شایعه جزئیات دقیق CPU ایکس باکس نسل بعدی Microsoft + مشخصات RAM و Graphic

doostanehsoft

کاربر سایت
ادعاهایی از مشخصات کامل از اعماق CPU نسل بعدی ایکس باکس توسط کارگاه سخت افزاری یعنی (VGLeaks) مطرح شده است که در ادامه به بررسی بیشتر موضوع می پردازیم.

818386672_1357022932.jpg

به گزارش سایت VGLeaks، کنسول Xbox720 از ترکیب دو ماژول که هر 4 هسته x64 از یک single thread 1.6 گیگاهرتز تشکیل شده، ساخته شده است.

او می گوید: "توسعه دهندگان آشنا با کارایی CPU با تلاش و تمرکز در ویژگی ها و طراحی ساختمان و اسکلت CPU می توانند آن را بهینه سازی کنند:"

cpu.jpg

"همچنین روند قدرت دهی و موازی سازی در این سخت افزار موجود می باشد. بنابراین یک استراتژی موثر و موفق در محاسبه multi-core (چند هسته ای) از هر چیز دیگری مهم تر است."

Durango از ایکس باکس بعدی خبر از بهره گیری از یک کارت گرافیک D3D11.x 800MHz و 8 گیگ رم DDR3 را می دهد.

طبق گزارش دیگری از دورانگو، این کنسول جدید قابلیت استفاده از 50GB دیسک Blu-ray و ذخیره داده ها روی یک هارد 500GB دارد.

هفته ی پیش سونی رسما از PlayStation 4 در نیویورک پرده برداری کرد؛ که قرار است از یک سی پی یوی 8 هسته ای x86-64 AMD با نام "Jaguar"، همچنین از 1.84 TFLOPS AMD GPU و 8 گیگ رم GDDR5 بهره گیری کند.

براساس خبری از CVG، مایکروسافت قصد دارد از پلتفورم ایکس باکس نسل بعدی در اواخر ماه آوریل رونمایی کند.

تراشه (Caches)

خلاصه ای از نام و نوع تراشه ها

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]نام تراشه
[/TD]
[TD]قابلیت
[/TD]
[TD]راه ها
[/TD]
[TD]چیدمان سایز
[/TD]
[TD]اندازه خطی
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]L1 I
[/TD]
[TD]فقط خواندنی (Read-Only)
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]256
[/TD]
[TD]64 بایت
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]L1 D
[/TD]
[TD]اختصاص نویسی و قابلیت پشت نویسی
(Write-allocate, write-back)
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]64 بایت
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]L2
[/TD]
[TD]اختصاص نویسی، قابلیت پشت نویسی و جامع
(Write-allocate, write-back, inclusive)
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[TD]2048
[/TD]
[TD]64 بایت
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]دسترسی به حافظه
[/TD]
[TD]چرخه ها (Cycles)
[/TD]
[TD]توضیحات تکمیلی (Notes)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]L1 hit
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Required line در L1 هسته است
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]L2 hit
[/TD]
[TD]17
[/TD]
[TD]Required line در ماژول L2 است
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ریموت L2 hit
ریموت L1 miss
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]Required line در ماژول L2 دیگر است
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ریموت L2 hit
ریموت L1 hit
[/TD]
[TD]120
[/TD]
[TD]Required line در ماژول L2 و L1 هسته
دیگر است
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]موقعیت L2 missریموت L2 miss

[/TD]
[TD]144-160
[/TD]
[TD]Required line در هیچ تراشه ای ساکن
نیست، بارگزاری از طریق مموری
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دستورالعمل معماری (منظور از معماری طراحی ساختمان یا اسکلت CPU می باشد)

x64 deprecates older instruction sets: x87, Intel MMX®, و AMD 3DNow!®. x64 از دستورالعمل های زیر پشتیبانی می کند:

