خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
پینگ پیشگامان به سرورهای Dota 2
ای بابا اینم که شبیه همون فن آواست :expressionless:

دوستانی که از سرویسای پارس آنلاین، آسیاتک، های‌وب و شاتل در حال حاضر استفاده میکنن پینگشون چطوریه (نسبت به همه کشورا خصوصا شرق آسیا)؟

دیگه واقعا نمیتونم با این روند تمدید کنم. توی B1 کلا نمیتونم وارد سروری شم

ای بابا اینم که شبیه همون فن آواست :expressionless:

دوستانی که از سرویسای پارس آنلاین، آسیاتک، های‌وب و شاتل در حال حاضر استفاده میکنن پینگشون چطوریه (نسبت به همه کشورا خصوصا شرق آسیا)؟

دیگه واقعا نمیتونم با این روند تمدید کنم. توی B1 کلا نمیتونم وارد سروری شم
به این خوبی دیگه چی می خوایید باشه؟

شرف آسیا؟ کی با اونجا بازی می کنه ؟
+
فاصله با اروپا کمتره تا شرق آسیا...
با شرق آسیا همون 300 هم بگیرید خیلی خوبه...

• Like
Reactions: Sam Drake
آقا من مخابرات 512 دارم همیشه سرعت دانلودم 64 بود ولی الان داره با 226 دانلود میکنه!!! یعنی خودشون یه طرفه سرویسو جابجا کردن؟ برای دوستان دیگه هم این اتفاق افتاده؟! تشکر.

به این خوبی دیگه چی می خوایید باشه؟

شرف آسیا؟ کی با اونجا بازی می کنه ؟
+
فاصله با اروپا کمتره تا شرق آسیا...
با شرق آسیا همون 300 هم بگیرید خیلی خوبه...
من تو سرور های اروپا بازی نمیکنم و اولویت اولم خاورمیانه و بعدش شرق آسیاست. همین الان با نت گوشی پینگم به اون ناحیه تا 180 هست اما اولویت اصلیم با نت خونه هستش.

آخه مساله فقط فاصله نیست خیلی چیزای دیگه هم تاثیر داره وگرنه الان به شرق آمریکا هم پینگ زرده ولی به دبی قرمزه.

اشتباهم این بود قبل از اینکه از فن آوا نت بگیرم تحقیق نکردم و شتاب زده عمل کردم. تنها دلیل من برای استفاده از نت خونه گیم هست. دنبال یه سرویس دهنده ای هستم که دیگه تغییرش ندم به خاطر همون میگم که اینم پینگش تعریفی نداره.

خوب دوست عزیز وظیفه امثال منو شماست که اگه کسی توی دوستان و اشناهامون کسی هست که میخواد اینترنت بگیره یا هنوز از مخابرات داره و میخواد تمدید کنه راهنمایشون کنیم که کلاه گشادی سرشون نره
دوستان ما باید یه بازنگری داشته باشیم در مورد مخابرات ... درسته که 1 به 4 حساب میکنه ولی توجه داشته باشین که به جاش هر 1 گیگ رو هزارتومن میفروشه هر 1 گیگ 250 مگ خالص بین الملل داره که قیمتش هزار تومن هست

s244_pic-mo.jpg

در مقابل شاتل هم 1 به 2 حساب میکنه و هر 1 گیگ رو میده 2 هزار تومن که 500 مگ خالص بین الملل داره که قیمتش دو هزارتومن هست حالا همین 500 مگ تقسیم بر 2 میشه 250 مگابایت که مساویه با هزارتومن

v38a_pic-sh.jpg

عملا هیچ فرقی با هم ندارن مخابرات و شرکتای دیگه از نظر خرید ترافیک ... همه چیز بر میگرده به اون مصوبه 266 مذخرف که تصویب کردن ... عملا 500 تومن رو قیمت ترافیک بین الملل کشیدن قبلا 1 گیگ ترافیک بین الملل میخریدی میشد 3500 الان همونو باید بخری 4000

دوستان ما باید یه بازنگری داشته باشیم در مورد مخابرات ... درسته که 1 به 4 حساب میکنه ولی توجه داشته باشین که به جاش هر 1 گیگ رو هزارتومن میفروشه هر 1 گیگ 250 مگ خالص بین الملل داره که قیمتش هزار تومن هست

s244_pic-mo.jpg

در مقابل شاتل هم 1 به 2 حساب میکنه و هر 1 گیگ رو میده 2 هزار تومن که 500 مگ خالص بین الملل داره که قیمتش دو هزارتومن هست حالا همین 500 مگ تقسیم بر 2 میشه 250 مگابایت که مساویه با هزارتومن

v38a_pic-sh.jpg

عملا هیچ فرقی با هم ندارن مخابرات و شرکتای دیگه از نظر خرید ترافیک ... همه چیز بر میگرده به اون مصوبه 266 مذخرف که تصویب کردن ... عملا 500 تومن رو قیمت ترافیک بین الملل کشیدن قبلا 1 گیگ ترافیک بین الملل میخریدی میشد 3500 الان همونو باید بخری 4000
خرید ترافیک که بحثش جداس اصلا!
وقتی اینقد حجم کم میده که مجبوری ترافیک بگیری دیگه ترافیکشو به قیمت بقیه شرکتا بده چه ارزشی داره؟
مثلا من 8 مگابیت 50 تومنی از فن آوا بگیرم اصلا شاید نتونم تو یک ماه 200 گیگو تموم کنم اما مخابرات با همون قیمت 90 گیگ میده مثلا تو نصف ماه تموم میشه مجبوری بری گیگ بخری که آخر ماه میبینی هزینه هات دوبرابر شد.

