حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

برای بار دوم#:-s، یعنی قبول کردن حقیقت اینقدر سخته؟؟!، شما اول این پست بنده رو بخون،خیلی قبل من عرضم رو به سمع دوستان رسوندم ، بعد بیا حرف بزن!!
بعدشم نمیدونم این سوز از کجا میاد؟!
:dجو وحشتناک علیه X1 رو از کجا در آوردی؟!Asus رو از کجا در آوردی؟!حالا اینا به کنار طراحی برد داخلی توسط Asus رو از کجا در آوردی؟!!!!!!!!!!!!!!
حرفاتم که همش ضد و نقیض هست،اولش میگی جو وحشتناک علیه X1(جانبداری از مایکرو)، بعدش اومدی گفتی شکی در قدرتمند بودن کنسول سونی نیست(جانبداری از شرکت سونی!)!!
حالا میشه بگی منظورت از پست دادن چی بود؟!البته توضیح دادن موارد و سوالات قبلی خیلی مهمه.
ممنون.

- - -ویرایش - - -

@Miilad و______________
بقیه دوستان هم اسپم ندن!!، حداقل یه چیزی مربوط به محتوای تاپیک بگید اگر میشه(!).
*متاسفانه بعد از 7 صفحه پیشروی در این تاپیک میبینم که فقط تعداد کمی از دوستان مایکروفنی (2 الی 3 نفر) میشه گفت پست مفید دادن و دیگر بقیه هیچ،مجبور که نیستید!!
بقیه هم مثل این دسته از دوستان جز خراب کردن خودشون کار دیگه ای نمیکنن، پس قبل از پست دادن یکم هم فکر کنیم بهتره!!
وقتی حتی اطلاعی نداری که سونی با ایسوس مراودت های کاری دارن که اونم چند سالی هستش و اصلا حوصله ندارم با افرادی مثل تو بشینم یه ساعت برات سند و مردک بیارم که این دو شرکت سال هاست دارن با هم کار میکنن و ...........
درباره جانب داری و این حرف ها میگم که افرادی مثل شما فن دو آتیشه یه مارک خاصی هستن و اون مارک مورد نظر رو میکنن خداوندگار جهان . درباره سونی هم مگه حرف بدی زدم گفتم یکی از قدرتمند ترین شرکت های جهان هستش از تلوزیون های عالیش بگیر تا همین کنسول هاش که چند نسل هستش داره عرضه میشه و یکی از عواملی بود که باعث رشد و شکوفایی صنعت گیم شد در کنارش مایکرو سافت هم که بیشتر در بخش نرم افزاری فعالیت داره از سیستم عامل ویندوزش بگیر تا همین کنسول ایکس باکس 360 که در بخش شبکه لایو مایکرو باعث شد شرکت های بازیسازی به این بخش توجه ویژه ای بکنن .

من تعصبی رو دو کنسول ندارم و به هر حال یکی از این دو کنسول رو میگیرم که الان نظرم بیشتر طرف پلی استیشن 4 هستش . ولی دیگه بیام یه طرفه هر چی مربوط به یه مارک خاص باشه و طرفداری ازش بکنیم و کنسول رقیب رو در حد چانچو پایین بیاریم شرمنده من این جوری نیستم و هر دو کنسول نکات مثبت و منفی خودشون رو دارن که در آینده بیشتر میشه درباره کارایی و برنامه ریزی دو شرکت بیشتر صحبت کرد .

وقتی حتی اطلاعی نداری که سونی با ایسوس مراودت های کاری دارن که اونم چند سالی هستش و اصلا حوصله ندارم با افرادی مثل تو بشینم یه ساعت برات سند و مردک بیارم که این دو شرکت سال هاست دارن با هم کار میکنن و ...........
درباره جانب داری و این حرف ها میگم که افرادی مثل شما فن دو آتیشه یه مارک خاصی هستن و اون مارک مورد نظر رو میکنن خداوندگار جهان . درباره سونی هم مگه حرف بدی زدم گفتم یکی از قدرتمند ترین شرکت های جهان هستش از تلوزیون های عالیش بگیر تا همین کنسول هاش که چند نسل هستش داره عرضه میشه و یکی از عواملی بود که باعث رشد و شکوفایی صنعت گیم شد در کنارش مایکرو سافت هم که بیشتر در بخش نرم افزاری فعالیت داره از سیستم عامل ویندوزش بگیر تا همین کنسول ایکس باکس 360 که در بخش شبکه لایو مایکرو باعث شد شرکت های بازیسازی به این بخش توجه ویژه ای بکنن .

