خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اینستا جهرمی:

توضیح در مورد چند سوال مکرر شما عزیزان:
✒در مورد وجود انحصار برای شرکت مخابرات ایران در واگذاری اینترنت خانگی، همانگونه که قبلا عرض کرده بودم با توجه به مصوبه۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات و لزوم اصلاح این رفتار، شرکت مخابرات ایران تا کنون با دو شرکت دیگر به تفاهمات قراردادی رسیده و با ابلاغ آن به استانهای خود شرایط برای خرید سرویس از این شرکتها فراهم شده است. سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر نحوه اجرای این مصوبه نظارت نماید، در صورت وجود مشکل گزارش آن به سامانه۱۹۵ در پیگیری موثر خواهد بود.
✒در تعرفه جدید، مشترکین کم مصرف که پهنای باند بالا نیاز دارند، فاقد انتخاب مناسب هستند. برای رضایت این دسته از کاربران، پیشنهادهایی در حال بررسی است که تلاش میکنیم تا فروردین ماه به نتیجه نهایی برسد.
✒در مورد بهبود کیفیت بازیهای آنلاین، علاوه بر اینکه کیفیت این بازیها مورد پایش دائمی قرار گرفته تا شرایط نسبی فعلی تثبیت گردد، تیمی مشغول به مذاکره و پیگیری هستند تا بهبود مناسبی حاصل گردد‌.
✒در تعرفه جدید، شرکتها موظفند ابتدا از اینکه سرعت مورد تقاضای مشترک قابل واگذاری است اطمینان حاصل نموده و سپس نسبت به دائری اقدام نمایند. دائری سرویس بدون حصول اطمینان از سرعت تخلف است و سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر حسن اجرای مصوبه نظارت نماید
✒در خصوص لیست سایتهای داخلی که نیم بها محاسبه می‌شوند، در مصوبه آمده که کلیه سایتهایی که در درون کشور میزبانی می‌شوند بایستی نیم بها محاسبه گردند. بنابراین لیست پانصد سایت سابق فاقد اعتبار برای محاسبه و شرکتهای ارائه دهنده سرویس موظفند مصوبه را اجرا نمایند...
--------------------------------------------------------
امیدی هست از شر مخابرات خلاص شیم؟

• Like
Reactions: sajadpacc7
سلام
من از مخابرات تهران نت 2 مگ با حجم 75 گیگ گرفتم یک ماه به صورت پیش پرداخت .... الان از مدت یکماه سرویسم چند روز گذشته ولی نتم قطع نشده و داخل سایت هم هنوز همون سرویس فعاله و حجمم تموم نشده
تمدید هم نمیتونم بکنم ... کسی از دوستان اینجا سرویسش به این صورت هستش؟ باید صبر کنم حجمم تموم بشه ؟
با 2020 هم تماس گرفتم ... گفتن استفاده کنم تا قطع بشه !!!!!

اینستا جهرمی:

توضیح در مورد چند سوال مکرر شما عزیزان:
✒در مورد وجود انحصار برای شرکت مخابرات ایران در واگذاری اینترنت خانگی، همانگونه که قبلا عرض کرده بودم با توجه به مصوبه۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات و لزوم اصلاح این رفتار، شرکت مخابرات ایران تا کنون با دو شرکت دیگر به تفاهمات قراردادی رسیده و با ابلاغ آن به استانهای خود شرایط برای خرید سرویس از این شرکتها فراهم شده است. سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر نحوه اجرای این مصوبه نظارت نماید، در صورت وجود مشکل گزارش آن به سامانه۱۹۵ در پیگیری موثر خواهد بود.
✒در تعرفه جدید، مشترکین کم مصرف که پهنای باند بالا نیاز دارند، فاقد انتخاب مناسب هستند. برای رضایت این دسته از کاربران، پیشنهادهایی در حال بررسی است که تلاش میکنیم تا فروردین ماه به نتیجه نهایی برسد.
✒در مورد بهبود کیفیت بازیهای آنلاین، علاوه بر اینکه کیفیت این بازیها مورد پایش دائمی قرار گرفته تا شرایط نسبی فعلی تثبیت گردد، تیمی مشغول به مذاکره و پیگیری هستند تا بهبود مناسبی حاصل گردد‌.
✒در تعرفه جدید، شرکتها موظفند ابتدا از اینکه سرعت مورد تقاضای مشترک قابل واگذاری است اطمینان حاصل نموده و سپس نسبت به دائری اقدام نمایند. دائری سرویس بدون حصول اطمینان از سرعت تخلف است و سازمان تنظیم مقررات موظف شده است بر حسن اجرای مصوبه نظارت نماید
✒در خصوص لیست سایتهای داخلی که نیم بها محاسبه می‌شوند، در مصوبه آمده که کلیه سایتهایی که در درون کشور میزبانی می‌شوند بایستی نیم بها محاسبه گردند. بنابراین لیست پانصد سایت سابق فاقد اعتبار برای محاسبه و شرکتهای ارائه دهنده سرویس موظفند مصوبه را اجرا نمایند...
--------------------------------------------------------
امیدی هست از شر مخابرات خلاص شیم؟
اخرش چی شد من نفهمیدم انحصار کی برداشته میشه یا اصلا برداشته میشه اگه برداشته شده با کدوم سرویس دهنده ها تفاهمات انجام شده کی ابلاغ میشه هنوز گنگ و مبهم این حرفش خدا لعنتت جهرمی داشتیم زندگی مون رو می کردیم اگه با همین اوصاف باشه دیگه حیف از مخابرات اینترنت گرفت یک مودم سیم کارتی بخری استفاده کنی با صرفه تره لااقل شبانه داره

