خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلطان پیشرفت و رقابت مخابرات.. :sunglasses::tearsofjoy:

tarefe_266_portal2.jpg

واقعا ظلمه مثلا 16 مگ که 700 گیگ میده یعنی 175 تا بین الملل مصرف کنی تمامممم
خیر سرشون مثلا خواستن هدفمند کار کنن تا بر اساس نیاز مشتری باشه. سایتای منتخب هم که واسه مخابرات کلا الکیه فقط 1/3م رو داخلی حساب میکنه.

یه جوری هفته قبل گفتن به زودی تغییر میدیم فک کردم میخوان حداقل 400 گیگ روی هر طرحشون پیاده کنن :tearsofjoy:

اولا پیشرفت نیست پسرفت دوما همه حجم ها رو 1به4 حساب کن
مسخره میکنم. وگرنه حتی نمیخوام ریخت تعرفه هاشو ببینم :tearsofjoy:

من پینگم با نت مخابرات خوب تو رنبو حدود 100
هرچند انحصاریه اینجا چون فیبر نمیتونم از شرکت دیگه بخرم
البته من قرارداد قبلی دارم تا ماه 6 سال دیگه قرارداد دارم شاید تا اون موقع فرجی بشه طرحاشون عوض کنند
دیگه به مخابرات امیدی نیست. اگه فیبر نوریه یه سری از دوستان میگفتن شاتل سرویس دهی داره که اگه همینطور باشه برید سراغ شاتل خیلی بهتر از مخابراتِ.

آخرین ویرایش:
خیر سرشون مثلا خواستن هدفمند کار کنن تا بر اساس نیاز مشتری باشه. سایتای منتخب هم که واسه مخابرات کلا الکیه فقط 1/3م رو داخلی حساب میکنه.

یه جوری هفته قبل گفتن به زودی تغییر میدیم فک کردم میخوان حداقل 400 گیگ روی هر طرحشون پیاده کنن :tearsofjoy:

مسخره میکنم. وگرنه حتی نمیخوام ریخت تعرفه هاشو ببینم :tearsofjoy:
من پینگم با نت مخابرات خوب تو رنبو حدود 100
هرچند انحصاریه اینجا چون فیبر نمیتونم از شرکت دیگه بخرم
البته من قرارداد قبلی دارم تا ماه 6 سال دیگه قرارداد دارم شاید تا اون موقع فرجی بشه طرحاشون عوض کنند

• Like
Reactions: Sam Drake
واقعا ظلمه مثلا 16 مگ که 700 گیگ میده یعنی 175 تا بین الملل مصرف کنی تمامممم
ظلم که ظلم ولی داداش حرام دیگه از مخابرات نت گرفت من هنوز از طرح قبلیم حدود 80 روز دیگه مونده اگه تا اون موقع انحصار فیبر برداشته شد که میرم از سرویس دهنده های دیگه می گیرم (چشمم آب نمی خوره چون بساط مخابرات جمع میشه و کاسه گدایی باید بگیره دستش) اگه برداشته نشد از اینترنت گوشی استفاده می کنم لااقل سرعت که داره تازه شبانه رایگان هم داره.
شما و بقیه دوستان تا می تونید دوستان و آشناهاتون اگه از مخابرات دارن و می خوان تمدید کنن بهشون بگین این مخابرات چجوری و چطور داره دزدی می کنه سر همین انحصارش
ممنون از همگی

• Like
Reactions: sajadpacc7
مخابرات حیا کن
اینترنتو رها کن
:))

ولی واقعا همینه، با گذاشتن کمپین نخریدن از مخابرات میشه این شاه دزد رو آدم کرد

البته ما ایرانی ها ماشالا در این کمپین های نخریدن کارنامه خیلی درخشانی هم داریم (کمپین نخریدن خودروهای داخلی رو همه یادمون هست احتمالا)

• Like
Reactions: majidred2011
من تازه از فن اوا سرویس گرفته بودم که بنا به دلایلی جا به جا شدیم.
دوباره تماس گرفتم که ازشون سرویس بگیرم و گفتم که خط جدیدم هست و قبلا هم از خودشون سرویس داشتم.
جالبه که اون خطی که فقط 14 روز از سرویسم مونده بود رو هم جمع اوری کردن و هزینه ش رو روی حساب جدیدم ( 21 تومن ) بستانکار کردن.
نکته جالب تر این بود که خط قبلیم که گفته بودم حدود یک هفته رانژه و راه اندازی ش طول کشیده بود ( همون زمان اعتراضات )
اینبار دقیقا 24 ساعت از زمانی که تماس گرفتم تا وصل شدن خطم بیشتر طول نکشید.