من تعصبی رو دو کنسول ندارم و به هر حال یکی از این دو کنسول رو میگیرم که الان نظرم بیشتر طرف پلی استیشن 4 هستش . ولی دیگه بیام یه طرفه هر چی مربوط به یه مارک خاص باشه و طرفداری ازش بکنیم و کنسول رقیب رو در حد چانچو پایین بیاریم شرمنده من این جوری نیستم و هر دو کنسول نکات مثبت و منفی خودشون رو دارن که در آینده بیشتر میشه درباره کارایی و برنامه ریزی دو شرکت بیشتر صحبت کرد .
اصلا میدونی چندکمپانی دارن با سونی همکاری میکنن(چه سخت افزاری چه نرم افزاری)بعد تو فقط Asus رو بلدی بگی و asus asus کنی!!
هرکی ندونه فک میکنه asus تنها کمپانی هستش که با سونی کار میکنه!!
خب اشتباهه دیگه اشتباه!! وقتی حوصله نداری ، برا چی پست میدی ، برا چی تاپیک اخبار و میای تحلیل میکنی و درباره Asus میگی..
حالا برا اینکه پست هات اسپم نشه حداقل منبع حرفت رو بزار(asus و sony) چون من کل کنفرانسی که سونی چند روز پیش در توکیو رو داشته خوندم و اصلا و ابدا حرفی از asus نزده..حالا اگر هم اینطور باشه نباید بیای اینجا یه چیزی بپرونی و بعدش بگی حوصله نداری!!...اینجوری باشه من هم خیلی چیزا میتونم بگم بعدشم بگم حوصله ندارم، این که نشد!!
---ویرایش---
اصلا من و بقیه بی اصلاع، خوبه؟! حالا شمای با اطلاع بیا و یه توضیحی بده تا بقیه هم استفاده کنن، ناسلامتی اینجا فرومه..باید بحث بشه، نه اینکه بگی اینا همش الکی و ...
راستی خواهشا کفر نگید:
و اون مارک مورد نظر رو میکنن خداوندگار جهان
هرچیزی حدی داره دیگه..من هیچوقت همچین حرفی نزدم.

آخرین ویرایش:
یکی سری از دوستان قدیمی هم که مقاله های سخت افزار میذاشتن اونا هم دیگه هیچ فعالیتی نمیکنن خصوصا بعد از جو وحشتناکی که علیه ایکس باکس وان افتاد

یه سری از اون یه سری دوستان مشکلشون جو وحشتناک علیه ایکس باکس نبود مشکل از حرفایی عجیب و غریبی بود که قبل معرفی و عرضه کنسول میزدن و بعدش دیدن اگه بیان اینورا حسابی سوژه میشن، یه سری دیگه از اون یه سری دوستان هم یه دفعه به دلایلی رفتن از اینجا که همیشه اتفاق میوفته حالا دلایل مختلفی داره نه فقط اون چیزی که گفتی

---------------

در مورد قطعات خب مسلمه که همه چیز رو خود سونی تولید نمیکنه حتی اگه سراغ محصولات دیگه مثل گوشی، لپتاپ، تلویزیون و ... برید هم قطعاتی رو پیدا میکنید که خوده سونی تولید نکرده چون تخصصش نیست واسه همه شرکتا هم همینطوره، تقریبا تمام شرکتا محصولاتی رو از شرکتای دیگه میخرن، اگه اینطور نباشه که دیگه تجارتی به وجود نمیاد
اما طراحیش رو که خودش کرده دیگه ؟! اینکه تونسته جوری قطعات رو کنار هم بزاره که اندازه کوچیکی داشته باشه و سیستم عامل رو کاری کنه که بهینه مصرف کنه، حالا اینم باز بسته به تخصص یه شرکت داره مثلا سونی چون تخصص نرم افزارش کمتر از مایکرو هست تو این قضیه ضعیف تر عمل میکنه و بطبع از اونور برعکس میشه برای مایکرو

این تیکه از حرفم با شما نیست

نمیدونم واقعا چرا یه سری از اینکه یه شرکت میاد از محصولش تعریف میکنه ناراحت میشن !!! مثلا بیاد بگه آشغاله یا اینکه بیخیال باشه تا خود مردم بفهمن ؟!
بعضی وقتها شک میکنم که انگار دوستان با تبلیغات و روشهاش آشنایی ندارن !

