حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

من الان که دارم با پاور وان مقایسه میکنم میبینم فرقی با هم ندارن از نظر انداره! البته فرقش اینه سونی پاور رو داخل کنسول گذاشته!
Microsoft-Xbox-One-Power-Brick-2-1280x853.jpg
خب مرد مومن الان این فرق کوچیک ـیه به نظرت؟!کل خبر داره همین رو داد میزنه دیگه..
خب اگه مایکرو هم میتونست از خداش بود که همچین کاری رو بکنه، اینکه منبع تغذیه رو در خود کنسول قرار بدی(بدون اینکه با مشکل حرارتی مواجه بشی)، اون هم یه کنسول نسل بعدی، میشه گفت شاهکاره، یه کار با ارزشه، چون هرکسی نمیتونه همچین کاری بکنه، پس اگر نگاه کنی ، میبینی که واقعا جای تعریف از خود داره..

آخرین ویرایش:
من الان که دارم با پاور وان مقایسه میکنم میبینم فرقی با هم ندارن از نظر انداره! البته فرقش اینه سونی پاور رو داخل کنسول گذاشته!
خو مهم همینه دیگه استاد باز با وجود اینکه پاور xboxبیرونه بازم حجم کنسولش بیشتره دیگه ببین داخل بود چی میشد مشکلات گرمایش بماند

خب مرد مومن الان این فرق کوچیک ـیه به نظرت؟!کل خبر داره همین رو داد میزنه دیگه..
خب اگه مایکرو هم میتونست از خداش بود که همچین کاری رو بکنه، اینکه منبع تغذیه رو در خود کنسول قرار بدی، اون هم یه کنسول نسل بعدی، میشه گفت شاهکاره، یه کار با ارزشه، چون هرکسی نمیتونه همچین کاری بکنه، پس اگر نگاه کنی ، میبینی که واقعا جای تعریف از خود داره..
توهم میزنیا! نمیتونه و اگه میتونسته برای شرکتای کوچیکه! شرکتای تو اون سطح همه کاری میتونن بکنن! فقط بحث تصمیم مدیرانه! مایکرو احتمالا سر قضایای 360 خواسته مطمئن شه خرابی بخاطر حرارت نمیده! این که بگی مایکرو نتونسته مزخرفه(البته با کمال شرمندگی:دی)
تو این عکسی هم که گذاشتم دسته برای این کنار پاور قرار داده شده که بفهمی پاور خیلی کوچیکه!
Microsoft-Xbox-One-Power-Brick-3-1280x853.jpg

- - -ویرایش - - -

دوستانی هم که حرف از طراحی میزنن دقت کردن تو همه تستا در حین اجرای بازی وان 10 درجه از 4 خنکتر بوده؟

توهم میزنیا! نمیتونه و اگه میتونسته برای شرکتای کوچیکه! شرکتای تو اون سطح همه کاری میتونن بکنن! فقط بحث تصمیم مدیرانه! مایکرو احتمالا سر قضایای 360 خواسته مطمئن شه خرابی بخاطر حرارت نمیده! این که بگی مایکرو نتونسته مزخرفه(البته با کمال شرمندگی:دی)
تو این عکسی هم که گذاشتم دسته برای این کنار پاور قرار داده شده که بفهمی پاور خیلی کوچیکه!

- - -ویرایش - - -

دوستانی هم که حرف از طراحی میزنن دقت کردن تو همه تستا در حین اجرای بازی وان 10 درجه از 4 خنکتر بوده؟
من و توهم؟!:dدقت کنی لای حرفات، خودت به این موضوع اشاره کردی(قسمت هایی که هایلایت کردم)..چیزی که خود شرکت سونی اعلام کرده و گفته که:
ما تونستیم منبع تغذیه رو بدون اینکه با مشکل حرارت مواجه بشیم داخل کنسول قرار بدیم..
حالا چی میگی؟

- - -ویرایش - - -

میشه یه مثال بزنی که 4 10 درجه گرمتر بوده
البته با قرار گرفتن منبع گرما داخلش چیزه عجیبی نیست ولی نگاه به امضام کنی میفهمی چیش هنر داره

ز با وجود اینکه پاور xboxبیرونه بازم حجم کنسولش بیشتره
ول کنید تروخدا این بچه بازیارو! باز شد قضیه کنسول من کوچیکتره و blah blah! چه فرقی داره؟ مگه میخوای کنسول رو بزاری جیبت که بزرگ کوچیک بودنش مهم باشه

ول کنید تروخدا این بچه بازیارو! باز شد قضیه کنسول من کوچیکتره و blah blah! چه فرقی داره؟ مگه میخوای کنسول رو بزاری جیبت که بزرگ کوچیک بودنش مهم باشه
منطقت تو حلقم
خو داریم بحث میکنیم نمیخوای بحث نکن
کوچیک بودن یه وسیله نسیت به تکنولوژی های توش مهمه برا همه و ربطی به کنسول بازی نداره برا همه وسایل این طوری هست