اخرش چی شد من نفهمیدم انحصار کی برداشته میشه یا اصلا برداشته میشه اگه برداشته شده با کدوم سرویس دهنده ها تفاهمات انجام شده کی ابلاغ میشه هنوز گنگ و مبهم این حرفش خدا لعنتت جهرمی داشتیم زندگی مون رو می کردیم اگه با همین اوصاف باشه دیگه حیف از مخابرات اینترنت گرفت یک مودم سیم کارتی بخری استفاده کنی با صرفه تره لااقل شبانه داره
یه سری از شهرها مثلا چند تا از بچه ها گفتن تو نیشابور بعضا اسیاتک میده
میدونم یکیشون اسیاتکه
فن اوا هم قبلا گفته بود امکان ارائه رو بزودی خواهیم داشت
ممکنه اون یکی هم اون باشه
معضل اصلیتر اون دومی هست که باید ببینیم تلاششون چی میشه
مطلب اینه،مصوبات خوبه ولی چون در کشور ما مصوبات و قوانین کاغذ پره ای بیش نیست ،بدرد نمیخوره
و گر نه همین مخابرات که 1 به 4 کرده ،اگه این آخری درست بشه خیلی خوبه.چون هاست خیلی از سایتهای مطرح دانلود رو آسیاتکه و ایرانی میشه دانلود کرد.

• Like
Reactions: mahdi-xbox
یه سری از شهرها مثلا چند تا از بچه ها گفتن تو نیشابور بعضا اسیاتک میده
میدونم یکیشون اسیاتکه
فن اوا هم قبلا گفته بود امکان ارائه رو بزودی خواهیم داشت
ممکنه اون یکی هم اون باشه
معضل اصلیتر اون دومی هست که باید ببینیم تلاششون چی میشه
مطلب اینه،مصوبات خوبه ولی چون در کشور ما مصوبات و قوانین کاغذ پره ای بیش نیست ،بدرد نمیخوره
و گر نه همین مخابرات که 1 به 4 کرده ،اگه این آخری درست بشه خیلی خوبه.چون هاست خیلی از سایتهای مطرح دانلود رو آسیاتکه و ایرانی میشه دانلود کرد.
من مشهد زندگی می کنم تا نیشابور که راهی نیست :)) ولی حق با شماست تو مملکت ما حرف تا عمل زمین تا اسمون فرقش حرفشو میزنن ولی چندین سال بعد آیا اجرا بشه یا نشه ولی خدا کنه لااقل تا عید درست بشه 8->اگه واقعا اینجور که شما می گید من تو فروردین طرحم تموم میشه این فن آوا خیلی خوبه مخصوصا واسه کسای که دانلودشون زیاد مثل من اگه آسیاتک هم بشه خوبه لااقل اسیا دل رو داره خدا کنه بشه^:)^

مطمئن باشید مخابرات به این راحتیا ول کن انحصار نیست :دی این طرحای مسخرشو سر انحصاری بودن خطا میندازه به ملت سودشم میبره اگه انحصار از دستش بره مجبور میشه طرحاشو درست کنه تا تو رقابت بمونه.

