حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

[h=2]حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند[/h]
چرا من یه حدسایی میزنم>:):d
خیلی بی مزه هستم. مگه نه؟

من این همه طرفداری دوستان رو نمی فهمم..! مثلا 205 وات با 250 وات چه پیشرفت شگرفی هست..؟
بالاخره XBOX ONE چندین کار همزمان انجام میده و کارایی بیشتری داره و به طبع توان مصرفیش هم بالاتر هست ولی این اصلا مهم نیست الان یک لامپ معمولی 60 وات مصرف میکنه حالا اختلاف 45 واتی چه برتری هست خدا می دونه.

بابا فن بازی چی چیه

خداییش سونی حو گرفتش ، یه روز از کولینگ می گه یه روز از پاور و ...
اینایی که می گی رو N ساله داریم روی دستگاه های دیگه می بینیم

btw: Mac Pro: Power consumption and thermal output (BTU/h) information
حجت تمام

عزیز دل برادر بحث سر جو گرفتن یا قدمت تکنولوژی نیست . اینا برتریهای سونی نسبت به ماکروسافته که داره با گفتن این برتریها کنسول خودش رو تبلیغ میکنه حالا از کنسول به موبایل یا ... چه ربطی داره من نمیدونم والا

مهم وات نیست مهم ابعاد و اندازه برد و قسمت الکتریکالشه که بدون ساخت آخر و دادن همراه کنسول تونسته همچین شاهکاری رو ایجاد کنه دوستانی که مهندسی برق یا الکترونیک خوندن میفهمن این بابا چی میگه با وجودی که برد تغذیه داخلی هستش باز ابعاد کنسول از xbox one کوچیکتره این یعنی طراحی شاهکار البته اگه xbox one اندازه "tv 42 بود هم باز طرفداراش برای محاسن این ابعاد داستان سرایی میکردن

واقعا سونی از این PS4 یه کنسول کاملا بی عیب و نقص درست کرده!:> مصرف کمتر، قدرت بیشتر، بازی های بهتر و قیمت کمتر...:d

قضیه وقتی جالب تر میشه که منبع تغذیه داخل خود کنسوله.
علاوه بر اینکه خود کنسول نسبت به سخت افزارش خیلی کوچیک و جمع و جوره, منبع تغذیه رو هم داخل کنسول گذاشتن ولی با این حال مشکلی برا سیستم خنک کننده کنسول بوجود نمیاره.

اگه اشتباه نکنم PS2 slim اخرین کنسولی بود که سونی ساخت و اداپتور خارجی داشت.
از PS2 Slim به اینطرف من دیگه چیزی به اسم اداپتور ندیدم.:-"o:-)
اگه این اسمش شاهکار مهندسی نیست پس چیه ؟؟:cool:

من این همه طرفداری دوستان رو نمی فهمم..! مثلا 205 وات با 250 وات چه پیشرفت شگرفی هست..؟
بالاخره XBOX ONE چندین کار همزمان انجام میده و کارایی بیشتری داره و به طبع توان مصرفیش هم بالاتر هست ولی این اصلا مهم نیست الان یک لامپ معمولی 60 وات مصرف میکنه حالا اختلاف 45 واتی چه برتری هست خدا می دونه.

از دید زیست محیطی موضوع را نگاه کن از نظر پولی که باید پرداخت بشه نگاه کن برای بعضی از کشورها این موضوع مهم است

همه دوستان تو بازیسنتر یه پا تحلیلگر تکنولوزی هستن ما خبر نداشتیم:d

از فشاری که این ولتاژ ایجاد میکنه چیزی نگفتن؟

راست میگی 45 وات اختلاف به چشم نمیاد همونجور که 0.5 لیتر بنزین به چشم نمیاد.ولی این کجا و آن کجا

50448043948334241998.jpg

نمیدونم چه ایرادی داره شرکت ها از برای محصولشون تبلیغات کنن . :-/

تازه به فرض که بقیه هم میتونن این کارو انجام بدن خوب فعلا که فقط سونیه این وسط تو کنسول ها این کارو انجام داده پس به صحبتش هیچ خرده این نیست بقیه هم میتونستن انجام میدادن انقدر بحث نداره .

راست میگی 45 وات اختلاف به چشم نمیاد همونجور که 0.5 لیتر بنزین به چشم نمیاد.ولی این کجا و آن کجا

50448043948334241998.jpg

مالک جان حتی آوردن اسم پورشه 911 کنار سمند گناه کبیره داره چطور یه همچین گناهی مرتکب شدی پورشه رو تا این حد پایین آوردی بهتر بود سمند با پژو 405 چیزی مقایسه میکردی .:d

همین الان برو توبه کن یه 1000 دفعه هم از روش بنویس که دیگه یه همچین گناهی مرتکب نشی .;):d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or