• SIMD/vector instructions: SSE up to SSE4.2 (including SSSE3 for packing and SSE4a), and AVX
  • F16C: half-precision float conversion
  • BMI: bit shifting and manipulation
  • AES+CLMULQDQ: cryptographic function support
  • XSAVE: extended processor state save
  • MOVBE: byte swapping/permutation
  • VEX prefixing: Permits use of 256-bit operands in support of AVX instructions
  • LOCK prefix: modifies selected integer instructions to be system-wide atomic

منبع خبری

من اصلاقصد دخالت تو بحث رو ندارم : اما یه نکته میخوام بگم :

اولا من با ramin cybran و DieDie دوستم و بدون اغراق میگم وقتی تو تایپیکی پست میدن ، 100% اون تایپیک رو دنبال میکنم و خیلی هم خوشحال میشم که چیزی بیشتر از من بلدن و یه چیزی هم من یاد میگیرم .

دوما : کاری به نحوه صحبت ها ندارم چون به من ربطی نداره . اما دوست عزیزمون ramin cybran و دوست عزیرمون DieDie خیلی بهتر و قشنگ تر میشد اگر روند بحث رو منطقی تر میکردید تا بار فنی فروم میرفت بالاتر . چه ایرادی داره حالا مثلا من یه چیزی میگم و نفر بعدی بیاد حرف های من رو نقد کنه !؟ جز اینه که بحثی منطقی میتونه شکل بگیره که در نهایت بار فنی فروم و بحث رو بالاتر میبره و همینطور یه گفتمان حرفه ای و تخصصی شکل میگیره .

خداییش بهتر از اینه که 6 صفحه فقط حرف های غیر فنی بخونیم .

======================================================

به اندازه دوستی من با ramin cybran و DieDie تو این فروم میدونم که باراطلاعات فنی هر 2 تا دوستمون بالاست . پس لطفا کاری نکنید که یکی از این 2 نفر یا دوستانی دیگه ای که فنی کار هستن ، از نظر دادن تو فروم و پست دادن خود داری کنن .

برای نمونه ام میگم : مثل روندی که تو تایپیک مقایسه تخصصی PS3 و X360 به .وجود اومده بود و دوستمون MEHDIHO علی رغم تخصصش تو الکترونیک برای همیشه از پست دادن تو این جور تایپیک هاخود داری کرد . خود اقا مهدی ( DieDie ) جریان رو یادشه .

حرف دیگه ای ندارم .

دوست گرامی بحثهای اینطوری جز اعصاب خوردی هیچی نداره و من خودم هم تا حالا با چند نفر سر سخت افزار کنسولها بحثم شده یکیشون هم خودتون بودید.

اینکه بعضیا اعداد و ارقام رو نادیده میگیرن بستگی به خودشون داره مثل جریان ps3 که مسخرش میکردن ولی اخر با انحصاریهای اخیرش دهن همه رو بست از نظر گرافیک بازی و قدرتش رو نشون داد.

حالا هم جریان gddr5وgddr3 گل کرده حالا شما تا فردا صبح پست بده اگر 2 طرف ماجرا راضی شدن درسته اخرشم زمان معلوم میکنه کی بهتره از لحاظ پردازش .

دوست گرامی بحثهای اینطوری جز اعصاب خوردی هیچی نداره و من خودم هم تا حالا با چند نفر سر سخت افزار کنسولها بحثم شده یکیشون هم خودتون بودید.

اینکه بعضیا اعداد و ارقام رو نادیده میگیرن بستگی به خودشون داره مثل جریان ps3 که مسخرش میکردن ولی اخر با انحصاریهای اخیرش دهن همه رو بست از نظر گرافیک بازی و قدرتش رو نشون داد.

حالا هم جریان gddr5وgddr3 گل کرده حالا شما تا فردا صبح پست بده اگر 2 طرف ماجرا راضی شدن درسته اخرشم زمان معلوم میکنه کی بهتره از لحاظ پردازش .