میشه یه مثال بزنی که 4 10 درجه گرمتر بوده
البته با قرار گرفتن منبع گرما داخلش چیزه عجیبی نیست ولی نگاه به امضام کنی میفهمی چیش هنر داره
playstation-4-thermal.jpg

images
دقت کنید که باید فن اصلی رو ملاک بزارین که تو 4 140 درجه فارنهایته و در وان 86 درجه!
حالا بحث نویز بماند که 4 نویزش خیلی جالب نیست!
میبینید اگه مایکرو فن بخواد میتونه بگه این طراحی برای وان هست و سونی نمیتونه کنسول بی صدا بسازه و همش دور فن 4 میره بالا در حالی که شما اصلا متوجه روشن شدن وان نمیشی!
ولی کلا به دید من این مقایسه ها چرته! بجای طرفداری از بازی لذت ببرید
توی یوتوب هم یه سرچ کنی کلی ویدئو هست اگر احساس میکنی اینا حربه دشمنانه!
در ضمن اگه اشتباه نکنم مصرف وان کمتره!
وقتی به بزرگی کاری که سونی کرده پی میبری

:| احتمالا در مورد هدست و نویز یادش رفته بزرگی کنه!

بچه بازی چیه بابا ؟خوب داریم در مورد همین بحث میکنم دیگه من دارم در مورد تفاوت طراحی میگم
وقتی به بزرگی کاری که سونی کرده پی میبری که مقایسه کنی
خیلی ها هم اتفاقا کنسول رو جا به جا میکنن براشون مهمه حجم کنسول

playstation-4-thermal.jpg

images
دقت کنید که باید فن اصلی رو ملاک بزارین که تو 4 140 درجه فارنهایته و در وان 86 درجه!
حالا بحث نویز بماند که 4 نویزش خیلی جالب نیست!
میبینید اگه مایکرو فن بخواد میتونه بگه این طراحی برای وان هست و سونی نمیتونه کنسول بی صدا بسازه و همش دور فن 4 میره بالا در حالی که شما اصلا متوجه روشن شدن وان نمیشی!
ولی کلا به دید من این مقایسه ها چرته! بجای طرفداری از بازی لذت ببرید
توی یوتوب هم یه سرچ کنی کلی ویدئو هست اگر احساس میکنی اینا حربه دشمنانه!
گفتم با قرار گرفتن منبع گرما داخلش معلومه گرماش بیشتره غیب گفتی
ولی سایز کنسول مد نظر ما بود نسبت به کارایش
والا هیچ کس که 4 میخره از صداش نمیناله
تنها کسایی که از صداش مینالن مایکر فن هایی هستند که 4 نخریدن

- - -ویرایش - - -

:| احتمالا در مورد هدست و نویز یادش رفته بزرگی کنه!

آقا شما گیره هدست هستی بیا اون 2 ملیون ر بده من یه کنسول با قدرت بیشتر(4) با یه هدست عالی برا شما گیر میارم در ضمن اسکیپ شما هم را میندازم دیگه دلیل خریدن وان چی هست؟؟؟!!!!

خوش باشید

آقا شما گیره هدست هستی بیا اون 2 ملیون ر بده من یه کنسول با قدرت بیشتر(4) با یه هدست عالی برا شما گیر میارم در ضمن اسکیپ شما هم را میندازم دیگه دلیل خریدن وان چی هست؟؟؟!!!!
قربون دستت این forza 5 و DR3 رو هم راه میندازی ؟

منطقت تو حلقم
خو داریم بحث میکنیم نمیخوای بحث نکن
کوچیک بودن یه وسیله نسیت به تکنولوژی های توش مهمه برا همه و ربطی به کنسول بازی نداره برا همه وسایل این طوری هست
تو دیکشنری شما کنسول بهتر اونیه که کوچیک باشه ، گرما داشته باشه ، صدای فن داشته باشه ، ال ای دی آبی داشته باشه و در آخر اسم سونی رو داشته باشه ! همه یه طرف شما یه طرف کلا گند زدید به این انجمن.

خوش باشید

قربون دستت این forza 5 و DR3 رو هم راه میندازی ؟
اون ها خودشون راه افتاده هستند فورزا که کل سری ر لکه دار کرد با اون نمراتش dr3 ...
داری بازی های انحصاری میکشی وسط :x w8 4 ND:x

- - -ویرایش - - -

تو دیکشنری شما کنسول بهتر اونیه که کوچیک باشه ، گرما داشته باشه ، صدای فن داشته باشه ، ال ای دی آبی داشته باشه و در آخر اسم سونی رو داشته باشه ! همه یه طرف شما یه طرف کلا گند زدید به این انجمن.
هر کی اعصابه بحث نداره به ما چه ربطی داره
ال ای دی آبی هم مشکل شده جدیدا
والا کنسول بهتر تو گیم معلوم میشه نه تو ...

اون ها خودشون راه افتاده هستند فورزا که کل سری ر لکه دار کرد با اون نمراتش dr3 ...
داری بازی های انحصاری میکشی وسط :x w8 4 ND:x

- - -ویرایش - - -

هر کی اعصابه بحث نداره به ما چه ربطی داره
ال ای دی آبی هم مشکل شده جدیدا
والا کنسول بهتر تو گیم معلوم میشه نه تو ...

Forza گند زده که شده بهترین ریسینگ سال نه؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or