جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

ممنون حسین جان من اکانتم یو اس هست یو اس هم داره --یا با همون که فرستادی تو سایتش بگیرم شیر رو بلدم کارم شبکست فق یه لطفی کن شما اکانت مال کجا بوده من باید یو اس بگیرم.یو ای هم داره سرورش؟
region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشه
من خودم اکانتم us ا ولی با سرور uk وصل شدم و یه تی شرت AC:III 1$ خریدم.

سلام....
جناب hosiking الآن این روشی که گفتید رو اگه انجام بدیم،پوینت هامون(پول هامون) انقضاء دار میشن؟!
کلا" چه فرقی با این داره که ما مشخصات یه Credit Card رو بدیم؟
ممنون....

region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشه
من خودم اکانتم us ا ولی با سرور uk وصل شدم و یه تی شرت AC:III 1$ خریدم.
سلام حسین جان درسته من روشت کامل امتحان کردم البته فکر نمیکردم او سرویس دوباره کار میکنه چون داشتم .ولی از سایتش متاسفانه نمیشه امتحان کرم نشد ولی کنسول میشه.البته این راه برای دوستانی هست که شیر کردن نت رو بین پیسی و کنسول بدونند کار سختی هم نیست .ممنون در مورد موضوعی هم که صحبت کردیم من اقدام کردم اگه خدا بخواد یا پ.خ میدم یا پی ام اف.نوکرم.

- - -ویرایش - - -

سلام....
جناب hosiking الآن این روشی که گفتید رو اگه انجام بدیم،پوینت هامون(پول هامون) انقضاء دار میشن؟!
کلا" چه فرقی با این داره که ما مشخصات یه Credit Card رو بدیم؟
ممنون....
با اجازه دوست عزیز حسین جان --mr lord روش درست کردن کارت اعتباری مجازی که جای خودش خوب راه طولانی تری هست و کمی به زبان انگلیسی مسلط باشی و گرنه حتی با وارد کردن کریدیت اگه ادرس لوکیشنت که موقع درست کردن لایو تائید کردی با ادرسی که زمان وارد کردن پی منت اپشن باید ادرس ها رو هماهنگ یکی بدی و گرنه ارور میده که این ادرس با ادرس تون کانفلیکت میده و کار نمیکنه که هیچ فقط خوت رو اذیت کردی به هر حال همه دوستان هم بدونن از روزی که پوینت هاشو تبدیل به کارنسی(واحد پول) یکی شده 1 سال انقضاء داره این رو زمان که پیغان تبدیل میده رو حتی متذکر میشه و توی فروم های ماکرو سافت در این زمینه هم پیدا خواهید کدرد. ولی شما هم امتحان کنی روش رو ظرر نداره که 4000 تومن فوقش پول ا ماه سرویس هستش فقط نیاز به شیر کرن داری .

سلام دوستان شرمنده شاید این سوال رو هزار بار از شما کردن سرعت نتم هم انقدر داغون هست نشد سرچ درست حسابی
بزنم من حدود 1320 تا پوت داشتم چطوری می تونم اون رو تبدیل کنم به دلار اگه میشه کامل به من بگید من از طریق سایت رفتم ولی پوینت هام رو نشون نمی ده اصلا.
مرسی از شما دوستان گل

سلام دوستان شرمنده شاید این سوال رو هزار بار از شما کردن سرعت نتم هم انقدر داغون هست نشد سرچ درست حسابی
بزنم من حدود 1320 تا پوت داشتم چطوری می تونم اون رو تبدیل کنم به دلار اگه میشه کامل به من بگید من از طریق سایت رفتم ولی پوینت هام رو نشون نمی ده اصلا.
مرسی از شما دوستان گل
خودش تبدیل میشه نیازی نیست کاری انجام بدین...فقط آپدیت آخر رو که روی لایو هست باید ریخت!

این اپدیته امن هست ؟؟؟؟؟؟
کاملا!

با سلام آقا لطفا به دادم برسید .
من پوینت خریدم ولی الان موندم چطوری استفاده کنم.مشکل این بود که نمیتونستم چیزپی ان share کنم حالا این مشکل جدیدم بهش اضافه شد
لطفا کمکم کنید
ببینید من کار های زیر رو انجام دادم
یه کاب Lan دو طرفه گرفتم Xbox رو بردم نزدیک کامپوتر و کابل Lan ر وصل کردم از pc به مودم و همچنین از مودم به Pc ممنون میشم بهم وح بدید چیکار کنم تا بتونم از پوینت هام استفاده کنم
بقیه کاراشو هیچی نمیدونم لطفا اساتید و کسانی که این کارو کردن بگن من چیکار کنم ؟؟
برای تغیر ip و share مثل اینکه میگن فقط چیز شکن های قدیم باید باشه آره ؟؟؟ اونا هم که بستس و با چیروکسیفیر اینا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید من چیکار کنم ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
با سلام آقا لطفا به دادم برسید .
من پوینت خریدم ولی الان موندم چطوری استفاده کنم.مشکل این بود که نمیتونستم چیزپی ان share کنم حالا این مشکل جدیدم بهش اضافه شد
لطفا کمکم کنید
ببینید من کار های زیر رو انجام دادم
یه کاب Lan دو طرفه گرفتم Xbox رو بردم نزدیک کامپوتر و کابل Lan ر وصل کردم از pc به مودم و همچنین از مودم به Pc ممنون میشم بهم وح بدید چیکار کنم تا بتونم از پوینت هام استفاده کنم
بقیه کاراشو هیچی نمیدونم لطفا اساتید و کسانی که این کارو کردن بگن من چیکار کنم ؟؟
برای تغیر ip و share مثل اینکه میگن فقط چیز شکن های قدیم باید باشه آره ؟؟؟ اونا هم که بستس و با چیروکسیفیر اینا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید من چیکار کنم ؟؟؟؟؟
فعلا که جواب قطعی براش پیدا نشده.بعضی ها میگن کریدیت کارت لازم داره,بعضی ها میگن باید وی چی ان شیر کرد و.....

