tearsofjoy:
ظلم که ظلم ولی داداش حرام دیگه از مخابرات نت گرفت من هنوز از طرح قبلیم حدود 80 روز دیگه مونده اگه تا اون موقع انحصار فیبر برداشته شد که میرم از سرویس دهنده های دیگه می گیرم (چشمم آب نمی خوره چون بساط مخابرات جمع میشه و کاسه گدایی باید بگیره دستش) اگه برداشته نشد از اینترنت گوشی استفاده می کنم لااقل سرعت که داره تازه شبانه رایگان هم داره.واقعا ظلمه مثلا 16 مگ که 700 گیگ میده یعنی 175 تا بین الملل مصرف کنی تمامممم
بله، سه برابر میشه.این سرویس ها اگه به طور مثال 1 ماهه 30گیگ حجم داشته باشه، 3 ماهه بگیری حجم هم 3 برابر میشه؟
سلام
در حال حاضر از مخابرات اینترنت دارم. سرعت دانلود نزدیک به 2 مگابایت، قطعیش پایینه و پینگشم بد نیست، داخلی 5ms و تا سرورهای اروپا حدود 160ms. ولی مشکلی که داره اینه که حجم بسیار پایینی نسبت به شرکت های دیگه میده و حجم داخلیشم کاملا برای دانلود بدون استفاده است حتی اگر از سایتهای منتخب داخلی استفاده کنی باز هم از حجم بین الملل کم میشه. به همین دلیل می خوام از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرم ولی نگرانیم از اینه که کیفیت پایینتری نسبت به مخابرات داشته باشن و سوال دیگه اینکه چند روز زمان میبره تا شرکت جدید اینترنت رو وصل کنه؟ ممکنه معطلی زیاد داشته باشه؟
بین پیشگامان، شاتل و آسیاتک دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن. اولویت های من هم به ترتیت:
1- قطعی پایین
2- سرعت
3- پینگ
4- حجم