حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

مطمئنی برا همه وسائل؟

اگه ربطی به کنسول نداره جهت اطلاع همین الان یدونه 780ti نازنین زیر 300 وات مصرف داره اما چهار برابر یه PS4 قدرت :d
تازه تکنولوژی ساختش 28 نانو که تا چند وقت دیگه کارتهای 20 و 14 NM هم بیاد دیگه مصرف میره زیر 150 وات

همین الان یدونه I7 4770K CPU ده برابر CPU لب تاپی PS4 قدرت داره :))

حالا سونی بشینه از شاهکاراش برا فناش بگه صفا کنن

فرمول یکو این حرفا:d

:lol: شما یدونه از این نازنین تهیه کن بزار جلوت برات بازی اجرا کنه

برادر ما چی داریم مقایسه میکنیم شما چی!!! من از pC حرف زدم !!!!؟؟؟؟

شما گفتی همه وسائل منم گفتم در مورد همه وسائل صدق نمیکنه:d

داداش شما یک گرافیکت 300 وات مصرف داره این کل کنسول 205 وات مصرف داره در ضمن 780TI قیمتش بالاتر از ps4 هم هست
کلا بحث مقایسه کنسول با pc اشتباهه این بحث رو وسط نکشید
اشتباه نکن شما میتونی یه سیستم جم کنی یه پاور 600 واتی داشته باشه اما چهار برابر PS4 205 واتی قدرت

پس این یعنی سونی همچین گلی هم به سر طرفداراش نزده

شما گفتی همه وسائل منم گفتم در مورد همه وسائل صدق نمیکنه:d

اشتباه نکن شما میتونی یه سیستم جم کنی یه پاور 600 واتی داشته باشه اما چهار برابر PS4 205 واتی قدرت

پس این یعنی سونی همچین گلی هم به سر طرفداراش نزده

4 برابر هم قیمت داره !

4 برابر هم قیمت داره !
داداش عزیزم چرا اینقدر از رو فن بازی نظر میدی این کارت 700 دلاره کجا 4 برابر قیمت داره ؟ کما اینکه به یوزر این فرصتو میده قدرت بیشتر از کنسول تجربه کنه محدود نباشه
بعدشم شماها خودتون فضا تاپیکهای سونی طوری درست کردید اصلا نمیشه تو یه تاپیک یه خبرو نقد کرد به چالش کشید

اگه دوستدارید صب تا شب بیقه بشینن از کنسول مورد علاقتون تعریف کنن بگید بیقه هم تکلیفشونو بدونن
مطمئن باش کسی که دنبال بازیهای انحصاری ماکرو باشه این مسائل براش مهم نیست

lol.gif
شما یدونه از این نازنین تهیه کن بزار جلوت برات بازی اجرا کنه
انویدیا میاد تبلیغ میکنه میای میگی چرته ماکروسافت تبلیغ میکنه میگی دوغه

اوکی سونی خدا اصلا بشریت با خلق این کنسول گرخید موفق باشی

آخرین ویرایش:
بعدشم شماها خودتون فضا تاپیکهای سونی طوری درست کردید اصلا نمیشه تو یه تاپیک یه خبرو نقد کرد به چالش کشید
خب اگر بتونن به راه صحیح خبر رو به چالش بکشـــن، خیلی هم عالیه..کی مخالفه؟!تازه خیلی هم استقبال میشه...
ولی نه اینکه بحث PC و تبلت و موبایل چیپ موبایل بیاد وسط(!)..بعدشم همه بخوان ترول کنن.
همه چیز در راه درست.

خب اگر بتونن به راه صحیح خبر رو به چالش بکشـــن، خیلی هم عالیه..کی مخالفه؟!تازه خیلی هم استقبال میشه...
ولی نه اینکه بحث PC و تبلت و موبایل چیپ موبایل بیاد وسط(!)..بعدشم همه بخوان ترول کنن.
همه چیز در راه درست.
خوب پس من الان اولین نقد میکنم

بنظر من اگه سونی میومد برای طراحی کنسولش از ترکیب NVIDIA/INTEL استفاده میکرد بمراتب به پرفورمنس بالاتری میرسید کما اینکه مصرف میتونست حتی کمتر از 205 وات هم بشه.
البته طبیعیه شاید کمی قیمت تمام شده کنسول افزایش پیدا میکرد اما ارزششو داشت.

خوب پس من الان اولین نقد میکنم

بنظر من اگه سونی میومد برای طراحی کنسولش از ترکیب NVIDIA/INTEL استفاده میکرد بمراتب به پرفورمنس بالاتری میرسید کما اینکه مصرف میتونست حتی کمتر از 205 وات هم بشه.
البته طبیعیه شاید کمی قیمت تمام شده کنسول افزایش پیدا میکرد اما ارزششو داشت.
خب اینکه از قبل هم مشخص بود:d
انویدیا به خاطر همین سیاست هاش بود که نتونست در این نسل با سازنده های کنسول ارتباط برقرار کنه..کمااینکه شخصا خودم انویدیا رو خیلی قبول دارم!!