بله محمد . تا حالا من با شما خیلی بحث داشتم سر سخت افزار . من نمیتونستم شما رو قانع کنم و شما هم مدام از این ور و اونور مطلب میذاشتی بدون اینکه کلیتش رو متوجه بشی . اخر سر هم دوستانی مثل MEHDIHO ، DIEDIE و.... میومدن وسط و با کلی لینک و کتاب و ... شما رو قانع میکردن . بگذریم .

============================

اصلا بحث سر اعداد و ارقام نیست . بحث اینا سر معماری DDR و GDDR3 ,5 هست که خوب حالا یه مقدار تند شد . هم رامین و هم مهدی از جهاتی خوب درست میگن . خیلی از دوستان فقط DDR5 رو پهنای باند بیشتر و سرعت بیشتر میبینن ، در صورتی که خیلی چیزا این وسط هست که مشخص میکنه حتی GDDR5 میتونه ضعیف تر هم باشه . خیلی چیزا هم هست که مشخص میکنه GDDR5 با شرایطی میتونه خیلی قدرتمند تر هم بشه .

===========================

بحث زمانی ارزش نداره و اعصاب خوردی داره که 2 نفر انتظارات غیر معقول از هم دارن و مثل دشمن خونی به هم نگاه میکنن و فکر میکنن دارن کل میندازن با هم !!! اگه طرفین با هم منطقی و با منابع و مختلف و معیارهاشون بحث کنن ، همه لذت میبرن از خوندن بحث اونا و کلی هم اطلاعات فنی همه میره بالا .

من اصلاقصد دخالت تو بحث رو ندارم : اما یه نکته میخوام بگم :

اولا من با ramin cybran و DieDie دوستم و بدون اغراق میگم وقتی تو تایپیکی پست میدن ، 100% اون تایپیک رو دنبال میکنم و خیلی هم خوشحال میشم که چیزی بیشتر از من بلدن و یه چیزی هم من یاد میگیرم .

دوما : کاری به نحوه صحبت ها ندارم چون به من ربطی نداره . اما دوست عزیزمون ramin cybran و دوست عزیرمون DieDie خیلی بهتر و قشنگ تر میشد اگر روند بحث رو منطقی تر میکردید تا بار فنی فروم میرفت بالاتر . چه ایرادی داره حالا مثلا من یه چیزی میگم و نفر بعدی بیاد حرف های من رو نقد کنه !؟ جز اینه که بحثی منطقی میتونه شکل بگیره که در نهایت بار فنی فروم و بحث رو بالاتر میبره و همینطور یه گفتمان حرفه ای و تخصصی شکل میگیره .

خداییش بهتر از اینه که 6 صفحه فقط حرف های غیر فنی بخونیم .

حرف دیگه ای ندارم .
بله دوستی شما محترم
ولی reality اینه که کسایی که تو یه field تخصص ندارند نه تنها بار scientific رو زیاد نمیکنن بلکه سبک write کردنشون like همین sentence هست که من now دارم write میکنم.اینجور ترجمه ویکیپدیا باعث خونریزی چشم من میشه ;نمونش هم پست های 4015 و دوستتون

بله محمد . تا حالا من با شما خیلی بحث داشتم سر سخت افزار . من نمیتونستم شما رو قانع کنم و شما هم مدام از این ور و اونور مطلب میذاشتی بدون اینکه کلیتش رو متوجه بشی . اخر سر هم دوستانی مثل MEHDIHO ، DIEDIE و.... میومدن وسط و با کلی لینک و کتاب و ... شما رو قانع میکردن . بگذریم .

============================

اصلا بحث سر اعداد و ارقام نیست . بحث اینا سر معماری DDR و GDDR3 ,5 هست که خوب حالا یه مقدار تند شد . هم رامین و هم مهدی از جهاتی خوب درست میگن . خیلی از دوستان فقط DDR5 رو پهنای باند بیشتر و سرعت بیشتر میبینن ، در صورتی که خیلی چیزا این وسط هست که مشخص میکنه حتی GDDR5 میتونه ضعیف تر هم باشه . خیلی چیزا هم هست که مشخص میکنه GDDR5 با شرایطی میتونه خیلی قدرتمند تر هم بشه .

