حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

اون ها خودشون راه افتاده هستند فورزا که کل سری ر لکه دار کرد با اون نمراتش dr3 ...
داری بازی های انحصاری میکشی وسط :x w8 4 ND:x
به شخصه نمرات بازی برام مهم نیست اگر به اونه ما توی بازی هامون متای 99 داریم که ناتی داگ که هیچ راکستار هم بهش نرسیده
دلیل هم نمیشه که ناتی داگ چون خوبه پس بازیهای دیگه رو باید بی خیال شد خیلی ها دلیل خریدشون همین دو بازی هستش
هر کنسولی رو به خاطر انحصاریهای خودش میخرن نه اسکایپ و هدست

به شخصه نمرات بازی برام مهم نیست اگر به اونه ما توی بازی هامون متای 99 داریم که ناتی داگ که هیچ راکستار هم بهش نرسیده
دلیل هم نمیشه که ناتی داگ چون خوبه پس بازیهای دیگه رو باید بی خیال خیلی ها دلیل خریدشون همین دو بازی هستش
بحث WII جداست کلا

شما وایسا سونی برا 4 یه ریسنگ بزنه بعد شما بگو فعلا سونی حسابی 3 ر داره ساپرت میکنه مثل مایکر نیست که به کنسول قبل دیگه ...

نسل قبلشم دیدیم. بازیی که از PS1 تا امروز با سونی بوده گند زده به کله سری.

پ.ن: به این نتیجه رسیدم یکم فشار هزینه ها رو بعضیا زیاده نمیتونن کنسولی رو بگیرن به طرفش جبهه میگیرن. درکتون میکنم.

دلیل هم نمیشه که ناتی داگ چون خوبه پس بازیهای دیگه رو باید بی خیال خیلی ها دلیل خریدشون همین دو بازی هستش
مگه فقطND?سانتا هست,DC,IF:SS,THE ORDER,............هنوز خیلی بازی ها رونمایی نشدن اصلا، تا اونجا که ما میدونیم تا بوده سونی بخاطر انحصاری هاش معروف بوده

عزیز اون بازی برای wii نیست برای کنسول N64 هستش که عنوان best game for ever گرفته
مگه من گفتم اون بازی بد بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی فهمم مشکل شما چیه من چیزی درباره ی اون بازی گفتم گفتم نمره و متا ملاک مهمی در باره ی بازی ها هست

مگه فقطND?سانتا هست,DC,IF:SS,THE ORDER,............هنوز خیلی بازی ها رونمایی نشدن اصلا، تا اونجا که ما میدونیم تا بوده سونی بخاطر انحصاری هاش معروف بوده

منم نگفتم فقط ناتی داگه میگم هر کنسولی انحصاری خاص خودشو داره شاید اونایی که برای شما لذت بخش باشه برای کس دیگه خوب نباشه
مثلا خود من اصلا با tlou ارتباط برقرا نمیکنم اما آنچارتد خیلی عالی بود یا مثلا یکی از دوستان از GOW متنفره
بالاخره اگر ps4 رو همه دوست داشتند هیچ کس X1 نمیخرید الان هم که میبینید Xbox ONE نسبت به تخریب هایی که قبل عرضه شد واقعا عالی کار کرده

نسل قبلشم دیدیم. بازیی که از PS1 تا امروز با سونی بوده گند زده به کله سری.

پ.ن: به این نتیجه رسیدم یکم فشار هزینه ها رو بعضیا زیاده نمیتونن کنسولی رو بگیرن به طرفش جبهه میگیرن. درکتون میکنم.
منظور از هزینه ر فهمیدیم والا وان که همین طوری تو بازار ریخته مخصوصا الان که 4 قحطی اومده وان عین نقل و نبات هست با وجود اختلاف 100 دلاری باز تو همین بازار خودمون هم قیمتشون برابر هست تقریبا
شما داری بازی های انحصاری مقایسه میکنی یه بازی انحصاری سونی مثل U3 می ارزه به کل انحصاریاتون اصلا در باره ی انحصاری صحبت نکن
اگه نگاه به GOTY بندازی می فهمی TLOU با بازی بزرگی مثل GTA V سر شاخ شده بود و خیلی ها هم به TLOU رای دادن

منطقت تو حلقم
خو داریم بحث میکنیم نمیخوای بحث نکن
کوچیک بودن یه وسیله نسیت به تکنولوژی های توش مهمه برا همه و ربطی به کنسول بازی نداره برا همه وسایل این طوری هست
مطمئنی برا همه وسائل؟

اگه ربطی به کنسول نداره جهت اطلاع همین الان یدونه 780ti نازنین زیر 300 وات مصرف داره اما چهار برابر یه PS4 قدرت داره .
تازه تکنولوژی ساختش 28 نانو که تا چند وقت دیگه کارتهای 20 و 14 NM هم بیاد دیگه مصرف میره زیر 150 وات

همین الان یدونه I7 4770K CPU ده برابر CPU لب تاپی PS4 قدرت داره ... وای بحال سری بعدی I7 5XXXK یا I7 6XXXK که 14 نانومتری هستن FMA ساپورت .