اصلا میدونی چندکمپانی دارن با سونی همکاری میکنن(چه سخت افزاری چه نرم افزاری)بعد تو فقط Asus رو بلدی بگی و asus asus کنی!!
هرکی ندونه فک میکنه asus تنها کمپانی هستش که با سونی کار میکنه!!
خب اشتباهه دیگه اشتباه!! وقتی حوصله نداری ، برا چی پست میدی ، برا چی تاپیک اخبار و میای تحلیل میکنی و درباره Asus میگی..
حالا برا اینکه پست هات اسپم نشه حداقل منبع حرفت رو بزار(asus و sony) چون من کل کنفرانسی که سونی چند روز پیش در توکیو رو داشته خوندم و اصلا و ابدا حرفی از asus نزده..حالا اگر هم اینطور باشه نباید بیای اینجا یه چیزی بپرونی و بعدش بگی حوصله نداری!!...اینجوری باشه من هم خیلی چیزا میتونم بگم بعدشم بگم حوصله ندارم، این که نشد!!
---ویرایش---
اصلا من و بقیه بی اصلاع، خوبه؟! حالا شمای با اطلاع بیا و یه توضیحی بده تا بقیه هم استفاده کنن، ناسلامتی اینجا فرومه..باید بحث بشه، نه اینکه بگی اینا همش الکی و ...
راستی خواهشا کفر نگید:
هرچیزی حدی داره دیگه..من هیچوقت همچین حرفی نزدم.
این طرز صحبت کردنت و عصبانی شدنت نشون دهنده سن کمت هستش و مشکلی نیست میذارم به حساب سنی که داری

من فقط میخوام جوابت رو به صورت کلی بدم و این داستان رو تمام کنم و یه توضیح کلی بدم من و هم سن های من با توجه به مشغله و گرفتاری هایی که داریم و خیلی داستان های دیگه الان پست های مربوط به سخت افزار و این جور چیز ها رو واقعا وقت نمیکنیم بذاریم . خیلی وقت ها پیش هم مدیر سخت افزاری یک سایت مرحوم بودم .

من سال 2005 دانشجوی رشته سخت افزار در مالزی بودم و اونجا یک سری کنفرانس ها و همایش ها میذاستن برای توسعه سخت افزار و برد های داخلی که چند تا از مهندسین ایسوس اومده بودن و داشتن یک سری توضیحاتی درباره سیستم های کولینگ صحبت میکردن و میگفتن و در آخر هم توضیح دادن بودن که برای طراحی برد داخلی پلی استیشن 3 ایسوس به سونی کمک کرده این موضوعات انقدر پیش پا افتاده هستش که اصلا هیچ شرکتی این اخبار رو رسانه ای نمیکنه چون یک سری مراودت های کاری با هم دارن و خیلی اتفاق میفته درباره مایکرو سافت و اپل هم توضیحات دادم . شما انقدر گیر سه پیچ دادی من مجبور شدم برای شما این موضوع رو بگم .

پاینده باشی .

این طرز صحبت کردنت و عصبانی شدنت نشون دهنده سن کمت هستش و مشکلی نیست میذارم به حساب سنی که داری

من فقط میخوام جوابت رو به صورت کلی بدم و این داستان رو تمام کنم و یه توضیح کلی بدم من و هم سن های من با توجه به مشغله و گرفتاری هایی که داریم و خیلی داستان های دیگه الان پست های مربوط به سخت افزار و این جور چیز ها رو واقعا وقت نمیکنیم بذاریم . خیلی وقت ها پیش هم مدیر سخت افزاری یک سایت مرحوم بودم .

من سال 2005 دانشجوی رشته سخت افزار در مالزی بودم و اونجا یک سری کنفرانس ها و همایش ها میذاستن برای توسعه سخت افزار و برد های داخلی که چند تا از مهندسین ایسوس اومده بودن و داشتن یک سری توضیحاتی درباره سیستم های کولینگ صحبت میکردن و میگفتن و در آخر هم توضیح دادن بودن که برای طراحی برد داخلی پلی استیشن 3 ایسوس به سونی کمک کرده این موضوعات انقدر پیش پا افتاده هستش که اصلا هیچ شرکتی این اخبار رو رسانه ای نمیکنه چون یک سری مراودت های کاری با هم دارن و خیلی اتفاق میفته درباره مایکرو سافت و اپل هم توضیحات دادم . شما انقدر گیر سه پیچ دادی من مجبور شدم برای شما این موضوع رو بگم .

پاینده باشی .
بله بله..از نظر شما بنده سنم خیلی کمه(اصلا و ابدا هم از چیزی خبر ندارم و فقط شما میدونین!!)...ممنونم به خاطر منبع اطلاعات ـی که دادین.
همچنین، موفق باشی.

بسیار جالب که طرفین اینجور بحث ها همیشه یه عده خاص هستند. تاپیک کاملا از بحث خارج شده در نتیجه قفل میشه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or