حتی نمی توانید حدس بزنید که PS4 چگونه مصرف برق ـش از 205وات تجاوز نمی کند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود.

یکی از نکات و جذابیت هایی که مهندسان برای به خلق یک کنسول به کار میبرند، قطعا طراحی منحصربفرد آن و بخصوص قراردادن قطعات به صورت بسیار عمیق و حرفه ای در سرجای خود است که حتی فکرش را هم نمی توانید بکنید چگونه این کار انجام شده است..بیشتر این موارد را میشود در معماری و طراحی خاص Playstation 4 دید.
Yasuhiro Ootori یکی از مهندسان و طراحان شرکت Sony طی سخنرانی فنی که در نمایشگاه ـی در توکیو داشتند، توضیحاتی در این باره دادن که با هم میخوانیم.
در این همایش مهندسان شرکت Sony توضیح دادند که چگونه روند مصرف برق PS4 را زیر 250 وات حفظ کرده اند و Ootori-san نیز تاکید ویژه ای بر اهمیت این انتخاب کرده اند:
شاید در نگاه اول شما فکر کنید که ما این کار را برای کنترل کلی دما انجام داده ایم(!)، شاید هم در حفظ انرژی و هزینه هایمان این کار را انجام داده ایم.
Ootori-san گفت که 250 وات حد نهایی است که ما در نظر گرفتیم، طبق مقررات ایمنی هم این اجازه را به ما می دهد که از کابل دوزبانه(2 پین) استفاده کنیم.
با استفاده کردن از 250 وات یا مصرف برق بیشتر در PS4 مستلزم این هستید که از کابل 3 زبانه استفاده کنید که باید در پشت کنسول قرار گیرد، یک نوع اتصال بزرگتر که شاید دستگاه مجبور شود فشارمنفی(از لحاظ مصرف برق) را در کل دستگاه متحمل شود.
به همین خاطر است که Sony بهترین مهندسان را برای مصرف برق کارآمد در دست دارد تا بتوانند در هر شرایط ممکنی مصرف برق را زیر 250 وات نگه دارند.
PS4-Power-source-2-670x343.jpg
شما در این تصویر منبع مصرف برق PS4 را مشاهده می کنید که بدون کاور(بدنه) است،در اولین نگاه شما متوجه خواهید شد که ورودی انرژی برق بر روی منبع خیلی کوچک است، که از لحاظ قرارگیری و فضا، قسمت کوچکی را از آن خود کرده است که بخاطر طراحی ویژگی و منحصربفرد آن است.
source

من این همه طرفداری دوستان رو نمی فهمم..! مثلا 205 وات با 250 وات چه پیشرفت شگرفی هست..؟
بالاخره XBOX ONE چندین کار همزمان انجام میده و کارایی بیشتری داره و به طبع توان مصرفیش هم بالاتر هست ولی این اصلا مهم نیست الان یک لامپ معمولی 60 وات مصرف میکنه حالا اختلاف 45 واتی چه برتری هست خدا می دونه.

فرمایش شما کاملا صحیحه و تایید میشه.
مخصوصا اینکه x1 با اون 50 وات اضافی پیتزا هم درست میکنه.:d

این سونی ای که من میبینم فردا میاد از کابل usb دسته ام تعریف میکنه
به خدا ما فهمیدیم کنسولت خوبه بی خیال

لامصب پاور xbox خودش اندازه یه کنسول هست!!!هر نسل دستگاه xboxداره بزرگتر میشه ولی خوب دستگاههای این نسل کلا چنگی به دل نمیزنه از نظر قطعات.ممکن هست طراحیش خوب باشه. اما مواد استفاده شده درشون ارزان هست.

205 یا 250 یا 520؟ کدوم؟ آخه عنوان یه چی دیگه میگه.

اقا به شما چه اینقدر گیر میدین ایکس باکس وان برین همون پلی استیشن 4 خودتون بخرین به وان گیر ندین ! مایکروسافت نه حقتونو خورده نه کاری به شما داره هر وقت وان گرفتین بیاد بهش بد و بیراه بگین!

آقا هر کی به خاطر اسکایپ داره میره وان بخره بگه من خودم میام اسکایپش ر راه میندازم همه 4 بخریم :d

آخرین ویرایش:
از قالب کردن سی پی یو 20 سال پیش به مردم بهتره :)

پاییز تموم شده :(
نینتندو هم در این مورد هیچ ادعایی نکرده که کنسول ما فلانه
کسانی هم که wiiu خریدن به خاطر Cpu کنسول wiiu نخریدن

مالک جان حتی آوردن اسم پورشه 911 کنار سمند گناه کبیره داره چطور یه همچین گناهی مرتکب شدی پورشه رو تا این حد پایین آوردی بهتر بود سمند با پژو 405 چیزی مقایسه میکردی .:d

همین الان برو توبه کن یه 1000 دفعه هم از روش بنویس که دیگه یه همچین گناهی مرتکب نشی .;):d

داداش شما منظورو نگرفتی :d

این سونی ای که من میبینم فردا میاد از کابل usb دسته ام تعریف میکنه
به خدا ما فهمیدیم کنسولت خوبه بی خیال

هر چیه کنسولش تعریف داشته باشه، تعریف میکنه هیچکسم نمیتونه ایراد بگیره ، Problem؟ ;;)

داداش شما منظورو نگرفتی :d

هر چیه کنسولش تعریف داشته باشه، تعریف میکنه هیچکسم نمیتونه ایراد بگیره ، Problem؟ ;;)

عزیز من مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
قضیه سونی اینه
ps4 خوب عالی همه چی تموم ولی این روش تبلیغاتی قدیمی شده

خوبه که پاور رو اینقدر کوچیک ساخته ولی به نظرم 2 طرف درست میگن! سونی فن میگه عالیه بله درسته پاور با این حجم عالیه! مایکرو فن میگه یه پاور ساختن اینقدر به به و چه چه نداره اونم راست میگه این قضیه رو خیلی جدی نکنید ! بعضیا شور حسینی میگیرن حرف از شاهکار طراحی میزنن! :|
به نظر من همه این دعوا ها برای کسایی هست که کنسول نخریدن! کسایی که خریدن الان سرگرم کنسول خودشونن اینقدرم اسپم بارون نمیکنن

عزیز من مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
قضیه سونی اینه
ps4 خوب عالی همه چی تموم ولی این روش تبلیغاتی قدیمی شده

درسته ولی دوست داره اینجوری تبلیغ کنه، چه مشکلی داره؟

هیج جای دنیا ندیدم به روش تبلیغ شرکتی اعتراض کنن که "چرا اینجوری تبلیغ میکنی؟؟"

من الان که دارم با پاور وان مقایسه میکنم میبینم فرقی با هم ندارن از نظر انداره! البته فرقش اینه سونی پاور رو داخل کنسول گذاشته!
Microsoft-Xbox-One-Power-Brick-2-1280x853.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or