بد بختی که هیچ به جایی داریم میریم که مثل زمان قدیم مردم ارزوی رفتن به اسمون رو داشتن.
میخواستیم خرید کنیم باید به یک سری سود جو اول پول سرویس قند شکن بدیم بعد بسته شد بعد سرویس جدید اومد همشون گفتن اخجون کاسبی به راه شد الکی اومدن سرویس های bayby line & int net رو با دست کاری تو دیتا بیسشون و خرید یه سور ارزون گفتن اینو میخرین شیر هم میشه و.....بعد برای یه انلاین پس باید زمین زمانو بهم میریختیم تا یه پورت sstp استفاده کنیم اونم بسته شد خدا رو شکر برداشته شد پس ...
حالا تحریم توی سر من بخوره که وقتی من لوکیشنم امریکا هست با ip انگلستان وصل میشم -حالا هم که خوششون اومده اومدن واحد پولیشون رو به رخ ما بکشن (به خدا باور کنین اومدن حال ما هارو بگیرن فقط تو جدول نگاه کنین اسم فقیر ترین ایالت های دنیا توش هست حتی مونگلستان یعنی مونگول ها و اسکول ها اره ما نه) این کم بود یبازی هم که فیری میخوان بدن میگن اول کارتتو نشون بده ببنیم. دقیقا مثل این میمونه که میخوای بری تو یه جای مثلا پارک عمومی که میگن برای عموم هست بعدش بیان پول wc-پارکینگ --می شمرنتون ببینین چند نفر هستین به تعداد پول که ......البته خدا رو شکر ما تو ایران حتی دریا هم برامون دیگه منطقه ازاد شده از این مسخره بازی ها نداریم.
خلاصه مطلب تحریم کم بود --کارت اعتباری اظافه شد کم بود --چند وقت دیگه هم حتما میخوان تهیه گلد هم از خود ماکرو سافت کنن عین پوینتشون 100% کوله بارو ببندیم بریم حیف که من ....دوستان میدونید که؟