• Like
Reactions: sajadpacc7
سلام
یکی از دوستان که مخابرات داره میتونه بگه با توجه به عکس چقدر از حجم مصرف شده و چقدر مونده؟ سرویس 75 گیگ 2 مگ مخابرات هست از تاریخ 19 دی هم سرویس خریداری شده
خیلی مبهمه گزارش مصرفش
من هم چند بار این سوال رو از پشتیبانی پرسیدم و این طور که متوجه شدم که ترافیک اول هر ماه شارژ میشه و برای بدست آوردن ترافیک باقیمانده باید میزان مجموع مصرف از اول هر ماه تا کنون رو از کل ترافیک تخصیص داده شده کم کنید. فقط باید این نکته رو در نظر داشته باشی که بر خلاف اونچه که به شما گفتن ترافیک شما 75 گیگ نیست بلکه 37 گیگه و شما باید میزان مصرفت رو از 37 گیگ کم کنی تا ترافیک باقیمانده بدست بیاد.
این مسئله که مخابرات حتی اطلاعات ساده ای مثل ترافیک باقیمانده رو نمی تونه در اختیار کاربراش قرار بده نشون میده که چقدر مدیریت و سیستم پشتیبانی در این شرکت غیر رقابتی ضعیفه.

آخرین ویرایش:
مطمئن باشید مخابرات به این راحتیا ول کن انحصار نیست :D این طرحای مسخرشو سر انحصاری بودن خطا میندازه به ملت سودشم میبره اگه انحصار از دستش بره مجبور میشه طرحاشو درست کنه تا تو رقابت بمونه.
دقیقا حق با شماست اون موقع کاسه گدایی باید بگیره و بعد خود مخابرات میاد منتمون رو بکشه که طرحاشو بخریم

مطمئن باشید مخابرات به این راحتیا ول کن انحصار نیست :D این طرحای مسخرشو سر انحصاری بودن خطا میندازه به ملت سودشم میبره اگه انحصار از دستش بره مجبور میشه طرحاشو درست کنه تا تو رقابت بمونه.
شاید باورتون نشه ولی اکثریت مردم حتی نمی دونن حجم اینترنت یعنی چی، چه برسه بخوان بین شرکت ها مقایسه کنن و بهترینش رو انتخاب کنن. این افراد به اولین جایی که برای گرفتن اینترنت مراجعه می کنن مخابراته بنابراین مخابرات همیشه مشتری های خودش رو خواهد داشت و هیچ گاه نگرانی بابت رقابت با دیگر شرکت ها نخواهد داشت. به خصوص با این اعداد و ارقام گمراه کننده ترافیک داخلی و خارجی که مخابرات به مردم میده حتی متخصصین رو هم گمراه میکنه.

شاید باورتون نشه ولی اکثریت مردم حتی نمی دونن حجم اینترنت یعنی چی، چه برسه بخوان بین شرکت ها مقایسه کنن و بهترینش رو انتخاب کنن. این افراد به اولین جایی که برای گرفتن اینترنت مراجعه می کنن مخابراته بنابراین مخابرات همیشه مشتری های خودش رو خواهد داشت و هیچ گاه نگرانی بابت رقابت با دیگر شرکت ها نخواهد داشت. به خصوص با این اعداد و ارقام گمراه کننده ترافیک داخلی و خارجی که مخابرات به مردم میده حتی متخصصین رو هم گمراه میکنه.
موافقم اما این درصد از مردم چقد براش سود دارن؟ اگه انحصارو از دست بده فقط همین درصد از مردم میمونن اونا هم اکثرا یک سری خانواده های معمولی هستن که اصلا استفاده خاصی از اینترنت ندارن پس سود خاصی هم نباید براش داشته باشن چون وقتی کسی دنبال دانلوده یا بازی آنلاینه معمولا پیگیر اینترنت و طرحاش هست و فقط اون کسایی میمونن که یک تلگرام واینستا چک میکنن و نمدونن گیگ چیه.
همین الان کلی از بچه هایی که میشناسم مخابرات دارن از مجبوریه و همشونم اهل دانلودن و پیگیر طرحا هستن حالا فرض کن این درصدی که اهل استفاده زیاد از اینترنت هستسن یک دفعه همگی برن تخلیه کنن مخابرات خیلی ضرر میده، اون موقع اگه طرحاشو بهتر کنه سود خودشم بیشتر میشه.