ولی رسما فیلممون کردن، ترافیک 3 تومن بود میگفتن نه گرونه ترافیکو ارزون کردیم 2 تومن برید بخرید فقط تقسیم به دو میشه نصفش بین الملل :| حساب کنی هزار تومنم گرون تر شده از قدیم.

s244_pic-mo.jpg

v38a_pic-sh.jpg

دقیقا حرف شما درست عزیز ولی یک نکته مهم رو که فراموش کردید اونم اینه اولا مثلا شما فرض کن که یک ماهه اینترنت می گیری 10 گیگ حالا با هرسرعتی (بحث گیگ الان) اگر حالت مخابرات رو فرض کنیم میشه 2.5 گیگ ولی اگر با حالت شاتلی که گفتید شما حساب کنید میشه 5 گیگ شاید دیگه نیازی نباشه کسی بیاد گیگ اضافه بخره ولی تو طرح مخابرات احتمالش بیشتر از شاتل که گیگ بخره دوما سرویس دهنده های دیگه مثلا همین شاتلی که شما گفتید اینکه سایتی به نام شاتلند داره که جزء ترافیک داخلی حساب میشه و لااقل واسه دانلود بازی خوبه و شبانه رایگان هم داره که ماهانه با10 تومن میشه داشت ، بقیه سرویس دهنده های دیگه بماند که گیگی که میدن ماهانه برا بین الملل بیشتر از مخابرات ، خودشون سایت دارن مثل همین شاتل و آسیا تک و اسیاتک علاوه بر اینا گویا طرح فشفشه هم داره هنوز و... اینا رو هم باید لحاظ بشه تا در آخر خریدار بفهمه کدوم سرویس دهنده بهتره

آخرین ویرایش:
دقیقا حرف شما درست عزیز ولی یک نکته مهم رو که فراموش کردید اینه سرویس دهنده های دیگه مثلا همین شاتلی که شما گفتید اینکه سایتی به نام شاتلند داره که جزء ترافیک داخلی حساب میشه ولااقل واسه دانلود بازی خوبه و شبانه رایگان هم داره که ماهانه با10 تومن میشه داشت ، بقیه سرویس دهنده های دیگه بماند که گیگی که میدن ماهانه برا بین الملل بیشتر از مخابرات ، خودشون سایت دارن مثل همین شاتل و آسیا تک و اسیاتک علاوه بر اینا گویا طرح فشفشه هم داره هنوز و... اینا رو هم باید لحاظ بشه تا در آخر خریدار بفهمه کدوم سرویس دهنده بهتره
والا تو همین تاپیک من خونده بودم که دوستان میگفتن برای دانلود شبانه رایگان و شاتلند باید پول جداگونه بپردازین اگه مرور کنید صفحات قبل رو میتونید ببینید
خودمم قبول دارم مخابرات سرویس هاش رو با ترافیک کمو قیمت بالا میده ولی مبحث اصلی من همین خرید ترافیک بود ... مردم باید بریزن تو اینستای جهرمی و اعتراض کنن راه دیگه ای نداره
من قبل از اومدن این طرح ها از مخابرات سرویس میگرفتم و ترافیک زمان دار داشت که فوق العاده بود برای دانلود 100 گیگ 30 روزه میخریدم 60 تومن امیدوارم اعتراض کنن و همون طرح های قبلو برگردونن

والا تو همین تاپیک من خونده بودم که دوستان میگفتن برای دانلود شبانه رایگان و شاتلند باید پول جداگونه بپردازین اگه مرور کنید صفحات قبل رو میتونید ببینید
خودمم قبول دارم مخابرات سرویس هاش رو با ترافیک کمو قیمت بالا میده ولی مبحث اصلی من همین خرید ترافیک بود ... مردم باید بریزن تو اینستای جهرمی و اعتراض کنن راه دیگه ای نداره
من قبل از اومدن این طرح ها از مخابرات سرویس میگرفتم و ترافیک زمان دار داشت که فوق العاده بود برای دانلود 100 گیگ 30 روزه میخریدم 60 تومن امیدوارم اعتراض کنن و همون طرح های قبلو برگردونن
دوست عزیز من جمله قبلی مون که نوشته بودم ویرایش کردم یک چندتا چیز دیگه اضافه کردم کامل تر کردم حرفمو:) دقیقا حق با شماست قبل از اینکه از طرح های مزخرف بیاد و این طرح ترافیک زماندار برداشته بشه خیلی بود مثلا10 گیگ می گرفتی 1500 خیلی خوب راحت دانلود های که داشتیم انجام می دادیم ولی برداشتن و الان دیگه بلانسبت دیگه تر زدن رفت تو همه چی