بحث زمانی ارزش نداره و اعصاب خوردی داره که 2 نفر انتظارات غیر معقول از هم دارن و مثل دشمن خونی به هم نگاه میکنن و فکر میکنن دارن کل میندازن با هم !!! اگه طرفین با هم منطقی و با منابع و مختلف و معیارهاشون بحث کنن ، همه لذت میبرن از خوندن بحث اونا و کلی هم اطلاعات فنی همه میره بالا .

=))

بازم شروع کردی که؟!

اصلا شماها ادم بشو نیستین.:d
شوخی.

البته این قضیه فکر کنم بیشتر مربوط به کنسول رقیب باشه :دی بازی های سونی که از اول هم از نظر گرافیکی خفن بود، مایکروسافت یهو آخر نسل چند تا چشمه از قدرت گرافیکی نشون ملت داد :دی

بله دوستی شما محترم
ولی reality اینه که کسایی که تو یه field تخصص ندارند نه تنها بار scientific رو زیاد نمیکنن بلکه سبک write کردنشون like همین sentence هست که من now دارم write میکنم.اینجور ترجمه ویکیپدیا باعث خونریزی چشم من میشه ;نمونش هم پست های 4015 و دوستتون

دوست عزیز شما تخصص سخت افزار دارید ؟ زبان انگلیسیت فوله ؟ خوب بفرما . شما هم حرفات رو بزن . به خدا ما بدمون نمیاد کسی که چیزی بلده ، حرف بزنه و ازش چیزی باد بگیریم . :d اوجوری که شما به قاطعیت میگید تخصص ندارن و ... خوب لابد اشتباه کردن ! خوب اشتباش رو بگو تا بقیه اشتباه یاد نگیرن . همه باید جنبه اشون بالا باشه . مثل پست زیر :d

پست 4015 ! کدوم تایپیک ؟! کدوم دوستم ! مهدی یا رامین :d اینجا که اخرین پستش 96ـــه :d

=))

بازم شروع کردی که؟!

اصلا شماها ادم بشو نیستین.:d
شوخی.

محمد شروع کردیا :d الان میرم فقط کپی پیست میکنما :))=))

آخرین ویرایش:
دوستانی که یک چیزی رو هوا میپرونن... برید پستهای diedie و ramin cybran که تا به امروز دادن رو بخونید بعدش قضاوت کنید کدام پر بار تر و تخصصی تر هستش.. پیشاپیش ممنونم

دوست عزیز شما تخصص سخت افزار دارید ؟ زبان انگلیسیت فوله ؟ خوب بفرما . شما هم حرفات رو بزن . به خدا ما بدمون نمیاد کسی که چیزی بلده ، حرف بزنه و ازش چیزی باد بگیریم .
:d
اوجوری که شما به قاطعیت میگید تخصص ندارن و ... خوب لابد اشتباه کردن ! خوب اشتباش رو بگو تا بقیه اشتباه یاد نگیرن . همه باید جنبه اشون بالا باشه . مثل پست زیر

پست 4015 ! کدوم تایپیک ؟! کدوم دوستم ! مهدی یا رامین
اینجا که اخرین پستش 96ـــه
نخیر بحث من بحث فولی زبان و اینا نیست ; فرضا من یه مقاله ای در مورد کبد میخونم میام اینجا اینو مینویسم: (با اون اعتماد بنفس اعظم که در ادبیات بعضی ها پیدا میشه) icter باعث از بین رفتن سلول های کبد میشه یا مثلا billiary stone باعث cholescvytitis میشه شما الان چیزی فهمیدی؟چیزی یاد گرفتی؟
مشکل اینه که کسایی که تخصص در یه زمینه ندارن و چیزی رو ترجمه یا توضیح میدند اولا کسی چیزی یاد نمیگیره که (در صورتی که من تخصص داشتم بخوام ایرادش رو بگیرم) دلیلش هم سادست
نتیجشم اینه که طرف با اعتماد بنفس کامل میگه بالای 30 فرم رو چشم انسان نمیبینه
4015 چیز دیگه ای منظورم بود

@ ramin cyberan
حرفاتو تیکه تیکه نقل و قول میکنم بعد ج میدم!

lol با همه احترام ... عجــــــــــــــــــــــــــــب! شما هم درک درستی از مطالبی که میخونی نمیکنی!