جالبه برای اولین بار دیدم که دارن به حقوق مصرف کننده احترام میذارن.
حس مویرا توی داستان ندیمه اون قسمتی که میره کانادا و حقوق بشر رو دوباره میبینه بهم دست داد.
حالا شما قرار داد 1 ساله داشته باش با مخابرات عمرا اگه برات انتقالش بدن روی یه خط دیگه.

• Like
Reactions: Sam Drake
آقایون سلام
من الان یک ماه هست که از سرویس فن آوا 16 مگ 2000 گیگ استفاده میکنم
استفاده گیمینگ فعلا نداشتم
ولی برا دانلود محححححححشره
الانم با وجود اینکه 12 روز از سرویسم باقیمونده بود ولی چون سرعتم افتاد رو 3 مگابیت واسه همین زودتر از موعد تمدید کردم
اگه چشمش نزنم امکاناتش نسبت به قیمتش عالیه

سلام
در حال حاضر از مخابرات اینترنت دارم. سرعت دانلود نزدیک به 2 مگابایت، قطعیش پایینه و پینگشم بد نیست، داخلی 5ms و تا سرورهای اروپا حدود 160ms. ولی مشکلی که داره اینه که حجم بسیار پایینی نسبت به شرکت های دیگه میده و حجم داخلیشم کاملا برای دانلود بدون استفاده است حتی اگر از سایتهای منتخب داخلی استفاده کنی باز هم از حجم بین الملل کم میشه. به همین دلیل می خوام از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرم ولی نگرانیم از اینه که کیفیت پایینتری نسبت به مخابرات داشته باشن و مساله دیگه اینکه چند روز زمان میبره تا شرکت جدید اینترنت رو وصل کنه؟ ممکنه معطلی زیاد داشته باشه؟

بین پیشگامان، شاتل و آسیاتک دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟ اولویت های من هم به ترتیت:
1- قطعی پایین
2- سرعت
3- پینگ
4- حجم

آخرین ویرایش:
سلام
در حال حاضر از مخابرات اینترنت دارم. سرعت دانلود نزدیک به 2 مگابایت، قطعیش پایینه و پینگشم بد نیست، داخلی 5ms و تا سرورهای اروپا حدود 160ms. ولی مشکلی که داره اینه که حجم بسیار پایینی نسبت به شرکت های دیگه میده و حجم داخلیشم کاملا برای دانلود بدون استفاده است حتی اگر از سایتهای منتخب داخلی استفاده کنی باز هم از حجم بین الملل کم میشه. به همین دلیل می خوام از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرم ولی نگرانیم از اینه که کیفیت پایینتری نسبت به مخابرات داشته باشن و سوال دیگه اینکه چند روز زمان میبره تا شرکت جدید اینترنت رو وصل کنه؟ ممکنه معطلی زیاد داشته باشه؟

بین پیشگامان، شاتل و آسیاتک دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن. اولویت های من هم به ترتیت:
1- قطعی پایین
2- سرعت
3- پینگ
4- حجم

سلام. هیچ کدومشون در حد مخابرات پینگ ندارن ولی از نظر حجم و قطع نشدن خیلی از مخابرات بهترن.

وصل شدن سرویس جدید هم بسته به زمانی داره که مخابرات خط شما رو تخیله سرویس کنه. همشون معمولا همون روزی که درخواست میدید وصل میکنن.

از سرویس دهنده هایی که گفتید پیشگامان توی تمام اولویت هایی که نام بردید از بقیه بهتره.

سلام برای ترکیبی بازی (پینگ خوب) و دانلود (حجم متوسط) کدومو پیشنهاد میکنین؟ دیده بان بیشترین حجمو میده ولی پینگشو شنیدم زیاد جالب نیست.
مخابرات پینگش خیلی خوبه برای منطقه ما اما خب متاسفانه به شدت دزدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or