دوستان یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

من دو سه روزه آپلودم قطع و وصل میشه و سرعت دانلودم هم نوسان پیدا کرده هی کم میشه (1 سالی هست دارم سرویسو اولین باره اینجور شده) مخابرات هم هست از اون طرحا قدیمی البته. الان تماس گرفتم 2020 میگه اره رو آپلود اینا مشکل هست خط نویز داره باید از سرویسا جدید بگیری، 4 مگ خطت بیشتر کشش نداره نویزت برطرف میشه. حالا سوال اولم اینه واقعا از بین میره نویز با این کار یا حرف الکی زده از این سرویسا جدید بندازه بم ؟

بعد گفتش 4 مگ 240 گیگ ماهی 40 تومن باید بگیری. من خدا وکیلی هر روز این تاپیک و جاها دیگه رو میخوندم واسه همچین روزی ولی اینقدر گیج کنندس نفهمیدم. الان این 240 مگ ترافیک بین الملل حساب میشه همش ؟ یعنی استفاده عادی ( بین الملل ) داشته باشم 240 گیگ دارم یا ضرب 2 کسر میشه و در اصل اون ترافیک داخلی ـه که 240 گیگه ؟ و اینکه مشخص نیست سرعت دانلود 4 مگ چقدر هست ؟

متاسفانه فیبر نوری هم هستیم و یکی دو جا مثل فن آوا زنگ زدم گفتن نمیشه سرویس بدیم. الان هیچ شرکت دیگه مثلا آسیا تک یا های وب اینا نمیدن به فیبر نوریا ؟

حالا در کل این 240 گیگ اگر واقعا 240 باشه و نصف نشه برا بین الملل خوبه باز چه میشه کرد..

پیشاپیش تشکر بابات راهنمایی

دوستان یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

من دو سه روزه آپلودم قطع و وصل میشه و سرعت دانلودم هم نوسان پیدا کرده هی کم میشه (1 سالی هست دارم سرویسو اولین باره اینجور شده) مخابرات هم هست از اون طرحا قدیمی البته. الان تماس گرفتم 2020 میگه اره رو آپلود اینا مشکل هست خط نویز داره باید از سرویسا جدید بگیری، 4 مگ خطت بیشتر کشش نداره نویزت برطرف میشه. حالا سوال اولم اینه واقعا از بین میره نویز با این کار یا حرف الکی زده از این سرویسا جدید بندازه بم ؟

بعد گفتش 4 مگ 240 گیگ ماهی 40 تومن باید بگیری. من خدا وکیلی هر روز این تاپیک و جاها دیگه رو میخوندم واسه همچین روزی ولی اینقدر گیج کنندس نفهمیدم. الان این 240 مگ ترافیک بین الملل حساب میشه همش ؟ یعنی استفاده عادی ( بین الملل ) داشته باشم 240 گیگ دارم یا ضرب 2 کسر میشه و در اصل اون ترافیک داخلی ـه که 240 گیگه ؟ و اینکه مشخص نیست سرعت دانلود 4 مگ چقدر هست ؟

متاسفانه فیبر نوری هم هستیم و یکی دو جا مثل فن آوا زنگ زدم گفتن نمیشه سرویس بدیم. الان هیچ شرکت دیگه مثلا آسیا تک یا های وب اینا نمیدن به فیبر نوریا ؟

حالا در کل این 240 گیگ اگر واقعا 240 باشه و نصف نشه برا بین الملل خوبه باز چه میشه کرد..

پیشاپیش تشکر بابات راهنمایی

نه مثکه مخابرات 1 به 4 کرده داخلی و بین الملل رو یعنی این طرح 4 مگ 60 گیگ ترافیک بین الملل هست

• Like
Reactions: Arash.RG
پیشگامان توی کرج سرویس دهی نداره.

الان بین آسیاتک، های‌وب، پارس آنلاین و شاتل مجبورم یکی رو انتخاب کنم و واقعا هم مطمئن نیستم بلایی که الان داره با این پینگ افتضاح سرم میاد دوباره نازل نشه!

دوستانی که از هرکدوم از سرویس دهنده های بالا استفاده میکنن خواهشاً یه تست از پینگشون بگیرن و به اشتراک بذارن تا یکی از همینا رو انتخاب کنم.

نه مثکه مخابرات 1 به 4 کرده داخلی و بین الملل رو یعنی این طرح 4 مگ 60 گیگ ترافیک بین الملل هست
عجب افتضاحی ! خیلی کمه واسه من شخصا. مگر اینکه بگم مثلا رو کاغذ 16 مگ ثبت کنن به خاطر حجمش ببندن رو 4 مگ اگر قبول کنن. حالا شانس ما البته همچین موقع هایی قانون مند میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or