حالا سونی بشینه از شاهکاراش برا فناش بگه صفا کنن

فرمول یکو این حرفا:d

آخرین ویرایش:
مطمئنی برا همه وسائل؟
اگه ربطی به کنسول نداره جهت اطلاع همین الان یدونه 780ti نازنین زیر 300 وات مصرف داره اما چهار برابر یه PS4 قدرت :d
تازه تکنولوژی ساختش 28 نانو مثل PS4 که تا چند وقت دیگه کارتهای 20 و 14 NM هم بیاد دیگه مصرف میره زیر 150 وات
داداش شما یک گرافیکت 300 وات مصرف داره این کل کنسول 205 وات مصرف داره در ضمن 780TI قیمتش بالاتر از ps4 هم هست
کلا بحث مقایسه کنسول با pc اشتباهه این بحث رو وسط نکشید

منظور از هزینه ر فهمیدیم والا وان که همین طوری تو بازار ریخته مخصوصا الان که 4 قحطی اومده وان عین نقل و نبات هست با وجود اختلاف 100 دلاری باز تو همین بازار خودمون هم قیمتشون برابر هست تقریبا
شما داری بازی های انحصاری مقایسه میکنی یه بازی انحصاری سونی مثل U3 می ارزه به کل انحصاریاتون اصلا در باره ی انحصاری صحبت نکن
اگه نگاه به GOTY بندازی می فهمی TLOU با بازی بزرگی مثل GTA V سر شاخ شده بود و خیلی ها هم به TLOU رای دادن

R U Kidding Me ؟ برابره؟! هولی شت. اگر عین نقل نبات هستش و قیمتشون برابره برو برای من یکیشو بخر من ازت دوبرابر میخرم. یادت باشه گرون تر باشه اصن قبول نیست.

من نمیگم انحصاری های ماکرو خوبن و همه ی دنیا میدونن PS بهترین انحصاری هارو داره ولی میدونی چیه؟ شما نمیدونید با خودتون چند چندیدو تو چه فازی سیر میکنید. الان بحث ما ریسینگ نه TLOU و UN و .... . برید با خودتون کنار بیایید بعد بیایید اینجا ...

مطمئنی برا همه وسائل؟
اگه ربطی به کنسول نداره جهت اطلاع همین الان یدونه 780ti نازنین زیر 300 وات مصرف داره اما چهار برابر یه PS4 قدرت :d
تازه تکنولوژی ساختش 28 نانو مثل PS4 که تا چند وقت دیگه کارتهای 20 و 14 NM هم بیاد دیگه مصرف میره زیر 150 وات
برادر ما چی داریم مقایسه میکنیم شما چی!!! من از pC حرف زدم !!!!؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

R U Kidding Me ؟ برابره؟! هولی شت. اگر عین نقل نبات هستش و قیمتشون برابره برو برای من یکیشو بخر من ازت دوبرابر میخرم. یادت باشه گرون تر باشه اصن قبول نیست.

من نمیگم انحصاری های ماکرو خوبن و همه ی دنیا میدونن PS بهترین انحصاری هارو داره ولی میدونی چیه؟ شما نمیدونید با خودتون چند چندیدو تو چه فازی سیر میکنید. الان بحث ما ریسینگ نه TLOU و UN و .... . برید با خودتون کنار بیایید بعد بیایید اینk
منم گفتم بزار یه ریسینگ برا 4 بزنه بعد شما بگو

نمیدونم چرا شما انقدر تند خو هستی.کسی که بارشه ادعایی نداره.درضمن اون یه نوع تبلیغاته.یکی از مردم میخواد براش تبلیغ کنن یکی خودش مثل سونی تبلیغ میکنه.واقعا ایرانیا فکر میکنن از همه چی سردر میارن مثل شما ولی چرا تو هیچ چیزی کاری نکردن؟میتونی یه آداپتور ساده درست کنی که اینجور فقط حرف میزنی و از حرفات اطمینان داری؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or