سلام دوستان مخصوصا بهرام خان.با توجه به گفته ها ایشون راه قطعی نیست چون برای 1 نفر میشه برای 10000 نمیشه--سرویس که شیرش کرد خوب پورت هایی pptp فقط و فقط هستند که متاسفنه سایتها به دروغ اینرو بیلن میکنند و میگن 3 سرویس یا 4 سرویس همزمان---در صورتیکه اصلا فکر نسخه 64 بیتی os قخ نمیکنند به طور مثال یا میگن مولتی سرور هست در صورتیکه 1سرورشون کار نمیکنه من کرایه امتحان کردم شیر کردم ولی خوب 5 دقیقه تایم اوت میده شما فرصت نمی کنید اصلا وصل شید به لایو وارد گیم شید استور شید پروچس کنید و....ولی باز هم میگم قابل شدن هست من و یکی از دوستان امتحان کردیم سایتشم پیدیا کردیم که جوابگو موضوع باشه--ولی اینطوری سخته نتیجه گرفتیم تاپیکشو بزنیم ولی خوب کمک دوستان هم بد نیست که هیچ عالیه--در مورد کارت اعتباری کسانی که پی پل دارند راحت هستند و کسانیکه کارت اعتباری ثبت میکنند حتی میتونن از حسابشون هم خرید کنند ..این جدا در مورد مجازی هم من روز اول موفق شدم ولی از سایت نه از کنسول ولی 2 روز بعد روز از نوع و......پس فکر مجازی فقط به درد دانلود گیم های فیری گلد به درد میخوره چون از این به بعد باید گیم های فیری رو هم یک پیمنت اپشن ثبت باشه--البته بهرام جان لطفا اگه ممکن هست این اخر جمله من یعنی برای گیم ها من نمیدونم از سایت هم همینطوری هست یا خیر اگهممکن هست تصیح کنید .دوستان عزیز گلد 12000 تومانی این بنده خدا هم تمام شد یکی از دوستان همین سایت خرید کردند به من گفتن.ولی باز هم میارن.خدا کنه همین طور قیمت گلد میره بالا مارو اصلا منصرف میکنه.ممنون و تشکر.

البته بهرام جان لطفا اگه ممکن هست این اخر جمله من یعنی برای گیم ها من نمیدونم از سایت هم همینطوری هست یا خیر اگهممکن هست تصیح کنید .دوستان عزیز گلد 12000 تومانی این بنده خدا هم تمام شد یکی از دوستان همین سایت خرید کردند به من گفتن.ولی باز هم میارن.خدا کنه همین طور قیمت گلد میره بالا مارو اصلا منصرف میکنه.ممنون و تشکر.
من که خودم تا قبل از این آپدیت جدید بدون کریدیت کارت بازی های free راحت دانلود میکردم ولی بعد از این آپدیت امتحان نکردم.متاسفانه یا خوشبختانه الان ویزا کارت به اکانتم وارد کردم و برای همین اگر بخوام برای بازی های free امتحان کنم فکر نکنم مشکلی باشه:d

بد بختی که هیچ به جایی داریم میریم که مثل زمان قدیم مردم ارزوی رفتن به اسمون رو داشتن.
میخواستیم خرید کنیم باید به یک سری سود جو اول پول سرویس قند شکن بدیم بعد بسته شد بعد سرویس جدید اومد همشون گفتن اخجون کاسبی به راه شد الکی اومدن سرویس های bayby line & int net رو با دست کاری تو دیتا بیسشون و خرید یه سور ارزون گفتن اینو میخرین شیر هم میشه و.....بعد برای یه انلاین پس باید زمین زمانو بهم میریختیم تا یه پورت sstp استفاده کنیم اونم بسته شد خدا رو شکر برداشته شد پس ...
حالا تحریم توی سر من بخوره که وقتی من لوکیشنم امریکا هست با ip انگلستان وصل میشم -حالا هم که خوششون اومده اومدن واحد پولیشون رو به رخ ما بکشن (به خدا باور کنین اومدن حال ما هارو بگیرن فقط تو جدول نگاه کنین اسم فقیر ترین ایالت های دنیا توش هست حتی مونگلستان یعنی مونگول ها و اسکول ها اره ما نه) این کم بود یبازی هم که فیری میخوان بدن میگن اول کارتتو نشون بده ببنیم. دقیقا مثل این میمونه که میخوای بری تو یه جای مثلا پارک عمومی که میگن برای عموم هست بعدش بیان پول wc-پارکینگ --می شمرنتون ببینین چند نفر هستین به تعداد پول که ......البته خدا رو شکر ما تو ایران حتی دریا هم برامون دیگه منطقه ازاد شده از این مسخره بازی ها نداریم.
خلاصه مطلب تحریم کم بود --کارت اعتباری اظافه شد کم بود --چند وقت دیگه هم حتما میخوان تهیه گلد هم از خود ماکرو سافت کنن عین پوینتشون 100% کوله بارو ببندیم بریم حیف که من ....دوستان میدونید که؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or