این سونی ای که من میبینم فردا میاد از کابل usb دسته ام تعریف میکنه
به خدا ما فهمیدیم کنسولت خوبه بی خیال
به راکفلر گفتن اگه تمام سرمایت را بگیریم و فقط 100 میلیون دلار بهت بدیم چیکار میکنی؟ جواب داد 1 میلیون دلار سرمایه گذاری میکنم 99 میلیون تبلیغ... حالا اگه سونی با ایده شما تجارت نمیکنه به بزرگی خودتون ببخشین:d

اونقد از این بچه بازیای این انجمن بدم میاد !

واقعا برخی از اعضای اینجا اصلا نه منطق دارن نه عقل ...
بابا سونی یه همچین حرکتی زده دمش گرم ... خب اینکه دعوا نداره !‌ کسی مجبور نیست چیزیو بخره ! کسی هم محدود نیست چیزی نخره ...

همین ما اینجا داریم سر این مسائل ساده مثل چی جر و بحث میکنیم و همه هم سعی داریم به نحوی که قوانین سایت زیر پا گذاشته نشه ( اونم بخاطر بن) ، به هم توهین کنیم ...
واسه همین تو دنیا اولیم ...

همین امریکا و چین و جاپن از 100 سال پیش شروع کردن، حالا دارن وسیله میسازن ، ماها میخریم ، تازه سرش هم با همدیگه دعوا میکنیم ... ولی ما خودمون 200 سال که هیچ ، بیشتر از اون هم نمیتونیم این اندازه پیشرفت کنیم ...

الان همین آقایونی که این بالا دارن با هم سر دو تا وسیله گیم ، جر و بحث میکنن هر ربع ساعت یه بار میاد میشینه پشت پی سی ببینه کی جواب داده بهش یا نه ...

من خیلی مدت هستش که دیگه تو این بحث ها شرکت نمیکنم و متاسفانه یکی سری از دوستان قدیمی هم که مقاله های سخت افزار میذاشتن اونا هم دیگه هیچ فعالیتی نمیکنن خصوصا بعد از جو وحشتناکی که علیه ایکس باکس وان افتاد و خیلی از قدیمی های سایت بن شدن دیگه نمیان پست نمیدن و به نظرم بهترین کار رو کردن .

آقایون استاد و طرفدار کنسول پلی استیشن که کنسولشون و شرکتشون سونی رو خداوندگار جهان میدونن و فکر میکنن خیلی اطلاعات دارن (که خیلی هاشون ندارن و فقط کارشون مزه ریختن و ترول کردنه البته یه سری از دوستان سونی فن قدیمی هم هستن که اطلاعات بسیار خوبی دارن ولی اونا هم دیگه مقاله ای و پستی نمیدن) طراحی برد داخلی کنسول سونی رو شرکت ASUS انجام میده !!! چون شرکت ASUS در طراحی برد های داخلی در جهان پیشرو هستش و اگه اول نباشه جز بهترین ها در طراحی سیستم های خنک کننده و طراحی برد داخلی هستش که شرکت سونی با شرکت ASUS روایط بسیار نزدیکی داره .

همین طور طراحی برد داخلی کنسول پلی استیشن 3 رو هم ASUS طراحی کرده بود !

در این که سونی شرکتی قدرتمند هستش درش هیچ شکی نیست و کلا مدتی هستش که داره به سود دهی دوبار میرسه و با برنامه بهتری کار میکنه ولی تمام تکنولوژی ها و پیشرفت ها مال این شرکت نیست و کلا صنعت سخت افزاری بر خلاف شما دوستان که فکر میکنین شرکت ها تشنه به خون هم هستن بر خلافش با هم خیلی مراودت های فکری و عملی دارن و به هم کمک میکنن . مایکرو سافت هم همین طوره و من در یک مقاله های خونده بودم که چند تن از کارمندان سخت افزاری شرکت اپل رو مایکرو سافت به صورت نیمه وقت استخدام کرده بود که شرکت اپل خیلی با مایکرو سافت در این زمینه ها همکاری کرد .

حرف اقای میلاد رو من قبول دارم. اکثر پست هاتون که دارین سوتی میگیرین از هم مثل منتقد سینما و ... :| یکی میاد کارت گرافیک انویدیا رو با کنسول مقایسه میکنه :دی یکی میگه از کابل usb میاد تعریف میکنه :| به نظر من اگه کابل usb دسته سونی خوب باشه و یه ویژگی خوب داشته باشه حق داره تعریف کنه چرا نکنه؟ این بحث رو تموم کنید چون داره به بی راهه میره :دی خوب سونی هنر کرده تو این سخت افزار خفن 205 وات کرده!!! یکی میگه 250 بود کرده 205 فرقی نداشته!! :-j

من خیلی مدت هستش که دیگه تو این بحث ها شرکت نمیکنم و متاسفانه یکی سری از دوستان قدیمی هم که مقاله های سخت افزار میذاشتن اونا هم دیگه هیچ فعالیتی نمیکنن خصوصا بعد از جو وحشتناکی که علیه ایکس باکس وان افتاد و خیلی از قدیمی های سایت بن شدن دیگه نمیان پست نمیدن و به نظرم بهترین کار رو کردن .