آدم وقتی میره یه چیزی رو از کسی نقل و قول میکنه و شور حسینی بر میداره قبلش رو هم خوب میخونه نمیره تیکه تیکه یه جاهاییشو selection نقل و قول کنه! مثلا من میگم :"تو شیب منفی 60 درجه فرقون 200KM/h راه میره" شما نباید بیای فقط این تیکشو نقل و قول کنی که من گفتم: "فرقون 200KM/h راه میره"

اون چیزی که من گفتم:

فرق DDR3 رو با GDDR3 میدونی؟ والا به خدا GDDR همون DDR به اضافه اون حرف "G" به نمایندگی از کلمه Graphic که به اولش اضافه شده نیست!
DDR/DDR2/DDR3/DDR5 همشون با اینترفیسهای 64 بیتی کار میکنن به عبارتی 64 بیت پهنای باند دارن در حالت دوئال چنل 128 بیت تریپل چنل 192 بیت و این اواخر کوئاد چنل 256 بیت.
ولی GDDR3 ها عموما طراحی شدن (Full synchronize) تا با 4 تا 8 (و شاید در آینده بیشتر) چنل به صورت موازی کار کنن در نتیجه اینترفیس (به فارسی خط اتصال ) اونها Bus Width بالاتری داره که از این فرمول به دست میاد:

Data Bus Width = total channels X bits of data per channel

تفاوت دیگه بین GDDR ها و DDR ها این هست که مموری آدرس GDDR ها میتونه تو هر سیکل کلاک همزمان هم بخونه هم بنویسه ولی DDR نمیتونه.

منبع:
What is the difference between gddr and ddr? | Solidly Stated

نکته بعدی که ظاهرا یک قسمت دیگه از حرفای من درکش برات مشکل بوده اینه:

The GDDR3 Interface transfers two 32 bit wide data words per clock cycle from the I/O pins

وقتی کلاک مموری رو میبرن بالا یعنی دارن ضرب آهنگ چرخه کلاک رو روی اینترفیس مموری میبرن بالا.

در ضمن وقتی من دارم در مورد مموری صحبت میکنم پس حتما دارم در مورد اینترفیس چیپ یا ماژول صحبت میکنم مگر اینکه اشاره کنم .... شما اگه میخوای بگی چیز بلدی راهش این نیست چون بار چندمته دیدم که تو هر تاپیکی که کسی بحث فنی میکنه برای خود نمایی دنبال بهونه الکی (عمدتا بازی با معنی یک کلمه) میگردی که مثلا یه مطلبیم ارائه بدی که بگی منم هستم... والا به خدا میتونی بری تاپیک جدید ایجاد کنی هر مطلبی که دوست داشتی ارائه بدی مطمئن باش اگه جالب باشه منم میام لایک میکنم.
ببین الان شما می گید ddr به صرفه تره؟ یا زیاد فرقی نداره؟؟؟
پس این چیه؟
باور کن برام سواله.آخه شما می گی زیاد فرقی ندارند ولی خب مثلا این سند یه چیز دیگه می گه به نظرم..:)

حالا تاریخ دقیق کنفرانس مایکروسافت مشخص شده ؟ اصلا معلوم هست مایکروسافت میخواد کنسول جدید بسازه یا همه سرکاریه؟ یکمی در مورد این قضیه بحث کنید که اگر مایکرو کنسول جدید نده بیرون یا معرفی کنه ولی خیلی بعد از ps4 بیاد تو بازار چی میشه؟

