Makanslayer
کاربر سایت
region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشهممنون حسین جان من اکانتم یو اس هست یو اس هم داره --یا با همون که فرستادی تو سایتش بگیرم شیر رو بلدم کارم شبکست فق یه لطفی کن شما اکانت مال کجا بوده من باید یو اس بگیرم.یو ای هم داره سرورش؟
سلام حسین جان درسته من روشت کامل امتحان کردم البته فکر نمیکردم او سرویس دوباره کار میکنه چون داشتم .ولی از سایتش متاسفانه نمیشه امتحان کرم نشد ولی کنسول میشه.البته این راه برای دوستانی هست که شیر کردن نت رو بین پیسی و کنسول بدونند کار سختی هم نیست .ممنون در مورد موضوعی هم که صحبت کردیم من اقدام کردم اگه خدا بخواد یا پ.خ میدم یا پی ام اف.نوکرم.region اکانتت مهم نیس مهم آی پی ا که باید با کشور های داخل پستم مطابقت داشته باشه
من خودم اکانتم us ا ولی با سرور uk وصل شدم و یه تی شرت AC:III 1$ خریدم.
با اجازه دوست عزیز حسین جان --mr lord روش درست کردن کارت اعتباری مجازی که جای خودش خوب راه طولانی تری هست و کمی به زبان انگلیسی مسلط باشی و گرنه حتی با وارد کردن کریدیت اگه ادرس لوکیشنت که موقع درست کردن لایو تائید کردی با ادرسی که زمان وارد کردن پی منت اپشن باید ادرس ها رو هماهنگ یکی بدی و گرنه ارور میده که این ادرس با ادرس تون کانفلیکت میده و کار نمیکنه که هیچ فقط خوت رو اذیت کردی به هر حال همه دوستان هم بدونن از روزی که پوینت هاشو تبدیل به کارنسی(واحد پول) یکی شده 1 سال انقضاء داره این رو زمان که پیغان تبدیل میده رو حتی متذکر میشه و توی فروم های ماکرو سافت در این زمینه هم پیدا خواهید کدرد. ولی شما هم امتحان کنی روش رو ظرر نداره که 4000 تومن فوقش پول ا ماه سرویس هستش فقط نیاز به شیر کرن داری .
خودش تبدیل میشه نیازی نیست کاری انجام بدین...فقط آپدیت آخر رو که روی لایو هست باید ریخت!سلام دوستان شرمنده شاید این سوال رو هزار بار از شما کردن سرعت نتم هم انقدر داغون هست نشد سرچ درست حسابی
بزنم من حدود 1320 تا پوت داشتم چطوری می تونم اون رو تبدیل کنم به دلار اگه میشه کامل به من بگید من از طریق سایت رفتم ولی پوینت هام رو نشون نمی ده اصلا.
مرسی از شما دوستان گل
کاملا!این اپدیته امن هست ؟؟؟؟؟؟
فعلا که جواب قطعی براش پیدا نشده.بعضی ها میگن کریدیت کارت لازم داره,بعضی ها میگن باید وی چی ان شیر کرد و.....با سلام آقا لطفا به دادم برسید .
من پوینت خریدم ولی الان موندم چطوری استفاده کنم.مشکل این بود که نمیتونستم چیزپی ان share کنم حالا این مشکل جدیدم بهش اضافه شد
لطفا کمکم کنید
ببینید من کار های زیر رو انجام دادم
یه کاب Lan دو طرفه گرفتم Xbox رو بردم نزدیک کامپوتر و کابل Lan ر وصل کردم از pc به مودم و همچنین از مودم به Pc ممنون میشم بهم وح بدید چیکار کنم تا بتونم از پوینت هام استفاده کنم
بقیه کاراشو هیچی نمیدونم لطفا اساتید و کسانی که این کارو کردن بگن من چیکار کنم ؟؟
برای تغیر ip و share مثل اینکه میگن فقط چیز شکن های قدیم باید باشه آره ؟؟؟ اونا هم که بستس و با چیروکسیفیر اینا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید من چیکار کنم ؟؟؟؟؟
من که خودم تا قبل از این آپدیت جدید بدون کریدیت کارت بازی های free راحت دانلود میکردم ولی بعد از این آپدیت امتحان نکردم.متاسفانه یا خوشبختانه الان ویزا کارت به اکانتم وارد کردم و برای همین اگر بخوام برای بازی های free امتحان کنم فکر نکنم مشکلی باشه:dالبته بهرام جان لطفا اگه ممکن هست این اخر جمله من یعنی برای گیم ها من نمیدونم از سایت هم همینطوری هست یا خیر اگهممکن هست تصیح کنید .دوستان عزیز گلد 12000 تومانی این بنده خدا هم تمام شد یکی از دوستان همین سایت خرید کردند به من گفتن.ولی باز هم میارن.خدا کنه همین طور قیمت گلد میره بالا مارو اصلا منصرف میکنه.ممنون و تشکر.
من تبریک میگم این موفقیت رو که از قبل بدبخت تر شدیم:d
تحریم کم بود نیاز به کریدیت کارت هم اضافه شده گویا.چرا بدبخت نر شدیم؟واسه چی