آقایون استاد و طرفدار کنسول پلی استیشن که کنسولشون و شرکتشون سونی رو خداوندگار جهان میدونن و فکر میکنن خیلی اطلاعات دارن (که خیلی هاشون ندارن و فقط کارشون مزه ریختن و ترول کردنه البته یه سری از دوستان سونی فن قدیمی هم هستن که اطلاعات بسیار خوبی دارن ولی اونا هم دیگه مقاله ای و پستی نمیدن) طراحی برد داخلی کنسول سونی رو شرکت ASUS انجام میده !!! چون شرکت ASUS در طراحی برد های داخلی در جهان پیشرو هستش و اگه اول نباشه جز بهترین ها در طراحی سیستم های خنک کننده و طراحی برد داخلی هستش که شرکت سونی با شرکت ASUS روایط بسیار نزدیکی داره .

در این که سونی شرکتی قدرتمند هستش درش هیچ شکی نیست و کلا مدتی هستش که داره به سود دهی دوبار میرسه و با برنامه بهتری کار میکنه ولی تمام تکنولوژی ها و پیشرفت ها مال این شرکت نیست و کلا صنعت سخت افزاری بر خلاف شما دوستان که فکر میکنین شرکت ها تشنه به خون هم هستن بر خلافش با هم خیلی مراودت های فکری و عملی دارن و به هم کمک میکنن . مایکرو سافت هم همین طوره و من در یک مقاله های خونده بودم که چند تن از کارمندان سخت افزاری شرکت اپل رو مایکرو سافت به صورت نیمه وقت استخدام کرده بود که شرکت اپل خیلی با مایکرو سافت در این زمینه ها همکاری کرد .

ASUS

یا خدا @-)

اینارو از کجا در میارید :-?

نه خداییش شاید از لحاظ سنی من از خیلی از آقایونی که میان اینجا نظر میدن کوچیکتر باشم ولی انصاف داشته باشید . درسته PS4 و Xbox1 در مقابل خیلی تکنولوژی های دنیا زیاد هم آش دهن سوزی نیست ، ولی چیزی که داره پیشرفت میکنه قابل تحسینه ، چه برسه به چنین پیشرفت هایی که سونی و مایکروسافت رو کنسولاشون داشتن .

به هر حال متاسفانه ما تا الان که اینهمه سال از وجودمون گذشته هیچ کار خیری برای دنیا نکردیم ، هیچ چیزی رو درست نکردیم که هیچ ، به بعضی چیزا هم گند زدیم .
ماشین ارزون و کم مصرف و شیک و عالی ای مثل پراید رو چندین سال پیش آوردیم ، الان تو سال 92 توسط ملتمون شده این ...
اونوقت داریم تو این تاپیک تو سر مال ای مثل پی اس 4 و ایکس باکس 1 میزنیم .

جان عزیزتون طوری بحث کنیم که آدم فریز نشه @};-

برای بار دوم#:-s، یعنی قبول کردن حقیقت اینقدر سخته؟؟!، شما اول این پست بنده رو بخون،خیلی قبل من عرضم رو به سمع دوستان رسوندم ، بعد بیا حرف بزن!!
بعدشم نمیدونم این سوز از کجا میاد؟!
:dجو وحشتناک علیه X1 رو از کجا در آوردی؟!Asus رو از کجا در آوردی؟!حالا اینا به کنار طراحی برد داخلی توسط Asus رو از کجا در آوردی؟!!!!!!!!!!!!!!
حرفاتم که همش ضد و نقیض هست،اولش میگی جو وحشتناک علیه X1(جانبداری از مایکرو)، بعدش اومدی گفتی شکی در قدرتمند بودن کنسول سونی نیست(جانبداری از شرکت سونی!)!!
حالا میشه بگی منظورت از پست دادن چی بود؟!البته توضیح دادن موارد و سوالات قبلی خیلی مهمه.
ممنون.

- - -ویرایش - - -

@دوستانی که فقط میان پست بی مورد میدن و میرن______________
لطف کنن اسپم ندن!!، حداقل یه چیزی مربوط به محتوای تاپیک بگید اگر میشه(!).
*متاسفانه بعد از 7 صفحه پیشروی در این تاپیک میبینم که فقط تعداد کمی از دوستان مایکروفنی (2 الی 3 نفر) میشه گفت پست مفید دادن و دیگر بقیه هیچ،مجبور که نیستید!!
بقیه هم مثل این دسته از دوستان جز خراب کردن خودشون کار دیگه ای نمیکنن، پس قبل از پست دادن یکم هم فکر کنیم بهتره!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or