نخیر بحث من بحث فولی زبان و اینا نیست ; فرضا من یه مقاله ای در مورد کبد میخونم میام اینجا اینو مینویسم: (با اون اعتماد بنفس اعظم که در ادبیات بعضی ها پیدا میشه) icter باعث از بین رفتن سلول های کبد میشه یا مثلا billiary stone باعث cholescvytitis میشه شما الان چیزی فهمیدی؟چیزی یاد گرفتی؟
مشکل اینه که کسایی که تخصص در یه زمینه ندارن و چیزی رو ترجمه یا توضیح میدند اولا کسی چیزی یاد نمیگیره که (در صورتی که من تخصص داشتم بخوام ایرادش رو بگیرم) دلیلش هم سادست
نتیجشم اینه که طرف با اعتماد بنفس کامل میگه بالای 30 فرم رو چشم انسان نمیبینه
4015 چیز دیگه ای منظورم بود

الان متوجه منظورت شدم . من کاری ندارم که یه کاربر مقاله میخونه یا کامل تخصص داره یا درسش رو خونده یا ..... . مهم اینه که بلده . اما اینکه شما میگی از این جور اصطلاحات استفاده میکنه بحثش جداست .

سوال اول : شما چرا به خود اون کاربر این چیزا رو نمیگی ؟! میتونی سوال کنی که کاربر X دلیل این سبک نگارشت چیه ؟! مطمئن باش جواب معقولی میگیری .
سوال دوم : چه طوری به این نتیجه رسیدی که کسی که از این جور اصطلاحات استفاده میکنه ، فقط مقاله میخونه ؟! شیاد کارش این باشه و ...

کار ندارم . میخوام بهت بگم خوب هر کسی ( حتی خودت ) سبک نگارشی و نوشتاری خاص خودش رو داره . شاید فلان کاربر هم همینطوری باشه . منم شاید چنین طرز نگارش مطالب رو قبول نداشته باشم . اما اون طرف شاید دلایلی برای خودش داشته باشه که بهتره ازش بپرسی . اگرهم جایی و یا تو اصطلاحی مشکل داری میتونی از طرف بپرسی . اون قدر بپرسی تا کاملا موضوع رو درک کنی و مطمئن باش ناراحت نمیشه و با روی باز جوابت رو میگیری .

در مورد فریم هم تقریبا بهش حق میدم . اینکه موضوع برای شما قابل درک نیست دلیل نمیشه کسی رو زیر سوال ببرید . به عنوان مثال : شما برنامه علم و ورزش TV خودمون یا سری فیلم های SAW رو اگر دیده باشی ، توش پره از همین جور چیزا که کاملا علمی و بررسی شده هست و من درآوردی نیست ! مثلا تو برنامه علم و ورزش طرف توضیح میده که تو بازی فوتبال چشم انسان فقط میتونه توپ رو با یه سرعت خاص تشخیص بده و جهش رو با زاویه ای خاص و .... خوب اگر برنامه اش رو یده باشی اینطوری به این حرفش گیر نمیدادی !

شاید مثلا 60 تا باشه ، حالا دوستمون گفته 30 تا و شایدم درست گفته باشه . بنابراین وقتی چیزی رو نمیدونید کسی رو زیر سوال نبرید . علم و اطلاعات خودتون رو زیاد کنید .

یک شایعه جدید و کمی هم عجیب اینه که کنسول بعدی ماکروسافت از 2 تا APU استفاده میکنه و در کنفرانس 6 مارچ این رو رسما به بازی سازا اعلام میکنه

