rainbow بستگی داره ولی معمولا تا 110 هستاحسنت..
sige نداری یه تست بگیری؟
از این لینک هم یه تست بزن:
pubg.disquse.ru
بعد اینکه مقدار snr شما الان چند هست...
دیگه ... سلامتی...
تو فن آوا پینگ به اروپا 80 هست؟ای بابا اینم که شبیه همون فن آواست :expressionless:
دوستانی که از سرویسای پارس آنلاین، آسیاتک، هایوب و شاتل در حال حاضر استفاده میکنن پینگشون چطوریه (نسبت به همه کشورا خصوصا شرق آسیا)؟
دیگه واقعا نمیتونم با این روند تمدید کنم. توی B1 کلا نمیتونم وارد سروری شم
ازین اتفاقا زیاد میفته...آقا من مخابرات 512 دارم همیشه سرعت دانلودم 64 بود ولی الان داره با 226 دانلود میکنه!!! یعنی خودشون یه طرفه سرویسو جابجا کردن؟ برای دوستان دیگه هم این اتفاق افتاده؟! تشکر.
آخه بحث اینجاس که من اصلا طرح نگرفتم! همینجوری یهویی از دیروز اینجوری سرعتم زیاد شده! من نه اعتراضی زدم و نه چیزی!!!ازین اتفاقا زیاد میفته...
من دوسال پیش طرح کمپین یکساله تابستانه گرفتم،سرعتم 256 بود...حدود چندماه بعد اعتراض کردم 195 ظرف کمتر از 24 ساعت سرعتم شد 1 مگابایت!!
خوشحال و خرم مشغول استفاده بودم که چند روز بعد دوباره سرعتم شد 256 کیلوبایت،زنگ زدم گفتن سقف سرعت طرحتون همون 2 مگابیت هست،اگه الان دارین با سرعت 2 مگابیت دانلود میکنین یعنی مشکلی ندارین!
والا من هرچی گشتم کنار اسم طرحم چیزی از سرعت نیومده بود...
شبانه هم داشت...ولی سرعت میشد 128 کیلوبایت...شبی میشد 2 گیگ گرفت.
تو چندماه آخر طرح که بعدش دیگه شبانه ها برداشته شدن محدودیت سرعت شبانه برداشته شده بود سرعت 512 کیلوبایت شد...شبی 7 هشت گیگ میشد دانلود کرد درحالی که اصلا تو قانون این بود که سرعت شبانه باید 128 بوده باشه!منم صداشو درنیاووردم و چندماه همینجوری استفاده کردم
پیشگامان توی کرج سرویس دهی نداره.
الان بین آسیاتک، هایوب، پارس آنلاین و شاتل مجبورم یکی رو انتخاب کنم و واقعا هم مطمئن نیستم بلایی که الان داره با این پینگ افتضاح سرم میاد دوباره نازل نشه!
دوستانی که از هرکدوم از سرویس دهنده های بالا استفاده میکنن خواهشاً یه تست از پینگشون بگیرن و به اشتراک بذارن تا یکی از همینا رو انتخاب کنم.
قطعا نه ولی من پایین مطلبم هم گفتم که معیارم اروپا نیست. از طرفی هم پیشگامان توی شهرم که کرج هست سرویس دهی نداره. الان مشکلم اینه که نمیدونم دیگه به کدوم سرویس دهنده نقل مکان کنمتو فن آوا پینگ به اروپا 80 هست؟
امکان نداره برادره من
من از همشون سرویس داشتم
هیچکدوم پینگشون به این خوبی نیست
عجب افتضاحی ! خیلی کمه واسه من شخصا. مگر اینکه بگم مثلا رو کاغذ 16 مگ ثبت کنن به خاطر حجمش ببندن رو 4 مگ اگر قبول کنن. حالا شانس ما البته همچین موقع هایی قانون مند میشن
در مورد انحصار عزیز من زنگ زدم شاتل گفتن هنوز چیزی به ما اعلام نشده ، یعنی دارم دیوانه میشم ازین اینترنت مخابرات عصبانیتم از دیشب دو چندان شده اونم اینکه بازی Assassins.Creed.Origins کرک شده و نمی تونم دانلود کنم اگه هم بخوام بگیرم نزدیک 40 تمون واسم آپ می خوره از اینترنت گوشی هم نمی تونم استفاده کنم چون انتن دهی تومنطقه ما خیلی بد هم ایرانسل و هم همراه اول یکجورای برموداست اینجا یعنی مملکت داریم در حد لالیگا یعنی خدالعنتشون کنه انشاللهعمرا اگه این کارو کنن ،مخابرات 1 به 2 هم افتضاح بود در مقابل بقیه، موقعی که میخواستم قطع کنم گفت یه طرح همکاران هست (بابام بازنشسته مخابراته) که این طرحارو براتون حدودا 30% کمتر حساب میکنه، همونجا حساب کردم دیدم باز هم پیشگامان به صرفه تره گفتم نمیخوام خطو تخلیه کنید ، 2 روزه هم اینترنت پیشگامان راه افتاد ، سرعت 8 مگ (تا 24 بازه) 200 گیگ بین الملل با 15% تخفیف 42 تومن، اون نمایندگیش گفت از ماه بعد قیمتش عادی میشه (با مالیات حدود 54 تومن) ولی الان تو پنل واسه رزرو همون 42 تومنه
الان هم که میگن میخوان انحصار رو های وب و شاتل بردارن، یه مقدار با اینترنت موبایل سر کن ببین چی میشه
عمرا اگه این کارو کنن ،مخابرات 1 به 2 هم افتضاح بود در مقابل بقیه، موقعی که میخواستم قطع کنم گفت یه طرح همکاران هست (بابام بازنشسته مخابراته) که این طرحارو براتون حدودا 30% کمتر حساب میکنه، همونجا حساب کردم دیدم باز هم پیشگامان به صرفه تره گفتم نمیخوام خطو تخلیه کنید ، 2 روزه هم اینترنت پیشگامان راه افتاد ، سرعت 8 مگ (تا 24 بازه) 200 گیگ بین الملل با 15% تخفیف 42 تومن، اون نمایندگیش گفت از ماه بعد قیمتش عادی میشه (با مالیات حدود 54 تومن) ولی الان تو پنل واسه رزرو همون 42 تومنه
الان هم که میگن میخوان انحصار رو های وب و شاتل بردارن، یه مقدار با اینترنت موبایل سر کن ببین چی میشه
درسته، از این نظر پارس انلاین خوبه ولی بزودی همه سایتهای معروفی که سرورشون ایرانه نیم بها حساب میشن و همه شرکت ها این سایتهایی که دورش خط کشیدین و بسیاری از سایتهای دیگه رو نیم بها حساب میکنن.دوستان این پارس آنلاین خیلی باحال منظورم از لحاظ سایت های داخلی ، سایت های خوبی رو پوشش میده مخصوصا اونای که دورش خط کشیدم خیلی خوب سرویس دهنده های دیگه رو ندیدم تو لیست سایت های داخلی شون باشه البته به جزء شاتلند که تو معدود سرویس های دیگه هست
چه سایت هایی دانلودی برا شاتل ترافیک داخلی حساب میشه؟ (غیر از شاتل لند)