سلاممن گفته حسین جان رو کمی باز تر میکنم منظور ایشون همون شیر کردن هست و خرید از طریق کنسول من تمامی مسیری که گفتن رو رفتم ولی اخرشم به این نتیجه رسیدم که باید ایپیتونو توی کنسول عوض کنید که این کار از طریق شیر هستش --فعلا پورت pptpهست که کار میکنه و من سایتی رو سراغ دارم برای فروشش --سرویس کر.....u قابل شیر هست اونم 3-تا10 دقیقه فرصت دارید تا ایکارو بکنید چون دی سی میشه --دست به لوکیشن هاتونم نزنید ---بازم ما منتظر حسین جان هستیم بیشتر توضیح بده ولی من با کر ... هم امتحان کردم باید سرورت با کارنسی یا واحد پولت یا هون لوکیشنت یکی باشه خوب ست کردن این چندتا بهم .....بازم حسین جان راهنمایی کن.من یکی که موندم تو گل این روشی که گفتی .در ضمن دوستانی که کارت پی پل دارند بدون مشکل خرید میکنند.
سلام
با استفاده ازاونم آی پی UK از یه سایتی نمیشه اینجا گفت خریدم بعد از پی سی کانکشن رو شیر کردم رو (Ethernet (LAN port بعد کابل ایکس باکس رو وصل کردم به pc وصل شدم لایو و تو Avatar store یه لباس خریدم.kerio
به نظرم ماکرو میخواد عین google Wallet , PSN wallet و... اینم اینجوری کنه.
سلام بردیا جان ما همه اپ کردیم اوکی هست مشکل نداره خطر هم نداره .اپدیت کن.سلام .
آپدیت جدید مشکلی نداره ؟
رو lt3 میخوام با فلش آپدیت کنم .
region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشهممنون حسین جان من اکانتم یو اس هست یو اس هم داره --یا با همون که فرستادی تو سایتش بگیرم شیر رو بلدم کارم شبکست فق یه لطفی کن شما اکانت مال کجا بوده من باید یو اس بگیرم.یو ای هم داره سرورش؟
سلام حسین جان درسته من روشت کامل امتحان کردم البته فکر نمیکردم او سرویس دوباره کار میکنه چون داشتم .ولی از سایتش متاسفانه نمیشه امتحان کرم نشد ولی کنسول میشه.البته این راه برای دوستانی هست که شیر کردن نت رو بین پیسی و کنسول بدونند کار سختی هم نیست .ممنون در مورد موضوعی هم که صحبت کردیم من اقدام کردم اگه خدا بخواد یا پ.خ میدم یا پی ام اف.نوکرم.region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشه
من خودم اکانتم us ا ولی با سرور uk وصل شدم و یه تی شرت AC:III 1$ خریدم.
با اجازه دوست عزیز حسین جان --mr lord روش درست کردن کارت اعتباری مجازی که جای خودش خوب راه طولانی تری هست و کمی به زبان انگلیسی مسلط باشی و گرنه حتی با وارد کردن کریدیت اگه ادرس لوکیشنت که موقع درست کردن لایو تائید کردی با ادرسی که زمان وارد کردن پی منت اپشن باید ادرس ها رو هماهنگ یکی بدی و گرنه ارور میده که این ادرس با ادرس تون کانفلیکت میده و کار نمیکنه که هیچ فقط خوت رو اذیت کردی به هر حال همه دوستان هم بدونن از روزی که پوینت هاشو تبدیل به کارنسی(واحد پول) یکی شده 1 سال انقضاء داره این رو زمان که پیغان تبدیل میده رو حتی متذکر میشه و توی فروم های ماکرو سافت در این زمینه هم پیدا خواهید کدرد. ولی شما هم امتحان کنی روش رو ظرر نداره که 4000 تومن فوقش پول ا ماه سرویس هستش فقط نیاز به شیر کرن داری .