الان متوجه منظورت شدم . من کاری ندارم که یه کاربر مقاله میخونه یا کامل تخصص داره یا درسش رو خونده یا ..... . مهم اینه که بلده . اما اینکه شما میگی از این جور اصطلاحات استفاده میکنه بحثش جداست .
اینا اصطلاح نیست و کلماتیه که ترجمش تو دیکشنری معمولی(غیر تخصصی) پیدا نمیشه و کسی هم که تخصص کافی نداره نمیتونه منظور متن رو بفهمه و ترجمه نامفهمومی میکنه
ترجمه یک فرد غیر متخصص: billiary stone باعث cholescvytitis میشه
ترجمه فرد متخصص: سنگ صفرا باعث ورم کبد میشه
سوال دوم : چه طوری به این نتیجه رسیدی که کسی که از این جور اصطلاحات استفاده میکنه ، فقط مقاله میخونه ؟! شیاد کارش این باشه و ...
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی به همون دلیل بالا
در مورد فریم هم تقریبا بهش حق میدم . اینکه موضوع برای شما قابل درک نیست دلیل نمیشه کسی رو زیر سوال ببرید . به عنوان مثال : شما برنامه علم و ورزش TV خودمون یا سری فیلم های SAW رو اگر دیده باشی ، توش پره از همین جور چیزا که کاملا علمی و بررسی شده هست و من درآوردی نیست ! مثلا تو برنامه علم و ورزش طرف توضیح میده که تو بازی فوتبال چشم انسان فقط میتونه توپ رو با یه سرعت خاص تشخیص بده و جهش رو با زاویه ای خاص و .... خوب اگر برنامه اش رو یده باشی اینطوری به این حرفش گیر نمیدادی !

شاید مثلا 60 تا باشه ، حالا دوستمون گفته 30 تا و شایدم درست گفته باشه . بنابراین وقتی چیزی رو نمیدونید کسی رو زیر سوال نبرید . علم و اطلاعات خودتون رو زیاد کنید .​

خب این بحث فرم کاملا مشخصه که کسی که میگه چشم انسان بالای 30 فرم نمیتونه تشخیص بده چه کارست
اگه از استاد دانشگاه نپرسیده بودم میگفتم شایدم درست باشه
سوال اول : شما چرا به خود اون کاربر این چیزا رو نمیگی ؟! میتونی سوال کنی که کاربر X دلیل این سبک نگارشت چیه ؟! مطمئن باش جواب معقولی میگیری .
اصلا بحث من سبک نگارشی نیست
به کاربر X هم گفتم ولی از اونجایی که overload اعتماد بنفس داره جواب خاصی نداد

من داشتم پست diedie رو میخوندم و جالب بود ولی یکدفعه اعتماد بنفس یه نفر وسط تاپیک منفجر شد وگرنه من کاری ندارم که diedie اطلاعاتش رو از کجا اورده

یک شایعه جدید و کمی هم عجیب اینه که کنسول بعدی ماکروسافت از 2 تا APU استفاده میکنه و در کنفرانس 6 مارچ این رو رسما به بازی سازا اعلام میکنه
یعنی 2تا SoC؟ قبلا شایعه شده بود Dual-GPU ـه ولی 2تا SoC یکم عجیبه!
قضیه چیپ مخصوص برای Ray-Tracing هم خیلی خیلی عجیبه!! اصلا همجین جیزی امکانش هست؟

یعنی 2تا SoC؟ قبلا شایعه شده بود Dual-GPU ـه ولی 2تا SoC یکم عجیبه!
قضیه چیپ مخصوص برای Ray-Tracing هم خیلی خیلی عجیبه!! اصلا همجین جیزی امکانش هست؟
این شایعه جدید اصلا does not make sense اگه ماکروسافت توان گذاشتن یک سیلیکون 500 تا 600 MM^2 در کنسول خودش داره چرا بیاد 2 تا APU بزاره در حالی که میتونه یک GPU با 28 تا 32 CU و 32 تا ROP بزاره و یا روی سیلیکون سی پی یو بیشتر سرمایه گزاری کنه بدن اینکه بیاد کلی مموری کنترل جدید و رابط برای وصل کردن این 2 تا APU استفاده کنه.حالا اگر یک APU و با یک GPU جدا باشه باز یک چیزی .در مورد چیپ ری تریسینگ هم من بعید میدونم بیشتر فنبوی دریم هستش به نظرم اگه چیپ مخصوص ریتریسینگ تولید شده بود و امکانش بود تا الان انویدیا و اینتل و AMD دهن مارو باهاش سرویس میکردند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or