خوب دوست عزیز وظیفه امثال منو شماست که اگه کسی توی دوستان و اشناهامون کسی هست که میخواد اینترنت بگیره یا هنوز از مخابرات داره و میخواد تمدید کنه راهنمایشون کنیم که کلاه گشادی سرشون نره من به شخصه تو فامیلامون و دوستان بهشون گفتم و راهنمایی شون کردم که قضیه چیه و اونا هم یا تخلیه کردن رفتن از سرویس دهنده ای دیگه ای گرفتن یا هم اگه فیبر بودن گفتن با اینجور اوصاف نمی صرفه و از اینترنت گوشی استفاده کنن بهتره که حتی یکی شون هم همین کارو کرد قبلا از نت گوشی استفاده می کرد رفت ADSL گرفت بعد قضیه رو فهمید، گفت اگه تموم بشه میرم باز نت گوشی می گیرم ، کلا حرفم اینه که باید با انحصار مخابرات خودمون دست بکار بشیم وگرنه اینا واسه ما هیچ کار نمی کنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pkarash
خوب دوست عزیز وظیفه امثال منو شماست که اگه کسی توی دوستان و اشناهامون کسی هست که میخواد اینترنت بگیره یا هنوز از مخابرات داره و میخواد تمدید کنه راهنمایشون کنیم که کلاه گشادی سرشون نره من به شخصه تو فامیلامون و دوستان بهشون گفتم و راهنمایی شون کردم که قضیه چیه و اونا هم یا تخلیه کردن رفتن از سرویس دهنده ای دیگه ای گرفتن یا هم اگه فیبر بودن گفتن با اینجور اوصاف نمی صرفه و از اینترنت گوشی استفاده کنن بهتره که حتی یکی شون هم همین کارو کرد قبلا از نت گوشی استفاده می کرد رفت ADSL گرفت بعد قضیه رو فهمید، گفت اگه تموم بشه میرم باز نت گوشی می گیرم ، کلا حرفم اینه که باید با انحصار مخابرات خودمون دست بکار بشیم وگرنه اینا واسه ما هیچ کار نمی کنن
موافقم. من هم به هر کسی که میشناختم توصیه کردم از مخابرات اینترنت نگیرن. ولی چه میشه کرد بسیاری از افراد از اینترنت استفاده آنچنانی ندارن و این مسائل براشون اهمیتی نداره. من هم 7 سال مشتری اینترنت نامحدود مخابرات بودم و اگر شرایط رو عوض نکنن در اولین فرصت تخلیه می کنم و از سرویس دهنده دیگه ای می گیرم.

• Like
Reactions: fani67 and IMANOKA
موافقم. من هم به هر کسی که میشناختم توصیه کردم از مخابرات اینترنت نگیرن. ولی چه میشه کرد بسیاری از افراد از اینترنت استفاده آنچنانی ندارن و این مسائل براشون اهمیتی نداره. من هم 7 سال مشتری اینترنت نامحدود مخابرات بودم و اگر شرایط رو عوض نکنن در اولین فرصت تخلیه می کنم و از سرویس دهنده دیگه ای می گیرم.
درسته حق با شمام ولی بالاخره روزی یک نفر هم از مخابرات تخلیه کنه بالاخره حساب کار دستشون میاد وقتی ببینن داره سودشون کم میشه یک حرکتی بالاخره باید بزنن و یک نکته مهم دوست عزیز قدرت فضای مجازی رو هم دست کم نگیر تو همین گروه های تلگرام که داریم می تونیم اونجا بهشون بگیم و در آخر اگه یک نفر پیدا بشه یک فیلم کوتاه یک دقیقه مثلا بین تعرفه های مخابرات و بقیه سرویس دهنده ها درست کنه و ببینن مخابرات چه کلاهی سرشون میذاره و تو گروه های دیگه منتشر بشه اینجوری خیلی بهتر به نظر من و اون کسی هم که به قول شما اطلاعاتش کم و اینترنت رو فقط برای تلگرام و نرم افزارهای اجتماعی استفاده می کنه می فهمه چی به چی

مخابرات دیگه نگیرید. من سرویش اینترنت یک ماهه با 360 گیگ اینترنت منصفانه گرفتم 50 گیگ دانلودکردم تمام شد سرعتش 8 مگ زده بخدا از 1 مگ قبلیش کمتره. زنگ زدم میگم چرا میگه به ازای هر یک گیگ 4 گیگ کم می شود. گفتم بس اسمش بزارید غیر منصفانه. دانلود شبانه هم که ندارد دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or